SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nyirog
habár az is igaz, h a fejlesztõk csak alfa verziós offline módról számoltak be, de azért mondhatták volna h a játék köszöni meg van és él, fogalalkoznak vele, mondjuk úgy a simcity megjelenésénk szülinapján március 5.-én. Jó lett volna hallani némi életjelet.

nyirog
Komolyan idegesítõ és csöppet elfogadhatatlan ez a hallgatózás, redditen megkérdeztem, és az a fejlesztõ aki olvassa a redditet azt írta h a csend nem feltétlen jelent rosszat... ez kb 2 hete volt. Eléggé utálatos dolog h már karácsony óta jóformán nem kommunikáltak semmit a potenciális vásárlóikkal, szerintem bárki bármit mond ez szörnyen rossz üzlet szempontból meg a rajongók megtartása szempontjából is, bár a 2 nem áll távol egymástól úgy vélem.

Még mindig nem tudni.
akyyy
mikor jön már offline patch?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Nos valahogy megoldódott a probléma. Egyszercsak visszaállt a technológiai szint, de elég sokára, jó néhány gyár tönkre ment addigra. De most már újra felfejlõdtek, úgyhogy csak valami átmeneti bug lehetett vagy nem tudom.

Üdv!
Az mitõl lehet hogy egyik napról a másikra eltûnt az egyetem technológiai szintje? Van egyetem a városban szépen ki is épültek a fejlett gyárak, és sokáig rendben is volt minden, majd egyszer csak elkezdtek reklamálni, hogy alacsony a képzettség, és nézem az oktatás panelt a technológia szintje (kis fogaskerekek) tényleg nullán áll. Az egyetemet folyamatosan látogatják, már egyszer fejlesztettem is, épp a napelem erõmû nagy mûvet fejlesztik, úgyhogy nem értem mi történt. Ez valami bug lehet vagy valami más okozza?

Joschka
Még nem árulták el.😊

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

Mikorra lesz várható az Update 10? 😊
Dzsini
Amit a képeken, videókon látsz, akkora területen építkezhetsz, igen. Most a jövõ városaival komoly függõleges terjeszkedésre van lehetõség.

A térkép megnövelésérõl pedig már egy párszor írtak meg beszéltünk is, a víz- és áramszolgáltatás sajátosságai miatt fõleg.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Krisztiam
És mekkora területen lehet építkezni? csak egy kis kockán lehet?
ha igen, azt olvastam ezt lehet megváltoztatják nagyobb területre?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Én már június óta játszok vele és nem tudom egyszerûen megunni. Bár mostanában már nagyon kevés az idõm, de a játékélmény és a lehetõségek tárháza még most is lenyûgöz 😊 Nekem anno youtube videók hozták meg a kedvemet.
Sziasztok! Valaki legyen oly szíves és hívjon meg egy aktív régióba!😄 Név:attur1024
Dzsini
Attól függ mit vársz tõle - ha SimCity 4+1-et, akkor csalódni fogsz. Ha átolvasod a topicot, és egy jó kis városkaépítõs játékot, akkor jól szórakozhatsz vele.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Krisztiam
és milyen a játék? érdemes megvenni? én is gondolkozom rajta, hogy megvegyem-e csak nem akarok csalódni

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

No hétvégén én is megvettem a játékot, de egyelõre csak egyedül próbálok egy élhetõ várost létrehozni 😄

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Deluxe22
Üdv!

Használjátok a multis listát, ha létre hoztok régiót írjátok bele 😊

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AgDy3TCrBZVIdDZ3bklpUHFDT0J6dmRtcmIwaDQ0dEE&usp=sharing#gid=0
Sziasztok!
Régiót keresek!!
Sziasztok!😄 Aktív régóit keresnék!😄
Köszi! 😊
Szép gratula!
A hidak városa. 😊

Deluxe22
Hamarosan érkezik az Update 10-el együtt 😊
Egyelõre csak a Maxis.
tudja valaki hogy kb mikorra várható az offline játékmód?
Joschka
Na...<#idiota>

