11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
Aragorn831109 #11515 Anélkül is lehet válaszolni, hogy az értelmi képességeimre tennél célzást. Nem tudom mire jó az arcoskodás. -
Bal0924 #11514 Köszi -
#11513 Ha jönnek a zombik akkor meg tudják őket tizedelni, amúgy sehogyan. Próbálj meg alacsony értékű telkeket kijelölni, meg alacsony tecnikájú gyárakat, akkor lehet esély rá, hogy a homeless talál magának melót meg lakást. -
Bal0924 #11512 A hajléktalanokat hogyan lehet kiűzni a városból? -
#11511 ... vagy csak nem is olyan egyszerű specializációs pénzszivattyú nélkül egy jól működő várost összerakni :) -
Balázs 17 #11510 én ezt használtam
és nem volt semmi gond a városban, pedig nem is volt rendőrkapitányságom csak az alap kis rendőrőrs:) -
#11509 áh, jött egy földrendés, és utánna rahedli bünőző lett a városba. de annyi hogy hiába van egy maxra fejlesztett nagy rendőrállomásom, mégis tele van a város. pedig iskola is van, meg minden más.
előbb letettem egy kisebb rendőrörs is, ugy nagyjából jó lett, de akor egyből elkezdte a pénzt vinni és egyből miinuszba mentem.... valahol el van rontba ez ajáték... vagy csak az ofline miatt ennyi megy :S :D -
#11508 Kell mindkettő, egy átlag háztartás (ha megnézed a grafikont) normál ÉS újrahasznosítható hulladékot is termel - a műveltségtől és a gazdagságtól függő arányban.
Ha több újrahasznosítható hulladékot szeretnél, akkor legyen minél több "kiművelt" lakhelyed (napelem van a ház tetején). -
#11507 ha ujrahasznositó telepből akarok muanyagot meg fémet csinálni amivel majd ksőbb lesz processzorgyáram stb...
na a lényeg, hogy ha van ujrahasznosítóm, akkor a szeméttelepet törölhetem, vagy az is kell mellé? csak mert viszi a pénzt, de ha nincs, akkor nyavajog, ha van, akkor meg nem gyülik a múanyag :S -
#11506 megvan a kiegészítő, de nekem nem tetszik ez a jövö irány, szóval kerülöm ahol csak lehet. -
Plata #11505 Már válaszoltak,csak nem fogtad fel,a park korona csak bónuszt ad a parkokra,de ha nincs park azon az átok megatornyon akkor nincs mire bónuszt sem adni.Bevásárlóközpont és park az általában kell a tornyokra,mert azért rinyálnak,és akkor boldogabbak és több pénzt is termelnek. -
Aragorn831109 #11504 Ezek szerint nincs meg a kiegészítő.
De úgy látom más se tudja a választ. Szomorú vagyok. :( -
#11503 -
Aragorn831109 #11502 A megatornyok tetejére egy úgynevezett koronát lehet tenni. Ez lehet egy park, de lehet más is. Szóval van park a megatoronyban csak épp a tetőn. -
#11501 Reinstalal kell próbálgatni...mert jó szokott lenni a frissítés folyamata. -
#11500 Frissen megvett játék telepítése után, a frissítés során 18%-ról nem igazán akar továbblépni... már kb órák óta ugyanott áll.
Van erre valami megoldás, vagy ezt így sikerült megcsinálni? -
Conqvistador #11499 kösz 11000 bejegyzést nem futok át miatta :D
Annyit nem ér a játék. -
#11498 Legalább a topicban olvass vissza, itt is le lett írva többször, hogy miért nem működik a "csak megduplázzuk" módszer. -
Conqvistador #11497 Lényegében nem kellene sok változtatást tenniük. Az hogy megnövelik a méretet nem egy egetverő feladat. Lényegében széltében és hosszában megduplázzák a hosszt és ennyi. Máris 4X es területet kapnak.
És még csak nem is kellene úgymond ingyen adniuk.
Kis részeket pl fel lehetne oldani pénzzel, technológiával, feladattal stb.
Ebből is látszik csak a lehúzásra mentek a fejlesztők egy rakás olyan dolog hiányzik belőle ami 10-20 éve már benne volt. Pl tereprendezés.
A megítélésem szerint ez egy félkész játék amibe hatalmas lehetőség volna ha pl pár modder rávetné magát, mint pl a Skyrim esetében.
Talán eljön majd ez az idő is. -
#11496 "Nem kellene hatalmas változtatásokat hozniuk a fejlesztőknek max fél napos munkájukba telne vagy annyiba se" - erre a részre reagáltam, nem arra, hogy kicsi-e vagy sem.
