1378
Wasteland 2
-
jocika #338 Négy fős csapattal lehet kezdeni. Érdemes feltölteni kezdésnél és úgy indulni, vagy inkább egyedül, mint a Falloutokban, és menet közben lesznek jobb csapattagok is? Illetve mennyi a max. létszám? Itt írt valaki hetet... -
#337 én játszanék, sőt jo 10éve az első részt is toltam..csak éppen nincs ennyi hely a vinyomon)) -
#336 Azt hittem hogy meg fog lódulni a fórum a megjelenés napján de alig írtok...
Forced by Unity engine supported by na szóval támogatja a razer fülhallgatókat mely csodálatos 3d sound multimédiás élményt ad bla bla :)
-
jocika #335 Amit akar telepíteni razer sorround driver, az kell nekem? -
#334 Jó kérdés. Én eddig csak a dokival gyógyítottam meg mindenkit, de elméletileg ott a sátor ikon a csajnál akit felveszünk (outdorman ) a pályán is nem csak a nagy térképen. -
Was #333 Regenerálódásra, pihenésre van valami mód valahol? Vagy csak a medic dolgokkal lehet HP-t visszatölteni? -
torma1 #332 Gyerekek mi ez???? Az ellenség a gránátot 25 méterre dobja??? WTF??? Még a mesterlővészem sem lő olyan messze. Vicces ez a játék. -
#331 Nagyon komoly függőséget okoz a játék. Ez nálam grafika 79 % játékélmény 91%
Van pár kérdésem aki tudja bökje rá.
Egyre nehezebb a pontokat kordába tartani, mert minden küldetéshez másféle képesség kellene.
Kiszenvedtem a vízműbe hogy feltörjem azt a sérült robotot vagy mit szintetikusoknak hívják őket.
Megtaláltam a red skorpió kulcsát lent a csatornába az hova kell ?
Meg elmondaná valaki a fegyverjavítás menetét ? Van fegyvermesterem, a boltba vásárolható módosítást is értem, de szét lehet szedni miden fegyver alkatrészekre azokkal mit lehet kezdeni ? Meg miért jó az? -
chris0000 #330 közben megoldódott.
én voltam figyelmetlen.
thx. -
#329 Nekem eredeti van és abban nincs ilyen. -
#328 A CODEX-be nincs hiba, de most már van sok verzió DeLuxe Edition-GOG, Ranger Edition.
Az oké hogy 7nél elég lesz csak addig valahogy el is kell jutni :)
Meg a felvett emberek majd ki tudja milyen képességekkel rendelkeznek majd.
-
chris0000 #327 én azt vettem észre,h a karaktergenerálás után a játékot elindítottam,de az inventoryba csak az attributomok vannak a helyükön a skillek mind 1-esen vagy 0-án.más tapasztalt ilyet,az elosztott pontok a helyükön vannak?
thx. -
#326 Ha 7 fős partyval mész minden specializációra jut ember. -
#325 Bétában 3 fős partival mentem ált., szóval most kipróbálok egy 4es fogatot. -
#324 Én elmondom ami nekem leszűrődött persze mindenkinél szájíz szerint.
Egy emberrel ne feljessz többet 4 képességnél.
1. főnök magas Charisma (és felvenni a csapatba első pályán a nőt azonnal)
-Leadership
-Bartel (mert ezek kapcsolódnak a karizmához
- Valamilyen beszélgetés módosító (nálam smart ass)
-Valamilyen fegyver ( pl Assault Rifles)
2. Doki: magas inteligencia
-Field Medic
- Surgeon
- és mivel oda kell menie a sebesülthöz harc közben valami közelharci fegyver pl Submachine Guns vagy Handguns
3. mesterlövész magas Awareness, és Coordination
-Sniper Rifles 4 es szinten indítva !
- mellé valami közelharci pl Handguns
-többet nem akarok hogy csúcsra képezzem később esetleg még egy pl Weaponsmithing
4. A szerelő: Coordination, Luck ,Speed
-Alarm Disarming
-Lockpicking
-Demolitions
-ezekhez Perception mindenképpen kell !!!
Az a baj hogy vannak zárak meg ládák amiken riasztók meg bombák vannak ezért elég szorosan összefüggnek.
Valakinek be kell rakni még Mechanical Repair-t meg jól jönne a széffeltörés is, vagy kenyérpirítójavítás nagy dilemma
5. a csaj aki első pályán felszedhető:
magas Assault Rifles
közepes Blunt Weapons (ha megtaláltad axe csőkulcsát azzal jól operál.
Weaponsmithing 2
Brute Force
Hard Ass 3 -
torma1 #323 Sziasztok. Kinek milyen karakterek jöttek be? Hogy érdemes elosztani a pontokat? -
sirdond #322 na én újrakezdtem, úgy tűnik nem jól skilleztem... -
#321 Maga a játék rohadt jó, nekem olyan mintha a Fallout 2 valamiféle GOLD változatával játszanék.
Először megijedtem az egyéni generálástól, de nem vészes.
