SimCity (2013)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csuszi:
Szerintem nem olyan vészes. Most kezdtem neki a második városomnak, az elsõ szépen üzemel egyelõre 120k körüli a lakosságom. Való igaz, akadnak dugók idõnként, a napszaktól függõen (reggelente mennek melóba, este haza, közben megállnak vásárolni/szórakozni), de egyelõre maguktól megszûnnek. Nekikezdtem én is a processzor-gyártásnak, elõször full export alapanyagokból, pár napra rá átálltam szelektívre. Volt, hogy megtelt a raktáram, volt, hogy a lerakó/feldolgozó, de nem "akadt" be, a bug nálam eddig nem jelentkezett. Szépen profitálok belõle, és még a városom alapból is minimális plusz hoz. Tudom, lassan haladok, de nekem így jó 😊. És "biztonságosabb" is egyelõre a város és a büdzsé szempontjából.
A második városommal én is a Kelet2-re mentem, privát régió (hozzám ne jöjjenek mindenféle jöttment külföldi polgármesterek szétb*rmolni a régiót 😊 ), hátha eljön az idõ, mikor majd én is csatlakozok másokhoz, és itt sokan vannak a fórumból (bár friends-ben a Kelet2-rõl senki...). Olajbárónak készülök ott 😊. Amilyen "kockaváros" az elsõ (egyenes, merõleges utak mindenhol), ez olyan individualistának készülget: szinte csak görbék vannak 😊.
Nagyon-nagyon addiktív, szerethetõ és élvezetes játék, élmény vele elmolyolni 😊. Nekem már megérte, és ha hinni lehet a gyakori patchelésekben, plusz tartalmakban, akkor csak jobb lesz.
Szerintem nem olyan vészes. Most kezdtem neki a második városomnak, az elsõ szépen üzemel egyelõre 120k körüli a lakosságom. Való igaz, akadnak dugók idõnként, a napszaktól függõen (reggelente mennek melóba, este haza, közben megállnak vásárolni/szórakozni), de egyelõre maguktól megszûnnek. Nekikezdtem én is a processzor-gyártásnak, elõször full export alapanyagokból, pár napra rá átálltam szelektívre. Volt, hogy megtelt a raktáram, volt, hogy a lerakó/feldolgozó, de nem "akadt" be, a bug nálam eddig nem jelentkezett. Szépen profitálok belõle, és még a városom alapból is minimális plusz hoz. Tudom, lassan haladok, de nekem így jó 😊. És "biztonságosabb" is egyelõre a város és a büdzsé szempontjából.
A második városommal én is a Kelet2-re mentem, privát régió (hozzám ne jöjjenek mindenféle jöttment külföldi polgármesterek szétb*rmolni a régiót 😊 ), hátha eljön az idõ, mikor majd én is csatlakozok másokhoz, és itt sokan vannak a fórumból (bár friends-ben a Kelet2-rõl senki...). Olajbárónak készülök ott 😊. Amilyen "kockaváros" az elsõ (egyenes, merõleges utak mindenhol), ez olyan individualistának készülget: szinte csak görbék vannak 😊.
Nagyon-nagyon addiktív, szerethetõ és élvezetes játék, élmény vele elmolyolni 😊. Nekem már megérte, és ha hinni lehet a gyakori patchelésekben, plusz tartalmakban, akkor csak jobb lesz.
ez érdekelne h mûködne e, már csak azért is mert akkor azok a simek amiker elszív a gimi és az általános akkor mehetnének az egyetembe, így elérve a 3000-et és a több modult
szép sorban kiderül ,hogy minden kamu amit írtak😄
valamelyik nap közölték hogy nem a szervereken folyik a szimuláció, csak a városok közötti kereskedelem meg ilyenek folynak a szerveren...
Milyen poén lenne amúgy, ha már egyszer azt állítják, hogy a szervereken folyik a szimuláció, hogy attól függõen, melyiket választod, máshogy viselkednének az emberek, pl. keleti szervereken balkánibban vezetnek, nem akarnak annyit dolgozni, és nem kapnak annyi bért. A világpiaci árakra is így hatással lenne 😄
Még be lehetne vezetni a városházához segélyezési hivatalt is, ha már vannak adók a jövedelem újraelosztásához, aztán bizonyos rétegek elkezdenének segélyekbõl élni 😛
Még be lehetne vezetni a városházához segélyezési hivatalt is, ha már vannak adók a jövedelem újraelosztásához, aztán bizonyos rétegek elkezdenének segélyekbõl élni 😛
Én most pont a Hungaryba szenvedek,meg volt a 100 ezer fõs városom,de átszervezések kellenek,na meg bevétel sincs mert az elitem nem fog bányákba dolgozni( meg se próbálom),így most a 75 ezerrel szenvedek xd
Ez a Balaton regioba van 😄
hogy kell olajfinomítót építeni? elvileg unlockolt de ilyet nem találok....
