SimCity (2013)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem rég vettem meg a SimCity-t jogtisztába és a kiegészítõt hozzá a jövõ városát.
A gépemet kb. 1 hete cseréltem le teljesen alaplap, cpu, ram, gpu.
A következõ problémával szembesültem a játék közben mindig változó idõ szakban vagy 1 óra után vagy 2 óra játék után bejön egy olyan jelenség nem tudom hogy bug lenne vagy valami a gépemmel lenne, de elmegy a kép és a hang 3 másodpercre nincs semmi utána újra van kép és hang és jobb alul megint ki írja az Origin hogy beléptem a játékba és minden megy tovább majd megint 1 vagy 2 óra után meg ismétli ezt a jelenséget.
Ja és ha megy Skype beszélgetés vagy TS3 vagy bármi annak is elmegy a hangja ez idõ alatt.
Csak is SimCity alatt találkoztam ezzel a jelenséggel.
Teszteltem BF3,BF4,Tomb Raider 2013-on,meg Valley Benchmark 1.0-el, de ott nem volt ilyen jelenség hogy elment volna a hang vagy a kép.
Valaki találkozott ezzel a jelenséggel?
Ha igen tud rá valami megoldást és ha igen kérem közölje velem.
Elõre is köszönöm válaszaitokat.
TDU,ETS2 Nick: holecsko
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
(van lehetõség ingázásra amúgy, tehát egy ilyen város mellé ha építesz egy másikat, ahonnan át tudnak járni, akkor az is megoldható, de azzal biztosítasz egy állandó közlekedési dugót is a városközi utakon 😊 )
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
A lenti sorban levõ lakosságszám egy mesterséges, felpuffasztott virtuális érték, ott ahol a betölthetõ állásokat látod, ott megtalálod a valós értéket.
Sajnos az óriási munkáshiány "természetes" része a nagyobb városoknak (ennek az okait már néhányszor itt kitárgyaltuk, egy belsõ számítási módszer az oka) - minél nagyobb a teljes lakosság, annál nagyobb arányban van szükséged lakóhelyekre.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mit csináljak hogy többen menyenek dolgozni?
[/img]
Ez aztán a kimerítõ válasz a kérdésemre!! 😊
A másodikra:
Minden fajta nem-lakóépületnek (gyárak, iskolák, stb.) megadott mennyiségû szegény, közepes, és gazdag dolgozóra van szüksége. Ezekrõl a fejlécben található "Hasznos link" alatt tudsz tájékozódni. A munkába állás úgy mûködik, hogy reggel a ház lakója elindul nagyjából a legközelebbi, az õ vagyoni helyzetének mefelelõ üres munkahely irányába, és amint talál egy olyan épületet, ami fogadni tudja, ott munkába is áll. Délután-este elindul a legközelebbi olyan épülethez, ahol van üres lakhely, és oda "beköltözik" 😊 Tehát nincs állandó lakhelye és munkahelye senkinek.
Ebbõl adódik, hogy ha munkaerõhiány van egy épületben, azt okozhatja az is, hogy a lakóhelyektõl odafele vezetõ úton simán felszívják az épületek a dolgozókat, így oda már nem jut belõlük. Azt viszont (mod nélkül) nem tudod megmondani, hogy konkrétan melyik fajta dolgozó hiányzik egy adott épületbõl, csak az összesített statisztikát nézheted meg vagyoni helyzetre lebontva.
De van még 2 kérdésem!
Ha elfogy a kõolajam meg a meg az ércem akkor csak importáljak? (nem lesz Umzats-os?
A másik hogy folyamatosan kiírja hogy munkaerõ,munkások kerestetik (pl iskola,gyárak) Mit építsek? 1es vagy 2es dolgozóknak házat?
Másodikra - próbáld meg ablakban / teljes képernyõs ablakban / teljes képernyõn futtatni - hátha valamelyik a háromból olyan, hogy nem csuklik meg tõle a videokártya.
