11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
#8949 Huh, grat :)
Nem kéne mostmár valami kis örömöt is adni nekik ? :D -
Aragorn831109 #8948 Már a Facebookon gratuláltam, most megteszem itt is. Gratula! :D -
#8947 Sikerült :)
-
#8946 "Gondolkodtam" : szerintem hajléktalanokhoz nem sokára kapunk majd egy menhely DLC-t -
Valdien #8945 Mert valahol meg kell termelni a kaját a pórnépnek, amit aztán központi elosztással hazavihetnek. (Jajj, de gonosz vagyok. :D ) -
Aragorn831109 #8944 De miért pont malom? :D -
Valdien #8943 Alacsony technológiájú, magas sűrűségű gyárépület első építésekor írja ki. -
Aragorn831109 #8942 Amikor azt írja, hogy épül az új malom a városban, az szerintetek mit jelent? Közel 140 óra játék után sem sikerült rájönnöm. :) -
#8941 nyeeh, jó lenne már egy újabb patchet kapni csak h haladjunk a korral :D -
#8940 Az alapjátékot továbbra is forintért éri meg venni (kb. 8000-ért), a bővítmények pedig Originen úgyis euroért vannak. Azt nem árulják külön. -
Radioaktiv #8939 En biztosan nem euroert vennem, hanem dollarert :)
(most tekintsunk el attol, hogy a jatek jelenlegi fazisaban penzkidobas)
http://www.intkeys.com/ -
Borg #8938 Ez az az egyensúly amit kb sosem fogsz megtalálni... legalábbis néhány patch erejéig még nem.
Én is hiába lövöm be a várost egyik nap egy viszonylag jól működő szintre, másnap mikor újra belépek egész más problémák jönnek. Kb szándékosan baszogat a város, hogy nehogy egy működő állapot fennmaradhasson. Ha túl jól sikerülne eltalálnod egy állapotot, akkor meg rádküldi valamelyik katasztrófát. Vagy többet is.
Olyan is volt, hogy egyik napról a másikra nem volt elég áramom. Egyik nap még termelt elég áramot a fullos szél parkom, másik nap meg már olyan minuszba ment, mintha legalábbis leállt volna az egész. Persze ez olyan károkat okozott a városban, amiből hosszú időbe telt visszarázódni. Vagy pl a kaszinók, azzal is próbálkoztam. Egyik nap csinál 18ezer dollár hasznot, a következő nap meg csak 6 ezret. Holott semmi se változott... Aztán erre alapozz. -
#8937 Hát igen, a hasznos link a topic tetején nem véletlenül hasznos :) -
#8936 Viszont azt most néztem,hogy valamilyen plumbob park free letölthető addon. Meg 20 euró kb 6K ha upgradelem digital deluxe ra. Akkor össze vissz 13K ból megvan 80 euró helyett. -
#8935 Jogos.. Hát akkor marad a szívás wifivel :) Köszi a felhomályosítást :) -
Valdien #8934 Javaslom, hogy állítsd le a játékot és olvasd el az összes épületnél a követelményeket................. Hidd el megéri. -
Bal0924 #8933 Milyen épületek kell építeni ahhoz hogy tudjak TV-t csinálni? -
#8932 Ha kibannolják a friss acc-od érte akkor megéri a próbálkozás? :D -
Rablacan #8931 Üdv.. Most indítottam, és volt valami frissítés, bár elég kevéske... Valakinek valami infó róla? A Patch oldalon nem látok friss dolgot... -
#8930 Jajj.. Akkor bukta. orrenten :) találtam original version-t az sem lehet jó? -
#8929 Ha van ismerősöd aki megbízik benned és van simcity-je :D akkor annak accjával belépsz letöltöd és holnap csak saját acc-ra beregeled és játszol. -
Brad33 #8928 Nem, legelső, hogy a kulcsot kell beírnod. -
