11758
  • Tuvok #9069
    2-es pont természetesen csak ha tiéd a város :)
  • Tuvok #9068
    Igen, küldtem sokszor, két dologra kell figyelni:
    1. a küldő városban megvárod, amíg kiírja, hogy pénzt küldtél X városba (akár fél óra is lehet),
    HA ez megtörtént, bemész a másik városba, és:
    2. vársz, amíg kiírja, hogy pénzt kaptál Y várostól .
  • Johnyka
    Nálam van hely, sőt csak az van. A régió neve Tolna.
    Csatlakozhat bárki nyugodtan.
  • catyus
    Sziasztok!

Gondoltam csinálok egy olyan régiót ahol csak 5 város van, és lehet egymásnak segiteni.
    Csak tapasztalt játékosokat várok, bocsi a kezdőktől.
    Jó játékot mindenkinek !
  • Blinkye
    Hali. Küldtetek már lóvét egyik várossból a másikba saját részre egy régión bleül? Küldtem 300K-t és nem jött meg egy óra játék után sem.
  • kigyi
    Nekem meg egyik városból szállítok a másiknál kiírja nem is szállítottam semmit. Volt egy harmadik városom ott meg kiírja, hogy szállítsak még (naperőmű) 4800 láda műanyagot na mondom most azért sem lépek át a másikra (jelzem talán 3 fordulót szállítottam ötvözetből a másik városnál). lerakok egy újrahasznosítót és szállítom a műanyagot. Kész és jéé elkezd épülni... Megvártam kész lett belépek a másik városba ott írja, hogy semmi sincs leszállítva :D 1 perc múlva kiírja, hogy küldjek 300 embert és pár másodperc múlva meg, hogy kész... Negyedét, de még annyit sem szállítottam le annak ami kellett volna hozzá és mégis megépült...
    Katasztrófa ez a játék úgy ahogy van!
  • nyirog
    Még sajnos hagy kívánni valót maga után :\.
  • Austin Bailey
    Sziasztok, még mindig olyan nagyon bugos a játék, mint volt?
  • dani71
    a kihíváshoz új régiót kell majd indítani?
  • csuszi
    együttműködnek, csak nem látod. olcsóbbnak nem olcsóbb. de az szerintem nem is lenne reális.
  • Curze
    Pl olcsóbb lenne az alapanyag. Szorosabban együttműködhetnének a városok.
  • Tuvok #9058
    Hasznos link
  • bake05
    Ó hogy nyalják meg a botot a Maxis vagy az EA-nál.Hát ez a szinkronizáció és mentés marhára nem működik a városok közt.Egyéni régióban 2 várossal játszok és az arkólogiát építeném de..Az egyik városnál beállítom fém küldése oké.Majd másik városnál az ötvözet küldését oké.2800Tona fém leszállítva átállok az ötvözetre,hogy besegítsek a másik városnak.Majd mutatja hogy 1000Tona ötvözet leszállítva KB.2-3óra játék után.Elkezdem a 60.000DB TV szállítását,hogy az is meglegyen.Majd átmegyek a másik városba"rásegíteni"a TV szállításra.Erre bakker onnan azt mutatja,hogy vissza van még 1400Tona fém szállítás és 600Tona ötvözet!!Ezután visszalépek a másik városba és már onnan is azt mutatja,hogy vissza van még egy csomó szállítás az első 2 hozzávalóhoz!!Bezár,kilép,újra belép,betölt.És ugyan az!!...3óra játék lecsó.........
  • csuszi
    mi értelme lenne?
  • Aragorn831109
    Ilyen opció tudtommal nincs. Csak a másik város tud küldeni a tiednek ajándékként alapanyagokat (ötvözet, műanyag).
  • Brad33
    Ja, értem. Mivel nagyjából én is kezdő vagyok, ezt nem tudom, de még nem találkoztam ilyen opcióval.
  • Brad33
    Én benne lennék.
  • Curze
    Ezt értem, de akkor nem a szomszédból jön, hanem a világpiacról, vagy tévedek? Arra gondolok be lehet-e állítani hogy pl a processzorgyár a szomszéd városban előállított műanyagot használja fel közvetlenül?
  • dani71
    a népességrobbanás nevű kihíváshoz nem dobunk össze 1 régiót?
  • Hornguy
    Sziasztok!

