11758
  • droidobivan
    Valaki már találkozott olyan hibával hogy az újrahasznosító üzembe a termelés 0 mikor kiírja hogy termel?
    Nálam ez a helyzet és 3 db van mind különböző és termelés nuku :(
    így viszont a város szépen csődbe megy.
    Valami megoldás szerintetek?
  • natalyel
    Lépj ki teljesen a játékból, majd vissza.
  • Gamer015
    Hali Most készítettünk új régiot OnyHungary néven Kelet 2 szerveren. Akinek van kedve csatlakozzon. Origin id:Cekker21
  • Kahlest
    Úgyveszem észre igen.
  • reménytelen
    Visszaadtál már a Cheetah speedet minden szerveren, vagy még csak teszt szerveren van?
  • bake05
    Új DLC!Olajfinomító a Marson!!

• Kahlest
    vegyetek fel pls

origin id: KAHLEST
  • Brad33
    És most valahogy új város kezdésénél sem akar betölteni...
  • Faterx
    Én meg a játékból lépek ki, 1 sec. homokóra és a következő betöltéskor ugyanott tölti vissza. Igaz, "láthatatlan"-ban játszom nagy magányosan...
    Multiban csak kb. az 5.3-nál fogok bekepcsolódni
  • Brad33
    Tegnap elkezdtem egy várost, minden rendben is volt, ma viszont nem akarja betölteni, helyette hibaüzenet fogad. Ez mitől lehet, illetve hogyan lehet orvosolni?
  • nyirog
    ha kiírja alatta h szinkronizálás most, vagy hasonló, akkor megnyugodhatsz mert minden faszán el lett mentve. Én is mindig így lépek ki a játékból (főmenün keresztül) és eddig még nem volt olyan problémám h nem töltötte be a városom.
  • Blinkye
    Az miért van,hogy kilépésnél kiírja,hogy nincs szinkronizálva a város? REmélem nem bukok semmit.
  • Faterx
    Ez baró link
  • fortee
    Ha már linkek, találtam egy baromi jó kalkulátort. Gyakorlatilag megadhatod az egyes felhúzott épületeidet, és megmondja milyen kategóriájú ($/$$/$$$) munkaerő/vásárló tömeg fog megjelenni/lesz szükséged. Érdekes látni az egyes épületek egyedi munkahely szükségleteit is. http://sccalc.com/
  • fortee
    Dugóval küzdőknek ajánlom (via reddit). A hosszú bevezetőt már én is használom egy ideje, de ez az S alakú köztes elválasztás nem jutott eszembe.

http://imgur.com/a/ixu4p
  • Urbanist
    Kelet-1en van valakinek regio, szabad hellyel?
  • bake05
    Most aztán már tényleg jó volna egy Qva 2.0 javítás!Mert ez egyszerűen vicc kategória.
    1 kép:Olaj biznisz beállítva saját felhasználásra.
    2 kép:A tartályautók elhagyják a várost.De minek??
    3 kép:Útban a régió felé.Chris Rea:road to hell.Gondolom ez szól 1000-el!!
    4 kép:Road to hell visszafelé a régióból.
    5 kép:+1000KM megvan,vissza a garázsba.juuuuhhééééé!!

• Sordoran
    Igen, valószínűleg így is lesz, nem éri meg kockáztatnom. Bár van egy kis sziget, ahol ellehetne nyugodtan, de onnan is simán befertőzné a fél várost. Csábító a modulonként 600 MWh, de inkább építek több füstszörnyet ha kellene :D
  • Sordoran
    Mindenki a processzort ajánlgatja, és valóban ha már újrahasznosításból is el tudod magad többnyire látni jó, de nem feltétlen azzal kellene egy új játékosnak kezdeni. És például már felhúztam két olajipari várost, lazán sikerült, 2-3 olajfúró 10-10 modullal, 2 olajfinomító 4-4 üzemanyag finomítóval és hiába vagyok 16k/óra mínuszban, a napi profitom így is olajból 700-800ezer.
  • Aragorn831109
    Az nem baj, ha kifogy, mert a globális piacról tudsz vásárolni és még sokkal olcsóbb, mintha atomkatasztrófa és annak utózöngéi.
  • sata75
    csak a processzor ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
  • Blinkye
    Gyorsan játszottam is 3 órát. NEm gondoltam,hogy ilyen nehéz. Mit javasoltok, hogy kezdjek? 12K s városom van óránként 2-2,5K lóvéval. Privátba játszom első körben, ércet bányászok és nincs helyem a térképen mert hegyes dombos pályán tolom. Elsőnek milyen iparágra érdemes rámenni? ÉRdemes neten csapatba kezdeni? Ha igen akkor vegyen fel valaki originen: Mitycop
  • Blinkye
    azaz
  • Sordoran
    Az alap SimCity-t Digital Deluxe csomaggá alakítja, belekerül a 3 város csomag (angol, francia és német) és a hősös kiegészítő amit az LE tartalmaz.
  • Blinkye
    Akkor ez mire jó? SIMCITY™ DIGITAL DELUXE UPGRADE PACK