Sõt tegnap vettem meg a kiegészítõt hozzá! Az is eredeti! 😊
Külföldön élek nem merek letölteni se játékot se filmet! 😄
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Eredeti a jatek ? En a megjelenes utan megvettem, de azota nem tapasztaltam ilyen hibat....
Bocs, hogy ekezet nelkul irok, de igy szoktam meg mikor meg az XT volt a high-end gep..... :)
Nem rég óta játszom a játékkal! (2napja 😄 )
és találtam egy hibát ami baromira idegesítõ!!!
még pedig ha város között járkálók akkor sõtét lesz a monitor! semmit nem látók a játék megy mert hallom a hangját de azon kívül sehol semmi!
ctrl+alt+f4 , próbálom letenni asztalra de az sem segít! csak a reboot!
a 5. - 6. rebootnál már nem annyira vicces a dolog! Valakinek van valami 5lete esetleg?
Ebben a régióban viszont nem hajlandóak. Sem középiskolába,sem egyetembe átmenni másik városba..és érdekesség még itt,hogy 1800 diákból 520 iratkozott be, de grafikon nézetben nics egyetlenegy be nem iratkozott diák sem..az oktatási szint csökken, a gyárak és üzletek sírnak....Az újonnan letett épületekben pedig egyetlen egy diák sem nõ fel,lakik (gondolom ez az 1300 eltûnt be nem iratkozott diák)..felnõ a gyerek és eltûnik a semmibe...
Mindkét régió ahol ezt tapasztaltam az újabbak közül való..
Mekkora móka lett volna léghajóval egyetemre járni 😄
Offline mód,azt elfelejtettem írni.
Másik kérdést. Több régiót kezdtem, újrakezdtem már,de a diákok egyikben sem utaztak át a szomszéd városba tanulni..pedig minden adott hozzá. Sõt, régiónéztben ki is írja, hogy X diák átjáraszomszéd városba,de valójában errõlszó sincs. Sem egyik sema másik városban nincs nyoma..
Ez is egy imsert bug?
Ha nálad is van pályaudvar, akkor az lehet a ludas.
Azt esetleg tudjátok,hogy a turisták egyik pillanatról a másikra történõ eltûnésére lesz e megoldás,ismert e a kiváltó oka,megszünethetõ e?
köszönöm
idézet, kiemelés tõlem:
"After months of testing, I confirm that we will not be providing bigger city sizes. The system performance challenges we encountered would mean that the vast majority of our players wouldn’t be able to load, much less play with bigger cities. We’ve tried a number of different approaches to bring performance into an acceptable range, but we just couldn’t achieve it within the confines of the engine. We’ve chosen to cease work on bigger city sizes and put that effort into continuing to evolve the core game and explore an offline mode. Some of the experiments we conducted to improve performance on bigger cities will be rolled into future updates to improve overall game performance. "
Csak hogy ne terjedjenek az álhírek...
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
A moddereknek nyitva van az ajtó, de ha olyan rém egyszerû lenne, akkor már megoldották volna valószínûleg.
Köszi
Lehet azt csinálni, hogy két raktárat építesz mondjuk mûanyagfelvételre, és az egyiket helyben felhasználásra állítod (ez továbbítja a processzorgyárba amennyit kell), a másikat exportra (ez pedig felveszi és eltávolítja a felesleget a feldolgozóból, és még pénzt is hoz).
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A halál csupán a kezdet...
és nem volt semmi gond a városban, pedig nem is volt rendõrkapitányságom csak az alap kis rendõrõrs😊
elõbb letettem egy kisebb rendõrörs is, ugy nagyjából jó lett, de akor egybõl elkezdte a pénzt vinni és egybõl miinuszba mentem.... valahol el van rontba ez ajáték... vagy csak az ofline miatt ennyi megy :S 😄
Ha több újrahasznosítható hulladékot szeretnél, akkor legyen minél több "kimûvelt" lakhelyed (napelem van a ház tetején).
na a lényeg, hogy ha van ujrahasznosítóm, akkor a szeméttelepet törölhetem, vagy az is kell mellé? csak mert viszi a pénzt, de ha nincs, akkor nyavajog, ha van, akkor meg nem gyülik a múanyag :S