11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
Plata #11475 Esetleg ha építesz repteret?Ahhoz nem kell út.De csak tipp. -
Conqvistador #11474 Tudna valaki segíteni? (Offline módban játszok még mielőtt leszólnátok)
Hogyan tudok a 16 városos régión belül ami 4x4 városcsoportra van szeparálva egy másik városcsoportban előállított pl olajat eljuttatni a másikba ahol egyátalán nincs a 4 város egyikébe se olaj de kellene?
Nekem azt írta ki a rendszer, hogy nem vagyok kapcsolatba azzal a várossal.
(És tény oda nem megy közvetlen út csak a városcsoport 3 fennmaradó városát köti össze hálózat) Mi a megoldás? köszi -
Balázs 17 #11473 Hi
Csak a simtropolison találhatóak modok? -
WagnerUr #11472 Nem eredeti, egyelőre csak kipróbáltam.
Egyébként műanyag és alloy kell a processzorhoz, mindkét raktár megvan, import van beállítva és tök üres. De mondom, megérkezik a kis teherautó, tehát nem a forgalommal van van probléma, beáll a depóba és nem rakodja ki a szállítmányt, hanem pár másodperc múlva elhajt. -
#11471 Termelni termel, de annyi nem tart el még 1 processzor gyárat sem. -
Plata #11470 Depoban van műanyag raktár?És beállítottad a kereskedést?
Ha műanyag kell miért nem építesz egy hulladék újrahasznosítót,vagy mi a szösz a neve,az gyárt neked a szemétből műanyagot vasat meg a fene tudja mit. -
donatus13 #11469 Eredeti ? Mert a barátomnak tört verziója van és ő is ott találkozott ezzel, nekem még nem volt ilyen gondom. -
#11468 Érdekes, nekem már nem egy és nem két régióm volt tele városokkal, de ezzel a buggal még nem találkoztam. Amit importáltam azt mindig behozták, legyen az teherautó, vonat vagy hajó. -
WagnerUr #11467 Üdv!
Utoljára az 1985-ös Sim Cityvel játszottam így nagyon élveztem a "néhány" újítást a mostani játékba, mígnem elértem oda hogy processzort gyártanék, amihez műanyagot kellene importálnom. Próbáltam utánaolvasni és látom hogy már egy éve többen írtak arról a bugról hogy Trade Depoba megjönnek a kis teherautók, tele a szállítmánnyal, szépen beállnak a helyükre, de nem veszik át a szállítmányt, hanem ahogy jöttek (tele), távoznak is.
Ez ebben a formában egy elég nagy gamebreaking bug, van esetleg rá valami megoldás azóta? -
Hunor1 #11466 köszi szépen. -
#11465 Ha van maximumra fejlesztett Akadémiád (jövő városai kiegészítőben), akkor onnan a talajtisztító. Ha 400K-d van, akkor gondolom nincs - akkor parlagon hagyod, és betelepíted fákkal. Azok elpusztulnak, visznek magukkal egy kis szennyezést, és újratelepíted. És újra, és újra, amíg rendbe nem jön. Vagy alacsonyabb szintű ipart telepítesz rá, azt annyira nem zavarja a talajszennyezés. -
Hunor1 #11464 köszi neked is a választ. sajna nincs 3 millióm, csak olyan 400K :( -
Hunor1 #11463 köszi. bocs akkor még egy rövidet. talajtisztításra mi a leghatékonyabb? -
#11462 Ha elég pénzt össze tudtál harácsolni akkor át lehet váltani pl processzor vagy tv gyártására. Importálod mindent amit kell és eladod jó nagy haszonnal. Viszont ehhez nem árt 3-4 millió kredit, hogy beinduljon az üzlet. -
#11461 Olaj import - remélhetőleg az olajból addigra több terméket is előállítasz, és akkor az az üzletág életben marad. A profit csökkenni fog egy kicsit (hiszen nem saját magad állítod elő az olajat), viszont talajtisztítás után a kutak helyére be lehet települni. -
Hunor1 #11460 hello.
van egy városom amit a kőolaj bányászatra specializáltam. csak az a baj hogy lassan kifogyok az olajból. ilyenkor mi a teendő? esetleg hulladékfeldolgozás és proci vagy tévé ipar? köszi. -
#11459 Ha van máshonnan (pl. műanyageladás, ilyesmik) bevételed, akkor az adóból származó jövedelem nyugodtan lehet mínuszban - egy komolyabb ipari, feldolgozós város simán ellensúlyoz komoly adóbeli mínuszokat. -
#11458 na ott vagyok hogy ha gyárak eltüntek mert rámentem az oktatásra, csináltam atomot, meg a szemetet si feldolgozom igy nincs szennyezés, nincs betegség se annyira...
