SimCity (2013)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

...és mindig melléütök. 😊
ON
Titeket nem zavar a fekete, szennyezett föld? Én idõrõl-idõre ültetek 2-3 fát rá, egy nap alatt eltûnnek ugyan, de szépen tisztítják a földet.
Tuvok: 😊
Amúgy az a hajó kicsit el van méretezve. Az ablakaiból meg a tetején lévõ teniszpályából következtetve ez egy tengerjárónak is elmenne, mellette a kiköt, rajta az emberek... na de ez legyen a legkisebb bajunk 😊.
Amúgy nem teljesen okés ez a szegény-gazdag kell munkás-nem kell munkás dolog. Több ezer szegény munkás hiány van szinte minden nagyvárosban, mégis egy-két épület kivételével vígan üzemel minden. Továbbá ha bármilyen specializációra rámész, úgy megugrik a szegény réteg állásai, hogy gyakorlatilag el kell bontani az összes ipari épületedet. És még úgy sem lesz elég alsóosztálybéli munkásod, hogy a város egyharmada lakótelep. És különben is, az még nem is szép...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Belvárosi hangulat (mielõtt a kép készült, 1-2 percig csak néztem, hallgattam a nyüzsgõ belvárost, elképesztõen magávalragadó az egész ...)

A probléma a következõ...
24 szállítás fordul meg naponta csak az egyik lerakatban. A másikhoz be se járnak pedig már tele van töltve. Mindkettõ exportra van állítva szóval nem értem, miért csak az egyikbõl hordják ki az ércet ráadásul ilyen ritkán. Összesen 8 szállító autó van exporton, akkor miért csak 24szer fordulnak egy nap?
Ötlet?
Elkezdtem egyet és az elsõ másfél (!!) óra játékban 4 katasztrófát (földrengés, két gyík, tornádó) kellett átvészelnem.
4. után feladtam...
Túlélt már földrengést, ufót, tornádót(2), és két gyík.

Lenyúlták a postások 😄
Amúgy passzolom 😞
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Est Sularus Oth Mithas
Road Improvements
Improvements to cases when connecting a new road to an existing road that goes over uneven terrain.
Tuned some of the road snapping priorities to address some edge cases where it wasn’t behaving as desired
Fixed a case where a new road would sometimes cause an existing road to change its shape drastically.
Made Upgrade Roads mini-tutorial appear at appropriate time.
Fix to four lane bridge to improve divider line placement.
Text Improvements
Clarified alerts about residents not moving in because of high taxes to state if it is residents, commercial businesses, or Industry that won't move in because of high taxes.
Improved text and icons on cities in region view.
Updated text for "Become a Suburban City" mission to improve clarity.
Updated requirements text for HazMat garage for clarity.
General
Police station can no longer hold more prisoners than the capacity.
Added missing roof texture for certain commercial building.
Added completion moment cinematic for Great Works.
Visiting police cars have avatar of neighbor above them.
Arcology Population reflects the population of the Arcology, not the city.
Fixed a clog in the pipes where sewage would sometimes get backed up and act jittery.
Region Wall will pop up when a new chat message has been received.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Hajnalban az álmos turistákkal távozik a SimAirWays kisgépe.

A Balaton regióm míg nem voltam kicsit kihalt 😄
Ellenben ha pl teli van érccel a talaj, akkor csak nyitok egy ércbányát és egybõl jön a "sok" lóvé az exportból.
Minden más mozog, még az egyetemen lévõ kutatás is megy, de az óra megállt..:S
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Három nap után végre megint Simcity 😊
de elõször átlapozok vagy 12 oldalt a fórumon, mirõl maradtam le... 😊

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
A felhõkarcolókat a gazdag réteg építi és kisebb a népességük.
Minél szegényebb a népesség annál kisebb helyen, kisebb épületben férnek el.