Kipróbáltam a 4 es szintű sniper indítását, úgy tűnik bejön. Ahogy látom az a nyerő ha úgy indítod hogy ne legyen azonos fegyver.
Golyó tényleg kevés van benne amit találsz, de ha visszatérsz a kiindulási pontra ott van kereskedő aki ad el. 8 dolcsi a sniper golyó.
Épp most találtam egy Rubik kockát benne :), Egyből fel lehet venni első pályán egy 13 level csajt Brutal force, Assault riffle, Blunt weapon tudással.
Az 5.56-ossal emiatt kicsit bajban is vagyok , de ace csőfogója megoldja a helyzetet :)
Nem tudjátok fel a táborba nem lehet felmenni az elején a robotlábbal ugye? Merthogy végig sugárzás van az antenna fölött...
-
sirdond #320 pár szóban? rohadt jó!
2 órája játék után most tartok egy kis szünetet először, nekem eddig nagyon bejön. -
chris0000 #319 hi.
szerencsére nekem megtartotta a korábbi verzióban generált custom karaktereket.
remélem működni fog és így már nem kell ezzel az időt tölteni.:) -
#318 Ha van még olyan elvetemült itt aki hozzám hasónlóan megvenné a játékot annak szólók, hogy a kibövitett kéziköny ékes lengyel és angol nyelven van írva / valaki kérdezte ezt itt / egyébbként a full a manual van benne ami már linkelve lett a topikba.
Maga ranger kiadás szép és igényes amolyan witcher alapkiadás szintü tartalommal megpakolva. -
#317 Valaki aki játszik már vele írna egy pár szót a játékról? -
#316 Azt meg lehet valahogy csinálni benne hogy szétossza a lőszereket magától ? pisztolyosnak a pisztoly lőszert satöbbi... -
#315 Igazad van, mind a 4-et saját maga csinálja meg az ember akkor van koncepció.
Egyből első pályán felvehető a csaj ahhoz hasonlót akkor nem érdemes kreálni (brutal force-ja van ).
20 golyóval kezdünk és a sniper-nek 200 ba kerül ?:O) Azt hiszem pisztollyal lövöldözök az elején míg nem jön valami erős. -
#314 szerintem egy vérbeli RPG-s számára ez nem kérdés, személyre szabja amit csak lehet :D -
#313 Na már nálam fut !!!
Nem túl jól detektálja be a géperősségét, úgyhogy érdemes a grafikus beállításokkal kezdeni.
Gyötrődöm a karakteralkotás szépségével. Érdemes- e mind neked csinálni vagy jók az előre generáltak ???
Erről kíváncsi leszek a ti véleményetekre is. Szerintem a Mai nap a karaktergenerálásról fog szólni :) -
lammaer #312 Oh, ma már azon sem kell meglepődni amikor a kiadás ELŐTT megvan már a virágboltban :D -
#311 A steam azt írja hogy 30 Giga szabad hely szükséges install-kor. -
#310 Ncore-n is fenn van, azért megjelenés napján 10 órakor... érdekes világ ez:)
Ja húzós a 21 Giga, 4 óra alatt jön le...
-
sirdond #309 21.5 GB? Pedig ugy keszultem hogy ma mar jatszok vele :/ -
#308 Jó lesz nekem a ranger edition is / árba meg föleg /...de sajnos majd csak meló után tudok érte menni. -
sirdond #307 /off
és ahogy nézem már torrenten is kint van -
sirdond #306 steam-en már megvásárolható a teljes. 40eu a sima, 55eu a digital deluxe -
lammaer #305 Kimaradt, akkoriban nem volt net, igy Bard's Tale-t játszottam wasteland helyett :) -
#304 szia chris
#292 minden ott van
Hát akkor ELJÖTT A NAGY NAP, ma megjelenik , várjuk.
Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2014.09.19. 08:18:55 -
chris0000 #303 hi.
sárkánylovag,Shiwo thx a manual fordítást,karakter generáláshoz jól fog jönni.:)
üdv. -
#302 Az első részben is benne volt már a skill. :) -
#301 Poénnak szánták ezt, Fallout-ban is voltak poénos képességek.
Kenyérpirítónak a BSG-ban hívták a robotokat amúgy, sokszor találkoztam a manuálba a szintetizátor szóval is ez is valamiféle robotra utalhat.
Lehet végülis elrejteni benne mert rács van belül.
Pár golyó, arany, fénykép, térkép, sebkötöző ilyesmik elférnek benne.
Úgy kell venni mintha turkálnál a szemétbe , csak az nem annyira lenne lelkesítő :) -
lammaer #300 A játékban ez a kenyérpirító fétis honnan jön? Mert ismerve egy kenyérpiritó méreteit és felépítését, számomra nem világos hogy hogy lehet abban bármit is elrejteni. -
#299 A pisztoly lesz a nyerö mert ahhoz lesz lőszer dögivel. A sniper valszeg meg akkorát fog sebezni, hogy nem is kell neki sok skúló legalábbis így volna értelme.