11758
  • Provitacio
    Én már június óta játszok vele és nem tudom egyszerűen megunni. Bár mostanában már nagyon kevés az időm, de a játékélmény és a lehetőségek tárháza még most is lenyűgöz :) Nekem anno youtube videók hozták meg a kedvemet.
  • Mate1024
    Sziasztok! Valaki legyen oly szíves és hívjon meg egy aktív régióba!:D Név:attur1024
  • Dzsini
    Attól függ mit vársz tőle - ha SimCity 4+1-et, akkor csalódni fogsz. Ha átolvasod a topicot, és egy jó kis városkaépítős játékot, akkor jól szórakozhatsz vele.
  • Krisztiam #11392
    és milyen a játék? érdemes megvenni? én is gondolkozom rajta, hogy megvegyem-e csak nem akarok csalódni
  • Thaddeus
    No hétvégén én is megvettem a játékot, de egyelőre csak egyedül próbálok egy élhető várost létrehozni :D
  • Deluxe22
    Üdv!

Használjátok a multis listát, ha létre hoztok régiót írjátok bele :)

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AgDy3TCrBZVIdDZ3bklpUHFDT0J6dmRtcmIwaDQ0dEE&usp=sharing#gid=0
  • petya1988
    Sziasztok!
    Régiót keresek!!
  • Mate1024
    Sziasztok!:D Aktív régóit keresnék!:D
  • Aragorn831109
    Köszi! :)
  • szabi07
    Szép gratula!
  • Aragorn831109
    A hidak városa. :)

• Deluxe22
    Hamarosan érkezik az Update 10-el együtt :)
  • Aragorn831109
    Egyelőre csak a Maxis.
  • Dreko7
    tudja valaki hogy kb mikorra várható az offline játékmód?
  • Joschka
    Na...
  • akyyy
    na?
  • MineHeadHun
    Értem, köszi.
  • becne222
    Természetesen megtartják, mellé fog bekerülni egy egyjátékos mód.
  • MineHeadHun
    Sziasztok! Hallom hogy már offline is lesz a simcity. Megtartják az online módot? mert úgy az igazi :D
  • becne222
    Sziasztok! Régen Simcityztem, de most úgy gondoltam újra elkezdek játszani vele de nincs nagyon kivel. Aki(k) szeretne indítani egy közös régiót és együtt eljutni a tanyától a metropoliszokig az vegyen fel originen: bence222 (Simcitys profilképem van)
  • Deluxe22
    Szerintem meg, több száz órám van már benne, a kieg is sokat dobott rajta. Már bétába is játszottam, nekem megérte megvenni mindkettőt :)
  • MT16
    hát akkor marad a becses anyanyelv, úgyis az a legszebb :)
  • Dzsini
    Mint itt sokaknak, akik nem az Originen vették - az EA oldala is kitér a lokalizált változatra.
  • Dzsini
    forrás - how to change language in SimCity
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

If you want to change the language of your installed SimCity game, you can do so by uninstalling and reinstalling your game. Below you can find step-by-step instructions on how to do this:
    Log into the Origin client.
    Uninstall SimCity by right clicking on the game in your My Games section, and selecting "Uninstall"
    A new Window will appear. Select your Game from the list and click "Uninstall".
    Follow the on-screen instructions.
    After successfully uninstalling SimCity, change your Origin client language by going to Origin>Application Settings> General. Here you can select a new language under "Origin Client Language"
    Choosing your new language will cause your Origin client to restart and you will need to log back in.
    In the My Games section of the client mouse over SimCity and click on "Download". A new window will appear where you can choose your desired language. After the Download has finished the game will be installed automatically.

The next time you start the game it should run in the correct language. Please be assured that with reinstalling your game no progress will be lost.

Please note: If you purchased the Russian, Polish or Hungarian version of the game, you will not be able to install the game in English. If you would like to play the game in English, you will need to purchase the English game version from Origin or other online retailers.
  • MT16
    óóó sajnos az a változat van meg amivel csak magyarul, oroszul, meg lengyelül lehet. :(
  • MT16
    oh, köszönöm a tippet, megpróbálom "átverni" az origint :D
  • Dzsini
    Elvileg úgy működik, hogy amilyen nyelvre az Origin be van állítva, ahhoz alkalmazkodik (ha az összes nyelvet tartalmazó változatot vetted).
  • MT16
    Bocs a láma kérdésért, de fel tudom telepíteni spanyolul is? Vagy ilyen lokális mizériával működik?
  • Joschka
    Szerintem is érdemes megvenni. És a kieg is jó.
  • Coolfire
    Szerintem igen,mert egyre jobb lesz,és elég "olcsón" hozzá lehet jutni,ha szemfüles vagy.
    De ez csak az én véleményem.:)
  • Coolfire
    Az a jó.:)
  • Coolfire
    Tudom,csak most elég kemény feltételek mellett engedélyezték.Ergo,annyira szabad kezet azért annyira nem adnak.:)
  • biliard10
    Sziasztok szerintetek megéri megvenni a simcityt?
  • Rip
    Igen, a Single Player játékmódban van helyi mentés is:

" And because your saved games in this mode are stored locally, you can save and load to your heart’s content. "
  • Dzsini
    A modok támogatása már az elejétől fogva hangsúlyos volt, és mindig mondták, hogy lesznek hivatalos felületek a módosításokhoz.
  • Coolfire
    Remélem az az első valami városméretező mod lesz.:)Ha online nem is lehet majd használni,offline lehet gyakorolni rajta.
  • Coolfire
    Ezt már hamarabb is megtehették volna.Ja,hogy most már bundle?
    Lehet,hogy az offlinet azonnal törik,de a lényeg a multi(ja)-lenne.:)
    Pár nappal ezelőtt jelentették be,hogy engedélyezik a moddolást,most meg ez.Nem tudom mire ez a nagy pálfordulás.
    Most akkor lesz helyi és cloud mentés is?
  • Joschka
    Szóval akkor jön!
  • Dzsini
    Offline is coming as a free download with Update 10 to all SimCity players.
  • Joschka
    Csak most kissé lemaradtam ezzel.:)