1619
Company of Heroes 2
-
#59 Sáska kapta, 1 perccel hamarabb írt mint csabi:) -
Porta #58 http://www.pcgamer.com/2013/04/03/exclusive-giveaway-company-of-heroes-2-beta-keys/
siessetek nekem még sikerült, most töltödik -
#57 engem igen! -
#56 Valakit érdekel egy beta kulcs? Az írjon rám, első viszi. -
metalbull1 #55 ha van valakinek valami béta tapasztalat. milyen a game, 1hez képest is akár, tapasztalatok, stb. megoszthatná :P megköszönném -
McKalton #54 tölthető a beta annak aki előrendlete. Én már szedem :) -
#53 thx mentem. -
Csokis #52 Company of Heroes 2 – Early Access Beta Announced
Man, GDC 2013 keeps delivering. SEGA announced today that Company of Heroes 2, the eagerly anticipated strategy game from Relic, will be running an exclusive, early access beta phase which will go live Tuesday 2nd April. Company of Heroes 2′s beta will be hosted on Steam and will take advantage of Steamworks’ various features (such as match-making and friend list). -
#51 És végre, kaptunk megjelenési dátumot: Június 25! -
#50 CoH 2 tákolmány.
-
#49 Company of Heroes 2 - minden rendben van -
#48 Ugyanaz mint az alphában is volt. -
#47 Az első kép a kezelőfelületről -
#46 Lehet-e már tudni, hogy lesz-e bindelési és invert mouse lehetőség a játékban? -
#45 Teljes DX11 támogatással jön a CoH2! -
#44 CoH2-ben Német és Orosz oldal lesz :-) -
#43 Nagy newbie vagyok, múlt héten vettem meg az első részt, de már most érdekelne két kérdés a második résszel kapcsoltban:
1. CoH2 multiban játszható marad Amerika, Anglia és a Panzer Elite?
2. Béta kulcsot hogy lehet szerezni, hol lehet igényelni? -
preziosi #42 -
#41 köszi! Bár szerintem több lesz 10e-nél, de akkor is megveszem. Nyugodj meg, rendelhetsz majd gyűjtőit is ha van zsé-d :D -
#40 dobozos
:P szerintem 576-ban is lehet előrendelni.
Arról nincs valakinek infója hogy a gyűjtőit honnan lehet majd esetleg megvenni? -
#39 Biztos jó lesz, ha lehetne "dobozosat" előrendelni, már megtettem volna :) -
wednes #38 Videó:
-
Porta #37 review -
wednes #36 Igen, elfoglalsz egy pontot és te döntöd el mit termeljen, olyat építesz rá ami kell. A saját taktikádhoz igazítod, ammo vagy fuel igényesebb fejlesztések stb. Ha az ellenfelét elfoglalod, le is rombolhatod és mást építhetsz a helyére. A pontos felépítése még szerintem nem végleges, biztos lesz finomhangolása. Mi mennyibe kerül stb.
Ez nagyobb szabadságot fog adni a nyitójátékba. Mert most látod, ugye az ellenfeled milyen pontokra startol rá. -
#35 Erről a személyre szabható nyersanyag pontokról mesélnél részletesebben mit takar?
Kiválaszthatjuk majd pálya elején melyik nyersanyag pont mit adjon vagy hogy kell ezt értelmezni ? -
#34 igen az új láthatósági megoldás pont inkább bonyolítás mint butítás, én bízom a fejlesztőkben -
wednes #33 Nem hinném, hogy annyira butítva lesz. Újdonságokkal akarnak próbálkozni persze. Az új "látókör" is ezért van, csak azt látjuk, ami nincs takarva. Ezzel is a taktikát akarják fokozni, hogy nem tudhatjuk mi van a sövény másik oldalán.
A személyre szabható nyersanyag pontok, mondjuk felfoghatóak egyszerűsítésnek is. De van benne valami, amit a készítők nyilatkoztak, hogy ezáltal változatosabb lehet a harc, mert mindig alkalmazkodni kell az ellenfeleknek egymáshoz. Nem az van, hogy egy pályát kiismer az ember és jönnek az előre költött lépések a győzelem érdekében. -
#32 Megmondom őszintén én nagyon félek...
Manapság pár éve a végtelenül lebutított játékok a nyerőek, hogy a mai fiatal hülyegyerekek 5 perc alatt meg tudják tanulni és élvezzék a játékmenetet.
A Company of Heroes a legjobb stratégiai játék a szememben(beleszámítva a starcraft2t is) pont azok miatt a dolgok miatt amik összetetté tették rengeteg taktikázási lehetőséget kínálva(fedezékrendszer, különböző doktrínák stbstb).
Nagyon remélem, hogy nem lesz egy csodaszép de butított játék a második rész, de sajnos egyelőre nem nagyon bizakodom, meglátjuk. -
#31 Hmm... -
#30 Akkor jól értettem, bár nincs okom reklamálni, hisz még az 1-es rész első kampánysorozatában elakadtam, azaz inkáb abbahagytam és még a németet sem kezdtem el :-) -
wednes #29 A kampányban csak orosz fél játszható, ugyanúgy, ahogy anno a COH1-nél is volt. Valószínű majd kiegészítőbe jönni fog német kampány is. -
#28 Olvasom az interjút, jól értem, hogy a németekkel nem lehet nyomulni csak az orosokkal? Vagy a német fél is választható lesz? -
#27 Itt magyarul. Igazából nem sok újdonság drül ki, gyakran hárít. -
Porta #26 nagyon halott a topic pedig vannak új infók.
http://community.companyofheroes.com/forums/company-of-heroes-2-discussion/topics/Answers-to-YOUR-questions-from-team-Relic
akinek van kedve/ideje leirhatja ide magyarul is a lényeget ebből -
wednes #25 Igen, tehát nem "reinforce" kérsz az egységre, időt és mp-t áldozva rá, ráadásul visszavonulni ahol ez végrehajtható, hanem gyak. csapatösszevonást csinálsz a meglévő egységek felhasználásával. -
Porta #24 Gondolom ez azt jelenti, hogy az alap gyalogost be lehet épiteni mondjuk egy mortar, HMG, anti tank gyalogos egységbe. Ilyen eddig nem volt. -
zsimborgo #23 Ez az idézet a cikből van de nem értem mert eddig is ki lehetet potolni az elesett egységeket a a teljes egységből vagy én nem emlékszem jól?Idézet:
"Az orosz alap gyalogos egység képes beolvadni más egységekbe „utánpótlás” formájában, tehát a korábbról ismerős felvesszük a fegyvert a földről funkció, kap egy megerősítés jelleget, ez igazán örömteli, hiányoltam sokat ezt az első részből." -
#22 Van egy előzetes a játékról. ITT! -
#21 5 új csodaszép kép! + részletes Időjárási rendszer -
#20 2 új kép