11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
Aragorn831109 #7909 Apróság. Mindenhol máshogy néz ki :)
Csendes Óceáni 1: Welcome to SimCity!
Antarktisz: ?dv?z?l a SimCity!
Európa Kelet 2: Üdvözöl a SimCity! -
#7908 This also happens with trains, the trains literally glitch out, almost looks like they get derailed and then just stop functioning forever. I reloaded my game to fix it but they kept breaking at later points.
szenzációs. végülis csak 1 városom fog csődbe menni emiatt. -
#7907 ahogy a város diktálja.
de eleve vizes területen kell kezdeni, mert solk idő mire kopár területen víz lesz a talajban a tisztítás után.
tehát vizes területen kezded mindkettővel, és nem engedi apadni a csatorna. -
csimposz #7906 Egyszerre indítva a nagy vízszivattyút és a szennyvíztisztítót ugyanannyi modullal akkor egyensúlyban lesznek, vagy érdemes a szennyvíztisztítónak több modult adni? -
#7905 Nagyon tetszenek
Így is jókat lehet játszani. -
#7904 A buglistában írják, hogy néhány városban (fel van sorolva) a látszat ellenére nem működik a vasút. Keress rá. -
#7903 én most játszom ott perpill, lehet ezért bugos az egész fos most?
vonatnál még mindig azt írja, hogy a vasútállomásnak vasúti kapcsolatra van szüksége a régióval, hogy működhessen.
ez meg WTF megint? -
Aragorn831109 #7902 Nekem csatlakozik a szerverre, de játékot nem tölt már be ott... -
#7901 Valami gáz van, teherkikötőm nem exportál... csak gyülemlik a nyersanyag és nem csinál vele semmit, pedig működik meg minden. wtf? -
natalyel #7900 Jelentés:
08:44.
Beépült titkosügynökünk napkollektor karbantartónak álcázva felvételeket készített a Chimerex Tudományos Rt. épületéről.
11:55.
Célszemély, Shelly Mccann 11:50-kor elhagyta az objektumot. Megerősített információk szerint Tárgyalni indult az O' Koschba Tanácsadóhoz, mely az ipari konszern kémhálózatának fedőszerve. A kép 11:55-kor készült a 7. és a 12. utca sarkán.
12:49.
Célszemély bement az O' Koschba Befektetési Tanácsadó irodaházába. A közeli parkolóban gyanús fekete Rolls-Royce-ok várakoztak.
13:09.
Célszemély a 4. emeleten a keleti szárnyon találkozott több szintén megfigyelt személlyel.
Lehallgatás folyamatban.
Vége. -
buttonp #7899 Kelet2-n sokan vannak magyarok -
#7898 Végre nekem is meglett a SimCity, igaz nem dobozos formában. Melyik szerverre érdemes menni, hol vagytok a legtöbben? Még csak most ismerkedem a játékkal, grafikai beállítás is elég jó körülményeket tekintve:
nvidia gt 525m 1gb, i3 2310m, 4 gb ddr3 (ha ezt bővítem, esetleg emelhetem a grafikát, vagy ez már processzor függő...?)
Beállítás: minden maxon, élsimítás és vsync is bekapcsolva, 1380x720-as felbontás, kizárólag az árnyék van közepesen (bár lehet magason is szépen futna), és a "világítás" van alacsonyra állítva... bármilyen beállítás mellett döcögős, ha azt magasabbra állítom... Fura. Bár így legalább a homályosítás nincsen.
Amúgy az FPS korlát beállítása miben számít? Nem vettem észre semmi különbséget az állításánál. Valaki leírná bővebben? -
buttonp #7897 Az csak úgy élne meg ha a szomszédos városokban van rengeteg kereskedelmi zóna.
Amúgy neketek megy most a game? Mert nekem nem csatlakozik kelet2-re -
csimposz #7896 Azt hogy lehet megoldani, hogy egy helyen több ipar van, mint lakó, és kellene az iparnak felvevő. Azt tanácsolja építsek kereskedelmi lerakatot. Ezt megtettem, és sima raktárat is adtam hozzá, mégsem történik semmi. Hogy oldjam meg, hogy az ipar megéljen a kereskedelni lerakaton keresztül? Ne kelljen kereskedelmi zónát felhúzzak. -
natalyel #7895 Hangulatképek, csak úgy.