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

akyyy
na?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

MineHeadHun
Értem, köszi.
Természetesen megtartják, mellé fog bekerülni egy egyjátékos mód.
MineHeadHun
Sziasztok! Hallom hogy már offline is lesz a simcity. Megtartják az online módot? mert úgy az igazi 😄
Sziasztok! Régen Simcityztem, de most úgy gondoltam újra elkezdek játszani vele de nincs nagyon kivel. Aki(k) szeretne indítani egy közös régiót és együtt eljutni a tanyától a metropoliszokig az vegyen fel originen: bence222 (Simcitys profilképem van)
Deluxe22
Szerintem meg, több száz órám van már benne, a kieg is sokat dobott rajta. Már bétába is játszottam, nekem megérte megvenni mindkettõt 😊
hát akkor marad a becses anyanyelv, úgyis az a legszebb 😊
Dzsini
Mint itt sokaknak, akik nem az Originen vették - az EA oldala is kitér a lokalizált változatra.

Dzsini
forrás - how to change language in SimCity
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

If you want to change the language of your installed SimCity game, you can do so by uninstalling and reinstalling your game. Below you can find step-by-step instructions on how to do this:
Log into the Origin client.
Uninstall SimCity by right clicking on the game in your My Games section, and selecting "Uninstall"
A new Window will appear. Select your Game from the list and click "Uninstall".
Follow the on-screen instructions.
After successfully uninstalling SimCity, change your Origin client language by going to Origin>Application Settings> General. Here you can select a new language under "Origin Client Language"
Choosing your new language will cause your Origin client to restart and you will need to log back in.
In the My Games section of the client mouse over SimCity and click on "Download". A new window will appear where you can choose your desired language. After the Download has finished the game will be installed automatically.

The next time you start the game it should run in the correct language. Please be assured that with reinstalling your game no progress will be lost.

Please note: If you purchased the Russian, Polish or Hungarian version of the game, you will not be able to install the game in English. If you would like to play the game in English, you will need to purchase the English game version from Origin or other online retailers.

óóó sajnos az a változat van meg amivel csak magyarul, oroszul, meg lengyelül lehet. 😞
oh, köszönöm a tippet, megpróbálom "átverni" az origint 😄
Dzsini
Elvileg úgy mûködik, hogy amilyen nyelvre az Origin be van állítva, ahhoz alkalmazkodik (ha az összes nyelvet tartalmazó változatot vetted).

Bocs a láma kérdésért, de fel tudom telepíteni spanyolul is? Vagy ilyen lokális mizériával mûködik?
Joschka
Szerintem is érdemes megvenni. És a kieg is jó.<#hehe>

Szerintem igen,mert egyre jobb lesz,és elég "olcsón" hozzá lehet jutni,ha szemfüles vagy.
De ez csak az én véleményem.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Az a jó.😊

Tudom,csak most elég kemény feltételek mellett engedélyezték.Ergo,annyira szabad kezet azért annyira nem adnak.😊

biliard10
Sziasztok szerintetek megéri megvenni a simcityt?

Rip
Igen, a Single Player játékmódban van helyi mentés is:

" And because your saved games in this mode are stored locally, you can save and load to your heart’s content. "

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Dzsini
A modok támogatása már az elejétõl fogva hangsúlyos volt, és mindig mondták, hogy lesznek hivatalos felületek a módosításokhoz.

Remélem az az elsõ valami városméretezõ mod lesz.😊Ha online nem is lehet majd használni,offline lehet gyakorolni rajta.

Ezt már hamarabb is megtehették volna.Ja,hogy most már bundle?<#idiota>
Lehet,hogy az offlinet azonnal törik,de a lényeg a multi(ja)-lenne.😊
Pár nappal ezelõtt jelentették be,hogy engedélyezik a moddolást,most meg ez.Nem tudom mire ez a nagy pálfordulás.<#fejvakaras>
Most akkor lesz helyi és cloud mentés is?

Joschka
Szóval akkor jön!<#taps><#buck>

Dzsini

Joschka
Csak most kissé lemaradtam ezzel.😊