SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Joschka
Igen, azt frissiben beszereztem akkoriban.:)

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

Dzsini
Nissan leaf töltõállomásod van? :)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Joschka
Nem baj, már bent van nálam is a játékban....<#hehe>

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

Joschka
Ezek szerint nem jártam az oldalon...akkor tájt....és azóta sem.DD

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Joschka
DDD Akkor bocsi, még sem új, csak nekem...de csak most találtam rá a hivatalos oldalon.<#vigyor4>

Dzsini
Új? November eleje óta elérhetõ mindenkinek :)

Joschka
Új, ingyenes tartalom a játékhoz. Akinek még nincsen meg ez.<#hehe>

Dzsini
Igen, ez a SimCity a városok közötti interakcióra épül, van egy-egy régió, ahol 3-16 városhely, és az ezeket összekötõ utak, vasutak. Lehet szolgáltatni egymásnak áramot, vizet, szemétszállítást, tûzoltóságot, stb., persze pénzért. És vannak közös nagy mûvek, amit - bár egyedül is sok munka belefeccölésével fel lehet húzni - ideális esetben több város együtt épít fel.

Az egész játék jelenleg folyamatosan az interneten lóg és szinkronizál, de ha körülnézel az offtopicban (fent van link), akkor olvashatsz arról, hogy már próbálkoztak a szerverfüggés kiiktatásával.

Igen, több város közös munkája szükséges ahhoz, hogy bizonyos építményeket felépíts.
Soha nem játszottam még homokozó módban, ennyire nem vagyok amatõr, hogy ezt nem tudnám.
Viszont akkor mivel magyarázod, hogy többször teljesített ezeket az achikat és mégsem kaptam meg õket?
Én kérek elnézést.
Ahogy jobban utánnaolvastam a dolgoknak, itt szervereken vannak emberkék, vagyis neten játszanak. Mi az értelme egy ilyen típusú játékot interneten nyomni? Lehet együtt építeni tornyot, majd megnézzük kié lett nagyobb?
Dzsini
Itt mindenki az eredeti változattal játszik, nem tudunk (és nem fogunk) segíteni benne. Az eredeti változat szinte mindenkinek az Origin beállításaihoz illeszkedik, azon a nyelven fut.

Sziasztok, hol lehet letölteni a magyar verziót torrenten?
Vagy ha letöltöm az eredetit, ott is be lehet állítani a magyar nyelvet?
Nem homokozóban játszom.
Nekem mûködnek.De ahogy Balázs is mondta öcsiket csak akkor kapsz ha nem homokozó módban játszol.
Homokozó módban sosem fogsz kapni semmit.

Ezek az achievementek bugosak, nálam is elérhetetlenek, pedig többször teljesítettem már õket...
nincs bekapcsolva a homokozó mód? mert akkor nem számolja ezeket
Azt észrevettem,négy városból ömlött volna a cucc az arkológiába,erre az utakon sok sok kilométeres dugó volt,csiga tempóba mentek az autók.A városomban 3 teherkikötõbõl ment volna az áru.Vonat és hajókikötõ is van hozzárakva,mégis szerintem a vonat nem vitt oda semmit sem.

Azért köszi mindenkinek,de nem lettem okosabb:( Még az is a problémám, hogy megcsinálom a küldetéseket, pl. oldj fel 10 épületet a városnak, és nem adja meg. Nektek sikerült megcsinálni, a szennyviztisztítóst, a fizess vissza 1M adósságot, szivattyúzz fel 500l vizet, lakjon 1M sim a régióban...
Mindet megcsináltam különbözõ térképeken, de semmi.
Igen ez is egy érdekes kérdés. Nálam mindenhez, amire a nagymûveknek szüksége van, idõ kellett, hogy megérkezzen. Áramnak, víznek, munkásoknak. Elég sokat kellett várni, de egyszer csak megérkezett. Bár Detty esete után már én sem merem ezt a "idõvel majd csak megérkezik" megoldási javaslatot 100%-ra mondani. Szerencsére nálam eddig minden nagymûhöz bár tényleg rettentõ türelmesnek kellett lennem, de megérkezett minden.
Sziasztok,hogyan tudok a nagy mûhöz áramot és vizet küldeni?Végre fel épült az arkológia,de sem víz sem áram nem megy.Akkora az áram ás víz túltermelésem hogy három várost is el tudnék látni,de semmi.

Szia, köszi a választ, de én hónapokat vártam:( Ezért nem értem!
Detty, elvileg várni kell sajnos nem keveset, hogy odaérjenek a munkások. Nálam több esetben is 1-2 jétéknapot is várni kellett, hogy feltöltõdjenek a nagymû munkahelyei.
Sajnos azt be kell vallani, hogy úgy adták el mint tök frankó online játékot, de amikor én a haverral együtt játszottam és azt csináltuk, hogy pl én adtam a vizet és dolgoztam fel a szennyvízét, õ meg pl. áramot adott, vagy én küldtem tûzoltókat, õ meg rendõröket, nos akkor semmi se mûködött. Minden kihagyott, mûködésképtelenek lettek a városok. De ha nem akarunk így játszani, annak ellenére, hogy így lett beharangozva és hogy ezért kicsi a térkép, akkor jól el lehet játszani vele egyedül. :)

Origin: Medden_EU

Személyes tapasztalatom, hogy felesleges, ugyanis 0-ról elkezdesz építeni egy várost és egy idõ után betelik, kimaxolod, amit lehet és utána már nincs mit csinálni. Persze egy újabb város, más specializáció, más térkép újból ad kihívást, de ez azt jelenti, hogy újabbat fogsz kezdeni. Ezért nincsenek hosszú életû régiók és mivel az emberek nem is igen kommunikálnak egymással, tök mind1, hogy magyarokkal tolod-e.
Csatlakozz egy éppen aktív régióhoz és játssz. Úgyis hamar újat fogsz kezdeni, fõleg ha az elején becsõdõlteted a várost :D

Origin: Medden_EU

Sziasztok,
Tudnátok segíteni: Az ûrközpont nagy mûvet nem tudom megépíteni, mert nem tudom odaküldeni a munkásokat, pedig több ezer munkanélkülim van. Nektek hogy sikerült megcsinálni?
Köszi
Detty
Sziasztok!

Most vettem meg a simcity-t, és érdekelne, hogy csatlakozhatnék-e valamelyik magyar régióhoz. Régebbi Simcity-kel játszotta, tehát van tapasztalatom.

Válaszotokat elõre is köszönöm.
BUÉK mindenkinek, köszönöm a válaszokat Fenrir & Dzsini!

Gigabyte GA-Z97M-DS3H, Intel i7 4790 @ 3,6 Ghz, Samsung SSD 850 EVO 250 Gb, Kingston 8 Gb DDR3/1600, Asus GTX970 4Gb GDDR5 DCII OC

BUÉK:)

MineHeadHun
BUÉK! :D
nyirog
Buék :)

Joschka
B.U.É.K!

Deluxe22
B.Ú.É.K.! :)
B.Ú.É.K.!
MineHeadHun
Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!
A SimCitym a napokban hülyén viselkedett, de most már végre tökéletesen mûködik. (elõször az, hogy érvénytelen licenc és játék kaputt majd többszöri újrarakás után sem sikerült de tegnap VÉGRE mûködött ami legalább nem rontja el az újévet! :D)
Dzsini
Van építkezési korlát is, és van egy vödör achievement is, ami különleges(ebb) eseményekhez kötött.

És van egy csomó "miniküldetés", ami egy-egy iparágat, speciális épületet, ilyesmit kísér végig díjazással - kicsit tanító jelleggel, kicsit kihívás jelleggel.

Fenrir
A fejlesztések mind valamilyen elérhetõ célhoz vannak kötve, pl a polgármesteri hivatalt csak bizonyos lélekszámú városnál lehet fejleszteni, az új szerencsejáték épületekhez meg bizonyos mennyiségû turistát kell becsábítani.

A halál csupán a kezdet...

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy a Simcity-ben is vannak-e küldetések, achievement-ek, vagy csak szabadon lehet építkezni, úgy, ahogy jónak látod. Szeretném megvenni a játékot a kiegészítõvel de szeretem ha vannak teljesítendõ feladatok, nem csak free to play a dolog. Úgy emlékszem a régi simcity-kben teljesen free volt minden.

Köszi elõre is.
tfrecc

Gigabyte GA-Z97M-DS3H, Intel i7 4790 @ 3,6 Ghz, Samsung SSD 850 EVO 250 Gb, Kingston 8 Gb DDR3/1600, Asus GTX970 4Gb GDDR5 DCII OC

Simán mûködik, én szoktam vásárolni ott játékokat,a simcity-t is ott vettem.

Van elsõ osztályú fakename generator.:)
klatty

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

kigyi
Google keresõbe tudsz keresni akárhol, ha paranoiás vagy akkor pedig google maps aztán válogathatsz kedvedre :)

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

nyirog
hát nem tudom, én is gondoltam rá, de nem mertem meglépni, már csak azért se mert nem tudok rendes amcsi címet megadni zsigerbõl :D

Dzsini
Azzal szinte biztos, hogy mûködik, sokan vásárolnak úgy más digitálisan letölthetõ dolgot.

Persze kérdés, hogy az Amazont ez mennyire zavarja, egyelõre úgy néz ki nem. Tehát csak saját felelõsségre :)

Kapják be.És amcsi cím,magyar bankkari kombó?:)

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

nyirog
amazonon 3 dodó a vidámpark szett, csak kár h nem usásoknak nem engedik megvenni...

<#eljen>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

lippet
Üdv Mindenkinek!

Arra tudtok valami megoldást, hogy egyik nap a kaszinóim még +100ezret termeltek, másik nap meg már nem jöttek a turisták, így -25ezer a város kasszájából óránként?

Van valami megoldás erre?

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Joschka

muranyir01 néven leszek!
<#wave>