1619
Company of Heroes 2
-
#99 Volt arról hír, hogy a járművek kapnak egy tolatás gombot. Tesztelte már valaki? Hogy működik? -
wednes #98 Ez lehetséges, viszont a nyugatiak meg az életben nem szálltak volna partra a keleti-front nélkül(ahol a német hadsereg 3/4-e harcolt). Úgyhogy azt mondom, hogy a szövetségesek nagyon is egymásra voltak utalva, hogy legyőzzék Németországot. -
bgabor #97 Persze hogy tudom hogy egy oldalon harcoltak, de őket külön szokás emlegetni.
A közvetlenül a háború utáni történések (pl: nyugat berlin blokádja) és a hidegháború fényében, inkább úgy mondanám hogy az Szovjetek érdekei egy nagyon rövidke időre egybeestek a nyugatéval. De hogy ideológiai és szellemi téren nem volt azonos csoportban velük, az tuti.
Szar oroszok még a Lend Lease szállítások visszafizetését is megtagadták a háború után. Pedig, elnézve a Lend Lease keretében átadott cuccok listáját, könnyen lehet hogy elbuktak volna a németek ellenében nélkülük.
Nem baj, nézzük a jó oldalát a dolognak: A COH2-ben halomra lehet majd lőni a szovjeteket a németekkel. -
#96 Akkor ez a baj, nekem ott a felső sor tiszta szürke, nem tudom használni, mindegy maz holnap keresek mást, vagy váltok németre vagy oroszra vagy hátha van más pálya...
azért thx a videót. -
wednes #95 Annak én is örülnék. :) -
#94 Mivel játszol? Orosz vagy német? Ebben a videóban a ygerek némettel játszik és láthatod hogy épít. Gondolom ugyan ezen az elven megy az orosz is, nincs kedvem tovább böngészni a dolgot. -
metalbull1 #93 van valakinek egy felesleges béta kulcsa? -
#92 Néztem, negatív.
Most Nova írta, még1x átnéztem minden ikont, a épületben a katonáknál, az endzsiknél...és csak akadályokat meg csapdákat lehet építeni...:S -
#91 Amiből két féle ember építhető. Megnézted mindkét embert, hogy tud-e valamit építeni?? -
#90 Jah thx, vagyis enginer építi meg, régebben én úgy emlékszem a főépületből lehetett fejleszteni más épületeket...
A zászlós épületből...
THX, meglesem. -
#89 Ez a gond, semmi fejlesztés nincs amiből eljutok a harckocsikhoz, ez az egy nyamvadt bunker van.
-
NovaTerra #88 Így látatlanba az alapegység, nem tudom játékba mi a neve, talán ott is pioneer, engineer és nyomd meg a B betűt. Minden rts-ben coh1-ben is az. Gondolom építeni kell valamit, ahogy eddig, pl. barakk. -
#87 Miért forgatod a szemed, nem kérdeztem bonyolult dolgot.
De lerajzolom ha kell. -
#86 -
#85 Igen, akkor úgy teszem fel a kérdést, hogy mi kel?
Mert maga a főépületből csak katonákat tudok, ami nem vezet sehová, az első részt kijátszottam kiegészítőkkel, ez valszeg másképpen megy, mert ott rányomtam a főépületre és akkor elsőre azt dobta ki hogy milyen melléképületeket akarok fejleszteni....
Milyen ikont keressek? -
wednes #84 Nyilván kell hozzá fejlesztés, építési sorrend, ahogy eddig is. -
#83 Na már megvagyok.
Most azt nem értem MIÉRT csak katonákat lehet farmolni?
harckocsikat meg épületeket miért nem tudok csinálni?
Ellenfél gépi ellenfél és harckocsikkal jön, nekem vagy egy kis házam, ahol 2 féle csapatot lehet csinálni csak...:S -
hapi #82 Csabi1987-nek köszönhetően (KÖSZI a KULCSOT) én is kipróbáltam és hát nem nagyon jött be az első benyomások után. Lehet hogy csak az egóm miatt (normal AI lenyomott 1v1-be, pedig COH1-ben már 15-ös voltam...)
Remélem megszokom az újításokat.
Egyébként meddig tart a BETA? -
#81 Pontosan mely menüpontokon kell keresztül mennnem hogy gép ellen játszhassak? -
#80 Szóval úgy gondolod, az oroszok nem szövetségesek voltak... áhá... :) -
Porta #79 Azt ugye tudod, hogy a szövetségesek meg az oroszok egy oldalon harcoltak?:) -
bgabor #78 Jónak tűnik. Majd kierül, lesz e annyira eltalált mint az első rész. Szövetségeseket sokkal jobban csípem mint a vörös hadsereget. -
bgabor #77 Ez életszerűségi kérdés, nem nemzetiségi. Jó volt a COH1 megoldása. -
wednes #76 Úgy látszik. Nyilván Starcraft hatás...
Úgy tudom, automachbe nincs tükör játék, csak custom game-ben. Bár ez nem zárja ki, hogy később ne legyen.
Tényleg elég fura lesz, hogy a németek pl egymást lövik. -
#75 Ja értem, bocs azt hittem a játékosok hovatartozása volt a meglepő. :)
Hát nem tudom az elsővel kizárólag offline tóltam. -
NovaTerra #74 Nem a nemzetiség miatt meglepő, hanem azért, mert a CoH1-ben ilyen nincs. Akkor lesznek tükör meccsek is? -
#73 Mit számít ez?
Tiszteletem az uraknak hogy nem csinálnak belőle nemzetiségi kérdést, ez csak egy játék, nem a valóság. -
#72 Gameplay
akinek nincs béta hozzáférése, egy kis néznivaló (már amíg el nem távolítják...)
lehet, hogy csak nekem volt újdonság, de elég nagyot néztem, amikor egy német játékos égy szovjettel az oldalán németek ellen vonul O.o -
#71 Valaki meg tudna dobni egy kulccsal engem is? Megköszönném nagyon. -
#70 Köcce az jó mert szeretek bíbelődni, kiépítgetni a bázisomat, nem csak gyors lerohani és felaprítani mindenkit. -
#69 Lehet gép ellen is. -
#68 szereztem kulcsot ma leszedem, meg tudod mondani hogy vajon lehet-e npc ellen nyomni?
vagy csak pvsp-be? Vagyis gép ellen is lehet-e vagy csak élő személyek ellen? -
bgabor #67 Bakker, ölni tudnék egy béta kulcsért, erre lemaradok fél nappal a givaway akcióról. :( -
McKalton #66 én kedd óta tolom a betat. szerintem über cool. Főleg az elephant :) -
#65 Időközben lett egy kódom nekem is.. akit érdekel, HCGJP-IVXTL-IRN53 jó játékot! -
Porta #64 na lejött nekem de else indul. 1 másodperc után visszadob minden üzenet nélkül a steambe. -
csabi1987 #63 Ha kell valakinek nekem még van egy kulcs, írjon privit -
#62 koszi! -
csabi1987 #61 Nem baj! Még kaptam egy kódot facebookon. :) -
#60 El is fogyott.. picsába bele...