11758
  • Tuvok #8949
    Huh, grat :)

Nem kéne mostmár valami kis örömöt is adni nekik ? :D
  • Aragorn831109
    Már a Facebookon gratuláltam, most megteszem itt is. Gratula! :D
  • vgez
    Sikerült :)
  • nyirog
    "Gondolkodtam" : szerintem hajléktalanokhoz nem sokára kapunk majd egy menhely DLC-t
  • Valdien
    Mert valahol meg kell termelni a kaját a pórnépnek, amit aztán központi elosztással hazavihetnek. (Jajj, de gonosz vagyok. :D )
  • Aragorn831109
    De miért pont malom? :D
  • Valdien
    Alacsony technológiájú, magas sűrűségű gyárépület első építésekor írja ki.
  • Aragorn831109
    Amikor azt írja, hogy épül az új malom a városban, az szerintetek mit jelent? Közel 140 óra játék után sem sikerült rájönnöm. :)
  • nyirog
    nyeeh, jó lenne már egy újabb patchet kapni csak h haladjunk a korral :D
  • Dzsini
    Az alapjátékot továbbra is forintért éri meg venni (kb. 8000-ért), a bővítmények pedig Originen úgyis euroért vannak. Azt nem árulják külön.
  • Radioaktiv
    En biztosan nem euroert vennem, hanem dollarert :)
    (most tekintsunk el attol, hogy a jatek jelenlegi fazisaban penzkidobas)

