SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

okés
MineHeadHun
Én bejelölelek téged originen, remélem visszaigazolsz 😄
Deluxe22
Vegyél fel barátnak Originen és meghívlak a Luckynumber régióba 😊 Ott már nem sok hely van, de még beférsz.
MineHeadHun
Sziastok! Ma aroncommander régiójában játszottam délelõtt, és mivel nem volt semmilyen pénz pocsékoló szar (kiadás: -65 ezer bevétel: 110 ezer) ezért a bevétel egy pillanatig +35 ezer volt óránként. 😄 hirtelen így a pénz felszökött majdnem két millára csak a megatornyokat egymás után fejlesztgettem, meg az omegától is függött az egész, így most kb. 5-10 ezer a bevétel.
Régióra nem tudsz rákeresni. Keress rá a régió tulajdonosára orginen. Küldj neki barátkérõt és írj rá, hogy csatlakoznál a régiójához. Ha privát akkor fog neked küldeni meghívót, ha nyilvános, akkor miután elfogadta a barátkérõd a profilján keresztül be tudsz lépni a régiójába.
Sziasztok!

Már egy ideje játszok a játékkal de eddig csak magamnak csináltam régiót, meg csatlakoztam idegenekhez csak itt sokan csak belekezdenek egy városba és 10 percig foglalkoznak vele kb, viszont szívesen játszanék magyar régióban is és ahogy látom az itteni Multis Listát lenne is rá lehetõség, csak az a bajom hogy nem találom a játékban ezeket a régiókat!

Konkrétan a Luckynumber régióhaz csatlakoznék, mivel én is a kelet 3 szerveren vagyok, de nem találom!
Hol lehet erre rákeresni?? mert nincs keresõ a játékban!?

vagy hogy tudnék csatlakozni!
Deluxe22
Én is G2A oldalról vettem, magyar, egy percen belül megkaptam a kódot 😊
Minden OK!

ORIGIN: Catyus www.silenthunter.hu HUNter_Catty

Mindenkinek csak ajánlhatom!
G2A szupergyors ! és magyar!

Dzsini
Én a G2A-ról vettem a Cities of Tomorrowt, és gond nélkül beépült magyar nyelven. A kiegészítõk szerencsére mind a fõprogramhoz idomulnak.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Na kezdek félni, akkor a következõ a kérdésem.
Nekem megvan a simcity különleges kiadás. (természetesen magyar)
A G2A-n néztem a bõvítést hozzá (cities of tomorrow), és meg is venném HA biztosan magyar, de az oldalon nem jelzik a magyart.
Vett már valaki ott csak kiegészítõt a meglévõ játékához??? és magyar lett??

Köszi mindenkinek!

MineHeadHun
*városaimat a többi régióimban.
MineHeadHun
Új régiót húzok fel magamnak, amibõl talán nyereséges leszek. Mert már eddig 3 régióval szarakodtam, ezért inkább úgy döntök, elkezdek egy sajátot. Azzal kinyert tapasztalatommal fejlesztem a városomat 😄
MineHeadHun
én a kieget és az alapot a tescóban vettem meg, 14000 ft-os végösszegben, tehát a g2a közbe se lépett a dologba.
MineHeadHun
Az újrahasznosítómnál minden rendben, csak a szemetesnél tele van a lerakó ez ügyben. Próbálom kifejleszteni a Szemétatomizátort 😄D Az majd megoldja a szemétmegsemmisítési problémát 😄
Nekem egyszerûen nem jöttek ki a kukásautók.A sima szemetest meg tudtam oldani.Ledózeroltam,majd újra felépítettem.
Viszont ez az újrahasznosítónál nem jön be.😞

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

MineHeadHun
nálam is ez van, hogy csurig van tele a lerakó, így 4 db szemétégetõt kellett alkalmaznom xD mert hogy ne teljen meg 😄D
Honnan van,milyen oldalról?

Pálinkásat!
Volna egy kis problem.😊
Nem akarnak szemetet gyûjteni sem a kukásautók,sem az újrahasznosítók.Ez mitõl lehet?
Már hegyekben áll a szemét,és költöznek el a simek.Ilyen "jól sikerült" a patch?Vagy a kieg. kavarhat be?Mert azóta csinálja ezt.<#fejvakaras>

a lehetõ legolcsóbbat szereztem be. olvasgattam netten, hogy magyarból meg oroszból hogyan lehet angolt csinálni, de fordítva sehol nem találtam 😞

valakinek ötlete
Dzsini
Ha az Origined magyar nyelvû, akkor a játék is elvileg az.

(hacsak nem vettél valamilyen külföldi egzotikusabb oldalról nyelvkorlátozott változatot)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

sziasztok

ma feltelepítettem a játékot angol nyelvût találtam valaki tudja hogy hogyan kell átállítani magyarra?

köszönöm a segitseget
Dzsini
Kikapcsolhatók a katasztrófák, nekem azóta tényleg nem történt semmi egy városban sem.
A terület ugyanakkora, de nekem van mûködõ városom egy komolyabb méretû vidámparkkal - kb. a terület harmadát fedi, a többit szállodák, látványosságok, közlekedési hálózat, ilyesmik - a lakosság szinte csak az ott dolgozó személyzet, és özönlenek a turisták.

