11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
Coolfire #7989 Másik hülye kérdés:műanyagot csak újrahasznosítással lehet előállítani?:)) -
Hujje #7988 Bemész és kiderül. :) Ha játékon belül rákeresel valaki, nem kell felvenned, anélkül is belenézhetsz a régióiba. Szóval nem zavarod, de csekkolhatod a régióját. -
#7987 Na most egy hülye kérdés, de a multi listában a 16/16, vagy a 16/0 jelenti, hogy a régió televan ? -
#7986 Na épp ez jutott eszembe, hogy ha rárakom a tisztító telep melletti trutymós vízre a vízpumpa telepet, és arra szűrős pumpákat teszek nem egyszerűt, akkor elvileg sokkal lassabban fogyhat ki a víz a pumpa alól, és talán a szennyezettség is elfogadható lesz
De sajnos helyem nincs ezt megvalósítani, úgyhogy ismerőssel lehet átköltözünk Kelet 2-re és nézünk egy régiót ahol már vannak/vagytok, ne lepődjön meg senki ha esetleg felveszem barátlistára :D (TuvokHUN) -
Bazsa241 #7985 AKkor az azert van mert gondolom a szenyvíz kiömlő helyére raktad a tisztítót... amugy még az se baj ha szaros a talajvíz csak így nagy vizpumpat kell raknod vízszűrős szivattyúkkal ami drágább egy kicsit -
#7984 Nem kiömlőm van, hanem (nagy) szennyvíztisztító telepem, és totál barna mellette a vízkészlet . Pedig se bánya, se gyár nincs ott . -
HyperMonkey #7983 A játék elején érdemes a vízes területeket elkeríteni, megjelölni pl föld úttal (óccsó) és így mindig lesz helyed a víz cuccokra. De igaz, tényleg hama elfogy a víz.
Én parasztokat telepítek a városba, azok a földre köpködnek és lesz talajvíz ha beszívja :D -
#7982 Nem a kiömlő, a rendes tisztító pumpál tiszta vizet a föld alá. -
#7981 Hát csak a szennyvíztisztító mocsokul szennyezi a vizet, plusz helyem sincs mellérakni sehol . -
BYpsilon #7980 Szenyvíztisztító vissza pumpálja vizet a földbe és mellé kell építeni vízkutakat. Nem fogsz kifogyni a vízből. -
#7979 Második év decemberére a második helyről fogy el teljesen a víz a másik városomban is, itt is beütött a sivatag-effektus :( Ez így nagyon gáz :( -
HyperMonkey #7978 Lépj be a műanyagos városodba, menj ki régió nézetbe és azt hiszem a legszélső jobb oldali ikonnál tudsz ilyeneket küldeni a másik városodnak.
Importálni a kereskedelmi lerakatban csak globális piacról tudsz. Az import-exoprt nem működik két város között ha jól tudom.
-
Bal0924 #7977 A fémipari központot hogy tudom növelni a napi profitot? Most fixen van egy összegen, hogy lehet növelni?
Az ilyenekhez nem értek..:) -
#7976 Komárom megye elég szépen alakul. Már ketten vagyunk (Tatabánya, Komárom), aki akar vagy nem fér be máshová, csatlakozzon nyugodtan! (multiplayer listában is elérhetőek vagyunk) -
Bal0924 #7975 Processzorokat szeretnék gyártani. A szén- és az ércbánya megvan.
A műanyag egy másik városban van. Azt hogyan tudom a városba importálni? A kereskedelmi lerakatban nem tudok műanyagraktárat építeni. -
Bal0924 #7974 Köszi. -
#7973 Nem, ötvözetre (cső a képe) - kohóban szénből és ércből készül. -
Bal0924 #7972 Az ötvözet alatt mit ért? Ércre gondol? -
mester1987 #7971 Majdnem. Na most:
-
mester1987 #7970 -
Ironman2 #7969 Nálam is ugyanez a probléma,de nekem a bünözés miatt tüntetnek a városban,pedig nincs bünözés,szerintem simán bug! -
Hujje #7968 Nálam ilyen még sose volt. Egyetlen egyszer fagytam bele, de akkor alt+tabbal ki/be lépegettem. -
Bal0924 #7967 Mi a baj a játékkal? 10perc alatt 3x is összeomlott és kilépett a főmenübe..