http://www.intkeys.com/
  • Borg
    Ez az az egyensúly amit kb sosem fogsz megtalálni... legalábbis néhány patch erejéig még nem.
    Én is hiába lövöm be a várost egyik nap egy viszonylag jól működő szintre, másnap mikor újra belépek egész más problémák jönnek. Kb szándékosan baszogat a város, hogy nehogy egy működő állapot fennmaradhasson. Ha túl jól sikerülne eltalálnod egy állapotot, akkor meg rádküldi valamelyik katasztrófát. Vagy többet is.
    Olyan is volt, hogy egyik napról a másikra nem volt elég áramom. Egyik nap még termelt elég áramot a fullos szél parkom, másik nap meg már olyan minuszba ment, mintha legalábbis leállt volna az egész. Persze ez olyan károkat okozott a városban, amiből hosszú időbe telt visszarázódni. Vagy pl a kaszinók, azzal is próbálkoztam. Egyik nap csinál 18ezer dollár hasznot, a következő nap meg csak 6 ezret. Holott semmi se változott... Aztán erre alapozz.
  • Dzsini
    Hát igen, a hasznos link a topic tetején nem véletlenül hasznos :)
  • Blinkye
    Viszont azt most néztem,hogy valamilyen plumbob park free letölthető addon. Meg 20 euró kb 6K ha upgradelem digital deluxe ra. Akkor össze vissz 13K ból megvan 80 euró helyett.
  • Blinkye
    Jogos.. Hát akkor marad a szívás wifivel :) Köszi a felhomályosítást :)
  • Valdien
    Javaslom, hogy állítsd le a játékot és olvasd el az összes épületnél a követelményeket................. Hidd el megéri.
  • Bal0924
    Milyen épületek kell építeni ahhoz hogy tudjak TV-t csinálni?
  • kigyi
    Ha kibannolják a friss acc-od érte akkor megéri a próbálkozás? :D
  • Rablacan
    Üdv.. Most indítottam, és volt valami frissítés, bár elég kevéske... Valakinek valami infó róla? A Patch oldalon nem látok friss dolgot...
  • Blinkye
    Jajj.. Akkor bukta. orrenten :) találtam original version-t az sem lehet jó?
  • kigyi
    Ha van ismerősöd aki megbízik benned és van simcity-je :D akkor annak accjával belépsz letöltöd és holnap csak saját acc-ra beregeled és játszol.
  • Brad33
    Nem, legelső, hogy a kulcsot kell beírnod.
  • Blinkye
    Hali! Fontos kérdés :) kiba*************,********.******,*****,****** CD kulcs még mindíg nem jött meg. Ha minden jól megy holnap fog. Viszont dologozm és elég tré a wifi bent. Ezer év leszedni X gigát. Van rá mód,hogy leszedjem előre a játékot és később aktiváljam, ha megjött a kulcsom?
  • Nihili
    Jelenlegi városomnál az volt a cél, hogy mindenféle város specializáció nélkül létrehozzak egy gazdaságosan működő várost, amely elsősorban a high tech iparra, illetve a kereskedelemre támaszkodik. Egy darabig jól is alakultak a dolgok, viszont az utóbbi időben megtorpant a teljesen a városom fejlődése. Egyszerűen nem értettem, hogy ha minden adott a high tech ipar számára miért nem kezdenek el gombamód szaporodni az üzemek. Most esett csak le a tantusz, hogy bizony a high tech ipari létesítmények számára nem csak gazdag munkások kellenek, ugyanúgy szükség van a szegényebb illetve a középosztálybeli dolgozókra is egyaránt. Én viszont zömmel gazdagabb lakókkal népesítettem be a városomat. Úgy hogy most tervezhetem át az egész városom, hogy sikerüljön megtalálni a megfelelő egyensúlyt a népesség kapcsán. Lehet, hogy tele van hibákkal a játék, de szerintem simán hozza korábbi részekben megtapasztalt játékélményt, nálam telitalálat lett ez a rész is.
  • Dzsini
    Sajnos jelenleg nem. Valahol azt írták, hogy az engine lehetőséget ad rá, tehát előbb-utóbb valószínűleg lesz.
  • Bal0924
    Nem lehet egyirányúsítani 1-1 utcát?
  • Dzsini
    Az, hogy pár órára beragad egy kocsi, az előfordul, a lenti módszer arra való, ha már napok óta állnak egyhelyben egy kereszteződésnél, és ott üldögél a sorban az egész tűzoltóflotta. Akkor kínos.
  • Carlos
    OFF:
  • Bal0924
    Miden percben át kell mennem az úthálózaton, mert hogy hátha azért van dugó mert 1-1 kocsi beragadt?
    És az is tetszik hogy 3sávból csak 1-et használnak..
  • Dzsini
    Ledózerolod az utat alatta (vagy közvetlen a környékén, ha fontos épület van hozzákapcsolva) és újraépíted, attól ki szoktak mozdulni az ilyen beragadt járművek.
  • Bal0924
    Mit lehet csinálni azokkal a Kocsikkal amik az úton keresztbe állnak és azok miatt(is) nem megy a forgalom?
    És órák alatt sem mozdul meg.
  • Mighty
    Esetleg a dugók miatt nem tud bejönni a teherszállító a városodba...
  • Bal0924
    Be van állítva az export az olajra és a szénre..
    Eddig vitte, de most pár "napja" mindig tele...
  • Mighty
    Milyen raktárakat építettél? Alapból van egy általános áruraktár, ami az ipar által készített cuccokat raktározza. Ezeket a kereskedelmi épületek használják fel. Ha valami spec árucikk tárolására alkalmas raktárral bővítetted (szén, ötvözet, olaj, stb), akkor be kell állítani a globális piacon az exportálást.
  • Bal0924
    Sejtem miért olyan nagy nálam a dugó, mindig.... Sok a lakó és kevés az úthálózat...:S
    De sose tudom hogyan csináljam..:S
  • Bal0924
    Sziasztok!

Teli a kereskedelmi lerakatom és nem jön semmi hogy elvigye, miért?
  • esemve
    Hozzám jöhetsz :) Kelet 2, júzer: esemve, régió: beginners
  • Hujje
    Amúgy a hajléktalanok eltüntetésének másik módja a (nagyon realisztikus) Zombi katasztrófa. A zombik "eltüntetik"(megölik) az utcán alvó lakosokat :D És ez nem vicc :o
  • Brad33
    Köszi szépen, kb 1 óráig kerestem, és miután írtam, 2 perc múlva megvolt
  • Dzsini
    Tutorial, kézikönyv - nem viccből jár a játékhoz.