SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak szemétszedési idõ alatt müködik és csak akkor ha az anyagraktározás részben van szemét.

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp

Azért remélem tisztába vagy vele,h éjszaka nem is fog xdxxdxd
csak akk amikor szemétbeszedési idõ van 😄xd
Ennyit tudodd mûködni az újrahasznostíó:

10 olyan kérdést olvastam amire már 10x lelettek írva a válaszok,sztem ne nagyon várjátok a válaszokat,csak ha vki/vkik nagyon ráérnek.
Na ezt a procisat majd kipróbálom,jól hangzik 😄
és amikor már 1,5 milla kell,azt h tolod ?XD
Elindult az újrahasznosítás valamitõl és fél perc múlva meg is állt. Azóta is áll. Ezt azért kijavíthatnák már.

csuszi
nem.
hajnali tapasztalat.

MJ rulz Pink Team The Only One

Sziasztok újra!

Az újrahasznosító még mindig bugos? Van kereskedelmi lerakat mûanyag és ötvözetraktárral. Az van beállítva hogy felhasználsra. De hova kerülhet innen? Az újrahasznosítónak van ötvözetgyára és mûanyaggyára.

nem lett ez a legutóbbi patch-ben kijavítva?

ÉS a világ legkisebb faluja is az Isztrián van,egy azaz egy darab házból és egy hozzá tartozó melléképületbõl áll mire leakartam fényképezni már el át is haladtunk rajta.<#nevetes1>

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Shiver
kultúra menüpont és ott mindenféle látványosságosság 😊

A felhők felett mindig süt a nap

Jeffjohnson
Amit még észrevettem, hogy a területem kívül a nagy semmibe vezet a vasútvonal le a pályáról.

reménytelen
Mekkora a városod? Mert én tökmindegy, milyen látványosságokat, tömegközlekedést, stb. építettem, amíg nem volt egy egészségesen nagy sûrûség, addig alig volt turista.
Shiver
dugó elkerülése experiment I. 😊

Jeffjohnson
Arra van valami ötletetek, hogy miért írja ki, hogy a vasútállomásnak vasúti kapcsolatra van szüksége, holott hozzá van kapcsolva a régiós vonalhoz és írja is, hogy kikkel vagyok összekötve de mégis néha megjelenik ez a hibaüzenet. A vonatok egyáltalán nem járnak 3 állomásom van egy közvetlen a bejövõ vasútvonalon.

Hogy lehet megoldani hogy ne legyen veszteséges a szerencsejáték? Mit kell építeni hogy jöjjenek a turisták? Építem a parkokat de semmi, még mindig minuszban a spec.
gergod
Viszont en is kerdeznek:

miert van az, hogy az egyetemem (lvl4 - 4500 ember kell a kovetkezohoz es 2300 a kapacitasa) mar reggel 10-re kiirja, hogy betelt es elkuld embereket, merthogy tele van, de du amikor lenne hely akkor a kutya sem megy.
Elvileg valami 6000 emberke akar tanulni, de az egyetemem csak 3500-at tanit a fenit miatt.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

gergod
Ezt nezd meg kozelebbrol 😊 24 otvozet es 2400 olaj 4800 procit gyart, tehat a a proci bevetel fele csak a kiadas. Igy mar nem annyira gaz a proitermeles. Nem egy TV profit, de azert az elejen nem rossz.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Abban az esetben mi a teendõ, ha nem tudja betölteni a városomat?

4 város van egy régióban, mind már viszanylag fel van huzva.. és erre nem tölti be egyiket sem :/
reménytelen
Hum, a "világ legkisebb városa" az Isztriai-félszigeten - végre valami, amit meg lehet építeni a SimCity-ben rendelkezésre álló területen <#idiota>
Ó akkor tudom mi vár rám egyszer már sikerült eljutnom a teherkikötõig, de elég szenvedés volt normálisan elhelyezni. Köszi!

I.C.ram
Kell hozzá Teherkikötõ, aminek van vasúti modulja, de egy rémálom ezeket lerakni, mert egyszerre kell hozzá vasút és úthálózat összeköttetés is.
Hogy lehet vasúton szállítani a termékeket? Van külön teherállomás vagy a kereskedelmi raktárhoz kell síneket fektetni vagy mit kelll csinálni? A közúti szállítást kezdem kinõni és a forgalom is nõ egyre több a dugó.

