1378
Wasteland 2
  • lammaer
    Risen...? Ugyanmá, két külön kategória... a Risen egy szimpla kardos varázslós cucc (szerintem sokaknak a könyökén jön már ki ez a téma), a wasteland meg egy viszonylag ritka posztapokaliptikus RPG.
    Kétlem hogy a risennek bármi köze lenne a csúszáshoz...
  • sárkánylovag
    "Brian Fargo, az InXile Entertainment fejese a minap a Twitteren megerősítette, hogy a Wasteland 2 szeptember 19-én kerül a boltokba."
    Megjelent a Risen 3 erre hirtelen elnapolták a megjelenést :) a könyvek kinyomtatása miatt persze persze :)

Amúgy Cd galaxis szerint még mindig "Várható megjelenés: 2014. szeptember 26."
  • gerey
  • wedge31
    Wasteland 2 - íme, a végleges dátum.
  • f24sg
    Én tegnap megvettem, mert nem bírtam már magammal, early access-es steam digi-deluX.
    Hát kuravjó a hangulat, azt mondom! Fallout Tactics, csak ugye van story is, ezért több.
    Mellesleg a graf. is jól néz ki, bár ugye itt nem ezen van a hangsúly. Zene: Mark Morgan - van kérdés? :)

Mivel kiadáskor lesz egy jelentősebb day-1 patch a csúsztatási idő alatti javításokkal és simításokkal, lehet, hogy várok majd én is, de az első pár dologba benézve nagyon frankó és nehéz letenni!

szerk: és igen, abszolút release közeli minőség.
    Utoljára szerkesztette: f24sg, 2014.08.16. 19:10:28
  • sirdond
  • TomStorm
    Inxile Entertainment has just confirmed that Wasteland 2 will be coming in the first or second week of September this year.
  • gerey
    Tavasszal játszottam, azóta volt jópár új build, de már akkor teljesen jó volt, nekem egy gondom sem volt vele.
  • lammaer
    No, most hírezték ki hogy augusztusban jön a termék... van esetleg aki tologatja? Jó lesz? Tényleg release közeli minőségű már?
  • gerey
    Minden backer akinek jár valamilyen formában a játék, elvileg bekerült a bétába.
  • gerey
    De, már KS-n is volt rá opció, ha jól emlékszem vissza.
  • wedge31
    Nem is tudtam, hogy lesz dobozos kiadás is.
  • sárkánylovag

Wasteland 2 opening cinematic
  • lammaer
    Csak legyenek csendben azt csinálják :)
  • Micsu
    melyik a jobb? hamarább jelenik meg de szarabb lesz vagy később de jobb?
  • lammaer
    Eh, hova lehet ezt még fokozni:

Wasteland 2 - Early (!!!) Beta

Gondolom release előtt még lesz Beta, late Beta, near release, almost release valamit bugged release is....
  • sárkánylovag
    Hát ha még csak most kezdik csak fordítani magyarra az még minimum jó hónap.
    Az eredeti XCOM vezető tervezője, Julian Gollop panaszkodott hogy egyre nehezebb a Kickstarteren pézt gyűjteni...
    Hát kérem ennek a játéknak tavaly nyáron keztek rá gyüjteni
    Az eredeti megjelelenési dátuma 2013. dec. 23.
    Most akkor miért is csodálkozunk hogy megbukik ez a finanszírozási rendszer ???
  • Andriska86
    A fejlesztők a közösség segítségét kérik a játék fordításához, bár a magyar nyelv egyelőre nincs náluk tervben.

De attól még megoldható lenne a dolog. Vannak itt érdeklődők/támogatók?
  • lammaer
    A nagy kiadók nem mindíg gonoszak, ergó az hogy esetleg van kiadó egy játék mögött nem lehet szinonímája a szar játéknak.
    És ahogy a példa is mutatja, a "szegény ámde rendkívül ügyes fejlesztő" is egy hibás sztereotípia.

Erre remek példa pont Brian Fargo, aki 2004ben ugye már megpróbálta meglovagolni a remake hullámot a Bard's Tale újragyártásával és hát valljuk be, nem lett top game. Nagyon nem. Szóval a név nem garancia semmire sztem.
  • Although
    Sok függvényes a dolog. shiwot nyilván nem fogja idegesíteni mert tudja kik csinálják. A jó rpgket sokáig csinálják. emlékszem a DA:o-ról az első hírek 1999 körül voltak, utána 5 évet vártunk rá, megérte.
    Ez egy új koncepció, ami pénzmagot biztosít menetközben is egy nem nagy kiadónak. nehéz kérdés mi a jobb ha felvásárol egy EA és kapod a kommersz terméket, vagy ha Fargo és csapata független marad és közben előre eladja a terméket. Most már több generáció él egymás mellett a komputer játékok világában is. Lesznek akik kiakadnak rajta és lesznek olyanok is mint shiwo akit nem érdekel mert neki a név a garancia aki csinálja. Egyébként ott van az X rebirth is, ami tényleg elszarta, mert nem így kért pénzt rá, hanem átbaszta az embereket, szóval ez korrekt :)
  • kissssss
    azért azt nem árt figyelembe venni hogy ez a fajta fizetési módszer csak mostanában került a nagyközönség figyelme elé, sok fog múlni az olyan zászlóvivő játékokon mint pl a wasteland 2 mert sokaknak ez még mindig újdonságnak számít, ha sikeres lesz akkor lesz jövője ennek az új fizetési módszernek.
  • lammaer
    Eh, az egész early access egy vicc kategória, de a játékosok maguk ássák meg a vermet amikor látatlanban adják a pénzt.

