11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
Sponnyabob #11435 Azt én se értem igazán, hogy az épületek miért csak szabályos négyszög alapúak lehetnek, igazán lehetne rugalmasabb a játék. Talán majd valamelyik frissítésben benne lesz, bár lehet a játék motor nem támogat ilyesmit. -
#11434 Igen, gyorsabb így észrevehetőbben.
Én viszont maradok az Egyszemélyes módnál, nekem az jobban bejön. Legfeljebb ha unom majd hanyagolom egy ideig.DD -
Balázs 17 #11433 nekem annyi tűnt fel h offline gyorsabban reagál a játék
szerintem az egész simcity hamar megunható:D
az egész játék komolyan mondom arra van kitalálva, hogy négyzetrácsos várost építs
ha vmi egyedi kanyargós utakat tervezek, nem tudnak fejlődni az épületek, mert nincs elég hely a sűrűség növeléséshez... -
Ironman2 #11432 Hát én nem tudom,szerintem ez a Sims City igazán csak multiplayerben az igazi.Idáig is úgy játszottam,még ha nem voltak bejelentkezve a térképen lévő társaim,akkor is csodáltam a városaikat,igy single playerben hamar megunható,és felejthető lesz (már ha valaki úgy tolja).Továbbra is multiban az igazi játék,én megmaradok annál! -
BYpsilon #11431 Kiváncsi vagyok mikor jön egy személyes módra a map méret hack. :) -
#11430 Annak, aki ezt még nem olvasta:
Hivatalosan az Offline módról magyarul. -
#11429 #11425 és #11426 - nincs messze a visszaolvasáshoz. -
Conqvistador #11428 Sziasztok csak egy gyors kérdés.
Lehet már offline módban játszani a játékot? Vagy még mindig a szerverre pakolja fel a városkákat a rendszer? -
#11427 a warezra gondolt, nézz szét a bannerban :) -
#11426 Na van két mentési gomb is most már.
-
#11425 Na, csak jó lett az egyszemélyes mód is!
-
#11424 Bár a többjátékos mód az simán megy.:) -
#11423 Vagy lehet, hogy még tákolják a szervert. -
#11422 Utána meg amikor a hiba üzi ablaknál rákattintok az Egyszemélyes mód gombra, ki vág az asztalra! -
#11421 Klafa...Egyszemélyes módban kiírja, hogy: Nem sikerült kapcsolatba lépni a szerverrel! -
#11420 Na, ez az!hihi
-
Stief #11419 Azért az -19000 balance elég csúnyán néz ki! -
#11418 Nosza, essünk neki hisz oly régóta vártunk már erre! -
#11417 óóó có..jae -
#11416 Merre lehet elérni a másik topikot?:) -
Coolfire #11415
Akkor nemsoká beindul a másik topik is,sokak örömére.
Picsába a kelet 2-őn meg pont karbantartás van. -
bruna #11414 Már elérhető az egyjátékos offline mód és a 10. frissítés! :) -
petyike11 #11413 Sziasztok. Ha valaki akar játszani vegyen fel orgin nicem petyike111 -
lemcsi #11412 Napot
Valahol akad aktiv régió? -
#11411 Nemrég szóltak, hogy a végleges update 10et tesztelik, hamarosan frissíthető lesz a játék. :) -
#11410 Megszólaltak az update 10-vel kapcsolatban -
petyike11 #11409 Keresnék régiókat,társakat akikkel lehet játszani. -
petyike11 #11408 Köszönöm a gyors választ. -
#11407 Originen vásárolva az "összes nyelvű" változatot kapod, így igen, olyan nyelven fog működni, amilyenre az Origint állítod. -
petyike11 #11406 Sziasztok.Egy kérdésem lenne ha orginen rendelem az is magyar lesz? -
#11405 habár az is igaz, h a fejlesztők csak alfa verziós offline módról számoltak be, de azért mondhatták volna h a játék köszöni meg van és él, fogalalkoznak vele, mondjuk úgy a simcity megjelenésénk szülinapján március 5.-én. Jó lett volna hallani némi életjelet. -
#11404 Komolyan idegesítő és csöppet elfogadhatatlan ez a hallgatózás, redditen megkérdeztem, és az a fejlesztő aki olvassa a redditet azt írta h a csend nem feltétlen jelent rosszat... ez kb 2 hete volt. Eléggé utálatos dolog h már karácsony óta jóformán nem kommunikáltak semmit a potenciális vásárlóikkal, szerintem bárki bármit mond ez szörnyen rossz üzlet szempontból meg a rajongók megtartása szempontjából is, bár a 2 nem áll távol egymástól úgy vélem. -
Aragorn831109 #11403 Még mindig nem tudni. -
#11402 mikor jön már offline patch? -
Sponnyabob #11401 Nos valahogy megoldódott a probléma. Egyszercsak visszaállt a technológiai szint, de elég sokára, jó néhány gyár tönkre ment addigra. De most már újra felfejlődtek, úgyhogy csak valami átmeneti bug lehetett vagy nem tudom. -
Sponnyabob #11400 Üdv!
Az mitől lehet hogy egyik napról a másikra eltűnt az egyetem technológiai szintje? Van egyetem a városban szépen ki is épültek a fejlett gyárak, és sokáig rendben is volt minden, majd egyszer csak elkezdtek reklamálni, hogy alacsony a képzettség, és nézem az oktatás panelt a technológia szintje (kis fogaskerekek) tényleg nullán áll. Az egyetemet folyamatosan látogatják, már egyszer fejlesztettem is, épp a napelem erőmű nagy művet fejlesztik, úgyhogy nem értem mi történt. Ez valami bug lehet vagy valami más okozza? -
#11399 Még nem árulták el.:) -
Euro Truck #11398 Mikorra lesz várható az Update 10? :) -
#11397 Amit a képeken, videókon látsz, akkora területen építkezhetsz, igen. Most a jövő városaival komoly függőleges terjeszkedésre van lehetőség.
A térkép megnöveléséről pedig már egy párszor írtak meg beszéltünk is, a víz- és áramszolgáltatás sajátosságai miatt főleg. -
#11396 És mekkora területen lehet építkezni? csak egy kis kockán lehet?
ha igen, azt olvastam ezt lehet megváltoztatják nagyobb területre?