SimCity (2013)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

életem elsõ simcityje, ezért kicsit rám hajnalodott mire végeztem.
de
megálljt nem a fáradtság okozott, hanem a szájbavert hulladékbug.
mit lehet tenni, ha a kincstárban van 20 rugó, leáll a feldolgozás?
romboljam le és honnan szedjek 110et? plusz fullra van fejlesztve, proc gyár meg leállt.
ez a traffic bug mellett a legfontosabb hiba. játszhatatlanná teszi a várost...
más:
170ezres a város, dugó még egy sem volt. nemtom hogy ez a patch-nek vagy másnak köszönhetõ, de még csak kocsifeltorlódás se jelentkezett. a buszok zöldek, 18 perccel, a villamos 16 perccel.
minden traffic perfekt a városban. mentõ, rendõr tûzoltó stb.
csak éppen game over a városnak.
ráadásul ha jól rémlik, ha ledózerolnám és elvernék cirka 2kilót megint a feldolgozóra újra leállna 10-20-30 perc múlva.
talán még a traffic problémánál is nagyobb...
MJ rulz Pink Team The Only One
(lerakatot az elsõ ipari zóna felhúzásakor meg kell alapítani, sokkal egyenesebben tartja a kereskedelmi és az iparzónák fejlõdését)
A kis alapterületrõl: azért fogy el a hely, mert rohantok - mindent azonnal, minden igényt azonnal kielégíteni, aztán tele vannak bungalókkal a telkek. Csigavér, az emberek tudnak lakótelepi házat is felhúzni, a sûrûség növekedéséhez viszont idõ kell.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A hulladékszállítót még tesztelem így-úgy, próbáljátok ti is, lehet ez lesz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Jött a feladat, hogy új munkahelyeket kell teremteni, meg volt, hogy a hulladék újrahasznosítás is mûködjön. Mivel a bug miatt nem ment, kikapcsoltam, nem csináltam semmit, mire odanéztem már kiírta, hogy begyûjtötte a megfelelõ szelektív hulladékot ( kikapcsolt állapotban ), és új munkahelyek is teremtõdtek valahogy. Pedig az egérhez sem értem hozzá 😄 Érdekes dolgok zajlanak 😄
A tooltip azt írja, hogy a régióban legyen ilyen hivatal, ettõl függetlenõl továbbra is úgy érzékeli, hogy nincs.
A halál csupán a kezdet...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Az alapanyagokból gyártáshoz - érthetõ módon - eleinte kell a bánya, ha nem olyan a városod, azok nem fognak menni.
Mákom van, egy darab katasztrófa sem sújtott még. Tudja, hogy kezdõ játékos vagyok? 😄
Tetszik a game eddig, de ahogy nézem, ha nem találnak ki még sok sok újdonságot és okosságot, pár hónap alatt kiürül a játéktér. Fõleg mert kb ugyanaz, mint a Cities XL (asszem ez volt a neve), azzal sokat játszottam, de nehezebbre volt véve a forma, ez inkább pihentetõ, mint agyalós, de nagyon kellemes.
Köszönöm az infókat, jó, hogy ilyen türelmes voltál hozzám, biztos jövök még kérdéssel, ha nem tudok kiguglizni valamit 😊
A város alatt nincs semmilyen nyersanyag forrás , csak víz és szél...
Kérdésem hogyan lehet importtal profitálni? Nem látom hogy változna az árfolyam az egyes termékeknél, illetve nem tudok semmilyen gyártó épületet letenni mert ehhez szükség lenne nyersanyagra ( bányákra ) hogy elkezdjem.
A ház lakói ha boldogak (van pénzük, munkájuk, pénzköltési lehetõségük, stb.) akkor növekszik az értékük az "épületsûrûségi térképen" (adattérképek, elsõ sor harmadik gombja) - ha ez eléri a maximumot, akkor ha van helyük, nagyobb épületet húznak fel.
Ehhez persze idõ kell (nem 10 perc az 5 perc helyett), ahogy már régebben is említettem: Róma sem egy nap alatt épült fel.
2. Nem tudom ismerõs e, de ha az embernek van barátnõje, mindig a story videóknál, a tutorialoknál szólal meg, és figyelned kell, mert nem értik meg a nõk, hogy most te játszol, és mindennél fontosabb 😄DD Valahogy ez kimaradt nekem úgy tûnik, megnézem, remélem meglesz.
Még egy plusz kérdés, amit tuti megint ezren megkérdeztek már, de a tutorból nem értettem meg:
A népsûrûség magától idõvel növekszik a körzetekben? Mert én akárhogy várok, egy darab emberrel sem lesz több ha telelaktam a városterületet, pedig elvileg épülnek új dolgok a lakókörzetben. Mi a teendõ?
2: specializációk - bal oldalt a pajzs ikon (a tutorial megmutatta, leírta, hogy milyen módon mûködik)
...ja, és benne van a felhasználói kézikönyvben, ami a menübõl elérhetõ, magyarul van, és tényleg nem túl bonyolult mondatokkal elmagyarázza az alap dolgokat.
(repteret építs rá, és minden befutó turista beteg lesz 😊 )
„Én esküt tettem rá, hogy minden polgár ügyét egyformán szolgálom.”
1. kérdés: Nem mûködik a hulladék újrahasznosításom, járnak az autók, elvileg van is rajtuk rakomány 1/3 tonna, mégis áll az üzem. Mit hiányolhat?
2. kérdés: Hol a fenébe vannak a bányák, olajkutak? Elvileg lenne egy rahedli olajam az egyik városban, de nem találom hol lehet olajkutat építeni.
Erdõvel próbáltad? Az jó a talajszenneyzésre meg a légszennyezésre is. Hátha a sugárzásra is is jó.
„Én esküt tettem rá, hogy minden polgár ügyét egyformán szolgálom.”
A fórumokon már kérték, azt írták megoldható, be fog kerülni.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a Magyarországon kapható, honosított SimCity esetében a magyar nyelv mellett választható-e az angol is, vagy csak magyarul telepíthetõ és használható?
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu