SimCity (2013)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Az egész játék jelenleg folyamatosan az interneten lóg és szinkronizál, de ha körülnézel az offtopicban (fent van link), akkor olvashatsz arról, hogy már próbálkoztak a szerverfüggés kiiktatásával.
Viszont akkor mivel magyarázod, hogy többször teljesített ezeket az achikat és mégsem kaptam meg õket?
Ahogy jobban utánnaolvastam a dolgoknak, itt szervereken vannak emberkék, vagyis neten játszanak. Mi az értelme egy ilyen típusú játékot interneten nyomni? Lehet együtt építeni tornyot, majd megnézzük kié lett nagyobb?
Vagy ha letöltöm az eredetit, ott is be lehet állítani a magyar nyelvet?
Homokozó módban sosem fogsz kapni semmit.
Mindet megcsináltam különbözõ térképeken, de semmi.
Origin: Medden_EU
Csatlakozz egy éppen aktív régióhoz és játssz. Úgyis hamar újat fogsz kezdeni, fõleg ha az elején becsõdõlteted a várost :D
Origin: Medden_EU
Tudnátok segíteni: Az ûrközpont nagy mûvet nem tudom megépíteni, mert nem tudom odaküldeni a munkásokat, pedig több ezer munkanélkülim van. Nektek hogy sikerült megcsinálni?
Köszi
Detty
Most vettem meg a simcity-t, és érdekelne, hogy csatlakozhatnék-e valamelyik magyar régióhoz. Régebbi Simcity-kel játszotta, tehát van tapasztalatom.
Válaszotokat elõre is köszönöm.
Gigabyte GA-Z97M-DS3H, Intel i7 4790 @ 3,6 Ghz, Samsung SSD 850 EVO 250 Gb, Kingston 8 Gb DDR3/1600, Asus GTX970 4Gb GDDR5 DCII OC

A SimCitym a napokban hülyén viselkedett, de most már végre tökéletesen mûködik. (elõször az, hogy érvénytelen licenc és játék kaputt majd többszöri újrarakás után sem sikerült de tegnap VÉGRE mûködött ami legalább nem rontja el az újévet! :D)
És van egy csomó "miniküldetés", ami egy-egy iparágat, speciális épületet, ilyesmit kísér végig díjazással - kicsit tanító jelleggel, kicsit kihívás jelleggel.
A halál csupán a kezdet...
Azt szeretném kérdezni, hogy a Simcity-ben is vannak-e küldetések, achievement-ek, vagy csak szabadon lehet építkezni, úgy, ahogy jónak látod. Szeretném megvenni a játékot a kiegészítõvel de szeretem ha vannak teljesítendõ feladatok, nem csak free to play a dolog. Úgy emlékszem a régi simcity-kben teljesen free volt minden.
Köszi elõre is.
tfrecc
Gigabyte GA-Z97M-DS3H, Intel i7 4790 @ 3,6 Ghz, Samsung SSD 850 EVO 250 Gb, Kingston 8 Gb DDR3/1600, Asus GTX970 4Gb GDDR5 DCII OC
klatty
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Persze kérdés, hogy az Amazont ez mennyire zavarja, egyelõre úgy néz ki nem. Tehát csak saját felelõsségre :)
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Arra tudtok valami megoldást, hogy egyik nap a kaszinóim még +100ezret termeltek, másik nap meg már nem jöttek a turisták, így -25ezer a város kasszájából óránként?
Van valami megoldás erre?
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

<#wave>#wave>