Megjegyzem nekem kellett várni 4 hónapot a toyotámra (japcsiból hozattam), és ha rendelsz vmit az ebayen/amazonon, akkor is kell várni pár hetet :) Szóval ha így nézed, nem is olyan nagy anomália az hogy nem kapod meg egyből amiért fizetsz.

• sárkánylovag
    Hát igen csak nem mindegy hogy akkor késik e fél évet ha ki van fizetve vay ha nem.
    Mondj mégegy terméket a világon amit ha kifizetsz és fél évet késik nem kezdesz el keseregni.
    Fogasztóvédelmi hatóság nem tudom erre mit mondana...
    Elképzelhető az pl hogy azt mondja a rendező lesz Avatár 2 ha kifizetitek előre a mozijegyet egy évre és majd lesz valamikor?
    Ugye ezen mosolygunk akkor szoftvernél miért nem ?
  • lammaer
    Megint a szélsőséges példák, ez nálad valami beidegződés? :)

(amúgy a félév nem sok, de azért a 10 év sem gyakori)
  • Shiwo
    amúgy meg eddig fél év csúszásnál tart.. elég sok játék késik annyit... s van, amire több mint 10 évet kellett várni.. olyan is akad, amit bejelentenek, hogy készül, majd közlik, hogy 4-5 év és kész.. ehhez képest a Wasteland 2 még jó időbe van..
  • lammaer
    A kettő közt azért van átmenet...
  • Shiwo
    maradjanak inkább a "pénzéhes nagy kiadó állandóan baszogat minket, napi 12 órában dolgozunk, és inkább kiadatnak velünk egy bughalmazt, a hülye várásló majd úgy is teleszpemmeli a fórumot a hibákkal, amit talán kijavítunk, bár mindegy is akkorra, hisz már megvette" hozzáállás, ami az elmúlt tizenix évre jellemző sok esetben ?

mert az ubisoft csinált már ilyet..
  • sárkánylovag
    Van róla egy CIKK
    De döbbenet mióta húzzák már ezt.
    Might Magic 10 el jött ki majdnem a bétája egyszerre, azt már majdnem elfelejtettük ez meg még ki sem jött.
    Nekem továbbra is fura ez az új Modell hogy
    "Megjelenés előtt egy évvel nagy csinnadrattával bejelentjük, összeadják rá a pénzt utána meg majd egyszer elkészül mert ülünk a pénzünkön nekünk már kényelmes így" modell...
  • gerey
    Wasteland 2 Early Beta Update 39052
    Na már tudom miért tölti le magát újra. :)
  • sárkánylovag
    Nem akarom elkiabálni de mintha megszűntek volna azok a nagyon harsány szinek a videóban amik eddig engem nagyon zavartak uv zöld, citromsárga meg a célzás túl világos pirosa. Remélem nem csak a videó sötét tónusa miatt...
    Jó az új inventory ,meg a fegyverkijelzőn is változtattak még a betűméret ha nagyobbra vennnék és jó is.
  • gerey
    Igen, sokkal jobb lett, és mintha jobban is futna. De most megint tölt valamit.
  • wedge31
    Nagyon jó lett az új inventory és ami talán fontosabb sokkal felhasználóbarátibb is mint az elözö volt.
  • tutituti
  • sárkánylovag
    "Nagyon jól halad a Wasteland 2 fejlesztése, de annyira azért nem jól, hogy Brian Fargo elárulja a megjelenés időpontját. Annyit viszont leszögezett, hogy már az utolsó szakaszba értek, és vélhetően a mostani, három hónapos bétaperiódust rövid idővel követően már piacra kerülhet a játék."

CIKK

Amíg meg nem jelenik addig itt egy körökre osztott game:
    History Legends Of War
  • wedge31
    Update.

Ugy tünik böven van még mit javitani a játékon...
  • denevérember
    Akik megvásáolták a játékot,mit szólnak a mostani állapotához? Láttam,hogy a napokban jött hozzá egy kisebb-nagyobb update. Sok dolgot javítottak benne?
  • lammaer
    1 - a blackguards nem scifi
    2 - az sincs még végső változatban....
  • sárkánylovag
    No mivel én ezzel nem tudtam játszani a hibáktól még ezért felhívnám a figyelmeteket hogy a GOG-ról ingyen letölthető a Falout 1-2 és tactic játék is !
    INGYEN JOGTISZTÁN !
    és még egy másik játékra is felhívnám a figyelmeteket ami igencsak jó
    egy körökre osztott RPG az a neve : BLACKGUARDS

Kellemes karácsonyt !
  • wedge31
    Update.
  • gerey
    Nem tudom, konkréten mire gondolsz, a WL2-vel még nem játszottam, de kérdezd meg a nőt magát vagy a környéken valakit, csak tudják miért zárták be. Ha van valami vezető lehet, hogy azzal kéne beszélni. Nem tudom, mert nem ismerem a szituációt.

@Renegade Én is arra gondolok, hogy csak azok akik látnak, ill. falu/városbeliek ítélnek el téged, az a normális.
    Az már más dolog, hogy néhány játékban ez úgy lett megoldva, hogy a világ másik végén lévő városban is ferde szemmel néznek rád, ha valahol elloptál egy almát.