SimCity (2013)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már egy ideje játszok a játékkal de eddig csak magamnak csináltam régiót, meg csatlakoztam idegenekhez csak itt sokan csak belekezdenek egy városba és 10 percig foglalkoznak vele kb, viszont szívesen játszanék magyar régióban is és ahogy látom az itteni Multis Listát lenne is rá lehetõség, csak az a bajom hogy nem találom a játékban ezeket a régiókat!
Konkrétan a Luckynumber régióhaz csatlakoznék, mivel én is a kelet 3 szerveren vagyok, de nem találom!
Hol lehet erre rákeresni?? mert nincs keresõ a játékban!?
vagy hogy tudnék csatlakozni!
ORIGIN: Catyus www.silenthunter.hu HUNter_Catty
G2A szupergyors ! és magyar!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nekem megvan a simcity különleges kiadás. (természetesen magyar)
A G2A-n néztem a bõvítést hozzá (cities of tomorrow), és meg is venném HA biztosan magyar, de az oldalon nem jelzik a magyart.
Vett már valaki ott csak kiegészítõt a meglévõ játékához??? és magyar lett??
Köszi mindenkinek!
Viszont ez az újrahasznosítónál nem jön be.😞
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Volna egy kis problem.😊
Nem akarnak szemetet gyûjteni sem a kukásautók,sem az újrahasznosítók.Ez mitõl lehet?
Már hegyekben áll a szemét,és költöznek el a simek.Ilyen "jól sikerült" a patch?Vagy a kieg. kavarhat be?Mert azóta csinálja ezt.<#fejvakaras>#fejvakaras>
valakinek ötlete
(hacsak nem vettél valamilyen külföldi egzotikusabb oldalról nyelvkorlátozott változatot)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
ma feltelepítettem a játékot angol nyelvût találtam valaki tudja hogy hogyan kell átállítani magyarra?
köszönöm a segitseget
A terület ugyanakkora, de nekem van mûködõ városom egy komolyabb méretû vidámparkkal - kb. a terület harmadát fedi, a többit szállodák, látványosságok, közlekedési hálózat, ilyesmik - a lakosság szinte csak az ott dolgozó személyzet, és özönlenek a turisták.
A játék kiadásakor meglévõ 2 legidegesítõbb probléma még fennáll?
1. Természeti katasztrófák (valahol olvastam, hogy lehet disable random disasters, de lehet, hogy ettõl függetlenül bizonyos dolgok (pl.: magas légszennyezettség) okozhatnak katasztrófát).
2. Terület limitálsága: A vidámpark add-on-nal kapcsolatban írta valaki hogy poén hogy van vidámpark, de még mindig kevés hely.
Köszi elõre is: frecc
Gigabyte GA-Z97M-DS3H, Intel i7 4790 @ 3,6 Ghz, Samsung SSD 850 EVO 250 Gb, Kingston 8 Gb DDR3/1600, Asus GTX970 4Gb GDDR5 DCII OC
(kapcsolj át abba a nézetbe, ahol az áruk látszanak színes oszlopként, ott mutatja a teherszállító jármûveket is, hogy melyik hol jár)
Megcsináltam a processzor raktárat, beállítottam hogy importáljon, de órák óta nulla processzor jön be. Mit rontok el?
Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit
Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Akkor ha jól értelmezem, nyugodtan vegyem meg a kiegészítõt náluk, mert van benne magyar nyelv, attól függetlenül, hogy az oldalon nem jelzik a magyar honosítást.
<#eljen>#eljen>
Ezt az omegás-kontrolnetes mókát meg nagyon ki kell találni, mert óriási költség...
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Az oldalon nincs jelezve a magyar honosítás, de azért benne van?
Üdv