SimCity (2013)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
csak akk amikor szemétbeszedési idõ van 😄xd

Na ezt a procisat majd kipróbálom,jól hangzik 😄
és amikor már 1,5 milla kell,azt h tolod ?XD
Az újrahasznosító még mindig bugos? Van kereskedelmi lerakat mûanyag és ötvözetraktárral. Az van beállítva hogy felhasználsra. De hova kerülhet innen? Az újrahasznosítónak van ötvözetgyára és mûanyaggyára.
nem lett ez a legutóbbi patch-ben kijavítva?
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
miert van az, hogy az egyetemem (lvl4 - 4500 ember kell a kovetkezohoz es 2300 a kapacitasa) mar reggel 10-re kiirja, hogy betelt es elkuld embereket, merthogy tele van, de du amikor lenne hely akkor a kutya sem megy.
Elvileg valami 6000 emberke akar tanulni, de az egyetemem csak 3500-at tanit a fenit miatt.
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
4 város van egy régióban, mind már viszanylag fel van huzva.. és erre nem tölti be egyiket sem :/
A felhők felett mindig süt a nap
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Megvettem a játékot én is, bár sokáig vaciláltam, ugyanis csak egy alapba integrált videókártyám van, de hál'istennek ezzel is fut akadásmentesen (de nyílván alacsony graf beállításokkal). Talán jövõhónapban beszerzek valami olcsó kártyát.
Azaz igazság, hogy nem vagyok egy nagy gémer, de ezzel a játékkal délelõtt 10 óta folyamatosan nyomtam idáig. 😄
Nagyon rég óta vártam már egy ilyesmi új startégiai játékra!
Egyelõre egyedül próbálkozok, ismerkedek a játékkal, böngészem a fórumokat, aztán majd késõbb én is szeretnék csatlakozni egy multis játékhoz. Egyetlen problémám ezzel kapcsolatban hogy hétköznapokon eléggé el vagyok úszva, így sok idõ nem jut játékra...
Régió: Tidlsay delta
Origin: Medden_EU
Origin: Medden_EU
kész volt az egyetem, ált isk, középsuli.
képzetlen 1-es munkaerõ volt feleslegben és képzett munkaerõhiányom volt. leraktam egy fõsikolát, rátettem 2 kollégiumot, pillanatok alatt üzemelt 1500 fõvel és eltûnt a képzetlen munkaerõ, felszippantotta a képzett munkaerõhiány. ÉS elõtte pedig volt egyetem, cirka 3500as napi diákszámmal..."
rákattintasz bármelyik panelre és mutatja mennyire elégséges a szolgáltatás.
nem volt elegendõ a szennyvízerõmûved - addonok rá.
ez is mindig zöldben legyen, minden panel.
MJ rulz Pink Team The Only One
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
nálam van egy kereszt, és körbe egy gyûrû. ami villamosos sugárút. minden más a 4 sávos út maxon, sugárút elõtti.
van vagy 150 keresztezõdés a városban.
villamos buszok mindent elnyelnek, gyûrû és a 2 keresztirányú sugárút kezeli a dolgot. plusz minden út min. 4 sávos maxon.
a tömegközlekedést mindig zöldön tartottam. megállók lefedik az egész várost. gazdagok villamosoznak, buszra nem szállnak.
nálam nincs dugó, de lehet csak patch miatt.
Nagyon régóta mennek már a szennyvíztisztítóim, és az a vicc, hogy eleinte csak a dzsuvát szívták be, és tök tiszta volt az egész városban a víz, aztán elkezdett a legkülönfélébb pontokon bebarnulni a víztisztasági térkép, és fogalmam sincs, hogy miért. Pl lakóövezet közepén.
Ja és még egy kérdés:
Minden szintû iskolának jelen kell lennie, vagy ki lehet hagyni a gimit, esetleg az általános iskolát, és csak a fõsulival vagy egyetemmel operálni annak érdekében, hogy magas legyen az oktatási szint?
A szennyvíztisztítónak idõ kell, hogy kipucolja a vizet, de addig is a vízpumpával lehet szennyvizet is használni, csak a drágább pumpákat kell használni hozzá.
Import a világpiacról történik, tehát nem kell hozzá a régióban másik város, a "semmibõl" érkezik a szállítmány, és az export a "semmibe" történik.
Az meg, hogy a TV gyártás éri meg - nem mindenkinek az a célja, hogy sokmilliót elõállítson a városban, hanem hogy mûködõ városokat építsen és jól szórakozzon - akár olajiparból, akár turizmusból, akár bármibõl.
Bányász várost indítottam, de lassan kezd fogyni a nyersanyag. Lehet az olajipari központot, fémipari, stb. úgy fejleszteni, hogy csak importálsz?
Valamiért tök szennyezett le a talajvíz a városomban, pedig a vízpumpák és a szennyvíztisztító is jól mûködik. Ez mitõl lehet?
Állandóan bedugulnak az útjaim, pedig igyekeztem minél kevesebb keresztezõdést berakni, de teljesen ellehetetleníti a városomat a dugó. Leég minden, mire a tûzoltók bárhova is odaérnek.
Lehet olyan várost csinálni, amiben nincs ipar, vagy üzletek? Tehát pl csak üzleti vagy csak ipari várost? Életképes lesz?
Úgy néz ki, a természetes energiaforrásokat használók kevesebb katasztrófával szembesülnek. Még jó, hogy alapból eszembe nem jutott atomerõmûvet építeni...
na erre nem gondoltam, nem tudom miért azt hittem embertõl kpom a cuccost...
igen vágom a bentartást, csak éppen a proc eladás nagyban hozzájárul a költségvetésemhez 😊
lehet túlzás volt kimaxolni a tûzoltókat mentõket rendõröket 170ezernél 😊 plusz egyetem fõiskola ált iskola középsuli.
tudom itt páran mondták miután megvan az egyetem lehet dózerolni, de én nem osztom ezt.
kész volt az egyetem, ált isk, középsuli.
képzetlen 1-es munkaerõ volt feleslegben és képzett munkaerõhiányom volt. leraktam egy fõsikolát, rátettem 2 kollégiumot, pillanatok alatt üzemelt 1500 fõvel és eltûnt a képzetlen munkaerõ, felszippantotta a képzett munkaerõhiány. ÉS elõtte pedig volt egyetem, cirka 3500as napi diákszámmal...
Origin név: netNEO87
170ig elmenve volt 1 zombitámadásom, meghalt nulla ember...
kopp kopp kopp
de a recycle az bukta.
van valakinek tippje hogy lehet átugorni a bugot?
mert ha nincs, akkor tulajdonképpen ez a procgyártás vagy kerülendõ, vagy rizikós. és lehet bénázni más speckóval.
csak mivel még csak privát régióban bénázok, erõsen kötve a kezem.
és azért nem túl szerencsés, hogy a bug dönti el merre fejlõdjek 😊