SimCity (2013)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
Est Sularus Oth Mithas
Est Sularus Oth Mithas
kéne nekem egy megoldás... Van egy kis városkám 107k lakossal kb. A dugó nem jellemzõ a városra csúcsidõben sem. Van 2 procigyár, 2 tv gyár, folyamatos az import, export. Aztán egyszer csak elkezd fogyni a pénzem, ahelyett, hogy gyarapodna. Elkezdtem figyelni. Éjféltõl 2 napon keresztül figyeltem és 2 export kamion tele tv-vel furikázik a városban fel-alá, de nem hagyja el azt. Új kamion nem jön, a TV raktár meg tele...
Est Sularus Oth Mithas
Vagy azért pl. ha van repülõtér, akkor lehet a távoliakkal is?
Ezt a rész még nem próbáltam ki.
Van 1 régióm, ha naptelepet építek (Nagy Mûv) akkor a régió másik oldalához nem tudom eljuttatni az áramot?
Néhány városhoz, csak 1-1 Nagy Mûv tartozik?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Van még néhány esztétikai érdekesség:
A buszmegállónál ha jól láttam az emberek akármi is van, vízszintesen állnak sorba - ha van egy lejtõs út, akkor félig a levegõben, félig bent a talajban nézelõdek 😊
Az autópálya híd fejlesztésénél a pilléreket odafigyelés nélkül bombázza le az útra, tehát ha fejlesztés elõtt jól helyezed el az alatta futó keresztutakat, akkor a pillért simán rápakolja a meglevõ útra - nem képez forgalmi akadályt.
Van olyan útszakaszom az egyik városban a tengerparton, amit alkalmanként elönt a hullámzó víz - a közlekedõket látványosan nem érdekli 😊
A kereskedelmi központ egyik fele fejlesztés után kilóg az útra, ha sikerült autópálya mellé sarokra helyezni.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Másik bugom, hogy tettem egy rendõrséget a partra (egy meredek részre, mert szigeteken játszom) és nincs a rendõrségnek alapja hanem úgy áll a levegõben a zöld fû felett :o
Origin: Medden_EU
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
6 állomás van, egymás
a vonatok.

X universe Home, sweet home
Csak kéne már egy GyIK <#idiota>#idiota>
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
A halál csupán a kezdet...
Mondanam, hogy segitek par dologban, de ahogy nezem te a terkep masik felen vagy es nem tudok hozzad semmit kuldeni, merthogy nem vezet oda ut! (lol?!)
Masreszt meg mindig egy valaszra varok EA reszerol, mert meg mindig eltunt a harmadik varosom es a masik ketto ettol fugg. 1 napja semmi valasz es meg mindig nem lehet belepni, pedig a terkepen jelzi a lakossagot es a penzt es hogy szenre van szuksege 😊
Ha a kereskedelmi központot felépítem, akkor azzal csak a teherkikötõt tudom használni és kibõvíteni?
leraktam még egy recycle-t, abban a pillanatban megindult óránként több ezer ládára, a 90ezer meg megindult lefelé. a város hót romon volt a bug miatt...
MJ rulz Pink Team The Only One

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Amúgy nagykórház és egészségmodulok (nem jut eszembe a takarítók neve). A gazdag lakosok a legkisebb kosz miatt is sírnak.
A V-sync-re írták még, hogy annak ki/bekapcsolása is megoldhatja .
Videokártya függõ a dolog. Nekem ugyanaz a város: GTX260al villog pár épület, GTX660al semmi hiba.
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
Iszonyatos mínuszban vagyok a rengeteg cucc és kevéske lakó miatt.Egy-két napra felemelem 20%-ra-amíg összegyûlik egy nagy rakomány processzor(a TV és szgép még nem üzemel)és utána ha elkezdek exportálni visszarakom 9-10%-ra.Így is vesztek minimum 5000 simet,de -egyelõre-más megoldást nem tudok.
Ezt a várost még nem tudom nullszaldósra sem kihozni.Valamit nagyon el****tam.😞
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
(bár akkor még ki lehetett használni, éves adózásnál, hogy januártól novemberig 0% volt, mindenki boldog, majd decemberben 20%-ra tenni, adóznak egy nagyot, de mire felháborodnának újra 0%)
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!