*Requires SimCity™ Base Game to play.

UPGRADE TO THE DIGITAL DELUXE EDITION: INCLUDES THE HEROES AND VILLAINS SET AND THE FRENCH, GERMAN AND BRITISH CITY SETS.
  • Sordoran
    Kipróbáltam ezt, rányomtam egy katasztrófát, majd rögtön leállítottam az atomerőművet. Sajnos így is sugárzás érte a környezetet, szóval nem, egyáltalán nem biztonságos :S
    Maradok a olajtüzelésű erőművemnél, pedig atomra akartam váltani miután kifogy majd az olajkészletem.
  • Sordoran
    A hősök külön nem megvehetőek. Csak az LE és a Digital Deluxe verzióban van benne.
  • bake05
    Rendőrnap:Parádés felvonulás :D :D Mindig is tudtam hogy ezek a sünök nem tiszták :P :D
  • Blinkye
    Na majd kiderítem.. Nekem úgy lett volna logikus,hogy ha nincsenek benne hősök akkor feldobja azt is a bővítmények között. Van ugye a digital edition upgrade kit.
  • R0zs0máK
    De mivel nincsenek benne angol hangok, ezért ez nem is szükséges. Bár én jobban örülnék egy eredeti nyelvű játéknak, azt itthon nem lehetett kapni :D
  • Yube
    Így gondoltam én is. Tehát a magyar feliratos változatnál "magyarabb" verzió nincs a Simcity-ből.
  • Aragorn831109
    Az LE tartalma.
  • Hujje
    A 3 bővítés fizetős, amennyire én tudom, csak városra jellenző saját dolgok. A hősök nincsenek egyikben sem. Az a deluxhoz járt asszem. De ezt a google előbb kidobja neked.
  • Blinkye
    Másik kérdés.. Elvileg alap verzióm van, viszont ha originen a saját játékaim részt nézem, akkor csak 3 bővítést tudok leszedni a játékhoz, a három városos cuccot. párizs..stb Akkor ezekszerint hősöm meg ilyenek lesznek?
  • Blinkye
    háhá.. Megvan a gém. Magyar felirat az a hangok kivételével teljes magyar.. Ha lennének videók az csak magyar felirattal angolul lenne...

Melyik szerveren kezdjek el játszani? Hol csináljak várost? Kihez lehet csatlakozni?
  • Yube
    A simcity magyar felirattal egyenlő a teljes magyar nyelvvel? Gondolom igen,de azért rákerdezek :)
  • Blinkye
    megjött a kulcsom vègre! Este kezdem is a gèmet
  • Aragorn831109
    A Camp Nou (4. kép) kívül esik a veszélyzónán, így ez nem okozhat gondot. :D
    Nem akarom semmiképp sem elhagyni, mégiscsak ez az első városom.
    Állítólag 20 év után eltűnik a sugárzás. Szeretném megtudni, hogy valóban így van-e. :)
  • bake05
    Hát ahogy elnézem a Barcelona-PSG visszavágót se itt játsszák le.
    Akkor ez a város game over?
  • Goose2106
    "Szép" pusztítás! Ahogy nézem, ha a város közepén lenne, nagyjából az egészet befedné a szennyezés!
    Köszi a képeket!
    Azóta lecseréltem a egy tisztaszén erőműre az atomot, meg miután befejeződik az arkológia, átállok teljesen környezetkímélőre! :)