SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

khalmi77
már leszarom innentõl kezdve, jöjjön 😊

Dzsini
jön még 5 katasztrófa és leég a fél városod 😛

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

de baszki addigra leéghet a város,te meg tíz milliomos lehetsz 😄 xd
khalmi77
Én nem amiatt vagyok kiakadva, hogy katasztrófa van, hanem amiatt, hogy olyen jön AMIT NEM LEHET HELYREHOZNI.

És ez kibaszottúl unfair dolog ám. Ennyi erõvel bármilyen jó lehet egy városod, kapsz egy szép meteorzáport és annyi mindennek, akármilyen szinten is játszol. NAGYON remélem, hogy ezt ki fogják venni a játékból, inkább pusztítsa el a fél városom a meteor, mint hogy ledönt 3 épületet meg odahelyez nekem egy baszom nagy radioaktív felhõt...

khalmi77
szerintem meg olyan kurvára random az egész mint az állat. Ha nem így lenne, már rég le lenne írva a módja, hogy elkedüld. Utánaolvastam, elvileg valami 20 évet kell a játékban várni ahhoz, hogy legyen vmi, szal éjjelre járatom majd a gépet, reggel elmondom mivan.

I.C.ram
Pedig tuti, hogy tök random. Ipari városom teljesen dzsuva, egy park sincsen, rengeteg bánya + olajkút, és most már atomerõmû is van. Egy katasztrófám nem volt eddig. Haverom, akivel játszunk, neki csomó parkja van, szélerõmûvek, turista spec, és neki volt már 2 is.
Ezt nem lehet tudni,de sztem ellehet kerültetni direkt,egyes környezet kimélõ dolgokkal,szóval nem vagyok benne biztos,sõt szinte tuti ,h nem random jönnek a katasztrófák
khalmi77
ez pont a HCs régiós városomban történt, és ha nem szedi fel a fa akkor ****** mert ez így nem nehéz, ez így unfair, és ez így egy nagy szar.

Van igény egyébként az újrahasznosításra:

Dzsini
Nem, a sugárzást tegnap óta sem tünteti el semmi. A vegyvédelmisek a fejlett iparok zöld tüzeit tudják hatékonyan oltani.

A radioaktív meteor pedig elég ritka, hogy ne kelljen félni attól, hogy lassan sugárfertõzött lesz a világ 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

@sponyabob Sponyabob, Te leszel az én emberem! énis inkább a hétvégi minõségi játékosok közé sorolom magam. Ha gondolod vegyél fel Origin: Andreehunter és iparkodunk egyet! (más is nyugodtan)
I.C.ram
Tûzoltósághoz (a nagyobb fajtához) van ilyen vegyvédelmi részleg, az sem segít?
I.C.ram
Csak akkor megy, ha van elég szemét, amit begyûjtöttek a szelektív gyûjtõ kocsik. Ha dugó van, vagy nem tudják begyûjteni, akkor nem lesz termelés. Megépítést követõen elsõ pár napban nekem se ment, de aztán megy rendesen.
khalmi77
Ha kapok radioaktiv cuccot meteorból, akkor baszhatom a pálya egy részét örökre? Mert akkor a kurva annyát annak, aki ezt kitalálta. Nem tudom sehogy eltüntetni, a meteor nem tudom megakadályozni, ezek szerint szép lassan minden városomban lesznek lakhatatlan részek, ez most kajak mi bullshit?

Dzsini
Talán mert akkorra talált vissza a kukásautó egy adag szeméttel? Azt is lehet ám látni, hogy merre jár, és hogy mennyit szedett össze...

Dzsini
Az emberek maguktól kezdenek ingázni, ha helyben nem találnak munkát, és az elérhetõ régiók között van olyan, ahol az õ vagyonszintjének megfelelõ munkahiány van.

Vonat, helyközi busz vagy ilyesmi kell hozzá, és számíts komoly forgalomra az ingázók miatt.

Na most meg elindult 18:04-kor. Érdekes...

A hulladéktérképen keresztül.
Dzsini
Megnézed a hulladéktérképet - külön színnel jelzi a normál és az újrahasznosítható hulladékot az épületeknél.

Köszönöm a válaszokat, akkor próbálom hajtani a termelést, nem sajnálom rá a fejlesztést 😊

Ha azt szeretném, hogy egyik városban csak boltokat és lakózónákat telepítek, akkor átjárjanak melózni a másik város iparába. Ehhez távolsági tömegközlekedést kell építenem? Mert így alapból régió nézetben nem ajánlja fel a munkaerõ másik városba csoportosítását, úgy mint mondjuk a mentõnél, vagy tûzoltónál.
Ezt nem tudom hol kell megnézni. De látod, egyszer elindult de leállt és azóta sem megy.

