11758
  • Aragorn831109
    Ahogy utána olvastam a gyengébb gépeken látszódik és ők meg se tudnak tőle szabadulni. Szerencsétlenek a pokolba kívánják, mert azt írják baromi zavaró és alaposan rontja a játék kinézetét.
  • csuszi
    tuti hot key.
    linkeltétek itt régebben pdfben a manualt.
    visszalpoztam de nem találtam, plz valaki.

másik kérdés. az tiszta hogy lehet szervezni az ingatlan értékét, de a sűrűséget mi befolyásolja lefelé, felfelé, hogyan lehet gyorsítani?
  • Aragorn831109
    Mire gondolsz? Ez nem az én képem. Nálam szerencsére nem látszódik. Csak hoztam példát más játékából.
  • elite
    Ez az!
    Azt hittem ez ki/be kapcsolható valahogy.
  • Coolfire
    De király az a kis palota.Az honnan lehet?
  • csimposz
    OMG de jó hogy nekem ilyenem nincs, megőrülnék kockára szántott városképtől :D
  • attiGT
    szerintem valami hotkey lesz a dologban, nézd meg az irányításokat a menüben.
  • attiGT
    valaki építette már azt a profi stadiont vagy mit? a kultúra specnél a 2. épület azt hiszem. akarok most egyet építeni, mert nagyon nem megy a ~300k fős városom, ami nem specializálódott egyelőre semmire, de ahogy nézegettem, erre a stadionra tudnék helyet teremteni.

megéri megépíteni? vasút pályaudvar mellett lenne nem messze, azon a területen nem szokott nagy dugó/forgalom lenni, van közelben autópálya is...
  • Aragorn831109
    Íme: HELP PLEASE!!
    How I can hide this grid??

• csimposz
    Nekem egy vissza 3 lépést gomb kellene de nagyon. Néha addig célozgatok, hogy a végén pont a legnagyobb tornyomat sikerül lebontani parkkal :D
  • csuszi
    a fix rács zavaró?
    hát nem tudom, végre nem méregetni kellene vaktában mekkora egy épület, mekkora hely kell majd neki, nem a támpontos össze vissza mozgó vonal kell, ami hol itt van hol ott, ráadásul csak útnál jön elő.
    ha lenne ilyen fix rács opcionálisan, akkor tudnám végre mekkora helyet különítsek el egy későbbi épületnek, nem kellene állandóan rombolni...
  • csimposz
    Te csináltad jól, én most unatkozok, pedig lenne időm játszani.
  • Aragorn831109
    403 - Forbidden
  • Aragorn831109
    Én elve az Csendes óceáni 1-es szerverre mentem 8-án, mikor megvettem a játékot mert akkor a kelet2 már nem volt elérhető. Ott van a privát régióm, három várossal. Aztán csatalkoztam az antarctiácára, mikor ott nyitottak egy 16 játékos térképet. Csak 12-e körül tudtam csatlakozni a kelet 2-re. Így nekem eleve több szerveren vannak a játékaim. :)
  • elite
    négyzetrács
  • elite
    Jah!
    Akkor örülök hogy nekem nincs.
  • csimposz
    Nem szívatlak én,nem állt szándékomban :) a képet nem látom(?)
  • Aragorn831109
    Az inkább zavaró mint segít, akiknél megvan azok inkább kikapcsolnák. Valami grafikai anomália lehet.
  • Ironman2
    ok,akkor várok
  • elite
    Ilyen rácsokat mint ezen a képen???
    Ne szivass! Nem az útsegítő szaggatottra gondolok.
  • Aragorn831109
    Meglévő város csak azon szerveren elérhető amin elkezdtél játszani.
  • Ironman2
    ha másik szerverre megyünk,akkor a városunk megmarad?
  • csimposz
    Nekem alapból hozta, szerintem ha útra váltasz és mozogsz az egérrel, meglévő út felé viszed, akkor logikusan mutatja a rácsokat.
  • csuszi
    ez egem is kurvára érdekelne.
    amúgy halványan látszik, ha bizonyos szögből nézed és világos a talaj.

