10203
  • jarlaxxe
    Bazz ez sokkal több új ficsör mint amiről szó volt, hogy egy-két boss és kész, rengeteg új dolgot kapnak a pc-sek.
  • ratgab
    Asszem ez lesz az a játék, amit ha nem eszem is megveszek.
  • wedge31
    Dark Souls: Prepare to Die Edition trailer.

Megtörtént a hivatalos bejelentés ezek várhatók a pc-és verzióban:

New Bosses - Including Artorias of Abyss, Chimera of Tomb, and more
     PVP Online Matchmaking System - Quick matching for co-op or PVP
     New Areas – Including Oolacile Tomb, Old Ruins and more
     New Enemies – Including Abyss Guard, Chained Prisoner and more
     New NPCs – Including Hawkeye Gough and more
     New Weapons and Armor – Equip some from the new bosses, enemies, and NPCs

Megjelenés Augusztus 24.
  • jarlaxxe
    Az első 5-6 órában nem rossz ötlet amig megismerkedsz a játék alapjaival.
  • wedge31
    Valószinü akkor, hogy amig ismerkedik az ember a játékkal érdemesebb offline kezdeni.
  • tarti19
    Igen ez a Demon's Soulsban volt, ahol egy turbános boss helyét e vehetted át s küzdöttél meg a játékossal.
    Epic volt, én mondom neked :)
  • Tinman #68
    Az a baj, hogy én 0-day toltam, pre-order játékkal... elképzelhető, hogy azóta patchelték (állítólag a szaggatós Blighttown-on is javítottak már).

De azt tudom, hogy drága mulatság más világába bemászkálni, mert drága is ritka is a hozzá szükséges eszköz, még akkor is ha jó szándékkal co-op módra mész.

Van egy olyan gyűrű amivel szinte észlelhetetlen vagy, de aki játszott már ezzel a játékkal, annak a hátán is szeme nő... volt már próbálkozó, de így még nem tudtak beszívatni. Már csak azért sem, mert jelzi a progi, ha valaki belép a világodba.

"És az igaz hogy néha lehetünk ellenséges bossok más játékosoknak?"

Ilyenről semmit nem tudok... talán ez megint egy patch hatása?
  • EnxTheOne
    Csak 3 ember lehet majd pcn?
    youtubeon elég sok videot láttam ahol kb 2-3 kék szellem védte az embert, meg olyat is hogy a kék szellemeken kivül több vörös vagy fekete fantom is volt.

A várfalast ugy értettem hogy amig öli az npc-ket akkor hátba támadom.
    Ha jól emlékszem akkor a videokon valami láthatatlanná tévő gyürüt használtak, ésmindig hátba szurták az ellenséget. :D

És az igaz hogy néha lehetünk ellenséges bossok más játékosoknak?
  • Tinman #66
    Ez nem így működik.

A multi módban néha szellemalakokat látsz, vagy vértócsákat ahol haláluk előtti utolsó mp-eiket látod. Ez van előholt módba.

Élő módba szimbólumokat is láthatsz már a földön, melyek kvázi utat nyitnak a co-op mód előtt.
    Ebben az állapotban a black fantomok (másik játékos) átléphetnek a világodba és az életedre törhetnek, de egyszerre csak 1!
    Összesen így 3 játékos lehet max 1 világban (társad, támadód, te magad).

Tehát a várfalas példád nem igen működik, hacsak a társad éppen nem egy tank és feltartja a fantomot.

One shot? Sokadik szintűként kimaxolt bow-val esetleg lehet szerencséd, de lvl sokadikként nem lvl5-el kerülsz össze, egyszerűen nem ad rá lehetőséget a program.

• EnxTheOne
    Ijászal lehet one shotolni más játékosokat?
    pl. öli a csontvázakat, én meg a várfalrol rálövök? :D
  • Tinman #64
    ...ahogy az idióták miatt pedig érdemesebb előholt formában játszani. Gyakran 2-3 perc se kell egy fekete fantom megjelenéséig, ami egy kezdőnek igazi fájdalom minden szempontból.
  • Seth
    Láttam heavy archer buildekről leírást, megoldható egy jó íjász karakter
  • wedge31
    Akkor jól gondoltam, thx.
  • jarlaxxe
    A full ijász azt itt elfelejtheted itt csak kiegészitésnek jó az ij.

Viszont vannak bossok pl a ceaseless-discharge meg a Hellkite Dragon akiket ijjal a legegyszerübb kinyirni.
  • wedge31
    Végére értem a Strategy Guidnek kivéve walktrough leirásokat.
    Nagyon jónak tünik az egész játék felépités és rendszer egyre jobban várom az augusztust.

Azoktól kérdezném akik már végigtolták mik a tapasztalatok az full ijász kariról mert nekem az a kevenc kasztom de nagyon ugy tünik, hogy itt az nem lenne életképes.
  • wedge31
    Lézeres szemek? akkor oda majd tükör pajzs kell...
  • ratgab
    De ez már így 2 db. Manticore-ra szavazok részemről. Hasonló ellen még nem nagyon volt szerintem sehol.
  • jarlaxxe
    Király.

Már csak az uj bossok miatt is remélem, hogy jól sikerül majd a port.
  • Seth
    Meg ez sárkány sincs

• Seth
    Na itt is van egy boss ,ami konzol verzióban nincs benne

• jarlaxxe
    Ennek nagy a valószinüsége.
  • wedge31
    Az elején ez valszeg nem fog menni ha minden halál után zombiként kezdek megint...
  • jarlaxxe
    Több okból is érdemes human formában maradni, pl sokkal ellenállobb leszel és társakat is csak igy tudsz behivni segitségnek valamint az npc-k is szivesebben traccsolnak egy emberrel mint egy zombival.
  • wedge31
    Hát ha jól forditom csak akkor tudnak betámadni ha emberi alakban vagy ergó érdemes zombinak maradni.
  • ratgab
    Igaz! Az is tetszett, majd olcsóbban begyűjtjük szépen (habár úgy, hogy már minden megoldást tudok semmi kihívás nem lesz benne 2x).
  • jarlaxxe
    Igen a játék online része megér egy misét mert egyrészt nagyon jó az egymást segitö vagy éppen félrevezetö üzenetek és a segitség behivása miatt.
    Néha viszont frusztráló, hogy gyak köpni se tudsz egyet nyugodtan mert állandóan betámadnak a kis pöcsök.
  • Fpocok
    Ja igen, remélem meg lehet oldani, hogy ne tudjanak invasionozni engem. Kurva nagy gyökérségnek tartom ezt a dolgot.
  • Fpocok
    la noire.
  • wedge31
    Én most olvasom, hogy nem elég az alap nehézség még online is vadásznak meg üzengetnek egymásra a gamerek, nagyon állat lesz.
  • Seth
    Jáj, Blades of Time-ot ne akard, már az első része,az X-blades is gagyi volt :)
  • ratgab
    Feltétlenül ránézek! Nagyon felcsigáztatok most ezzel a sok infóval. Elkezdtem várni. Szeretem a kihívásokat és szeretem, ha nem kapom olcsón a győzelmet. Sajnos az ilyen játékok manapság nagyon ritkaságszámba mennek pc-n.

Habár most úgy látom, hogy Alan Wake sikere láttán eléggé elkezdtek gondolkodni a konzolos címek áthozatalán pc-re (Binary Domain, Blades of Time).
  • Seth
    Ott nincs, csak azt figyeli ami rajtad van éppen. Ha nézné az már baromi frusztráló lenne szerintem, bár életszerűbb,illetve a Demons Souls-ban is így volt, nekem nem hiányzik, hogy visszafutkossak a raktárba lerakosgatni a felesleget vagy kirakodóvásárt rendezzek vmelyik pályarészen
  • Fpocok
    Arra gondoltam, hogy inventoryban nincs korlátozva, mennyi dolog van. Vagy de?
  • wedge31
    A Strategy Guidet csak ajánlani tudom ha nem értesz valamit és van rá egy kis idöd, én nem is gondoltam volna, hogy ennyire komplex ez a játék.
  • tarti19
    Értheted úgy is, hogy a staminából fogy minden egyes sprint, bukfenc, gurulás, pajzs s fegyver használat. Ugyebár van egy határ, ami után Seth általi határok következnek. Pl. könnyű páncélzat, gyors fegyver esetében gyors s mozgékony leszel, viszont bekapott sebzés drasztikusan nagyobb. Robusztus páncélban s 2 kezes fegyverrel meg éppen fordítva.
    Pajzs pedig egy külön misét megér, mikor s hogy kell használni, mert az egyik legfontosabb item amit magadnál hordozol, főleg amíg ismerkedsz a játékban.
  • Seth
    Vegyük mondjuk 100 pontnak a teherbírásod. Ha 25 pont vagy alatt vagy akkor gyors vagy minta villám, ha 25-50 között akkor csak simán gyors, ha 50-100 között vagy akkor meg lomha.
    A fegyverek,felszerelések stathoz vannak kötve. Bár tudod használni a nehéz cuccokat is, de ha a statod nem megfelelő,akkor szerencsétlen lesz vele a karaktered. Pl a kétkezes kardot csak vonszolja, fél perc vele egy ütés, vagy pl sima egykezes kardoknál is van nehéz,amit mondjuk csak két kézzel tudsz használni rendesen(igen, van ilyen lehetőség is, egykezes kardokat lehet 1 vagy 2 kézzel is fogni, és ez más-más taktikát igényel a harcokban, lévén a másikban ilyenkor nem foghatsz pajzsot)
  • jarlaxxe
    Minden stathoz van kötve.
  • Fpocok
    De azért nem, hogy korlátozva legyen, mennyi cucc lehet nálad. Legalább is én ezt láttam. Ha meg így van, akkor nem kicsit nevetséges dolog ez egy RPGnél.
  • tarti19
    Attól erősek, hogy te nem hős vagy, hanem húsvér ember :P Szóval amikor 1 100x nagyobb, erősebb mob eltalál azt valóban érezni fogod. Ezért elsősorban ügyességre kell apellálni s az időzítésre
  • ratgab