a gondom az, hogy az adó miatt panaszkodnak mert hát ezt véghez kellet vinni, de most már csökkenteném, de átmegy minuszba a számláló. oké, van most lóvé mert a stadion termeli néha néha, meg van valami kereskedés is a műanyagra, de attól a számláló piros minuszt jelez, és nem is látnám hogy fogy-na vagy növekede a pénz. persze ha nekiállok építkezni, látványosan fogy :D adó miatt meg megálltam 100ezer embernél. -
#11457 Igen, régi volt is valami olyan fícsör, hogy egy város akár duplán is kaphat szmogszennyeződést: egyet a saját ipartelepétől, egyet meg a régióból. -
#11456 További móka, hogy a régión belül is mozog a légszennyezés, tehát ha az egyik városból a másik város felé fújja, akkor bizony oda beáramlik... tehát a régiót is így érdemes megtervezni. -
#11455 Nem is azt mondtam, hogy teljesen, de szokott kellemetlen meglepetéseket okozni :) -
#11454 Valamennyit fordul, de északiból déli szél még nálam nem fordult elő (északiból északkeleti - északnyugati, maximum keleti-nyugati) -
#11453 Az sajnos semmit nem jelent mert néha bizony megfordul a szél. Én minden városomat szándékosan úgy tervezem meg, hogy az ipari negyed a térkép szélén legyen úgy, hogy a szél pont kifújja onnan a szmogot, de többször volt már, hogy a játék közben irányt váltott és szépen rátermeltem a lakóövezetemre. -
#11452 Esetleg máskor mielőtt építkezel megnézed az uralkodó szélirányokat a térképen, és gondolkodsz :) -
#11451 oszt ha arra fülha a gyárból a füstöt, mit tudok tenni? nem rombolom le -
#11450 A sok hulladék és a szennyezés is okozhat betegséget - szemétszállítás és újrahasznosítás jól működik a városban? A gyárakból a füst nem száll a városra?
(amúgy olyan sose lesz, hogy nem panaszkodnak valami miatt, nekem volt 95% feletti értékelésem, és akkor is vonultak táblákkal a házam előtt :) ) -
#11449 és azzal mit lehet kezdeni, hogy túl sok baktérium?:D
tele van a város kis kórázzal is, meg egy naggyal, mind tele mentővel, és mindig panaszkodnak a baktériumokra... -
#11448 Csak rombolással sajnos, ha előre nem sugárutat tettél, akkor az már nem fér el az előző helyén.
De nyugodtan bonthatod a városházát is átmenetileg, ha újra lerakod a már megnyitott modulokat rádobálhatod. -
#11447 csináltam egy szép városkát, de egyes utakon elég nagy a forgalom. néha lehet fejleszteni, de sugárutra már nem akarja. lerombolni meg nem tudom, mert ott van a városháza. hogyan tudnám mégis megnagyobbítani azt az utat? -
Borzaskutya #11446 Köszönöm -
#11445 Tutoriallal :) A kis küldetések, amiket kapsz játék közben tulajdonképpen megmutatják, hogy sorban mire van vagy lehet szükséged.
Ahogy építkezel folyamatosan mondja, hogy mit érdemes, hogy érdemes, a specializációknál is. Azt látod, hogy mik az igények, és ha van rá bőven forrásod, akkor azokat az igényeket ki tudod szolgálni.
Plusz kitalálod, hogy milyen jellegű várost szeretnél, és arra orientálod a fejlődést. -
#11444 azt vagom hogy turelem kell hozza. csak gondoltam hatha van vmi osszefoglalt okossag hogy mivel erdemes inditani stb :) -
#11443 A talaj sugárszennyezett, nem az épület (meg tudod nézni, van rá egy információs képernyő).
Sugárzást eltüntetni csak a Jövő városai kiegészítővel lehet. Az Akadémián lehet kifejleszteni egy olyan eszközt, ami a sugárszennyezésből légszennyezést csinál, és azt már lassan elfújja a szél.
Gyakorlatilag a régión belül kell legalább 1 másik város, amit a maximumig felfejlesztesz, és az ott megnyitott technológiával rendbe tudod rakni a szennyezett várost. -
Ironman2 #11442 Állítólag földrengéssel,de nem vagyok benne biztos -
Borzaskutya #11441 Voltam olyan hülye :D és az atomerőműre ráküldtem egy meteort - kiváncsi voltam vajon mi fog történni- . És a szél beterítette sugárszennyezéssel az egész várost. És a városom jelentős részének házaira azt írja ki, hogy lakatlak sugárfertőzés miatt, ha lebontom és újjá építem akkor is. El lehet valahogy tüntetni a sugárszennyeződést? -
#11440 Van tutorial a játékban, az nagyon korrektül végigvezet az alapokon.
A legfontosabb: türelem. Róma se egy nap alatt épült fel, itt se kell 4 nap alatt kitölteni a térképet. -
#11439 hi most kezdtem el jatszani a jatekkal, egy olyan keresem lenne hogy valaki linkeljen pls valami magyar leirast hogy hogyan is erdemes nekikezdeni egy varos epitesenek mert nagyon hamar penz nelkul maradok :/ vagy esetleg egy regi komment is jo ha van ezzel kapcsolatban.
elore is koszi. -
Ironman2 #11438 Elég szégyen hogy csak offline-ban tudják megoldani. -
#11437 -
#11436 City borders mód bejelentés remélem nem kacsa.