Egyébként ha tényleg annyi az egész, mint ahogy gondolod (és ők tudják rosszul), akkor a modderek 5 perc alatt megoldják, és mindenki örülhet majd :) -
Conqvistador #11495 Az lényegtelen mért döntöttek így. Katasztrófálisan kicsi ez vitathatatlan.
-
#11494 Érdemes ám visszaolvasni a cikkeket. Leírták, hogy miért lett ekkora a térkép, és hogy miért döntöttek úgy hosszas nyűglődés után, hogy nem lesz hivatalosan nagyobb méret (és ez független attól, hogy offline vagy online).
Az, hogy modderek majd mit csinálnak, és az mennyire lesz stabil (és kinek a gépén), az majd kiderül. -
Conqvistador #11493 Hát srácok még így offline módban is komolytalanul kicsi a térkép mérete.
Nem kellene hatalmas változtatásokat hozniuk a fejlesztőknek max fél napos munkájukba telne vagy annyiba se ha megnégyszereznék a térképet.
Kb az lenne a megfelelő méret kiindulásképp.
Pl a 16 városos verziókban 4x akkora terület 4-4 régiónként de betehetnének 6-8 városos formációkat is az eredeti méret 6-8 X os méretében.
A meg külön vicc, hogy nem lehet domborzatot és vizet/tengert készíteni módosítani. -
#11492 http://sg.hu/cikkek/104388/keszul-a-simcity-2 -
#11491 ? -
#11490 Nincs tőzsde konkrétan - de nem vagy köteles felhasználni azt, amit importálsz, és ha olcsón felhalmozol belőle, majd amikor drága lesz, akkor exportálod, akkor azzal lehet profitot termelni. -
Balázs 17 #11489 ez a tőzsde rész hol van, mert még nem találkoztam vele?:D -
#11488 A fejlesztett raktárak (teherkikötő) azért már egész korrekt kapacitással rendelkeznek, vasúti kapcsolattal elég gyorsan lehet hozni-vinni az anyagot... persze, ilyen célra kell a várost építeni, de szerintem működhetne :) Egyszer majd megpróbálkozom vele, mert érdekes lehet. -
Aragorn831109 #11487 És a parkkorona nem elég nekik? -
raymond01 #11486 értem,
A tőzsdézéssel az lenne a baj sztem hogy túl sok kellene belőle hogy haszon legyenm rajta, viszonylag nem túl nagy a tároló kapacitás, és még korlátozott is a száma amennyit hozzá lehet adni a telephez. Nem is beszélve róla hogy mennyire kell takaréákoskodni a hellyel a térképen.
-
#11485 Hogy a többi SC játékos az adott szerveren (pl. Kelet-Európa 2) mennyit termel exportra (ez csökkenti az árat) és mennyit importál felhasználásra (ez növeli).
Ha ügyes vagy, még tőzsdézhetsz is, elvileg a kereskedelmi specializáció erről is szólhat (óriási raktárak, felvásárolsz, majd ha felment az ár haszonnal eladsz). -
#11484 miért van az hogy azt írja ki éhány házra, hogy nincs hely az épületsürüsségre, mikor direkt úgy építettem az egész várost, utcákat, hogy ilyen simcity 4 szerü rácsos legyen, hogy legyen majd hely fejlődésre :D -
raymond01 #11483 Sziasztok!
Az meg tudná nekem mondani vki hogy mi határozza meg a nyersanyagok árát!?
a globális piacok kezelésénél változni szokott az ár, de a tvk, processzorok stb ára sem mindig ugyan az.
mi befolyásolja? -
#11482 sztem park kell nekik, vagy játszótér, ilyesmi -
Aragorn831109 #11481 Azt tudja valaki, hogy miért panaszkodnak a megatorony lakói túlhajszoltságra? Mivel tudnám megoldani ezt a problémát?
-
Conqvistador #11480 Egyébként egy város szén/olaj/érc készlete mennyi ideig tart ki?
Egy két város kimaxolásáig alkalmasak vagy azért hosszabb távra is? -
Plata #11479 Hát még sosem próbáltam offline módot,mindig online játszok olyan régióban ahol több játékos van.Szerintem szerezd be eredetiben,jobban jársz. -
Coolfire #11478 Sajnos nem.Csak a globál piacról tudnád megvenni,viszont ahhoz multi kell. -
Conqvistador #11477 Nem nyert. Attól tartok nem is lehet akkor. Ezek szerint így olajat se fogok tudni szerezni ilyen módon... -
Conqvistador #11476 Hmm elég ravasz lenne ha ez a megoldás.
Asszem ki is próbálom próba cseresznye :D
Kösz a tippet vagy-vagy...