11758
  • Sponnyabob
    Azt én se értem igazán, hogy az épületek miért csak szabályos négyszög alapúak lehetnek, igazán lehetne rugalmasabb a játék. Talán majd valamelyik frissítésben benne lesz, bár lehet a játék motor nem támogat ilyesmit.
  • Joschka
    Igen, gyorsabb így észrevehetőbben.

Én viszont maradok az Egyszemélyes módnál, nekem az jobban bejön. Legfeljebb ha unom majd hanyagolom egy ideig.DD
  • Balázs 17
    nekem annyi tűnt fel h offline gyorsabban reagál a játék

szerintem az egész simcity hamar megunható:D
    az egész játék komolyan mondom arra van kitalálva, hogy négyzetrácsos várost építs
    ha vmi egyedi kanyargós utakat tervezek, nem tudnak fejlődni az épületek, mert nincs elég hely a sűrűség növeléséshez...
  • Ironman2
    Hát én nem tudom,szerintem ez a Sims City igazán csak multiplayerben az igazi.Idáig is úgy játszottam,még ha nem voltak bejelentkezve a térképen lévő társaim,akkor is csodáltam a városaikat,igy single playerben hamar megunható,és felejthető lesz (már ha valaki úgy tolja).Továbbra is multiban az igazi játék,én megmaradok annál!
  • BYpsilon
    Kiváncsi vagyok mikor jön egy személyes módra a map méret hack. :)
  • Joschka
    Annak, aki ezt még nem olvasta:

Hivatalosan az Offline módról magyarul.
  • Dzsini
    #11425 és #11426 - nincs messze a visszaolvasáshoz.
  • Conqvistador
    Sziasztok csak egy gyors kérdés.

Lehet már offline módban játszani a játékot? Vagy még mindig a szerverre pakolja fel a városkákat a rendszer?
  • nyirog
    a warezra gondolt, nézz szét a bannerban :)
  • Joschka
    Na van két mentési gomb is most már.

• Joschka
    Na, csak jó lett az egyszemélyes mód is!

• Joschka
    Bár a többjátékos mód az simán megy.:)
  • Joschka
    Vagy lehet, hogy még tákolják a szervert.
  • Joschka
    Utána meg amikor a hiba üzi ablaknál rákattintok az Egyszemélyes mód gombra, ki vág az asztalra!
  • Joschka
    Klafa...Egyszemélyes módban kiírja, hogy: Nem sikerült kapcsolatba lépni a szerverrel!
  • Joschka
    Na, ez az!hihi

• Stief
    Azért az -19000 balance elég csúnyán néz ki!
  • Joschka
    Nosza, essünk neki hisz oly régóta vártunk már erre!
  • akyyy
    óóó có..jae
  • contraste
    Merre lehet elérni a másik topikot?:)
  • Coolfire

Akkor nemsoká beindul a másik topik is,sokak örömére.
    Picsába a kelet 2-őn meg pont karbantartás van.
  • bruna #11414
    Már elérhető az egyjátékos offline mód és a 10. frissítés! :)
  • petyike11
    Sziasztok. Ha valaki akar játszani vegyen fel orgin nicem petyike111
  • lemcsi
    Napot
    Valahol akad aktiv régió?
  • Deluxe22
    Nemrég szóltak, hogy a végleges update 10et tesztelik, hamarosan frissíthető lesz a játék. :)
  • nyirog
    Megszólaltak az update 10-vel kapcsolatban
  • petyike11
    Keresnék régiókat,társakat akikkel lehet játszani.
  • petyike11
    Köszönöm a gyors választ.
  • Dzsini
    Originen vásárolva az "összes nyelvű" változatot kapod, így igen, olyan nyelven fog működni, amilyenre az Origint állítod.
  • petyike11
    Sziasztok.Egy kérdésem lenne ha orginen rendelem az is magyar lesz?
  • nyirog
    habár az is igaz, h a fejlesztők csak alfa verziós offline módról számoltak be, de azért mondhatták volna h a játék köszöni meg van és él, fogalalkoznak vele, mondjuk úgy a simcity megjelenésénk szülinapján március 5.-én. Jó lett volna hallani némi életjelet.
  • nyirog
    Komolyan idegesítő és csöppet elfogadhatatlan ez a hallgatózás, redditen megkérdeztem, és az a fejlesztő aki olvassa a redditet azt írta h a csend nem feltétlen jelent rosszat... ez kb 2 hete volt. Eléggé utálatos dolog h már karácsony óta jóformán nem kommunikáltak semmit a potenciális vásárlóikkal, szerintem bárki bármit mond ez szörnyen rossz üzlet szempontból meg a rajongók megtartása szempontjából is, bár a 2 nem áll távol egymástól úgy vélem.
  • Aragorn831109
    Még mindig nem tudni.
  • akyyy
    mikor jön már offline patch?
  • Sponnyabob
    Nos valahogy megoldódott a probléma. Egyszercsak visszaállt a technológiai szint, de elég sokára, jó néhány gyár tönkre ment addigra. De most már újra felfejlődtek, úgyhogy csak valami átmeneti bug lehetett vagy nem tudom.
  • Sponnyabob
    Üdv!
    Az mitől lehet hogy egyik napról a másikra eltűnt az egyetem technológiai szintje? Van egyetem a városban szépen ki is épültek a fejlett gyárak, és sokáig rendben is volt minden, majd egyszer csak elkezdtek reklamálni, hogy alacsony a képzettség, és nézem az oktatás panelt a technológia szintje (kis fogaskerekek) tényleg nullán áll. Az egyetemet folyamatosan látogatják, már egyszer fejlesztettem is, épp a napelem erőmű nagy művet fejlesztik, úgyhogy nem értem mi történt. Ez valami bug lehet vagy valami más okozza?
  • Joschka
    Még nem árulták el.:)
  • Euro Truck
    Mikorra lesz várható az Update 10? :)
  • Dzsini
    Amit a képeken, videókon látsz, akkora területen építkezhetsz, igen. Most a jövő városaival komoly függőleges terjeszkedésre van lehetőség.

A térkép megnöveléséről pedig már egy párszor írtak meg beszéltünk is, a víz- és áramszolgáltatás sajátosságai miatt főleg.
  • Krisztiam #11396
    És mekkora területen lehet építkezni? csak egy kis kockán lehet?
    ha igen, azt olvastam ezt lehet megváltoztatják nagyobb területre?