Hatalmas kérdésem lenne!!Barátommal egy régióban játszunk, és neki néha összejön egy jó város, néha nem...Viszont ha elhagyja a várost nem szűnik meg, és csak bűnözők maradnak utána, akik kiírtják a városomat...
    Ha régiónézetből akarom elfoglalni, nem engedi azt írva hogy nincs meg hozzá a jogom hogy elfoglaljam..Ilyenkor mi a teendő??
  • zuzda
    Nekem úgy tűnik, a fű attól függ, hogy mennyi víz van alatta a talajban. Ha nincs víz, nincs fű, ha sok a víz, sok fű. Legalábbis a fennsíkon, ahol most vagyok, ott így van.
  • Brad33
    Igen, építened kell egy kereskedelmi lerakatot, lerakni hozzá egy, az importálni kívánt áruhoz szükséges tárolót, majd beállítani, hogy importálni szeretnéd azt.
  • Brad33
    Nem, és már elég sok idő eltelt azóta.
  • Curze
    Azt be lehet állítani valahol, hogy egy bizonyos árut a folyamatosan szomszéd városból szerezzen be, vagy csak ajándékként tudom magamnak küldözgetni, és mindenki elad a globális piacra, illetve onnan vesz?
  • Aragorn831109
    Megvártad, míg a pénzszállító autó megérkezik és elviszi a másik városba a pénzt? Kiírta üzeneteben, hogy a város simoleon ajándékot küldött?
  • Brad33
    Az egyik városomból küldtem pénzt a másikba, de nem érkezett meg. Ez mitől van?
  • Csikszem79
    Rengeteg képen azt látni, hogy van fű és szép zöld is..
    Mitől lesz szép zöld fű?
    Azt gondoltam a gazdagoktól, de abból van rengeteg a városban és mégsem..
  • Brad33
    Köszönöm.
  • Aragorn831109
    Nem az Origin, hanem a játék frissíti magát, ha van új patch közvetlenül a szerverválasztás előtt.
  • Aragorn831109
    Én még nem tapasztaltam.
  • Brad33
    A patchek automatikusan telepítésre kerülnek az Origin által?
  • Sponnyabob
    Nálatok is fagyogat a játék az legutóbbi frissítés óta? Mert nálam ha át akarok menni egy szomszéd városba kidob, hogy leállt a simcity, meg félóránként, óránként kibod valami memóriacím hibával.
  • bake05
    Most miért mondja mindig ez a pöcs,hogy nincs elég vásárló?Amikor minden üzlet elégedett és nagy hasznot csinál.Az összeset végignéztem 1-től 1-ig.

• Blinkye
    bakker 5 perce tölti a várost? WTF?
  • Brad33
    A szemétgyűjtőnél van szemeted? Nem égeted el mindet? Mert nálam ez volt a hiba.
  • droidobivan
    sose játszom homokozó módba az nekem nagyon könnyű

• bake05
    Ha termel de azt írja ki,hogy 0,akkor ne foglalkozz vele.Homokozó módban játszol?Mert nálam is ezt írta ki mikor homokozó módban játszottam.
  • droidobivan
    van közép iskola és nyersanyaggal is tele van már csordul kifele a cucc belőle de akkor is az újrahasznosítás egy nagy 0
  • bake05
    Ergo ha nem tudják mi az a szelektív hulladékgyűjtés,akkor nem is fognak így tenni.""értem én hogy gőzgép,de mi hajtja?"
  • bake05
    Tudomásom szerint középiskola kell ahhoz,hogy a simek megtanulják a szelektív hulladékgyűjtést.