Honnan tudom hogy van-e rá igény? van egy kereskedelmi lerakat ötvözet és mûanyagraktárral, az újrahasznosítóhoz meg tettem ötvözet és mûanyag modult a késõbbi procigyártáshoz.

Van egyáltalán igény rá? Van olyan az oktatás szinvonala és a vagyoni réteg, hogy igénylik?

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp

Na délután kettõ van ingame és az újrahasznosító nem indult be 😞

Na szerintetek holnap hánykor kapjuk meg a kárpótlásként járó játékot ? 😊

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

Olyan régió kéne ahol nem várják el hogy napi 20 órában ott legyek, mert hét közben alig érek rá, viszont egyre jobban megy a játék és bánya meg ipar várost már egész jól tudok építeni. 😄

Marfy
Csak mert a játékban lévõ használhatatlan, nem is tudom hogy gondolták...

Az éppen játékban lévõ barátaidon keresztül, illetve a fenti multiplayer listából tudsz még keresni...
Marfy
Hogy a fenébe tudok keresni olyan régiót ami nincs tele?

Valahogy egyértelmû volt, hogy ezért nem jön a vonat. Mert máshol meg jön. 😊
Dzsini
Tényleg nem árt ám végigolvasni a hibalistát....

Nem tudok angolul,az is benn van,h a kerekedelmi lerakatból nem viszik piacra az arút,export,4 kocsival ? és ezt mind a 4 db ilyennél ?
Akkor már értem miért nem jön vonat Sawyer citybe... 😄
Dzsini
#7013: Az ércmezõmet teljes tempóval hetedik éve termelem ki, a halványodást ha arányosnak tekintem még olyan 2 éve van hátra (az órára állítva az egeret kiírja, hogy hányadik évben tartasz).

#7014: fenti buglista:
Broken railways (no trains ever arriving) in city Nugget Plateau, region Titan Gorge.
Two cities in Discovery Delta don't have trains on their tracks, Sawyers and Huckleberry. They have tracks, but the trains never come and pick up/drop off people/cargo.

Én lassan 6 éve bányászom õket és még csak mostanság kezdenek majd kifogyni ezek nyersanyagok. Ez alatt 88 millió hoztam össze. Szóval lehet belõle bõven profitálni. 😊 Ennyi pénzbõl meg bármi másra is át tud állni utána. 😊
Jeffjohnson
Tiny fok régióban Nugget fennsíkon ne kezdjetek mert a vonat nem jár bugos mindig azt írja, hogy nem vagy csatlakozva a régióhoz. Nem csak nálam, sokaknak ez a gondja.

Olaj és ércmezõk úgy viszonylagosan milyen gyorsan merülnek ki? Érdemes e fejleszteni ezekbe az irányokba, ha csak a globális piacon szeretném eladni a nyersanyagokat?
Nice 😊

Dzsini
Két raktárat / lerakatot húzol fel, az egyikben exportra állítod, a másikban helybéli felhasználásra. Mindig oda fogják hordani a teherautók, ahova fér.

Shiver
specializáció / kultúra 😊

A felhők felett mindig süt a nap

Kultúra menüpont? Hol? Vagy te a specializációra gondolsz?

A sûrûségem nagy a város egyes részein.
Bevállaltam pár elit lakost és nem rinyálnak annyit, mint a szegény vagy a közepes réteg! <#nevetes1>

Én meg Apci voltam, de 22 éve Budapesten élek. 😊
Sokan várjuk már a patch note ot elhiheted😄

Igen, de most szombathelyen lakom egyelõre.

csuszi
lehet másnál megy, de az a bug még él. meg se moccan, se reggel se délben, se karácsonykor.

MJ rulz Pink Team The Only One

Ott van benne feldolgozott múanyag vagyis mûködött. Figyeld kicsit, látni fogod amikor reggel kirajzanak az autók és elkezdik begyûjteni a szemetet és amikor az elsõ visszaér neki áll feldogozni.

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp

Jééé! Petõfibányai lakos is vagy? 😄
Ott van a bal alsó sarokban a kereskedelmi lerakat is. Na majd "möllássuk".

I.C.ram
Nekem jól mûködött. Vittem is raktárra, majd exportra az ötvözetet meg a mûanyagot.

Nekem az a kérdésem, hogy aminél beállítom, hogy export, akkor abból nem is kapnak a helyi gyárak? Illetve, ha van termelés egy nyersanyagból, akkor azt hogy csináljam, hogy a felesleget (ami nem kell a hazai iparnak), azt exportálják? Nekem úgy tûnt, hogy vagy minden saját felhasználás, vagy minden export. Ez meg elég szívás, mert a bányáim sokkal többet termelnek, mint a hazai igények.
Csak most lõttem a képet. Nappal se megy. meg különben is... Dolgozzanak 3 múszakban nem? <#nevetes1>