11758
  • csimposz
    Köszönöm, ezt éppen tudtam, csak nem nyomtam a válasz gombra. I.C.Ram kérdésére kérdeztem vissza. Lehet azért nem nő a sűrűség mert sugárutat rakott csak közepeset.
  • ZSOOLT2
    Utak kiépítéséről egy elég jó oktatóvideó:

• Hujje
    Teher kikötőt/vasútállomást hogyan lehet csinálni? Sima kompkikötő/vasútállomás simán megy, tehert nem találok, de mintha irtatok volna itt a fórumon, hogy azt tettetek le.
  • csimposz
    Lehet volt már, de utat egyirányúsítani lehet e, vagy csak várjuk hogy lehessen majd? :)
  • Dzsini
    Minden útnál írja a felugróban, hogy milyen a legmagassabb sűrűség, amit elfogad - útnál (alacsony - közép - közép - magas, sugárútnál közép - magas - magas.
  • Dzsini
    Igen, ez is probléma - a segédvonal a normál útszélességnél adja meg a sűrű épületnek való helyet, a sugárút viszont 1-1 egységgel szélesebb. A jelzővonalon túl 1 (dupla sugárútnál 2) kisháznyival kell húzni az utat :)
  • csimposz
    A sugárút sűrűsége nagy? Bár lehet hülyeséget kérdezek. Nekem ha az ajánlott rácsot duplára hagyom, ott már minden elfér. Az ajánlott egy rácson belül nagyra fel tud sűrűsödni a lakókörzet, az ipar viszont nem, ott kell a dupla neki.
  • Hujje
    jogos :) De mint tudod arra gondoltam, hogy mennyit kell visszafizetni a felvett hitel után. :)
  • I.C.ram
    Hogy a francba lehet olyan úthálózat segédvonalakat kirajzoltatni, ami korrekten jelzi a szükséges területet a nagy sűrűségű épületeknek? Hiába rakok le párhuzamosan 2 sugárutat a köztük lévő terület csak 1 sűrű és egy közepes épületnek lesz elég.
  • Dzsini
    protip: jelenleg 0.25% svájcban az alapkamat :) (kevered az árfolyamváltozásból adódó problémákkal)
  • csimposz
    Igen, én is előszeretettel használom gazdaságot fellendíteni, majd ha megtöbbszöröződik a plusz akkor visszafizetem egy kör alatt a maradékot :D
    Most olyan trükköt próbálok h minden városom bányaváros így retkes a talaj, egy városomat arra akarnék beáldozni, hogy csak vizet termeljen és azzal látok el mindenkit. Úgyhogy leraktam pár kocka melóst, meg egy kocka ipart, és egy víztisztító+szivattyú párost, várom hogy pluszba menjünk. Sikerülhet csak vízből megélni egy kis városnak? :)
  • Hujje
    Hát pedig a proknak igazán lehetne svájci frankos a kamat, hogy hard legyen :) Mint, ahogyan az Sid Meier - Locomotion játékában volt a nehézségi szint egyik változója. (ez a játék a Transport tycoon folytatása volt, de sokan csak a TTDt ismerik)
  • Dzsini
    Igazából viccesen alacsony a kamat, úgyhogy nem érdemes nem felvenni, ha épp jól jön :)
  • khalmi77
    igen, én mindhármat méghozzá, mert mindig naperőművel kezdek.
  • Carlos
    Hááát, majd kinövöd...
  • zorrobomber
    [img]http://noob.hu/2012/04/22/vakar.gif[/img
  • csimposz
    Én is csak belehúzgáltam, de botrány. Én nem csak az előadás, a játékmód :D Azonnal atomerőművet a lakóparkba :D

Egyébként városkezdésnél ti is arra bocsáttatok ki kötvényt hogy az ipart meg a lakóövezetet két ellentétes sarokba leaszfaltozzátok? :D
  • Bal0924
    Még félóra és játszhatok a NFS-sel!:D 60%
  • Bal0924
    5percig bírtam oszt kikapcsoltam...
  • khalmi77
    Te ha amúgy is be vagy kólázva akkor miért nem a coro-ban tolod, miért csináltad ezt :D
  • khalmi77
    youtube videó alatt olvasva a kommenteket AKKORÁT röhögtem az egyik kommenten:

InterJani95
    Nagyon fasza lett. Am ezt lehet neten játszani?

jézus THIS IS FUCKING MADE MY DAY :DDDDDDDDD
  • khalmi77
    aztakurva de miért üvöltesz? :D
  • I.C.ram
    Ilyet miért kell?
  • kriszhd
    Első játékom a SimCity-vel.
  • Hujje
    Engem is nagyon leköt 1-2 game, mindig azt érzem lehet kidobott idő? (ennek ellenére tolom) Majd öregkorunkban visszanézünk és meséljük az unokának, mekkora faxa várost építettem... jaj :( Csak az alkohol a megoldás :D
  • dimre
    A kígyó feje lehullott.
    Lemondott az EA vezér
  • csimposz
    Na akkor kapok ajándékot mert nem tudom letölteni időben az ajándékjátékot? :DDDD Többet vártatok tőlünk, mi is :D hahahaha :D
    Lassan mennem kéne játszani, de félek. Az Oblivion óta nem volt ilyen ráragadásom játékra, és akkor is erővel kellett magamat az életbe visszahozni. Pedig nem szokásom az ilyen :DD
  • Bal0924
    Nem... Nem ez volt a válasz.:)
  • Bal0924
    Egyszer már átnéztem az oldalt, még régebben. Nem lettem okosabb. Már amennyit megértettem..:)
  • zorrobomber
    A válasz: piros nokedli
  • Dzsini
    Nézz körül a hivatalos Origin Support oldalon (angolul), hátha ők tudnak okosabbat mondani... esetleg írj nekik emailt a témában.
  • Bal0924
    Köszi. De az ID név elavult, megszeretném változtatni..:)
  • Hujje
    Az a biztos, ha te se tudod, nem tudják ellopni :D
  • Bal0924
    6,399MB, 1:20 Szedi le.

jó lesz kivárni..:D
  • Bal0924
    Teljesen más témában lenne 1 kérdésem.
    Az Origin ID nevemet szeretném megváltoztatni, de kér biztonsági kérdést, de olyan régen állítottam be hogy nem tudom a választ.. :S
    Valaki tud ebben segíteni?
  • zorrobomber
    Köszönöm, közben már megtaláltam, és sikerrel is jártam. Na nem mintha érdekelne bármelyik játék is, csak azok a fránya elvek. Ami jár az jár.
  • Dzsini
    Origin menüben napi ajánlat menüpontban bármikor kérheted, amúgy naponta egyszer indításkor és SimCity-ből kilépéskor feldobja magától is.

Valószínűleg ti már belefutottatok a rohamosabb időszakba - a szerverterhelés miatti ajándék szerverterhelés miatt nem elérhető :)
  • khalmi77
    nekem bf3 siman jön le
  • Aragorn831109
    "Melyek az ajándék játék kiválasztásának és igénylésének a lépései?
    Az ajándék játékok portáljához és a választható, digitális értékesítésű EA PC játékok listájához az Origin kliensbe bejelentkezve férhetsz hozzá. Azok a játékosok, akik az Origin rendszerében hitelesítették a SimCity példányukat, indításkor és a SimCity játszma befejezése után emlékeztetőt kapnak: a képernyőjükön megjelenik a Napi ajánlat felugró ablak az ajándék játékok portáljának címével. Mindkét helyen naponta egyszer jelenik csak meg a figyelmeztetés, és amint kiválasztod az ajándék játékodat, a rendszer nem küld több emlékeztetőt."

https://help.ea.com/hu/article/simcity-something-extra
  • Bal0924
    Megpróbáltam letölteni a NFS-t
    ezt kaptam válaszul...
    "Download Error
    There was a problem initiating your download. Please try again later."