#8927 Hali! Fontos kérdés :) kiba*************,********.******,*****,****** CD kulcs még mindíg nem jött meg. Ha minden jól megy holnap fog. Viszont dologozm és elég tré a wifi bent. Ezer év leszedni X gigát. Van rá mód,hogy leszedjem előre a játékot és később aktiváljam, ha megjött a kulcsom? -
Nihili #8926 Jelenlegi városomnál az volt a cél, hogy mindenféle város specializáció nélkül létrehozzak egy gazdaságosan működő várost, amely elsősorban a high tech iparra, illetve a kereskedelemre támaszkodik. Egy darabig jól is alakultak a dolgok, viszont az utóbbi időben megtorpant a teljesen a városom fejlődése. Egyszerűen nem értettem, hogy ha minden adott a high tech ipar számára miért nem kezdenek el gombamód szaporodni az üzemek. Most esett csak le a tantusz, hogy bizony a high tech ipari létesítmények számára nem csak gazdag munkások kellenek, ugyanúgy szükség van a szegényebb illetve a középosztálybeli dolgozókra is egyaránt. Én viszont zömmel gazdagabb lakókkal népesítettem be a városomat. Úgy hogy most tervezhetem át az egész városom, hogy sikerüljön megtalálni a megfelelő egyensúlyt a népesség kapcsán. Lehet, hogy tele van hibákkal a játék, de szerintem simán hozza korábbi részekben megtapasztalt játékélményt, nálam telitalálat lett ez a rész is. -
#8925 Sajnos jelenleg nem. Valahol azt írták, hogy az engine lehetőséget ad rá, tehát előbb-utóbb valószínűleg lesz. -
Bal0924 #8924 Nem lehet egyirányúsítani 1-1 utcát? -
#8923 Az, hogy pár órára beragad egy kocsi, az előfordul, a lenti módszer arra való, ha már napok óta állnak egyhelyben egy kereszteződésnél, és ott üldögél a sorban az egész tűzoltóflotta. Akkor kínos. -
#8922 OFF:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Bal0924 #8921 Miden percben át kell mennem az úthálózaton, mert hogy hátha azért van dugó mert 1-1 kocsi beragadt?
És az is tetszik hogy 3sávból csak 1-et használnak.. -
#8920 Ledózerolod az utat alatta (vagy közvetlen a környékén, ha fontos épület van hozzákapcsolva) és újraépíted, attól ki szoktak mozdulni az ilyen beragadt járművek. -
Bal0924 #8919 Mit lehet csinálni azokkal a Kocsikkal amik az úton keresztbe állnak és azok miatt(is) nem megy a forgalom?
És órák alatt sem mozdul meg. -
#8918 Esetleg a dugók miatt nem tud bejönni a teherszállító a városodba... -
Bal0924 #8917 Be van állítva az export az olajra és a szénre..
Eddig vitte, de most pár "napja" mindig tele... -
#8916 Milyen raktárakat építettél? Alapból van egy általános áruraktár, ami az ipar által készített cuccokat raktározza. Ezeket a kereskedelmi épületek használják fel. Ha valami spec árucikk tárolására alkalmas raktárral bővítetted (szén, ötvözet, olaj, stb), akkor be kell állítani a globális piacon az exportálást. -
Bal0924 #8915 Sejtem miért olyan nagy nálam a dugó, mindig.... Sok a lakó és kevés az úthálózat...:S
De sose tudom hogyan csináljam..:S -
Bal0924 #8914 Sziasztok!
Teli a kereskedelmi lerakatom és nem jön semmi hogy elvigye, miért? -
esemve #8913 Hozzám jöhetsz :) Kelet 2, júzer: esemve, régió: beginners -
Hujje #8912 Amúgy a hajléktalanok eltüntetésének másik módja a (nagyon realisztikus) Zombi katasztrófa. A zombik "eltüntetik"(megölik) az utcán alvó lakosokat :D És ez nem vicc :o -
Brad33 #8911 Köszi szépen, kb 1 óráig kerestem, és miután írtam, 2 perc múlva megvolt -
#8910 Tutorial, kézikönyv - nem viccből jár a játékhoz.