11758
  • Joschka

• Joschka
    Holo-City városom...kezdeti stádiumban.

• lippet
    Csábító az ajánlatuk, lehet megveszem én is. A címem minek kell nekik? Küldenek számlát is? Bocsi, még nem nagyon vásároltam így neten.
  • Dzsini
    Amilyen az alapjátékod, olyan nyelvű lesz minden kibővített tartalom. Ha Magyarországról meg tudod venni, akkor 99%, hogy aktiválni is tudod és kész.
  • catyus
    Sziasztok!

Akkor ha jól értelmezem, nyugodtan vegyem meg a kiegészítőt náluk, mert van benne magyar nyelv, attól függetlenül, hogy az oldalon nem jelzik a magyar honosítást.

• MineHeadHun
    Ja, az :D De én az Intel városát úgy találtam ki, hogy az áramot veszem szomszédtól, így helyet takarítok meg és pénzt xD Ha elfogy az áram akkor a Dunabánya városában (az is az enyém, bár onnan nem veszem az áramot, mert az csak 17 MW-ot tudna szolgáltatni, így smash1986hu városától veszek áramot, mert ott 100 MW a fölösleg, bár ígyis 31 MW-ot eszik a városom(Core a neve)) fejlesztem a szénerőművemet, vagy naperőművet újítok be és szarrá fejlesztem xDD
  • Dzsini
    Én a hétvégén építettem egy komoly profitot hozó vidámparkot, majd küldök róla képet is :)

Ezt az omegás-kontrolnetes mókát meg nagyon ki kell találni, mert óriási költség...
  • Borg
    Legalább valaki lelkes még :D
  • I.C.ram
  • MineHeadHun
    Most már több mint 1 millió §-om van. 12 ezres bevétellel. Ennek nagyon örülök. Csak sajnos le kell feküdnöm :(
  • MineHeadHun
    Jó estét mindenkinek! A Magyarföld régióban van egy városom (a régiót én alapítottam), aminek a neve Intel. A város procigyártásra készül. Az a lényeg, hogy pár órája a csőd szélén áltam, most meg ugye a város tökéletesen működik, és mivel sok lakóm van, így 10-11% adóztatással +10000 -es profitom van :D És mivel afkoltatom a várost, így szépen halmozódik az összeg(direkt, hogy ha már beindul a proci gyártás és már sok a költség ne menjek mínuszba). Most kb. 750000 §-om van.
  • Coolfire
    Persze,ha ott van a hátán a CCV.
  • MineHeadHun
    Nekem is :D
  • Joschka
    Nekem is!
  • Joschka
    A magyar nyelv is választható a játék telepítésekor.
  • Plata
    Nekem dobozosan van meg de full magyar,az alap és a kieg is.
  • lippet
    Origin-ről OTP kártyával lehet vásárolni?
  • catyus
    Szia!
    Az oldalon nincs jelezve a magyar honosítás, de azért benne van?

Üdv
  • Joschka
    Na, már fel is települt a 9.0 patch!!!
  • Deluxe22
    Igen, mert ma jelent meg a 9.0 Patch, ilyenkor mindig leállítják a szervereket pár órára :) De ez mindig jó, mivel sok mindent javítanak + ebben a patchben ingyenes, új tartalmakat is kapunk.
  • lippet
    Persze, hogy most van szerver karbantartás!
  • Deluxe22
    Elindítod, mindig felrakja magának a legújabb patchet, teljesen autómatikus :)
  • lippet
    Valamit csak összehozok! :D
  • MineHeadHun
    Csak jó hosszú időbe telik :D
  • MineHeadHun
    Magától felrakja az összes updatet..
  • lippet
    Na sikerült beszerezni a játékot. Tudtok abban segíteni, hogy elég a legújabb patch-et felrakni, vagy visszamenőleg mind fel kell telepíteni?
  • MineHeadHun
    Na már működik!!!
  • MineHeadHun
    Már elkezdődött a frissítés. Reméljük ma már elérhetőek lesznek a szerverek. Ha nem, akkor holnap.
  • MineHeadHun
    Én se tudok emiatt procigyárat lerakni :D Majd amikor 18 óra lesz, akkor már érvényesül a frissítés :DD
  • Deluxe22
    Igen, már több mindent vettem innen bankkártyával, eddig minden kódot megkaptam 1 percen belül :) Szóval az én részemről csak ajánlani tudom őket.
  • HyperMonkey
    Istenféle vagy. Megbízható ez?
  • Deluxe22
    Már kezdéskor is lehet. mivel úgy működik a futurizáció hogy bármikor ha lehelyezel egy futurisztikus épületet az futurizálja a környékbeli városrészt.
    EZ meg egy jó oldal, elég olcsó most a kieg. Remélem segíthettem :)
  • Aragorn831109
    Már kezdéskor is építhetsz eleve olyat.
  • HyperMonkey
    Ha megveszem a kieget, akkor alapból nem tudok futurisztikus várost építeni? Csak ha építek egy hagyományosat és továbbfejlesztem?
  • Caterpillar
    Pl azt ami miatt 2 napja a hajamat tépem. Van egy városom tele hightech iparral, de processor gyárt nem tudok letenni mert közepes az nincs... ááááááá

• Joschka
    Na, néhány dolgot javítanak a kiegnél!
  • MineHeadHun
    már átírtam ahogy te írtad :D
  • Aragorn831109
    Jön a 9.0 patch!

• Aragorn831109
    Pedig az eddig is érthető volt. :)
    Jelenlegi játékosok/összes terület.
  • Goose2106
    Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni kelet2őn valakitől, aki rendelkezik plumbo (nem biztos hogy pont ez a neve) parkkal és kb. 3 perc szabadidővel! Nou camp régóban van mellettem egy város, amit valószínűleg a park miatt nem tudok elfoglalni, így le kellene azt dózerolni! Köszi!