A mohának mindig a déli oldala fás!
Pont ezt építem most én is 😊 A háttérben befigyelnek a korábbi városom fényei. Azt hiszem elleszek egy darabig mire beépítem az egész régiót 😊

Egy olyan városba ahol munkaero hiany van, miért sírnak a szegények h nincs pénzük? miért nem dolgoznak ?😄 vagy ha dolgozik akkor miert nincs neki?
Elég az is ha régióban egy van, csak nagyon lassan fejlõdik.
A simek tanulási kedve is befolyásolja, közel teljes iskolázottságnak kell lenni, ami ugye majdnem lehetetlen. Az elsõ városomban összes iskolából volt, de egy nyúlfarknyi hiányzott a zöld és sárga ikonokból, csak azt buktam a patch után. Kb 12-15e/óra csak az oktatás.
A legjobban az egyetem+karok dobja meg. Sok pénz nívós oktatás.
A simek tanulási kedve is befolyásolja, közel teljes iskolázottságnak kell lenni, ami ugye majdnem lehetetlen. Az elsõ városomban összes iskolából volt, de egy nyúlfarknyi hiányzott a zöld és sárga ikonokból, csak azt buktam a patch után. Kb 12-15e/óra csak az oktatás.
A legjobban az egyetem+karok dobja meg. Sok pénz nívós oktatás.
X universe Home, sweet home
hehe jó ez a képsorozat, jót szórakoztam, több ilyet 😊!
ám ez a csaj kb a semmirõl pofázik, propaganda az egész
ám ez a csaj kb a semmirõl pofázik, propaganda az egész
Szerintem patch. A szerver upgrade ennél hosszabb. 😊
és még itt is dugó van😞
Mindenki az üzleteket keresi, de van, sok kereskedelmi terület.. Mi a bajuk?
Ennek megint semmi köze sincs hozzá. Csak leírja miért csinálták online-ra a játékot.
Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
Ki mondta, hogy folyton fejlõdni, meg növekedni kell? Bizony, vannak még egyszerû kis települések is a világon, mint például a 252 fõs kis Szarlyuk.
A "város" pont ekkora:
Csak földút van, teljesen összevissza, mert Sanyi, a botcsinálta mérnök részegen tervezte az úthálózatot, a munkások meg még részegebben építették azt.
A boldog kis közösség belülrõl:
A helység egyetlen üzlete, ahol Marika néni készségesen nem szolgál ki, csak egésznap üldögél és dohányzik. Ha nem tetszik, elhúzhatsz:
Öröm dolgozni 3 mûszakban a szénerõmûvünkben! Ne hagyd ki állásajánlatainkat! Egyéb lehetõségek közül is válogathatsz a közeli szennyezõ gyárainkban betanított munkásként.
A "város" pont ekkora:
Csak földút van, teljesen összevissza, mert Sanyi, a botcsinálta mérnök részegen tervezte az úthálózatot, a munkások meg még részegebben építették azt.
A boldog kis közösség belülrõl:
A helység egyetlen üzlete, ahol Marika néni készségesen nem szolgál ki, csak egésznap üldögél és dohányzik. Ha nem tetszik, elhúzhatsz:
Öröm dolgozni 3 mûszakban a szénerõmûvünkben! Ne hagyd ki állásajánlatainkat! Egyéb lehetõségek közül is válogathatsz a közeli szennyezõ gyárainkban betanított munkásként.
SimCity @simcity
#SimCity Server Update: EU East 4 is currently down for maintenance. We\'ll post when the server is back up.
ezt postolták 1 órája, magyarul semmi különös
#SimCity Server Update: EU East 4 is currently down for maintenance. We\'ll post when the server is back up.
ezt postolták 1 órája, magyarul semmi különös
ez a helyes,ma adták ki( még angol)
http://www.simcity.com/en_US/blog/article/simcity-update-straight-answers-from-lucy
http://www.simcity.com/en_US/blog/article/simcity-update-straight-answers-from-lucy
bocsi,ez nem a mai,azt hittem még csak 7nél járnak xdxd
És azt hol találom?
http://www.simcity.com/en_US/blog/article/simcity-update-7
Tegyél le wellnes központot. Nekem az segített. 😊
Ez is már 1000x le volt írva,Orvosi épület és abba Wellnes központ!
A "túl sok baktérium" üzenetre hogy lehet reagálni? Mit tudok csinálni hogy visszajöjjenek a lakók?
