11758
  • donatus13
    Polgármester hivatal fejlesztésekor rámész a szerkesztésre és ott ki kell választani valamelyiket:)
  • Brad33
    Nem tudok bizonyos dolgokat építeni, mert kell közműhivatal a régióban. Ezt hogyan tudom megépíteni?
  • Blinkye
    Neten találtam simcity-t 7.5K ért veszéprémből bontatlan eladó. Aki nem akar players el szenvedni.
  • Brad33
    Köszi!
  • nyirog
    csak marháskodtam, munkahelyet kell teremtened nekik tudtommal :)
  • Aragorn831109
    Nézz körül a fenti multiplayer lista linken keresztül elérhető doksiban.
  • Brad33
    Megvettem a játékot, feltelepítettem, működik is faszán.
    Lehet csatlakozni valamelyik régióhoz kezdőként?
  • sata75
    aha.. ok.
  • Tuvok #8901
    Látjátuk feleim szümtükhel, nem lehetetlen :D
  • Ironman2
    DDDDDD
  • vgez
    hozzáfűzés még a képhez, 2 nap alatt sikerült elérni a 600e+ ! :) külső város segítség és nagy mű nélkül (az első nap 400e, a 600e hez már nagyon optimalizálni kellett a várost, kb 70% a lakás, és nem homokozó módban!
    Tovább növelve 810e lakosra, beépített lakások a terület 90%-án. Felépítve a nagy napkollektoros mű, 4 szénerőmű ill. a bányák is kimerültek, így újabb hely szabadult fel. Üzemek majd mind lebontva, munkanélküliek aránya 60%, összességében kiérdemelve a legrosszabb polgármester "kitüntetést" :) most az új cél az 1M lakos :)
  • vgez
    Tuvok kérésére, de még nem aktív kelet4 ezért ez egy régebbi kép, most már 900k nál járok :)

• Tuvok #8897
    Onlány szerverre se enged be, ezzel kezdtem .
  • Blinkye
    ezt találtam
  • Blinkye
    Jézus.. Ha az első játék amit megveszek ilyen macera lesz. Soha többet nem vezsek eredetit.. Vicc ez az online erölködés.
  • Tuvok #8894
    *csatlakozás jelenleg lezárva ...
  • Tuvok #8893
    Passz, 3 órája próbálkozom belépni sikertelenül, először a launcher annyit írt, hogy nem lehet csatlakozni az SC szerverhez, nézzek vissza mihamarabb, most meg külön ablakban dob fel egy hibát valami hálózati hibáról .
  • nyirog
    Összehajtogatod őket minél kisebbre
  • sata75
    hajlékonyakkal mit lehet kezdeni, hogy eltünjenek?
  • Faterx
    Szerver karbantartás meddig szokott tartani?
  • Dzsini
    Nekem állt le termelés ércbányában - a négy "tárnából" kettő nullázott le - de sokkal azután, hogy szinte teljesen kifehéredett. Akkor lebontottam az egészet, úgyhogy nem tudom mikor állt volna le a maradék kettő.
  • Borg
    Fogyott már ki valakinek érc bányája?
    Nekem kiirta hogy az egyik ki fog fogyni, és valóban nincs is már alatta a térkép szerint érc. De már igen hosszú ideje ezt írja, hogy 0 hónapra elegendő érc van, és azóta is termel 50 tonnát per nap :D
  • Dzsini
    Írjuk fölé az ár dupláját, húzzuk át és máris féláron van? 8500-ért túl hosszú keresés nélkül lehet LE-t kapni...
    (plusz alig 10 hozzászólással előbb volt már egyszer ugyanez reklámozva)
  • Ironman2
    http://www.gamestar.hu/simcity-akcio-a-playit-en-vedd-meg-felaron.html
  • Tuvok #8885
    vgez, tennél be egy képet Atlantisról ? :D
  • Tuvok #8884
    Ezt egy tutorialban láttam, egyszer próbáltam, teljesen működőképesnek tűnt .
  • Csikszem79
    Nálatok is megjelenik az Originen az összes DLC attól függetlenül, hogy már megvan? Én pl. a sima simcity-t vásároltam meg, aztán upgrade-eltem a deluxra. Ennek ellenére folyamatosan felajánlja, hogy vásároljam meg..
    És a játékaimnál is a "sima" simcity jelenik meg..
  • Hunter of Deer
    hi valahonnan lehet leszedni demót? jó lenne kipróbálni és ha bejön akkor megvenném. thx
  • Dzsini
    Eljön a hajnal, indul a horda:
  • Goose2106
    Van sok szállító autó?
    Forgalmi dugók?
  • Valdien
    Március 8-i feltöltés.................
  • biliard10
    ennyit a simcityiröl
  • Mclaren1986
    sziasztok!

valaki tudna segíteni abba, hogy fémet és ötvözetett nem akar exportálni a városom, pedig kohom dugig van, csak nem jut el a raktárig ahol elvinnék. valami ötlet?
  • Caliph
    sim city akciósan 6000 jó magyar forint a 13án kezdődő PlayIt kiállításon,beírtam hátha valakit érdekelni fog féláron.
  • twi452
    Rossz topic :D
  • norbiii3
    Kint van CITIES IN MOTION 2 !

Toltheto, jatszhato :)
  • Kodlovag
    4 to 13 Converter

Nem lehet, hogy ez csak április 1 tréfa?
    Amennyire én értek a 3D grafikához, ezt lehetetlen megcsinálni. Egy ilyen programért/algoritmusért milliókat fizetnének (dollárban) a 3D display piacon...
    Sokkal valószínűbbnek tűnik számomra, hogy fogtak 1-2 valódi 3D épületmodellt (amiből annak idején az SC4 vetített modelljeit is csinálták) és azt tették be a játékba. Elméletileg az összes SC4 épület mod valamikor szabályos 3D modellként kezdte, tehát csak idő kérdése, hogy ezeket a valódi 3D modelleket mikorra teszik át az új SimCitybe. Amennyiben persze az épület készítőjének még megvan az eredeti 3D modellje, és még foglalkozik SimCityvel.
  • Goose2106
    Lehet csak szerencse, de az autópályához egy körforgalom szerű dologgal kapcsolódom! 235-245K körüli város, buszforgalom a plafonon, 50k napi munkás ingázik, és nem dugul be! reggel 7-8 között egy pici sor alakul ki (kb. az autópálya feljárók hosszáig), de kb. 20 perc simidő alatt el is oszlik. Néhány utat kell a városba lecserélni 4-6 sávosra, de ott is csak sötétebb narancssárga dugó alakul ki munkába menés/jövéskor, ami hamar el is oszlik! Helyijárat, P+R, vonat (bár ez utóbbi gyér forgalmat bonyolít)...

• Mighty
    Csak én vagyok a régióban és csak egy városomban van (még csak) régiós busz-pályaudvar.
  • Valdien
    100.000 fölé én sem nagyon mentem. Egy városom volt 140.000-rel, de ott alapból csődbe mentem szóval nem volt ideje kialakulni a dugónak. :D
    Egyébként azt valaki tudja, hogy ha volt egy óriásgyíkod és a szemétlerakót nem rakod arrébb, akkor a következő gyík, ha lesz ugyanott bukkan fel, mint az első? (Sikeresen átgázolt az a rohadt hüllő a naperőművemen mind a kétszer...)