11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
#7789 na itt a gond és még egy gond vele együtt.
egy ideje bugos lett a vonatom és gőzöm sincs minek köszönhetően. nem szállít utasokat, kapja az áramot, működik, de egyszer csak kiír valami hibát, amire most nem emlékszem de ha legközelebb előfordul megírom.
szal mindenképp vonaton kéne exportáljak? nem tudom, hogy meg tudom-e oldani, hogy áthelyezzem a vasúti sín közeléhez a teherkikötőt meg hozzá a vasúti akármit. -
Ironman2 #7788 megint bedobnak valami javítást
-
Ironman2 #7787 na fasza!!! karbantartás van!! -
#7786 :)
összejön úgy 4-5 milla is akár :)
ennyi a nagy titok. felhalmoz, vonaton! elad.
verdával nem tudják eladni 24 alatt, a vonat az lezabálja a raktáradat secc pec, 10000 ládával visz egyszerre. -
#7785 Minimális esztétikai élményt nyújt a doboz. -
#7784 Na, én is megrendeltem, holnap hozza a futár elvileg. Szépen, dobozban, mert úgy jobban a magaménak érzem :) -
#7783 -
Csokis #7782 Most vagy 1 óra munkám veszett el! Egyszer csak megállt a játék, majd kidobott az asztalra "A program működése megállt." üzenettel. Újra elindítva a játékot, ugyan azt a várost kaptam vissza, mint amikor elsőnek indítottam el. Eddig ilyen nem volt vele. Lehet a mai 1.7-es patch miatt volt?! -
#7781 Ácsi ezt nem értem most hirtelen. Ha mondjuk egy teljes napig csak felhasználásra állítok mindent, majd éjfél után 1 perccel átváltok exportra, akkor meglesz a 2 milliós profit? Létezik, hogy erre nem jöttem rá? :S -
csimposz #7780 Atti:
Ezzel nekem is vannak gondok. Érzékenyebb annál, mint tűnik, nehéz elkapni azt az arányt amikor egyszerre kereskedelemre és felhasználásra is rá akarsz menni, nekem eddig 2 ből 2x bedőlt. Inkább maradok a nyersanyag exportnál a nagy műbe meg nyomom a fémet vagy ötvözetet (egyiket tolom a másikat exportálom) így működik. -
#7779 felgyűjtöd a cuccot és rászabadítod éjfél után 1 perccel a kereskedelemre a 3 millányi adagot. -
#7778 Nos valamit most nem értek.
Van egy bányászvárosom, ércet illetve szenet bányászom. Az érc bánya közelében van egy kereskedelmi lerakat, ahol az ottani ércet felhasználásra állítottam, mert van egy kohászati üzem is mellette, ahol fémet állítunk elő, ez pedig megy exportra (29k). Van egy újrahasznosító központ is a közelben, ahol fém illetve műanyag állítódik elő, műanyag is megy exportra, de csak 10k-t kapok csak érte egyelőre.
A közelben van a kereskedelmi központom is 2. szinten, egy fémfeldolgozó részleggel. Város másik felében van a szénbánya, ahol úgyszint található egy kereskedelmi lerakat, de ott valamiért ha felhasználásra állítom a szenet, akkor egy idő után megtelik és nem üzelem a bánya se és a lerakat se, ezért ott exportra megy a szén (5k kb). Lehet a távolság miatt, ami a két bánya illetve a kohó közt van? Nem értem...
Itt a szénbánya közelében van a teherkikötő, ahol nem tudok egyelőre műanyag raktára építeni, mert a kereskedelmi központ 3. szintjén tudok csak olajipari részleget építeni. Ez a problémám végülis, hogy a 3. szinthez 2 millió profit kell, nekem eddig pedig a legmagasabb napi az 360k volt.
Mi a nyitja a dolognak? -
Sotyka #7777 Nah felhívtam az eat, sé azt mondták (amire természetesen lehetett számítani csak nem voltam benne 100%-ig biztos), hogy ha már megvan egy játék akkor azt nem lehet újra aktiválni, meg átadni sem lehet. Ergó választhatok az nfs mw és a moh között.. Nahát mindenkettő borzalmas, szóval nem is tudom hogy egyáltalán elhasználjam e a lehetőséget :\ -
Aragorn831109 #7776 No a Dead Space-t nem fogom választani. Túl beteg játék. :D -
csimposz #7775 Jajj ne, új hangok jöttek a frissítéssel :) Eddig is túl zajos volt a fülemnek a játék, néha már inkább teljesen lehalkítom inkább. DE most még többet pittyeg. -
#7774 Rászakadtak az ajándékjátékért sorba állók :)
(ráadásul mindenki le is töltené rögtön)
#7713 -
#7773 "No Response from Application Web Server
There was no response from the application web server for the page you requested.