Megint egy kérdésem. Turizmusra mennék rá. Mikkel lehet a városba csalogatni a turistákat? Tettem specializálódás miatt szerencsejátékos épületet, de veszteséges. Nézem a turizmus térképet és sehol egy narancssárga oszlop. Eddig úgy gondoltam parkokat kell építeni, de az nem segít, tettem amfiteátrumot, de az sem változtat. Ide is türelem kell és elkezdenek odajárni?
Shiver
srácok nekem csödbe ment a városom most és direkt nem kattintottam arra hogy okosan orvosoljam a dolgokat hanem arra kattintottam hogy városi létesítmény költségeinek vagy minek a megnyírbálása. nah most a kérdésem a következõ: elõjött egy olyan layer hogy "Költségvetési térkép" szokásos fehér alapon piros grafikonok. Ezt elõ lehet valahogy hozni csõd nélkül? mert kurvára jó információhoz lehetne jutni általa

Dzsini
Fejléc olvasás: elégtelen.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Üdv!
Megvettem a játékot én is, bár sokáig vaciláltam, ugyanis csak egy alapba integrált videókártyám van, de hál'istennek ezzel is fut akadásmentesen (de nyílván alacsony graf beállításokkal). Talán jövõhónapban beszerzek valami olcsó kártyát.

Azaz igazság, hogy nem vagyok egy nagy gémer, de ezzel a játékkal délelõtt 10 óta folyamatosan nyomtam idáig. 😄
Nagyon rég óta vártam már egy ilyesmi új startégiai játékra!
Egyelõre egyedül próbálkozok, ismerkedek a játékkal, böngészem a fórumokat, aztán majd késõbb én is szeretnék csatlakozni egy multis játékhoz. Egyetlen problémám ezzel kapcsolatban hogy hétköznapokon eléggé el vagyok úszva, így sok idõ nem jut játékra...

Hali,
Régió: Tidlsay delta
Origin: Medden_EU

Origin: Medden_EU

I.C.ram
Értem, köszi a tippeket.

A patchet amúgy nem mára ígérték?
csuszi
"tudom itt páran mondták miután megvan az egyetem lehet dózerolni, de én nem osztom ezt.
kész volt az egyetem, ált isk, középsuli.
képzetlen 1-es munkaerõ volt feleslegben és képzett munkaerõhiányom volt. leraktam egy fõsikolát, rátettem 2 kollégiumot, pillanatok alatt üzemelt 1500 fõvel és eltûnt a képzetlen munkaerõ, felszippantotta a képzett munkaerõhiány. ÉS elõtte pedig volt egyetem, cirka 3500as napi diákszámmal..."

rákattintasz bármelyik panelre és mutatja mennyire elégséges a szolgáltatás.
nem volt elegendõ a szennyvízerõmûved - addonok rá.
ez is mindig zöldben legyen, minden panel.

Dzsini
Errõl megoszlanak a vélemények, a tesztek úgy néz ki azt mutatják, hogy elég egy fajta iskola - az általános és a középiskolában az a jó, hogy oda busszal hordják az embereket, tehát nagyobb hatásfokuk van, a fõiskola és az egyetem viszont fejleszti a környezõ ipart is - viszont normál busszal vagy autóval járnak oda a diákok.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

csuszi
szerintem nem a kevés keresztezõdés a lényeg. minél kevesebb út, annál több lakó esik be a kevés keresztezõdésre.

nálam van egy kereszt, és körbe egy gyûrû. ami villamosos sugárút. minden más a 4 sávos út maxon, sugárút elõtti.
van vagy 150 keresztezõdés a városban.
villamos buszok mindent elnyelnek, gyûrû és a 2 keresztirányú sugárút kezeli a dolgot. plusz minden út min. 4 sávos maxon.
a tömegközlekedést mindig zöldön tartottam. megállók lefedik az egész várost. gazdagok villamosoznak, buszra nem szállnak.
nálam nincs dugó, de lehet csak patch miatt.

Amúgy én nekem se a TV ipar az álmom,bár kipróbálni megéri,csak abból az útból õ arra tudna elmenni,amúgy én most egy olaj várost csinálok,egy kis szelektivvel ( ami ugyan úgy procira visz és stb xd)
I.C.ram
Köszi!

Nagyon régóta mennek már a szennyvíztisztítóim, és az a vicc, hogy eleinte csak a dzsuvát szívták be, és tök tiszta volt az egész városban a víz, aztán elkezdett a legkülönfélébb pontokon bebarnulni a víztisztasági térkép, és fogalmam sincs, hogy miért. Pl lakóövezet közepén.

Ja és még egy kérdés:

Minden szintû iskolának jelen kell lennie, vagy ki lehet hagyni a gimit, esetleg az általános iskolát, és csak a fõsulival vagy egyetemmel operálni annak érdekében, hogy magas legyen az oktatási szint?
Dzsini
Több videót lehet találni neten (és nekem is van) csak lakóteleppel felépített városom, eleinte volt benne ipar, de szép lassan lebontottam mindent, csak 270 ezer okos, gazdag lakóm van.

A szennyvíztisztítónak idõ kell, hogy kipucolja a vizet, de addig is a vízpumpával lehet szennyvizet is használni, csak a drágább pumpákat kell használni hozzá.

Dzsini
Ha már megvan mondjuk a fémeladásból az elsõ upgrade, és tudsz kohót építeni, akkor már mindegy, hogy importálod vagy bányászod az érceket a fémhez.

Import a világpiacról történik, tehát nem kell hozzá a régióban másik város, a "semmibõl" érkezik a szállítmány, és az export a "semmibe" történik.

