11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
#11355 Igen, azt frissiben beszereztem akkoriban.:)
-
#11354 Nissan leaf töltőállomásod van? :) -
#11353 Nem baj, már bent van nálam is a játékban.... -
#11352 Ezek szerint nem jártam az oldalon...akkor tájt....és azóta sem.DD -
#11351 itt a hír róla -
#11350 DDD Akkor bocsi, még sem új, csak nekem...de csak most találtam rá a hivatalos oldalon. -
#11349 Új? November eleje óta elérhető mindenkinek :) -
#11348 Új, ingyenes tartalom a játékhoz. Akinek még nincsen meg ez.
-
#11347 Igen, ez a SimCity a városok közötti interakcióra épül, van egy-egy régió, ahol 3-16 városhely, és az ezeket összekötő utak, vasutak. Lehet szolgáltatni egymásnak áramot, vizet, szemétszállítást, tűzoltóságot, stb., persze pénzért. És vannak közös nagy művek, amit - bár egyedül is sok munka belefeccölésével fel lehet húzni - ideális esetben több város együtt épít fel.
Az egész játék jelenleg folyamatosan az interneten lóg és szinkronizál, de ha körülnézel az offtopicban (fent van link), akkor olvashatsz arról, hogy már próbálkoztak a szerverfüggés kiiktatásával. -
Aragorn831109 #11346 Igen, több város közös munkája szükséges ahhoz, hogy bizonyos építményeket felépíts. -
Aragorn831109 #11345 Soha nem játszottam még homokozó módban, ennyire nem vagyok amatőr, hogy ezt nem tudnám.
Viszont akkor mivel magyarázod, hogy többször teljesített ezeket az achikat és mégsem kaptam meg őket? -
rosco111 #11344 Én kérek elnézést.
Ahogy jobban utánnaolvastam a dolgoknak, itt szervereken vannak emberkék, vagyis neten játszanak. Mi az értelme egy ilyen típusú játékot interneten nyomni? Lehet együtt építeni tornyot, majd megnézzük kié lett nagyobb? -
#11343 Itt mindenki az eredeti változattal játszik, nem tudunk (és nem fogunk) segíteni benne. Az eredeti változat szinte mindenkinek az Origin beállításaihoz illeszkedik, azon a nyelven fut. -
rosco111 #11342 Sziasztok, hol lehet letölteni a magyar verziót torrenten?
Vagy ha letöltöm az eredetit, ott is be lehet állítani a magyar nyelvet? -
csupicat #11341 Nem homokozóban játszom. -
Plata #11340 Nekem működnek.De ahogy Balázs is mondta öcsiket csak akkor kapsz ha nem homokozó módban játszol.
Homokozó módban sosem fogsz kapni semmit. -
Aragorn831109 #11339 Ezek az achievementek bugosak, nálam is elérhetetlenek, pedig többször teljesítettem már őket... -
Balázs 17 #11338 nincs bekapcsolva a homokozó mód? mert akkor nem számolja ezeket -
Plata #11337 Azt észrevettem,négy városból ömlött volna a cucc az arkológiába,erre az utakon sok sok kilométeres dugó volt,csiga tempóba mentek az autók.A városomban 3 teherkikötőből ment volna az áru.Vonat és hajókikötő is van hozzárakva,mégis szerintem a vonat nem vitt oda semmit sem. -
csupicat #11336 Azért köszi mindenkinek,de nem lettem okosabb:( Még az is a problémám, hogy megcsinálom a küldetéseket, pl. oldj fel 10 épületet a városnak, és nem adja meg. Nektek sikerült megcsinálni, a szennyviztisztítóst, a fizess vissza 1M adósságot, szivattyúzz fel 500l vizet, lakjon 1M sim a régióban...
