11758
  • Coolfire
    Van első osztályú fakename generator.:)
    klatty
  • kigyi
    Google keresőbe tudsz keresni akárhol, ha paranoiás vagy akkor pedig google maps aztán válogathatsz kedvedre :)
  • nyirog
    hát nem tudom, én is gondoltam rá, de nem mertem meglépni, már csak azért se mert nem tudok rendes amcsi címet megadni zsigerből :D
  • Dzsini
    Azzal szinte biztos, hogy működik, sokan vásárolnak úgy más digitálisan letölthető dolgot.

Persze kérdés, hogy az Amazont ez mennyire zavarja, egyelőre úgy néz ki nem. Tehát csak saját felelősségre :)
  • Coolfire
    Kapják be.És amcsi cím,magyar bankkari kombó?:)
  • nyirog
    amazonon 3 dodó a vidámpark szett, csak kár h nem usásoknak nem engedik megvenni...
  • Ironman2
  • lippet
    Üdv Mindenkinek!

Arra tudtok valami megoldást, hogy egyik nap a kaszinóim még +100ezret termeltek, másik nap meg már nem jöttek a turisták, így -25ezer a város kasszájából óránként?

Van valami megoldás erre?
  • Joschka
  • raymond01
    muranyir01 néven leszek!
  • raymond01
    okés
  • MineHeadHun
    Én bejelölelek téged originen, remélem visszaigazolsz :D
  • Deluxe22
    Vegyél fel barátnak Originen és meghívlak a Luckynumber régióba :) Ott már nem sok hely van, de még beférsz.
  • MineHeadHun
    Sziastok! Ma aroncommander régiójában játszottam délelőtt, és mivel nem volt semmilyen pénz pocsékoló szar (kiadás: -65 ezer bevétel: 110 ezer) ezért a bevétel egy pillanatig +35 ezer volt óránként. :D hirtelen így a pénz felszökött majdnem két millára csak a megatornyokat egymás után fejlesztgettem, meg az omegától is függött az egész, így most kb. 5-10 ezer a bevétel.
  • Aragorn831109
    Régióra nem tudsz rákeresni. Keress rá a régió tulajdonosára orginen. Küldj neki barátkérőt és írj rá, hogy csatlakoznál a régiójához. Ha privát akkor fog neked küldeni meghívót, ha nyilvános, akkor miután elfogadta a barátkérőd a profilján keresztül be tudsz lépni a régiójába.
  • raymond01
    Sziasztok!

Már egy ideje játszok a játékkal de eddig csak magamnak csináltam régiót, meg csatlakoztam idegenekhez csak itt sokan csak belekezdenek egy városba és 10 percig foglalkoznak vele kb, viszont szívesen játszanék magyar régióban is és ahogy látom az itteni Multis Listát lenne is rá lehetőség, csak az a bajom hogy nem találom a játékban ezeket a régiókat!

Konkrétan a Luckynumber régióhaz csatlakoznék, mivel én is a kelet 3 szerveren vagyok, de nem találom!
    Hol lehet erre rákeresni?? mert nincs kereső a játékban!?

vagy hogy tudnék csatlakozni!
  • Deluxe22
    Én is G2A oldalról vettem, magyar, egy percen belül megkaptam a kódot :)
  • catyus
    Minden OK!
  • catyus
    Mindenkinek csak ajánlhatom!
    G2A szupergyors ! és magyar!
  • Dzsini
    Én a G2A-ról vettem a Cities of Tomorrowt, és gond nélkül beépült magyar nyelven. A kiegészítők szerencsére mind a főprogramhoz idomulnak.
  • catyus
    Na kezdek félni, akkor a következő a kérdésem.
    Nekem megvan a simcity különleges kiadás. (természetesen magyar)
    A G2A-n néztem a bővítést hozzá (cities of tomorrow), és meg is venném HA biztosan magyar, de az oldalon nem jelzik a magyart.
    Vett már valaki ott csak kiegészítőt a meglévő játékához??? és magyar lett??

