SimCity (2013)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Mert ha nem,akkor csinálnék csak egy lakóvároskát..
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Tegnap megépítettem a bányákat,nagy nehezen beindultak exportra,erre eltörölte õket egy földrengés.Ez az igazi,nem a homokozó mód.😊)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
METEOR STRIKE - ACHIEVEMENT: "WHAT GOES UP..."
Description: Have 200 tourists arrive on flights at the Municipal Airport in a day to gain access to the Meteor Strike disaster.
This one isn't too difficult to unlock. First, you'll have to spend the $85,000 to place the Municipal Airport. The next step is to secure a large number of tourists. To do this, add a Department of Tourism to the City Hall, and then use the City Specialization menu to place tourist destinations. As you place more destinations, tourism will increase until it hits the required number.
EARTHQUAKE - ACHIEVEMENT: "DUG TOO GREEDILY AND TOO DEEP"
Description: Mine 100 tons of coal or raw ore in your city to gain access to the Earthquake disaster.
This one involves a bit of waiting around. Under the City Specialization menu, spend the cash to construct a coal or ore mine. Once placed, it will mine at twenty-four tons per day. You can add additional shafts to increase this rate, but in either case, this achievement will pop once you've extracted 100 tons.
UFO ENCOUNTER- ACHIEVEMENT: "WE ARE NOT ALONE..."
Description: Ship any resource to a Space Center Great Work to gain access to the UFO Encounter disaster.
This one will take some time to unlock. First, you'll need to open add a Department of Education - a $15,000 purchase - once you upgrade to a City Hall. Next, you'll have to open schools and community colleges until you reach 1,200 students enrolled per day, unlocking the University. Once you've built the University, you'll have to enroll enough students to unlock the School of Engineering. With that unlocked, perform the costly Space Station research project. With the Space Station built, you'll be all set to start using the UFO Encounter disaster.
BIG LIZARD- ACHIEVEMENT: "WHAT'S COOKIN'?"
Description: Burn 100 tons of garbage in an Incinerator at the Garbage Dump to gain access to the Big Lizard disaster.
This one is really a matter of waiting. Once you've built a garbage dump, install an incinerator - this will slowly burn away trash. Once you've burned 100 tons, the achievement will pop. Install multiple incinerators to speed up the effect.
TORNADO- ACHIEVEMENT: "BLOWIN' IN THE WIND"
Description: Have 24 Wind Turbines at Wind Power Plants in your city to gain access to the Tornado disaster.
This is one of the easier disasters to unlock. Start by using a Wind Power Plant to power your city. Once placed, create a long service road - it'll need to hold 24 turbines, after all. Once you've got the road, simply start plopping down turbines. You'll need 23 in addition to the one you start with, so be aware of the cost. Twenty-three turbines at $5,000 each will run you a total of $115,000.
ZOMBIE OUTBREAK- ACHIEVEMENT: "LABORATORY OUTBREAK"
Description: Add a Diagnostic Lab to a Hospital and have 15 Sims die in a day to gain access to the Zombie Attack disaster.
Start this one by following the same steps as the UFO Encounter disaster unlock. Once you've built the university, spend $40,000 to construct a School of Medicine. Once complete, perform the costly, but necessary research project to unlock the Diagnostic Lab. Attach it to a hospital, and prepare for things to get a little dark. To guarantee the fifteen Sim deaths, temporarily turn off all health, police, and fire facilities. This will allow sickness, crime, and fire to run wild, causing the required number of deaths and unlocking the disaster. Just be sure to turn them back on after!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Easy Disaster Unlock Mod:
disasterunlock.zip
csak be kell másolni a package fájlt a simcity/simcitydata mappába,és feloldja az összes katasztrófát.az 1.7-es patchel kompatibilis!!!
http://community.simtropolis.com/topic/55608-easy-disaster-unlock-mod/
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
Az autópálya változatlan beáll mint a jancsiszeg.
Tegnap megvettem a játékot, csináltam egy kontinenst és elkezdtem játszani.
Simcity szûz voltam/vagyok tehát régi tapasztalatok híján kezdtem építkezni. Nagyon úgy vettem észre, hogy ebben a játékban úgy lehet megélni igazán ha valamire specializálódik az ember és összejátszik a kontinensen játszókkal. Igenám csakhogy angol nyelvtudás nélkül az ember nehezen igazodik ki a sok külföldi között. Ezért kerestem meg ezt a fórumot. Szeretnék segítséget kérni! Van e vállalkozó szellemû tag, aki meghívna a kontinensére egy szabad slotba és segítene játszani? Nem vagyok pióca/energiavámpír nem fogok nyaggatni senkit! Jah és még egy kérdés: Melyik szerveren van a legtöbb magyar játékos? engem autómatikusan nyugateurópa 8asra dobott be. Origin ID: GoEn01
Est Sularus Oth Mithas
Elõre is köszönöm a válaszokat.
