11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
-
#11274 Holo-City városom...kezdeti stádiumban.
-
#11273 Csábító az ajánlatuk, lehet megveszem én is. A címem minek kell nekik? Küldenek számlát is? Bocsi, még nem nagyon vásároltam így neten. -
#11272 Amilyen az alapjátékod, olyan nyelvű lesz minden kibővített tartalom. Ha Magyarországról meg tudod venni, akkor 99%, hogy aktiválni is tudod és kész. -
catyus #11271 Sziasztok!
Akkor ha jól értelmezem, nyugodtan vegyem meg a kiegészítőt náluk, mert van benne magyar nyelv, attól függetlenül, hogy az oldalon nem jelzik a magyar honosítást.
-
#11270 Ja, az :D De én az Intel városát úgy találtam ki, hogy az áramot veszem szomszédtól, így helyet takarítok meg és pénzt xD Ha elfogy az áram akkor a Dunabánya városában (az is az enyém, bár onnan nem veszem az áramot, mert az csak 17 MW-ot tudna szolgáltatni, így smash1986hu városától veszek áramot, mert ott 100 MW a fölösleg, bár ígyis 31 MW-ot eszik a városom(Core a neve)) fejlesztem a szénerőművemet, vagy naperőművet újítok be és szarrá fejlesztem xDD -
#11269 Én a hétvégén építettem egy komoly profitot hozó vidámparkot, majd küldök róla képet is :)
Ezt az omegás-kontrolnetes mókát meg nagyon ki kell találni, mert óriási költség... -
Borg #11268 Legalább valaki lelkes még :D -
#11267 -
#11266 Most már több mint 1 millió §-om van. 12 ezres bevétellel. Ennek nagyon örülök. Csak sajnos le kell feküdnöm :( -
#11265 Jó estét mindenkinek! A Magyarföld régióban van egy városom (a régiót én alapítottam), aminek a neve Intel. A város procigyártásra készül. Az a lényeg, hogy pár órája a csőd szélén áltam, most meg ugye a város tökéletesen működik, és mivel sok lakóm van, így 10-11% adóztatással +10000 -es profitom van :D És mivel afkoltatom a várost, így szépen halmozódik az összeg(direkt, hogy ha már beindul a proci gyártás és már sok a költség ne menjek mínuszba). Most kb. 750000 §-om van. -
Coolfire #11264 Persze,ha ott van a hátán a CCV. -
#11263 Nekem is :D -
#11262 Nekem is! -
#11261 A magyar nyelv is választható a játék telepítésekor. -
Plata #11260 Nekem dobozosan van meg de full magyar,az alap és a kieg is. -
#11259 Origin-ről OTP kártyával lehet vásárolni? -
catyus #11258 Szia!
Az oldalon nincs jelezve a magyar honosítás, de azért benne van?
Üdv -
#11257 Na, már fel is települt a 9.0 patch!!! -
#11256 Igen, mert ma jelent meg a 9.0 Patch, ilyenkor mindig leállítják a szervereket pár órára :) De ez mindig jó, mivel sok mindent javítanak + ebben a patchben ingyenes, új tartalmakat is kapunk. -
#11255 Persze, hogy most van szerver karbantartás! -
#11254 Elindítod, mindig felrakja magának a legújabb patchet, teljesen autómatikus :) -
#11253 Valamit csak összehozok! :D -
#11252 Csak jó hosszú időbe telik :D -
#11251 Magától felrakja az összes updatet.. -
#11250 Na sikerült beszerezni a játékot. Tudtok abban segíteni, hogy elég a legújabb patch-et felrakni, vagy visszamenőleg mind fel kell telepíteni? -
#11249 Na már működik!!! -
#11248 Már elkezdődött a frissítés. Reméljük ma már elérhetőek lesznek a szerverek. Ha nem, akkor holnap. -
#11247 Én se tudok emiatt procigyárat lerakni :D Majd amikor 18 óra lesz, akkor már érvényesül a frissítés :DD -
#11246 Igen, már több mindent vettem innen bankkártyával, eddig minden kódot megkaptam 1 percen belül :) Szóval az én részemről csak ajánlani tudom őket. -
HyperMonkey #11245 Istenféle vagy. Megbízható ez? -
#11244 Már kezdéskor is lehet. mivel úgy működik a futurizáció hogy bármikor ha lehelyezel egy futurisztikus épületet az futurizálja a környékbeli városrészt.
EZ meg egy jó oldal, elég olcsó most a kieg. Remélem segíthettem :) -
Aragorn831109 #11243 Már kezdéskor is építhetsz eleve olyat. -
HyperMonkey #11242 Ha megveszem a kieget, akkor alapból nem tudok futurisztikus várost építeni? Csak ha építek egy hagyományosat és továbbfejlesztem? -
Caterpillar #11241 Pl azt ami miatt 2 napja a hajamat tépem. Van egy városom tele hightech iparral, de processor gyárt nem tudok letenni mert közepes az nincs... ááááááá
-
#11240 Na, néhány dolgot javítanak a kiegnél! -
#11239 már átírtam ahogy te írtad :D -
Aragorn831109 #11238 Jön a 9.0 patch!
-
Aragorn831109 #11237 Pedig az eddig is érthető volt. :)
Jelenlegi játékosok/összes terület. -
Goose2106 #11236 Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni kelet2őn valakitől, aki rendelkezik plumbo (nem biztos hogy pont ez a neve) parkkal és kb. 3 perc szabadidővel! Nou camp régóban van mellettem egy város, amit valószínűleg a park miatt nem tudok elfoglalni, így le kellene azt dózerolni! Köszi!