Sziasztok! Elõre is bocs a láma kérdésekért.
A játék kiadásakor meglévõ 2 legidegesítõbb probléma még fennáll?
1. Természeti katasztrófák (valahol olvastam, hogy lehet disable random disasters, de lehet, hogy ettõl függetlenül bizonyos dolgok (pl.: magas légszennyezettség) okozhatnak katasztrófát).
2. Terület limitálsága: A vidámpark add-on-nal kapcsolatban írta valaki hogy poén hogy van vidámpark, de még mindig kevés hely.
Köszi elõre is: frecc

Gigabyte GA-Z97M-DS3H, Intel i7 4790 @ 3,6 Ghz, Samsung SSD 850 EVO 250 Gb, Kingston 8 Gb DDR3/1600, Asus GTX970 4Gb GDDR5 DCII OC

Csak dróngyár van de mindegy is mert kezdek új régiót. Nem tetszik hogy a legtöbb régió olyan, hogy ahol van minden nagyjából ami kell, az meg tele van sziklákkal vagy folyóval. Mintha nem lenne így is marha kicsi a terület, még ezek is elvesznek belõle. Jó lenne valami map editor.

Deluxe22
Ha már meg van a kereskedelmi ága az Omega központnak, akkor tudsz importálni processzorokat légi hajókkal. Az nem akad el a dugóban, és gond nélkül mehet a termelés 😊
Dzsini
Kimegy a városból, általában le a térképrõl valamelyik úton, és onnan jön vissza - ha nagy a dugó, simán beszorulhat hosszú idõre is (ahogy a szomszéd városból jövõ tûzoltó is pl.).

Azt nem is néztem tényleg. De órák alatt nem jut be ahová kell? Honnan, milyen irányból jönnek ezek a teherautók ha globális piacról hoz cuccot?

Dzsini
A teherautó tud jönni-menni? Annak kell behoznia, ha nagyon nagy a dugó, akkor láthatod, hogy ott áll valahol az autópályán.

(kapcsolj át abba a nézetbe, ahol az áruk látszanak színes oszlopként, ott mutatja a teherszállító jármûveket is, hogy melyik hol jár)

Kellene egy kis help. Próbálok Omega dolgokat építgetni (drone), de a térképemen egyszerûen nincs hely már processzorgyárat felhúzni. Maj egy másik városban kitermelem, de arra gondoltam hogy kereskedelmi lerakatban importálok.

Megcsináltam a processzor raktárat, beállítottam hogy importáljon, de órák óta nulla processzor jön be. Mit rontok el?

Joschka

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

Joschka
Holo-City városom...kezdeti stádiumban.

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

lippet
Csábító az ajánlatuk, lehet megveszem én is. A címem minek kell nekik? Küldenek számlát is? Bocsi, még nem nagyon vásároltam így neten.

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Dzsini
Amilyen az alapjátékod, olyan nyelvû lesz minden kibõvített tartalom. Ha Magyarországról meg tudod venni, akkor 99%, hogy aktiválni is tudod és kész.

Sziasztok!

Akkor ha jól értelmezem, nyugodtan vegyem meg a kiegészítõt náluk, mert van benne magyar nyelv, attól függetlenül, hogy az oldalon nem jelzik a magyar honosítást.

<#eljen>

MineHeadHun
Ja, az 😄 De én az Intel városát úgy találtam ki, hogy az áramot veszem szomszédtól, így helyet takarítok meg és pénzt xD Ha elfogy az áram akkor a Dunabánya városában (az is az enyém, bár onnan nem veszem az áramot, mert az csak 17 MW-ot tudna szolgáltatni, így smash1986hu városától veszek áramot, mert ott 100 MW a fölösleg, bár ígyis 31 MW-ot eszik a városom(Core a neve)) fejlesztem a szénerõmûvemet, vagy naperõmûvet újítok be és szarrá fejlesztem xDD
Dzsini
Én a hétvégén építettem egy komoly profitot hozó vidámparkot, majd küldök róla képet is 😊

Ezt az omegás-kontrolnetes mókát meg nagyon ki kell találni, mert óriási költség...

Legalább valaki lelkes még 😄
I.C.ram
<#pardon1>
MineHeadHun
Most már több mint 1 millió §-om van. 12 ezres bevétellel. Ennek nagyon örülök. Csak sajnos le kell feküdnöm 😞
MineHeadHun
Jó estét mindenkinek! A Magyarföld régióban van egy városom (a régiót én alapítottam), aminek a neve Intel. A város procigyártásra készül. Az a lényeg, hogy pár órája a csõd szélén áltam, most meg ugye a város tökéletesen mûködik, és mivel sok lakóm van, így 10-11% adóztatással +10000 -es profitom van 😄 És mivel afkoltatom a várost, így szépen halmozódik az összeg(direkt, hogy ha már beindul a proci gyártás és már sok a költség ne menjek mínuszba). Most kb. 750000 §-om van.
Persze,ha ott van a hátán a CCV.

MineHeadHun
Nekem is 😄
Joschka
Nekem is!<#hehe><#eljen>

Joschka
A magyar nyelv is választható a játék telepítésekor.<#vigyor4>

Nekem dobozosan van meg de full magyar,az alap és a kieg is.

lippet
Origin-rõl OTP kártyával lehet vásárolni?

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Szia!
Az oldalon nincs jelezve a magyar honosítás, de azért benne van?

Üdv

Joschka
Na, már fel is települt a 9.0 patch!!!<#hehe><#eljen>

Deluxe22
Igen, mert ma jelent meg a 9.0 Patch, ilyenkor mindig leállítják a szervereket pár órára 😊 De ez mindig jó, mivel sok mindent javítanak + ebben a patchben ingyenes, új tartalmakat is kapunk.