Ha nagyon ügyesen oldod meg az utcák elrendezését és ügyesen tereled a forgalmat, mindezek mellett telenyomod tömegközlekedési eszközökkel, akkor nem lesz gond a dugóval. legalábbis nekem 220e fõnél az esti órákban szokott néha bepirulni, de általában max sárga. A patch segített!!
Nekem GW2 meg van, de a megvásárlásán kivül nem költöttem rá és jól elvagyok benne.
Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
Viszont akkor meg azt tudom mondani, hogy a WOW és az EVE egy brutálisan drága játék (EVEegy accra 2000 egy hónapra anno, de mindenkinek 2 vagy 3 accja volt...) szóval ott rendesen fizették a fejlesztõket.
Ez viszont nem fizetõs MMO. Megveszed azt csá. Ez a játék egy MMO-hoz képest nevetségesen olcsó. Persze értem én hogy havonta fog kijönni egy DLC 10$-ért ami nélkül játszhatatlan lesz mert úgy csinálják meg, de akkor is túl olcsó, ami furcsa. Ha valamiért nem fizetnek eleget, ott kicsi a fejlõdés, DE NE LEGYEN IGAZAM 😄
Ez játék is hasonló lesz. Van egy az alapokat megtartó, de újra gondolt játék, jelenleg még nem mûködõ közösségi funkciókkal és hatalmas potenciál van benne a fejlõdésre.
Mivel szabin vagyok és napi napi 9-12 órákat toltam, a kezdeti nagy hype lefutott, de továbbra is érdekes. Még egy halom régióba és pályán nem voltam. Lehetne tervezni különféle városokat, stb...
Munka mellett, heti szinten lesz ennyi idõm játszani.
Az SC 4 nálam ott ásta el magát, hogy irreális commute time volt, mert a paraszt nem sétált 5 métert mert neki az long commute time-nak számított. Aha valósághoz a köze a játéknak innentõl kezdve kurva erõsen a 0-hoz konvergál, én ott abba is hagytam.
Ez az SC 5-ben nincs benne, itt kivették ezt a mérhetetlen baromságot. Helyette kaptunk 5 másikat. A közlekedés. Az úgy szar városon belül, ahogy városon kívül is. De lehetne sorolni. Összeségében még mindig sokkal jobbnak érzem mint bármelyik SC-t.
A baj az, hogy a transport tycoon már egy iszonyatosan régi gamma, és még mindig nem látok abban akkora baromságokat mint ebben. Persze az ehhez képest egy korlátozott játék nagyon sok szempontból, de azt összerakta x ember, ezt meg 100x, meg technika meg minden, fejlõdésnek kéne lennie, amit nem érzek egy idõ után.
Látom hogy patch-elnek a fiúk ezerrel, de ez egy félkész játék még mindig. És ahogy nézem, ez sajnos még így fog maradni egy ideig 😞
Egy várost már szarrá fejlesztettem, elértem mindent, minden volt 100%, minden.
Régiók közötti játék pedig jelen formában alkalmatlan. Az autópálya tökéletesen használhatatlan, ill, bedugul nevetségesen kevés autótól, a vonat és vízi közlekedés pedig kiforratlan, gyenge.
Miven ezáltal a régiók közötti interakció halott, lassan kezdem unni a gammát ezzel a buzi kicsi pályával. Ha lenne mondjuk 4x ekkora, azzal el tudnék lenni sokáig, de kb 4-5 utca van a városomba és vége.
gyáááá pedig baromira tolnám de nem látom értelmét így, hogy a régiók között nincs jól irányítva a játék. Gondolom majd patch-elik, én bízom, hogy jó lesz ez.
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Egyik oldalról nappal,
van itt dugó, de csak csúcs idõben...
És másik oldalról éjszaka.

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
De komolyan... Nagy kórház, rendõrség a közelben, minden jóval, lefedettség kiváló. 9-es az adó. Park van. Mi kell még.
...
Bakker, most látom, 7500 szegény vásárló ingázik ide hozzám a szomszédból, nálam meg nincs túl sok kereskedelmi épület. Ha meg rakok le, akkor meg munkaerõhiányom van, és hol ez, hol az nem mûködik.
Ez a multis móka nem egészen kiforrott azt hiszem...
Origin: Medden_EU
Ez mit jelent?
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
Origin: Medden_EU
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Est Sularus Oth Mithas

No ebbõl mi lesz? 😄
Egyik városomban 3ezer szegény kéne, ott vígan üzemel minden. A multis régióban csak 600 kéne, de folyamatson bezár valami, most pl. az egyetem meg a rndõrség.
Érti ezt valaki? 😊
Est Sularus Oth Mithas