SimCity (2013)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Ki lehet fejleszteni az akadémián olyat épületet ami megoldja ezt egyben, viszont kisebb a vízkimenete, cserébe maga az épület pici és sokat le lehet tenni belõle. A megatornyokhoz vannak olyan szintek amik a szennyvizet is gyûjtik, érdemes olyanokat is felhúzni, hogy csökkenjen a tisztítóállomások terhelése.
A halál csupán a kezdet...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nagyon lassan jönnek csak, rengeteg 3 szintû parkot letettem, egyetem, fõiskola, 3-as szintû lakóhelyek is vannak.
A halál csupán a kezdet...
http://imgchili.net/show/49330/49330745_spark_2014_05_02_20_.png

Miután a forgalom teljesen megoldott lett jöttek ilyen gondok:
- 160 mw áram túltermelésem volt, mégis az egyik (igaz a legtávolabbi) megatorony felsõ szintje sokszor áram nélkül maradt...
- Volt rengeteg szabad munkahelyem az összes anyagi szinten, meg egy csomó munkanélkülim is, ráadásul sokszor el is néptelenedtek munka hiány miatt a házak, pedig tényleg mindegyik anyagi helyzetû munkából egy csomó üres hely van
- Volt egy rakás üres lakásom, meg persze munkahelyem és 100 körüli hajléktalan is..
- az egyik házban dicsérték a sok boltot a mellette lévõ meg nem talált vásárlási lehetõséget
Nem tudom, hogy mit felejtettek el a fejlesztõk a simcity 4 óta, de nem túl jó a helyzet :S
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
"motornak nagy gázzal, asszonynak bõ nyállal!!!"
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Elkezdtünk építeni egy nagy mûvet(ûrközpont). Oda szállítottunk minden szükséges anyagot. Most 300 munkásra vár az építmény. De az istennek se akarnak oda menni a munkások. A régióba lakik vagy 700 000 ember, boldogok, tanultak. Mi lehet a probléma? Hogyan lehet munkásokat küldeni?
Nekem nem akar mukodni az offline mod.....(termeszetesen eredeti a jatek)
Azt az uzenetet kapom, hogy nem sikerult kapcsolatot letesiteni a szerverrel, es kilep az asztalra.... ?
Bocs, hogy ekezet nelkul irok, de igy szoktam meg mikor meg az XT volt a high-end gep..... :)
Bocs, hogy ekezet nelkul irok, de igy szoktam meg mikor meg az XT volt a high-end gep..... :)

Tudom lehet kezdeni másikat, más területen, de azt gondoltam lehet jól felfejleszteni egy várost fullosra. Van valami jó ötlet erre vagy kiegészítõ amivel belehet zsúfolni majd mindent? :)
Az Originen 50%-os leértékelés van!
Üdv
<#vigyor2>#vigyor2><#wave>#wave><#taps>#taps>
ORIGIN: Catyus www.silenthunter.hu HUNter_Catty
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Meg oldódót a problémám. Volt pár dolog ami ultrára volt véve köszönhetõ a GeForce Experience-nek ami fel húzott pár dolgot.
Amúgy szólóban is ugyan úgy be akadt, de hogy most minden csak High és nem Ultra nem produkálta a jelenséget azóta.
Gondolom a 200 fõs lakos meg az õt elit torony egy picit sok volt már a karinak :D.
Azért majd meg nézem a ping-t ha netán megint produkálná a jelenséget.
Még egyszer köszönöm gyors válaszod.
További szép estét :)
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Ha megint megakad a játék, akkor nézz rá erre a pingelésre. Ha ott nem kapsz választ a server felõl, akkor ez lesz a gond.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk