SimCity (2013)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
Az LE tartalom nem vásárolható meg külön jelenleg, a 3 épületkészlet viszont 10 euro/csomag áron (vagy a 3 együtt 20 euroért) fent van Originen.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

igy van. A delux 21 ezer ha jol lattam

Sordoran
3 csomag van:
- alap csomag: alap
- Limited Edition: alap + LE tartalom
- Deluxe Edition: alap + LE + 3 épületkészlet

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

az a deluxe-ban van nem? 😊
Viszont a Limited Editionben van angol, francia, német épületkészlet.

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Na megyek akkor veszek egyet 😄

Csak azt befolyásolja, hogy ha van egy elhagyott város és benne van a limitedes épület akkor azt normál verziós játékos nem tudja elfoglalni mert neki ugye nincs meg ez a dlc tartalom.

Amúgy semmi különbség nincs. Ugyanúgy játszhatsz mindenkivel 😊
Dzsini
kb. 7 euro a Limited plusz értéke, ha 500 forintért megvan, akkor miért ne legyen? Nem kötelezõ használni, de jó szórakozás, ha épp olyan kedved van.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sordoran
Nem tudom pontosan milyen ez a kiegészítés, én nekem egyszer nem jutott eszembe, hogy jajj de jó lenne egy szuperhõs, vagy Dr. Vu.
Nálam a bûnözés, és az ipar fejlettsége sose probléma, sõt utóbbinál pont az a baj, hogy az ipar elõbb fejlõdik fel, mint a lakosság.
Ha megvan a limited edition, tudsz játszani a többiekkel is, de ha elhagyja a városát, akkor azt nem tudod átvenni (talán ha nem rakta le egyikük házát se lehet!?).

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

Ha nem rakom le akkor ugye nem lehet a rendõröket is ilyen speciális szuperhõsökké fejleszteni ? Meg akkor nem lesznek ilyen jövõbeli hülyeségek? Meg ha Limited van nekem akkor multiban csak Limited példánnyal rendelkezõvel lehet játszani vagy sima változattal rendelkezõ játékossal is?

Sordoran
Ha jól tudom, kapsz két épületet, Maxisman és Vu házát. Elõbbi segít a bûnözés ellen, másik pedig az ipart erõsíti maga körül, de bûnözõ, nem kell ragozni. Mindkettõ nélkül meg lehet élni, csak plusz küldetéseket adnak, kis fun faktor, nem több.

Ha jól tudom ez olyan, hogy vagy lerakod a "hõs" épületét a városodba és akkor ott lesz vagy nem.
Én is ezen gondolkozok mert 400-500 forint, viszont limitedben ha jol láttam annyi különbség van hogy fantasztikus dolgok kerültek bele.. ezek a hõsök.. az viszont nekem nem nyerõ. Szerintem elrontja a városépítés élményét az ilyen jövõbeli repülõ butaságok meg szuperhõsök. De lehet másnak az tetszik. Viszont itt meg boltban a Limited van csak . Szóval rendelnem kell igencsak. Limitedben alapból benne van vagy ra kell telepíteni külön ezt a hõsök csomagot?

Sordoran
A simát, limitedet akartam volna, 400 ft különbség, de nem volt elmondásuk szerint, webshop szerint meg volt, mindegy, nagyon nem zavar, annyi pluszt nem adna, sõt...

Te a simat nyomod vagy te is Limited?😊

Sordoran
Teljesen! Én péntek óta nyomom, van benne már 30 órám, és eddig semmi hiba nem volt. Megunhatatlan 😊

Köszi válaszod! Lényegében 500 Forint különbség van, de a limited már videon is túl képzeletbelinek tûnt azokkal a repülõ hõsökkel.De akkor a simát veszem meg. Megéri árát?😊 Multi most már jól mûködik ?

Peet81
ezt miért nekem válaszoltad? 😊

Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,

elite
Miért, ennyi erõvel az UFO meg a Godzilla is elrontja, ha így vesszük. Engem nem zavar.

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

Elég a sima. (mondom ezt úgy, hogy nekem limited van)
Üdv!

Melyik a jobb szerintetek? Simcity alap vagy a Limited version? Bar ahogy néztem csak a hõsõk ráadásban különbözik, de szerintem elrontja a játék hangulatát a túl fantasztikus szuperhõsös dolog. Ti melyiket vettétek meg?

Elõre is köszönöm!

Peet81
hello hozzám csatlakozhatsz. felvettelek ismörsnek

Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,

Sordoran
Megnéztem a városod. Engem simán beengedett, városba is látogatóba bementem, 107ezer lakos, meg majd 50ezer simleons. Megtelt ércbánya és lerakat. Még valami? 😊

Sordoran
Másnak is van/volt ilyen problémája, hogy próbáltam csinálni a "C" betûvel screent, és nem látszódik a kezelõ felület meg szövegbuborék. Beállításoknál nincs bepipálva, hogy rejtse el, próbáltam pipával, pipa nélkül is, egyik se hozott eredményt.

Hali!

Magyar régióhoz csatlakoznék, de sajnos a régiók keresése elég gyengére sikeredett, így nemigazán találom a már meglévõ magyar régiókat. Kelet-1 és 2 már tele van szóval többi szerveren keresek.

Origin ID: Ripcology
Udv!

Segitsetek nekem pls egy kicsit! Szombat ota nem tudok belepni az egyik varosomba es most valaszoltak vegre a supportosok es persze az elso kerdesuk az volt, hogy masok mit latnak az adott varosbol?
Kelet-3, Hungarikum regio, Cegledbercel varos, Faszent id. Legyetek kedvesek nezzetek meg az adott varost! Mi latszik a regiobol? Ha latogatni probaljatok mi tortenik? Belep, vagy sem?
Fenrir
Köszi <#eljen>

A halál csupán a kezdet...

Hogyan tudom növelni az ipari terület sûrûségét?

Fenrir
Köszi, ez lesz a következõ projekt, mert nem tudok már annyi víztornyot letenni, hogy ellássa a várost, a szomszédoknak meg nincs tartalékuk.

Igen, mivel a szennyvíztisztító visszaengedi a talajba a megtisztított vizet, amit fel tud venni a szemben lévõ vízszivattyú.
Fenrir
Bizonyos szinten igen, nálam hármas technológiai szinten is termel némi talaj és légszennyezettséget. Szerencsére olyan helyre terveztem a ipari parkot ami a térkép szélén van és pont arra fújja ki a szél is, továbbá körberaktam fákkal a területet és a városhatárt is erdõvel zártam le, nem is panaszkodnak szennyezettségre.

Egy kérdésem viszont nekem is van, nem konkrétan hozzád hanem bárkihez, aki tudja.

Szóval esõ csak elvétve vagy soha nem esik, ergo így a vízkészlet sem fog soha megújulni. Ha kitermelek mindent egy környékrõl akkor mi a trükk az örök vízkészletre? Valami olyat olvastam, hogy a nagy szennyvízteleppel kell szembe lerakni a vízszivattyú állomást szûrõs modulokkal. Így kell csinálni?

Akármilyen fejlett az ipari terület, akkor is szennyezi a levegõt?

Dzsini
Alternatív P+R-nek el tudom képzelni, ami mondjuk javítja egy kicsit a környék értékét.

Carlos
Ha ingyen van jöhet.

Þór vígi þessi rúnar

Dzsini
Véletlenül szerkeszteni biztos nem 😊

Akarattal, hivatalosan (egyelõre?) nem, bátor moddernépség viszont már tudott mókázni vele.

A régió térképet nem lehet véletlenül szerkeszteni?😄
Jó lenne ha a Nagy Mûvek az összes várost összekötné..

"Nissan Leaf Charging Station. More DLC?"