Az meg, hogy a TV gyártás éri meg - nem mindenkinek az a célja, hogy sokmilliót elõállítson a városban, hanem hogy mûködõ városokat építsen és jól szórakozzon - akár olajiparból, akár turizmusból, akár bármibõl.

I.C.ram
Több kérdésem is lenne... megpróbálom újra feltenni, mert eddig nem igazán kaptam választ.

Bányász várost indítottam, de lassan kezd fogyni a nyersanyag. Lehet az olajipari központot, fémipari, stb. úgy fejleszteni, hogy csak importálsz?

Valamiért tök szennyezett le a talajvíz a városomban, pedig a vízpumpák és a szennyvíztisztító is jól mûködik. Ez mitõl lehet?

Állandóan bedugulnak az útjaim, pedig igyekeztem minél kevesebb keresztezõdést berakni, de teljesen ellehetetleníti a városomat a dugó. Leég minden, mire a tûzoltók bárhova is odaérnek.

Lehet olyan várost csinálni, amiben nincs ipar, vagy üzletek? Tehát pl csak üzleti vagy csak ipari várost? Életképes lesz?
Sziasztok!
Azt hiszem, EZT keresték itt többen <#lookaround>
Nekem úgy történt valami a reciklával, hogy kikapcsoltam, akkor teljesítette az újrahasznosítás questet.

Úgy néz ki, a természetes energiaforrásokat használók kevesebb katasztrófával szembesülnek. Még jó, hogy alapból eszembe nem jutott atomerõmûvet építeni...
csuszi
kimaxolni a tûz stb.-t úgy értettem nagy tûzoltóság nagy kórház nagy kapitányság 😊

csuszi
tudok importálni úgyis hogy egyedül vagyok a régióban? 😊
na erre nem gondoltam, nem tudom miért azt hittem embertõl kpom a cuccost...
igen vágom a bentartást, csak éppen a proc eladás nagyban hozzájárul a költségvetésemhez 😊
lehet túlzás volt kimaxolni a tûzoltókat mentõket rendõröket 170ezernél 😊 plusz egyetem fõiskola ált iskola középsuli.
tudom itt páran mondták miután megvan az egyetem lehet dózerolni, de én nem osztom ezt.
kész volt az egyetem, ált isk, középsuli.
képzetlen 1-es munkaerõ volt feleslegben és képzett munkaerõhiányom volt. leraktam egy fõsikolát, rátettem 2 kollégiumot, pillanatok alatt üzemelt 1500 fõvel és eltûnt a képzetlen munkaerõ, felszippantotta a képzett munkaerõhiány. ÉS elõtte pedig volt egyetem, cirka 3500as napi diákszámmal...

Valaki vegyen fel Régióba legyen szíves! <#nevetes1>

Origin név: netNEO87
Sehogy nem lehet hatásosan kikerülni,sztem importáld és gyorsan lépj át a TC gyártásra,mert a Proci nem éri meg,mûanyag+ötvözet külön-külön is ugyan annyit add,szóval csak addig prociz amíg meg lesz a 1,5 milla termelés ( termelés bent tartás,majd egybe eladás) és akk csak TVz utána meg talán a feleslegbõl ötvözet,fém.
csuszi
nekem se volt sose. full oktatás, nap, szél, recycle (amíg ment:d), csatorna szûrve, víz szûrve, minden kurva zöld 😊
170ig elmenve volt 1 zombitámadásom, meghalt nulla ember...
kopp kopp kopp
de a recycle az bukta.
van valakinek tippje hogy lehet átugorni a bugot?
mert ha nincs, akkor tulajdonképpen ez a procgyártás vagy kerülendõ, vagy rizikós. és lehet bénázni más speckóval.
csak mivel még csak privát régióban bénázok, erõsen kötve a kezem.
és azért nem túl szerencsés, hogy a bug dönti el merre fejlõdjek 😊

mibe?
I.C.ram
Tudna valaki ebben segíteni?
Lehet pont azért mert atomerõmûvek van,gondolom a légszenyezés is megy mindennél
creuzfield
ma már 5 földrengésen 3 zombitámadáson és 1 ufóinvázión vagyok túl kb 5óra játékidõ alatt nem értem, hogy miért tegnap alig volt valami. Félre ne értsetek nincs bajom a katasztrófákkal csak ezt egy kicsit sûrûnek tartom 😊 Szerencsére az atom erõmûvet eddig elkerülték. Az lenne aztán nagy pukkanás😄

Én azt vettem észre,h egy két dologra hatása van pl: ha bányász vagy akk nagyobb a földrengés esélye stb....
Nálam sem volt még katasztrófa egy se, pedig 125e lakos körül járok. Csak szélerõmûvem van.
Az lehet, hogy azért nem sújtanak katasztrófák engem, mert napból, vagy szélbõl csinálok energiát?
SOFT 2-t kérdezem,milyen egyetemi kar kell még ?