Four Tower:
Mi hiányzik a képről?
innen Batman:
innen Macskanő:
innen pedig a metropolisz dzsungelének egyik piti bűnözője:
Film Noir:
-
#7894 Titkárnőt? :D -
#7893 Kereskedelmi zónák alakulnak hotellé, ha van turizmus a városban. -
#7892 Elvileg már megy Kelet 2, de mikor elindul a játék azt írja, hogy nem tudtam csatlakozni, try again... pff -
#7891 Csak egy bánya alatt, az se túl sok .
Nekem 5 év alatt elfogyott az egész, esőt ezalatt talán egyszer láttam ... -
Aragorn831109 #7890 Illetve tó és vagy folyó melletti területen folyamatos vízebázisod van. -
Aragorn831109 #7889 Van eső a játékban és elvileg az is újra tölti a vízbázist. De még nem figyeltem ezt meg. -
Bal0924 #7888 Hogyan tudok hoteleket építeni? -
#7887 pedig van olyan, sajnos. folyók száradnak ki, városok néptelenednek el...
csak nem hazánkban. ebben a pillanatban is apad a bolygó vízkészlete és cirka 1 milliárd ember nem jut tiszta ivóvízhez. hogy játsszam a bolygómentőt.
más kérdés hogy játékba hót felesleges.
amúgy van kiapadhatatlan víz a játékban, úgy hívják csatorna. mellé kell rakni a szivattyút, sose apad el. -
#7886 Van, tavasszal és ősszel gyakrabban esik, és az egész városfelületen elhelyez egy kis talajvizet - nem sokat sajnos.
Egy friss régióban az első és legfontosabb a közműiroda a városházára, és - főleg ha ipari városról van szó - elkezdeni pumpálni a vizpótlást. -
#7885 Ja olvastam erről egy kritikát, hogy milyen szarul van megcsinálva, csak ez az egyetlen megoldás igen hosszú távra víz ügyileg. 22 éve élek és még egyszer sem hallottam olyaról, hogy valahonnan elfogyott volna a víz. Eső egyáltalán van a játékban? -
csimposz #7884 Sehol nem maradt víz egy csepp sem? Addig áthidalod amíg a szennyvíztisztító visszapumpálja neked valahova a vizet, és mehet a játék tovább :) -
#7883 Túléltem Godzillát, meteoresőt, zombikat, földrengést ... ezalatt pedig szép lassan teljesen elfogyott a víz a város alól, és a szomszédoknak sincs kapacitása :( Véget nem érő lázadás, hamarosan pedig Fair Haven-ből Tombstone lesz, a halott város :( -
iliili #7882 Aha ez cirkán 4x erősebb,am sztem az is számíthat ,h a szerver mennyire leterhelt. -
#7881 ilyen -
iliili #7880 és milyen neted van ? -
#7879 10 perc alatt szedtem le:) -
Zewasoft #7878 Én itt nézem meg általában, hogy honnan érdemes vásárolni, ha a CD kulcs elég. Több játékot vettem már több eladótól is és nem volt 1x sem problem.
http://cdkeyprices.com/ -
#7877 Gépnek semmi göze hozzá, hacsak nem egy 20 éves antikvitással játszol. -
iliili #7876 1 és 3/4 órája szedem a BF3-at egy jó 30 MB nettel,jó géppel és még csak 75% ez azért már komoly xdxd -
iliili #7875 SZinte 100%,h igen és akkor DLC -
#7874 Az lenne a kérdésem, hogy a beépíthető terület nagyságát városonként meg fogják növelni? Volt már erre valamilyen hivatalos reakció? Ha igen patch, vagy dlc formájában várható? -
csimposz #7873 Sorry vagyok, köszi! -
Aragorn831109 #7872 Fenti linkben ott a szerver státusz figyelő.
-
csimposz #7871 Na bírom tovább, átmegyek építeni egy tesztvárost, úgy is ki akartam próbálni ezt-azt. Megtennétek, hogy beírjátok, ha lehet menni kelet 2-re? -
csimposz #7870 Belső forrásokból tudom, hogy baromi nehéz szerezni, boltos haver azt mondja, még nem játszott vele, de már gyűlöli a sim city-t :)