-megszûnteted a szennyezõ dolgokat, és fát ültetsz, reménykedsz, hogy a szomszéd felõl nem hozza a szmogot!
-parkok, és terek számát csökkented, amivel együtt csökkennek az ingatlan értékek (lásd. ingatlan érték térképen)
-talajszennyezettségnél megszûnteted a szennyezõ dolgot, és fát ültetsz!
a fa nem park! természet fül végén a fa zöld nyíllal!
Tudnátok segíteni lenne 1-2 kérdésem
-légszenyezettséget mivel tudom javítani
-Tiltakoznak a magas bérleti díjak ellen és mindenki koldus lesz
-És a talaj szennyezettségnél azt írtátok fát kell ültetni az egyelõ a parkkal ?
Köszi
Dzsini
Nem tudni, egy kép volt, ahol ballonok látszódtak a városok fölött, abból találgattak, hogy valami olyasmi lesz.
A mostani 3 városos kiegészítõ darabja 10 euro, a heroes and villainst elõzetesen 7 euro értékként írták a rendeléshez.
Lesznak nagyobb térképek, de elõbb az erõforrásmozgást kell feljavítaniuk, hogy ne véletlenleszerûen szédelegjen az áram és a víz a hálózatban.

Valószínûleg a DLC-k majd akkor jönnek, ha a komolyabb hibákat kicsiszolták.

bexinho
Milyen DLC várható a jövõben? Kb. milyen árban vannak PC-n ezek a kiegészítõk? Méretben bõvített pályák várhatóak, vagy ez már így fog maradni?

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Dzsini
Szegények, kevés igényük van - ott van a fejlécben a hasznos linkben, hogy mitõl boldog és mitõl szomorú.

Az meg minden játékos saját dolga, hogy milyen módon játszik - optimalizál, vagy neki tetszõ várost épít.

Persze ezzel én is tisztában voltam, viszont ami számomra meglepõ az, hogy munkanélküliség ide vagy oda a rendszer, a város ettõl függetlenül mûködik. Ergo semmi nem számít csak legyenek boldogok a kis simek s a város fejlõdésnek indul, s ami abszurd az egészben a szegény vagyonú réteget nem nehéz boldoggá tenni.

Dzsini
Ez nem újdonság, a nagy sûrûségû szegény házban 600 valódi lakó lakik, míg a gazdagban 100. Ez felszorozva egy nagyobb városban akár házanként 4000 lakó különbség lehet.

Teszt szerveren játszom mostanság, itt ugyanis mûködik már a stat rendszer. Megnéztem 1-2 nagyobb várost aminek a népessége 1 millió körül van, s bizony volt nagy csodálkozás a részemrõl. Ahogy nézegettem a nagy népesség elérése a biztos recept az, ha az ember csak szegényeket tart. Telepíteni kell a városba 1-2 elektronikai gyárat, s az ebbõl befolyt összegbõl lehet majd fedezni az alapszolgáltatásokat, egyéb kiadásokat. Ennek következtében az adókat le lehet húzni teljesen, aminek hatására a szegény kis simek nagyon megörülnek s beindul a népszaporulat. Ilyen apróságok, hogy a városban gyakorlatilag nincs se ipar se kereskedelmi zóna, vagy is a munkanélküliség kb 95%-os már nem is zavarja õket, a rendszer mûködik. Imádom a játékot azt gyorsan leszögezném de ez olyan irreális, hogy hihetetlen. Egyszerûen nem értem, hogyan mûködhetnek ezek a városok így.
Kíváncsiságképpen elkezdtem egy várost, ahova csak szegényeket illetve kereskedelmi zónát telepítettem, az adókat szépen lehúztam, s "virágzik a város" pedig eszméletlen nagy nálam a munkanélküliség, de mindez senkit nem zavar mert a szegény kis simek boldogan vásárolgatnak az üzletekben, s ha boldogok akkor bizony beindul a népszaporulat is. Értem én, hogy a szegényebb népesség kevésbé háklis bizonyos dolgokra mint a vagyonosabb réteg, na de könyörgõm ennyire? Ez egy bug vagy szándékos koncepció volna nem tudom, de baromira nem reális.

Sordoran
Pár huligán átfestette a kereskedelmi központot <#banplz>

Köszi mindenkinek a tanácsot, még a vicceset is mrmilan 😛
Megnézem, hogy megoldható-e a vasúti szállítás valahogy. 😊

Est Sularus Oth Mithas

Tuvok
Nekem egy ideje tehervonat nem jön a városba, pedig a teherkikötõ tele exporta váró cuccokkal .

csuszi
vasút! sokkal jobb, gyorsabb.

MJ rulz Pink Team The Only One