A harmadik alkalommal még be sem lépett és összeomlott..:S -
#7966 Nem olyan vészesen rinyálnak, de néha van egy-két elégedetlenkedő lakó. Az meg szerintem elkerülhetetlen. -
#7965 Az is van. -
Hujje #7964 Bizony, bővíteni kell egy égetővel, ennyi az egész. -
#7963 Szemétégető a megoldás, ráadásul keveset szennyezi a levegőt. :) -
#7962 Egyébkén ezért is lenne jó, ha kicsit lehetne a beépíthető területet bővíteni, mert unom ha azon variál a város (piros kukaikonnal), hogy mindjárt megtelik a lerakó, és nincs helyem másikat lerakni (persze lehet bontani, területet felszabadítani + másik város kukásaival dolgoztatni). -
#7961 4 placcosra bővített lerakóval + full kukásautó flottával is írja néha. -
Hujje #7960 Az önmagában, hogy van szemétlerakód nem garancia, hogy össze is szedik a szemetet. Ilyenkor érdemes a szemeteskocsi flottádat bővíteni.
Bár amíg az útkereső motor nem jó, fene tudja. Tegnap pl. direkt néztem, hogy hol van szemetes kuka jel (ahonnan el kell szállítani a szemetet) és követtem a kukás autót. Összevissza ment a városban, sokszor jópár ilyen ház előtt elment, mégse állt meg kihozni a szemetet. -
#7959 Oh fák... Tegnap direkt siettem, telefonon rendeltem meg a játékot, 15:54-kor, mert írták, hogy ha 16ig megrendelem, akkor már másnap megjön. Erre most kaptam e-mail-t, hogy átadták futárszolgálatnak, ma negyed 12kor... Vagyis csak holnap jön meg várhatóan. Nem bírom ki holnapig :( -
#7958 Nálam is jelentkezett a probléma. Sőt van szemétlerakóm, nincs fullon + hulladékhasznosító. Mégis írják néha, hogy belefulladnak a szemétbe. Hát fulladjanak bele. Ezeknek a (bugos) simeknek semmi sem tetszik. -
Gendou #7957 Sziasztok szeretnék segítséget kérni !
A városházán állandóan lázadoznak az emberek hogy túl sok a baktérium.
Már 3 kórházam is van, mindenhol jó a lefedettség pedig a népesség nem is indolokna még 3 kórházat. A térképeket szemlélve sehol nem látok szennyezést, nincs talajszennyezés, nincs vízszennyezés, nincs szemét az utcákon, nincs légszennyezés, egyszóval minden térkép FEHÉR és tökéletes. Egyszerűen nem találom meg hol a hiba!
Lehet hogy ez egy bug a játékban? Valakinek hasonló? Más fórumokon olvastam hogy építsek velness épületet stb, de hát még csak 3000 a lakosság, és mellesleg pénz sincs rá. Nem hiszem hogy ez lenne a megoldás. Amit megtudtam tenni, hogy teleraktam mindent parkokkal, meg sűrűn fákkal, de a tüntetők nem mennek el!
Köszi előre is a válaszokat !!! -
#7956 Kimazsolázom. -
#7955 Pár napja reggel írtam egy hosszabb szösszenetet ide a fórumba a lakosságkijelzés felfújásáról, és az abból adódó problémákról. -
#7954 Maradék 260 ezer akart lenni, bocs. -
#7953 "300 ezer fő az kb. 40 ezer valódi lakost (aki tényleg dolgozik vagy vásárol - lásd a lakosság adatlapján a második oldalon) jelent."
Tehát akkor a maradék 160 ezer otthon rejszol? Munkanélküli? Átjár a másik városba dolgozni, és a saját városodban lakik? -
#7952 Én is melózom, csak késő esténként tudok játszani, és nem is minden nap. De a varázs azt hiszem évekig nem fog elmúlni.
Úgy érzem ez még csak a kezdet, mint egy kurva jó sorozat pilot része.
Előbb kijavítanak minden bugot, aztán jöhet az alapterület megnövelése, aztán az extra funkciók, metro, farmok, új épületek stb.
Aztán jöhetnek a modderek, és akkor határ a csillagos ég.
Szeretném, ha lennének valódi épületek majd így, meki, tesco, mediamarkt, lidl, penny stbstbstb.
Ha már itt tartunk, jó volna a funkció ami volt a 4ben már: make building historycal. -
#7951 - Megtanulták az alap dolgokat a játékban, és nem jönnek az alapismereti kérdések.
Mindenesetre tényleg nem árt, ha egy kicsit lenyugszik végre a téma, és egyre inkább csak az érdekesebb, különlegesebb dolgok miatt van aktivitás. -
#7950 - mert sokan dolgoznak/suliban vannak
- a szerverek jó állapotban vannak, csökkentek a bugok kártékonysága így belemerülnek a játékba
- elmúlt pár embernél a varázs és nem játszik :D