A szimuláció furcsaságai rovatunkban, a 2000 bûnözõ, amelyik nem követ el semmit, pedig csak 2 rendõr vigyáz rájuk:
Megfejtés: a bûnözõk, ha elkezdik a pályájukat, nagyjából zsebtolvajként / gyújtogatóként kezdenek. Akkor "lépnek szintet", ha sikerül valamilyen cselekményt elkövetni, és nem kapják el õket. Magasabb szinten lehetnek gyilkosok, sikkasztók, stb. A lopáshoz, gyújtogatáshoz viszont kereskedelmi vagy ipari zóna kell, a képen szereplõ városban ilyen nincs. Tehát a városban cirkál kétezer zsebtolvaj, és keresi a lehetõséget, hogy lophasson. Nincs hol.
(persze, ha van szomszéd város, vagy onnan átjön valaki, akkor felborul ez a móka, de addig is vicces 😊 és megmagyarázza a 270 ezres városom viszonylagos bûnözésmentességét, és az is kiderült azóta, hogy a lakosságkijelzõ is egészen furcsán mûködik)
Megfejtés: a bûnözõk, ha elkezdik a pályájukat, nagyjából zsebtolvajként / gyújtogatóként kezdenek. Akkor "lépnek szintet", ha sikerül valamilyen cselekményt elkövetni, és nem kapják el õket. Magasabb szinten lehetnek gyilkosok, sikkasztók, stb. A lopáshoz, gyújtogatáshoz viszont kereskedelmi vagy ipari zóna kell, a képen szereplõ városban ilyen nincs. Tehát a városban cirkál kétezer zsebtolvaj, és keresi a lehetõséget, hogy lophasson. Nincs hol.
(persze, ha van szomszéd város, vagy onnan átjön valaki, akkor felborul ez a móka, de addig is vicces 😊 és megmagyarázza a 270 ezres városom viszonylagos bûnözésmentességét, és az is kiderült azóta, hogy a lakosságkijelzõ is egészen furcsán mûködik)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Sikerült végre elkezdeni megszaporítani a lakosságot 😊
Veszprém városa, érc- és szénbányákkal, a kohó fémet és ötvözetet gyárt, abból is szép profit van, illetve most már jelentõsek a turistabevételek is (rendezvények, látványosságok)

Veszprém városa, érc- és szénbányákkal, a kohó fémet és ötvözetet gyárt, abból is szép profit van, illetve most már jelentõsek a turistabevételek is (rendezvények, látványosságok)

ok megvan.
"Sharing between cities are still too slow or never happen."
Egyelõre fos a játék. Ennyi pénzért ez azért vicces. Nem mondom hogy ne legyen bugos de ilyet....
"Sharing between cities are still too slow or never happen."
Egyelõre fos a játék. Ennyi pénzért ez azért vicces. Nem mondom hogy ne legyen bugos de ilyet....
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
buszok és villamosok is vannak? ha végkép nincs semmi akkor vonat, csak akkor meg a lakosságod nem lesz akkora, mivel a vonat nagyon nagy helyet igényel, cserébe eszméletlen gyors, és a gazdagokat is szállítja (ahogy a villamos is, csak az kisebb kapacitású, kevesebb helyet igényel és lassabb).
Persze egy darabig jó is volt. Most meg állandóan áramért sírnak áll az egész város, nincs víz mert a szivatyúkban sincs áram. Nagy stadionom sem müxik.
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
230 ezer körül vagyok.. Buszok elvileg ezerrel használatban, autópályáról meg bejönnek lazán.. Úgyhogy valószínûleg velem van a baj, elég frusztráló így 4óra semmirekellõ szenvedés után... 😄
Mekkora lakosságnál van ez? Mert 150-200Kig nincs dugó, ha jól építed ki a városod, busszal meg mindennel MOST SE. Az autópálya dugó már más, azt nem lehet egyenlõre megszüntetni, majd patchelik.
Köszi ez sikerült!
Vicc.. egész nap a 'dugóban ültem' Magyarország (SOFT) régióban... És semmit nem tudtam kezdeni vele, már minden utat összevissza húzkáltam, kiborultam.. Mondjuk így utólag jó hülyén ápítettem ki az is igaz.. A mentõk, tûzoltók, rendõrök sehova nem érnek oda, mindenki megpusztul, felgyullad.. -.- EU Kelet 2-n volt már patch?
Az én kérdésemre nem tudja senki a választ? Elég csak egyetem egy városban ahhoz, hogy fullos legyen az ipar és oktatási szint?
Graphical issues: As of 3/11/2013
- Tilt-Shift is improperly designed, the focal point (area in focus) is too high, causing zoomed in objects to appear blurry (cars/people, etc.)
Szabadfordításban: jelenleg sehogy.
- Tilt-Shift is improperly designed, the focal point (area in focus) is too high, causing zoomed in objects to appear blurry (cars/people, etc.)
Szabadfordításban: jelenleg sehogy.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.