Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Eddig mindig ott "csesztem" el, hogy a light armorokat lebontottam a Tailor állomáson, a heavyt meg a bsmithnél. Simán, mágikusat, mindig. Cserébe kaptam rakás alapanyagot, mágikus esetében ugyebár extra "stílus" követ is, stb.
Na most a mágikus armor vagy fegyverekben - amiket találsz/kapsz, nem amit te enchantolsz -, két tulajdonság van. Egy enchant, és egy "trait". Az enchant az ismerős, az a tárgy adatai között felül található. A trait viszont nincs jelen minden tárgynál, de ha igen, akkor nagy betűvel van írva (pl: "STURDY"), és alatta a képesség (30% avoid decay when defeated). Na ha van ilyen tárgyad, amiben megtalálható ilyen nagybetűs trait, azt ne bontsd le, hanem research alatt ezt a képességet meg tudod tanulni, majd onnantól - alapanyagod ha van -, már ilyen extrával tudsz gyártani. Ez ilyen research nekem most 6 óráig tart "felfedezni", és a tárgy a végén meg lesz semmisítve.
Tudom, hogy nem érthető így, de ha gyors ránézel a bétára és az inventorydban található tárgyakra, úgy már világos lesz. :)