de sehol nem találtam rá menüt vagy hot key-t.
  • csimposz
    Na, megint ott vagyunk ahol kezdtük. Se SimCity se ingyen játék. :D EPIC
  • elite
    Hogy lehet bekapcsolni a négyzetrácsot?
  • trigorin
    Nincs jelentősége sztem. Az EU4-es szerveren tegnap aktiválódott ez a kihívás, elvileg 6 napig él. Nem mintha számítana, azt gondolom, mivel lényegében a közösségi funkciók egyelőre nem működnek. A teszt szerveren egyébként 5 vagy 6 nap múlva lesz aktív. Aztán mire fel? :)
  • csimposz
    Igen, nekem is ez jön be a legjobban. Nagyjából egyensúlyban működő várost könnyű csinálni, de ezt átvariálni már kemény szervezést és gondolkodást igényel. Imádom :)
  • csimposz
    haahh ezeket a kihívásokat észre sem vettem eddig.
    Első picike mínuszom a játéknak (szubjektív vélemény), hogy nagyon nehezen találok meg dolgokat, úgy érzem magam mint először OSX-en :) Minden a szemem előtt van, mégsem tudom hova kattintsak.
  • Aragorn831109
    Változó. Addig érdemes másik szerveren játszani.
  • attiGT
    Mennyi ideig szoktak ezek a karbantartások menni?
  • natalyel
    Azt néztétek, hogy kb. két nap múlva elindul egy "Kihívás"?
    Főmenü, Simcity világ, ott Kihívások. Érj el egy régióban 2.500.000 népességet :).
  • csuszi
    nem jó ötlet. többet rombolsz, és a vonatot is lassítod. lehet nem lesz meg a sok milla, ha behúzod a városba. nincs mese, szervezd át a várost. ettől jó a játék :)
  • attiGT
    az a gáz, hogy elszaporodott ez a városom is, 200k-nál van, lehet ha picit belenyúlnék a városba, több intézményt raknék, netán villamost és az azzal járó útátépítéssel csökkenteni tudnám a népességet és lehet akkor tudnék helyet csinálni ennek.
    csak az a kérdés, hogy nem lesz gáz ha ilyen módon belenyúlok csakis hely csinálás végett illetve,hogy csökkentsem a népességet?

amúgy lehet vonatsínt is építeni, megpróbálom majd először odavezetni a teherkikötőhöz
  • natalyel
    Lekopogom, nekem eddig egyetlen bug sem jött elő. Na majd ma, az új patch-től biztos :).
    Szerintem is minden idők egyik legjobb játékfordítása a Simcity-é. Hangulatos, hozzáértő, ötletes, vidám, sok-sok apró poénnal.
  • bexinho
    Köszi, csak azért kérdezem, mert lehet inkább megrendelem online a kódot, ugyanis a GAMESTORE nem válaszol az emailemre, és az oldalukon található üzenőfalon sem reagál... szombaton rendeltem meg, azóta várom... Inkább át sem veszem, ha egyszer csak megjön, mert addigra beszerzem máshonnan.

Origin-t néztem, hogy abban az esetben hogy lehet letölteni a játékot egy kóddal. Gondolom megkapom a kódot, és a TERMÉKKÓD BEVÁLTÁS-nál aktiválhatom, majd tölthetem le, ugye? :)
  • Tuvok #7793
    A fenti listában szereplő nyitott régiók mindegyike a Titan-szoroson van ?
    Még egyetlen publikus régióval se találkoztam, ami ne a Titan lett volna :)
  • Armi555
    Csak a sima battlefield 3 van. Kiegészítők nélkül!!
  • csuszi
    nincs más mód, nem győzi más csak a tehervonat a rengeteg árut.
  • kigyi
    BF3 limited nincs a listán véletlenül a választható játékok között? (Ha megveszem elvileg 25-ig lehet ugye választani játékot hozzá).