Mindet megcsináltam különböző térképeken, de semmi. -
Provitacio #11335 Igen ez is egy érdekes kérdés. Nálam mindenhez, amire a nagyműveknek szüksége van, idő kellett, hogy megérkezzen. Áramnak, víznek, munkásoknak. Elég sokat kellett várni, de egyszer csak megérkezett. Bár Detty esete után már én sem merem ezt a "idővel majd csak megérkezik" megoldási javaslatot 100%-ra mondani. Szerencsére nálam eddig minden nagyműhöz bár tényleg rettentő türelmesnek kellett lennem, de megérkezett minden. -
Plata #11334 Sziasztok,hogyan tudok a nagy műhöz áramot és vizet küldeni?Végre fel épült az arkológia,de sem víz sem áram nem megy.Akkora az áram ás víz túltermelésem hogy három várost is el tudnék látni,de semmi. -
csupicat #11333 Szia, köszi a választ, de én hónapokat vártam:( Ezért nem értem! -
Provitacio #11332 Detty, elvileg várni kell sajnos nem keveset, hogy odaérjenek a munkások. Nálam több esetben is 1-2 jétéknapot is várni kellett, hogy feltöltődjenek a nagymű munkahelyei. -
Hujje #11331 Sajnos azt be kell vallani, hogy úgy adták el mint tök frankó online játékot, de amikor én a haverral együtt játszottam és azt csináltuk, hogy pl én adtam a vizet és dolgoztam fel a szennyvízét, ő meg pl. áramot adott, vagy én küldtem tűzoltókat, ő meg rendőröket, nos akkor semmi se működött. Minden kihagyott, működésképtelenek lettek a városok. De ha nem akarunk így játszani, annak ellenére, hogy így lett beharangozva és hogy ezért kicsi a térkép, akkor jól el lehet játszani vele egyedül. :) -
Hujje #11330 Személyes tapasztalatom, hogy felesleges, ugyanis 0-ról elkezdesz építeni egy várost és egy idő után betelik, kimaxolod, amit lehet és utána már nincs mit csinálni. Persze egy újabb város, más specializáció, más térkép újból ad kihívást, de ez azt jelenti, hogy újabbat fogsz kezdeni. Ezért nincsenek hosszú életű régiók és mivel az emberek nem is igen kommunikálnak egymással, tök mind1, hogy magyarokkal tolod-e.
Csatlakozz egy éppen aktív régióhoz és játssz. Úgyis hamar újat fogsz kezdeni, főleg ha az elején becsődőlteted a várost :D -
csupicat #11329 Sziasztok,
Tudnátok segíteni: Az űrközpont nagy művet nem tudom megépíteni, mert nem tudom odaküldeni a munkásokat, pedig több ezer munkanélkülim van. Nektek hogy sikerült megcsinálni?
Köszi
Detty
-
scsabi1998 #11328 Sziasztok!
Most vettem meg a simcity-t, és érdekelne, hogy csatlakozhatnék-e valamelyik magyar régióhoz. Régebbi Simcity-kel játszotta, tehát van tapasztalatom.
Válaszotokat előre is köszönöm. -
tfrecc #11327 BUÉK mindenkinek, köszönöm a válaszokat Fenrir & Dzsini! -
donatus13 #11326 BUÉK:) -
#11325 BUÉK! :D -
#11324 Buék :) -
#11323 B.U.É.K! -
#11322 B.Ú.É.K.! :) -
Hay #11321 B.Ú.É.K.! -
#11320 Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!
A SimCitym a napokban hülyén viselkedett, de most már végre tökéletesen működik. (először az, hogy érvénytelen licenc és játék kaputt majd többszöri újrarakás után sem sikerült de tegnap VÉGRE működött ami legalább nem rontja el az újévet! :D) -
#11319 Van építkezési korlát is, és van egy vödör achievement is, ami különleges(ebb) eseményekhez kötött.
És van egy csomó "miniküldetés", ami egy-egy iparágat, speciális épületet, ilyesmit kísér végig díjazással - kicsit tanító jelleggel, kicsit kihívás jelleggel. -
#11318 A fejlesztések mind valamilyen elérhető célhoz vannak kötve, pl a polgármesteri hivatalt csak bizonyos lélekszámú városnál lehet fejleszteni, az új szerencsejáték épületekhez meg bizonyos mennyiségű turistát kell becsábítani. -
tfrecc #11317 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a Simcity-ben is vannak-e küldetések, achievement-ek, vagy csak szabadon lehet építkezni, úgy, ahogy jónak látod. Szeretném megvenni a játékot a kiegészítővel de szeretem ha vannak teljesítendő feladatok, nem csak free to play a dolog. Úgy emlékszem a régi simcity-kben teljesen free volt minden.
Köszi előre is.
tfrecc
-
Johnyka #11316 Simán működik, én szoktam vásárolni ott játékokat,a simcity-t is ott vettem.