SimCity (2013)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
- alap csomag: alap
- Limited Edition: alap + LE tartalom
- Deluxe Edition: alap + LE + 3 épületkészlet
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
Amúgy semmi különbség nincs. Ugyanúgy játszhatsz mindenkivel 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nálam a bûnözés, és az ipar fejlettsége sose probléma, sõt utóbbinál pont az a baj, hogy az ipar elõbb fejlõdik fel, mint a lakosság.
Ha megvan a limited edition, tudsz játszani a többiekkel is, de ha elhagyja a városát, akkor azt nem tudod átvenni (talán ha nem rakta le egyikük házát se lehet!?).
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
Melyik a jobb szerintetek? Simcity alap vagy a Limited version? Bar ahogy néztem csak a hõsõk ráadásban különbözik, de szerintem elrontja a játék hangulatát a túl fantasztikus szuperhõsös dolog. Ti melyiket vettétek meg?
Elõre is köszönöm!
Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,
Magyar régióhoz csatlakoznék, de sajnos a régiók keresése elég gyengére sikeredett, így nemigazán találom a már meglévõ magyar régiókat. Kelet-1 és 2 már tele van szóval többi szerveren keresek.
Origin ID: Ripcology
Segitsetek nekem pls egy kicsit! Szombat ota nem tudok belepni az egyik varosomba es most valaszoltak vegre a supportosok es persze az elso kerdesuk az volt, hogy masok mit latnak az adott varosbol?
Kelet-3, Hungarikum regio, Cegledbercel varos, Faszent id. Legyetek kedvesek nezzetek meg az adott varost! Mi latszik a regiobol? Ha latogatni probaljatok mi tortenik? Belep, vagy sem?

A halál csupán a kezdet...
Egy kérdésem viszont nekem is van, nem konkrétan hozzád hanem bárkihez, aki tudja.
Szóval esõ csak elvétve vagy soha nem esik, ergo így a vízkészlet sem fog soha megújulni. Ha kitermelek mindent egy környékrõl akkor mi a trükk az örök vízkészletre? Valami olyat olvastam, hogy a nagy szennyvízteleppel kell szembe lerakni a vízszivattyú állomást szûrõs modulokkal. Így kell csinálni?
A halál csupán a kezdet...
Akarattal, hivatalosan (egyelõre?) nem, bátor moddernépség viszont már tudott mókázni vele.
Jó lenne ha a Nagy Mûvek az összes várost összekötné..

-parkok, és terek számát csökkented, amivel együtt csökkennek az ingatlan értékek (lásd. ingatlan érték térképen)
-talajszennyezettségnél megszûnteted a szennyezõ dolgot, és fát ültetsz!
a fa nem park! természet fül végén a fa zöld nyíllal!
-légszenyezettséget mivel tudom javítani
-Tiltakoznak a magas bérleti díjak ellen és mindenki koldus lesz
-És a talaj szennyezettségnél azt írtátok fát kell ültetni az egyelõ a parkkal ?
Köszi
A mostani 3 városos kiegészítõ darabja 10 euro, a heroes and villainst elõzetesen 7 euro értékként írták a rendeléshez.
Lesznak nagyobb térképek, de elõbb az erõforrásmozgást kell feljavítaniuk, hogy ne véletlenleszerûen szédelegjen az áram és a víz a hálózatban.
Valószínûleg a DLC-k majd akkor jönnek, ha a komolyabb hibákat kicsiszolták.
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Az meg minden játékos saját dolga, hogy milyen módon játszik - optimalizál, vagy neki tetszõ várost épít.
Kíváncsiságképpen elkezdtem egy várost, ahova csak szegényeket illetve kereskedelmi zónát telepítettem, az adókat szépen lehúztam, s "virágzik a város" pedig eszméletlen nagy nálam a munkanélküliség, de mindez senkit nem zavar mert a szegény kis simek boldogan vásárolgatnak az üzletekben, s ha boldogok akkor bizony beindul a népszaporulat is. Értem én, hogy a szegényebb népesség kevésbé háklis bizonyos dolgokra mint a vagyonosabb réteg, na de könyörgõm ennyire? Ez egy bug vagy szándékos koncepció volna nem tudom, de baromira nem reális.

Megnézem, hogy megoldható-e a vasúti szállítás valahogy. 😊
Est Sularus Oth Mithas