Please notify the site's webmaster and try your request again later." -
#7772 Az Origin weboldala és az alkalmazása csak nálam rohadt lassú? Nem akar belépni, mindig "próbálkozz később" hibaüzenetet kapok. De már egy órával ezelőtt is ez volt... -
#7771 sajnos bármenynire is fostenger az MS office, jelenleg nincs egyenrangú alternatíva, csak egyszerűbb alternatívák, főleg ha az excelt nézzük. :( szar de e\' va\' -
#7770 ez van ezt kell szeretni ahogy mondják, ennyi :D -
#7769 Neten van leírás, hogyan lehet angolosítani a játékot. -
csimposz #7768 Tényleg nincs office OSx-re? ehh..
Egyébként én már töltök fel mindent google docsra, ott minden ott van felhőben, szerkesztheted akárhonnan, és mindenhol ugyanúgy néz ki. -
#7767 ja persze ha az iskolában angolul tanítanák az office-t akkor nem lenne ilyen gond, de mivel "mindenki" magyarul tanulja meg mert hát miért ne, szopás ha angolt használsz. Persze arról már nem beszélve, hogy sok magyar multinál alap az angol office nem is használhatsz mást, ezért duplán szopó. -
#7766 Ezért volt olcsóbb, mert régiókorlátos. Mostanában ez a szokás, volt is belőle pár zűrzavar (orosz változatokkal pl.) -
#7765 nekem meg a macbook miatt újra kellett tanulni a MS office használatát, mert ezek a szarjankó buzik az MSnél nem csinálnak magyar office-t OS X-re, pedig van ott lóvé bőven, és ez nem pénz hanem presztízs. pff -
csimposz #7764 Azaz! Magyar játékélményem először az Imperium Galaktika 2 volt, ráadásul ott magyarul is beszélt ugye. Nem hittem el, úgy néztem, mint 2 éve karácsonykor a 3d-s tv-t,meg a kinectet a media marktban. -
#7763 +1 -
csimposz #7762 De, láttál már ilyet. IT koromban sokat szidtam: Windows XP. Jöttek a külföldi auditorok, XP reinstall angolra(+meg kellett vennie a cégnek külön az angol verziót). Na az lámaság. -
Hujje #7761 Azt ettől függetlenül elismerem, hogy nagyon jó, le a kalappal. Csak olyan szempontból írtam, hogy valami haszna is legyen ha játszik az ember :) Na meg én fiatal koromban, abszolút nem volt magyar játék. Civ1-el toltam még 286-oson, de szép is volt. :D -
#7760 ez borzasztó nagy idiotizmus, hogy a DVD-n látom az angol könyvtárat is, de nem engedi angolul telepíteni. Még nem is láttam ekkora lámulást életemben, hogy nem lehet valamit angolul játszani. Remélem ezt unlockolják, mert bár jó a fordítás, jobb lenne angolul. -
#7759 szenzációs a magyarja, le merem fogadni hogy jobb mint az eredeti. ilyen játékos szóhasználatra nem sok nyelv képes. -
csimposz #7758 Igen, az alapfokú értés azért meg van nálam is, és én is játékból meg feliratos filmből tanultam nagyon sokat, ezt viszont már jó teljesen átlátni, és nehéz lett volna sok szakszót kiszótárazni értelmezhetőre. Annyira szeretek játszani, hogy a 100%-os sztori értés miatt, ha egy mód van rá, magyar felirattal játszok. -
csimposz #7757 Mocsok ME3 nem jön bárhogy próbálom. grr -
Hujje #7756 Igen, bár én annak köszönhetem angol tudásom alapjait, hogy régen mindent szótáraztam, ezért a szókincsem elég nagy lett. Ezt is inkább angolul vettem volna meg, de sajnos csak magyarul volt a boltban. -
csimposz #7755 Egyébként nagyon jó a fordítás, boldoggá tesz, hogy mindent el tudok olvasni szótárazás nélkül, és JÓL vannak megfogalmazva a dolgok, tudták miről beszélnek, nem csak tükörfordítás. A kötvénynél és magyarázatánál rendesen meglepődtem. Ott derült ki hogy képben voltak a fordítók. -
#7754 ezt nem hiszem el!:D:D:D dettó én is szétszedtem mindent....:)
köszi! -
csimposz #7753 A fordítás egyetlen nagyon elszúrt dolga a teherkikötő, én is megettem, szétbontottam minden hogy vízhez tegyem, aztán nem volt használható, mert raktár nélkül nem is működik.
Teherkikötő az mint a kereskedelmi lerakat csak nagyobban
és csatlakoztathatsz hozzá igazi kikötőt és tehervonatot -
Hujje #7752 Köszönöm, mert ugye a vasútnál/hajózásnál nem volt ilyen opció. -
#7751 jaaa, hogy a teherkikötő az nem kikötő hanem nagyobb lerakat? -
#7750 A sima lerakat nagyobb változata a (rosszul fordított) teherkikötő, ahhoz lehet kapcsolni külső épületként a vasúti vagy tengeri kapcsolatot létrehozó modult ugyanúgy, mint az egyetemi vagy főiskolai épületeket. Tehát nem kell közvetlen kapcsolódnia, de a közelben kell lennie.