Köszi mindenkinek!
  • MineHeadHun
    *városaimat a többi régióimban.
  • MineHeadHun
    Új régiót húzok fel magamnak, amiből talán nyereséges leszek. Mert már eddig 3 régióval szarakodtam, ezért inkább úgy döntök, elkezdek egy sajátot. Azzal kinyert tapasztalatommal fejlesztem a városomat :D
  • MineHeadHun
    én a kieget és az alapot a tescóban vettem meg, 14000 ft-os végösszegben, tehát a g2a közbe se lépett a dologba.
  • MineHeadHun
    Az újrahasznosítómnál minden rendben, csak a szemetesnél tele van a lerakó ez ügyben. Próbálom kifejleszteni a Szemétatomizátort :DD Az majd megoldja a szemétmegsemmisítési problémát :D
  • Coolfire
    Nekem egyszerűen nem jöttek ki a kukásautók.A sima szemetest meg tudtam oldani.Ledózeroltam,majd újra felépítettem.
    Viszont ez az újrahasznosítónál nem jön be.:(
  • MineHeadHun
    nálam is ez van, hogy csurig van tele a lerakó, így 4 db szemétégetőt kellett alkalmaznom xD mert hogy ne teljen meg :DD
  • Coolfire
    Honnan van,milyen oldalról?
  • Coolfire
    Pálinkásat!
    Volna egy kis problem.:)
    Nem akarnak szemetet gyűjteni sem a kukásautók,sem az újrahasznosítók.Ez mitől lehet?
    Már hegyekben áll a szemét,és költöznek el a simek.Ilyen "jól sikerült" a patch?Vagy a kieg. kavarhat be?Mert azóta csinálja ezt.
  • sonajdoba
    a lehető legolcsóbbat szereztem be. olvasgattam netten, hogy magyarból meg oroszból hogyan lehet angolt csinálni, de fordítva sehol nem találtam :(

valakinek ötlete
  • Dzsini
    Ha az Origined magyar nyelvű, akkor a játék is elvileg az.

(hacsak nem vettél valamilyen külföldi egzotikusabb oldalról nyelvkorlátozott változatot)
  • sonajdoba
    sziasztok

ma feltelepítettem a játékot angol nyelvűt találtam valaki tudja hogy hogyan kell átállítani magyarra?

köszönöm a segitseget
  • Dzsini
    Kikapcsolhatók a katasztrófák, nekem azóta tényleg nem történt semmi egy városban sem.
    A terület ugyanakkora, de nekem van működő városom egy komolyabb méretű vidámparkkal - kb. a terület harmadát fedi, a többit szállodák, látványosságok, közlekedési hálózat, ilyesmik - a lakosság szinte csak az ott dolgozó személyzet, és özönlenek a turisták.
  • tfrecc
    Sziasztok! Előre is bocs a láma kérdésekért.
    A játék kiadásakor meglévő 2 legidegesítőbb probléma még fennáll?
    1. Természeti katasztrófák (valahol olvastam, hogy lehet disable random disasters, de lehet, hogy ettől függetlenül bizonyos dolgok (pl.: magas légszennyezettség) okozhatnak katasztrófát).
    2. Terület limitálsága: A vidámpark add-on-nal kapcsolatban írta valaki hogy poén hogy van vidámpark, de még mindig kevés hely.
    Köszi előre is: frecc
  • HyperMonkey
    Csak dróngyár van de mindegy is mert kezdek új régiót. Nem tetszik hogy a legtöbb régió olyan, hogy ahol van minden nagyjából ami kell, az meg tele van sziklákkal vagy folyóval. Mintha nem lenne így is marha kicsi a terület, még ezek is elvesznek belőle. Jó lenne valami map editor.
  • Deluxe22
    Ha már meg van a kereskedelmi ága az Omega központnak, akkor tudsz importálni processzorokat légi hajókkal. Az nem akad el a dugóban, és gond nélkül mehet a termelés :)
  • Dzsini
    Kimegy a városból, általában le a térképről valamelyik úton, és onnan jön vissza - ha nagy a dugó, simán beszorulhat hosszú időre is (ahogy a szomszéd városból jövő tűzoltó is pl.).
  • HyperMonkey
    Azt nem is néztem tényleg. De órák alatt nem jut be ahová kell? Honnan, milyen irányból jönnek ezek a teherautók ha globális piacról hoz cuccot?
  • Dzsini
    A teherautó tud jönni-menni? Annak kell behoznia, ha nagyon nagy a dugó, akkor láthatod, hogy ott áll valahol az autópályán.

(kapcsolj át abba a nézetbe, ahol az áruk látszanak színes oszlopként, ott mutatja a teherszállító járműveket is, hogy melyik hol jár)
  • HyperMonkey
    Kellene egy kis help. Próbálok Omega dolgokat építgetni (drone), de a térképemen egyszerűen nincs hely már processzorgyárat felhúzni. Maj egy másik városban kitermelem, de arra gondoltam hogy kereskedelmi lerakatban importálok.

Megcsináltam a processzor raktárat, beállítottam hogy importáljon, de órák óta nulla processzor jön be. Mit rontok el?