SimCity (2013)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Antarcticán van egy SG Magyarország régió.
Kedves játékostársak!
Miért hagytátok el? Ha elhagytátok, akkor a városaitokat is hagyjátok el, hogy az ott maradottaknak legyen esélyük új polgármestereket találni.
Köszönöm!
Hogy hogy azt nem tudom de hogy 20 km-es másik városig átnyúló dugó van az biztos...
26800! alacsony keresetû és 5400 gazdag állás van betöltetlen.
5400 pluszban van a sima adózási bevétele (+ 2 fullos procigyár).
Csak szegények és közepesen élõk lakják.
És mûködik minden.
?
Egyébként engem is bárki felvehet, még nem tudtam magyarokkal együtt játszani... sajnos. ID: IkariGendou007
"...elõbb-utóbb..."
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Én fákat ültettem a helyére de azok inkább kihaltak egy idõ után xD
remélem a szennyezés nem marad ott örökre...
Az üzletek rinyálnak, hogy nincs vásárló .. HÁT PERSZE, hiszen otthon alszanak baszki 😄 A lakosok a lakásukban, a turisták a hotelokban, vagy otthon a saját városukban ..
A gyárak sírnak, hogy nincs munkaerõ . Hát naná, ugyanaz a szitu, otthon alszanak, mert nem három mûszakban nyomják ..
A lakosok szintén bõgnek, hogy hol vannak az üzletek . Hát ugyanott ahol tegnap bazmeg, csak épp zárva van, mert ugyanis kedves sim, otthon alszol és nem árulsz !
A kaszinók, a híres épületek látogatottsága mind visszaesik éjszakára, aztán csodák-csodája, reggel amikor beindul a város és a dugókon keresztül bevergõdnek a kedves sim-ek a munkahelyeikre, akkor megnyugszik az egész és mindenki kurva boldog, a fejecske lenn sötétzöld mint a harmatos fû !
Ugyanez a szitu a szennyvíztisztítóval, nappal sárgán riaszt, hogy mentem kicsordul a kaki a csövekbõl, éjjel meg 70%-os a kihasználtsága, mert a kedves sim-ke alszanak, és nem fossák tele a rendszert .
Na és pont ugyanez a szitu a kedves drága újrahasznosítóval is, ott két mûszak van:
1. mûszak: reggel a gyûjtõautók nekilódulnak, hogy összeszedjék a szépen szelektált hulladékot, ekkor a feldolgozó ugye nem mûködik, mert nincs mit feldolgozzon
2. mûszak: az autók beérnek a hulladékkal, megindul az újrahasznosítás, az autók leparkolnak, és a kinyert fémet, ötvözetet szépen elviszik a szállítók . A hulladék mennyiségétõl függõen addig melóznak, amíg van mit feldolgozni, aztán szépen leáll, lehet már este 8-kor, lehet hajnal 2-ig túlóra van ... reggel pedig kezdõdik elölrõl .
Következtetés: az egész nyomorult rinya(rendszer) napszakfüggõ ! Hogy nappal miért sírnak LE KELL szarni, mert éjjel nem fognak érte . Amiért meg éjjel sírnak, azért nappal nem fognak . A lényeg: építs mocsok sok parkot és csinálj jó szolgáltatórendszert, ugyanis a sim-ek éjjel-nappal boldogok, ha pláza van a szomszédban, vagy kijön a mentõ, ha a kedves sim két kamusírás közt kitöri a bokáját .
Amióta ezt megfigyeltem és tojok a sírásra, luxus simek lakják az egész várost és bevételem is van 😄
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Linkelek egy képet (legelsõ), ahol látszik a jobb felsõ sarokban a porfelhõ, ami igazából egy földrengés. De nem az elsõ, hanem 5 msp-es kihagyásokkal kb a 20., porfelhõ, képrezgés, de "szerencsére" semmi rombolás. Most kiléptem, bízok benne, hogy nem ragadt be játék utánra is ez a bug, mert akkor kifolyik a szemem a következõ pár játékórában.
A harmadik kép egy másik városom, ami elég jól pörög Komárom megyében.
Jah és még egy "bug", ha bug: szeméttelepem helyhiány miatt csak 1 égetõvel tudtam bõvíteni valamint 3 lerakóval. Nos, amikor megtelt, simán csak ledózeroltam a lerakóhelyeket, majd helyükre ingyen újat raktam. Így mondhatni "érdekes módon" tisztítottam meg városom a szeméttõl 😊
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Egyébként én is így járok, ha fejlõdik egy épület az inkább rossz mint jó, mert felborít mindent és valamibõl tuti hiány lesz.
Pl a kisebb boltok áruját nem fogja megvenni senki, ha a felfejlõdött lakosok inkább már a $$$-as boltokból vásárolnak. Magyarul ha fejlõdik valami épület majdnem biztos lehetsz benne hogy egybõl építhetsz is újabb szegény negyedet, hacsak nem tudod megoldani hogy az R C I tök egyszerre fejlõdjön de hát az elég nehéz.
Viszont egy tök hasznos dologra csak most jöttem rá, egy épület fejlõdését stoppoltatni tudod, ha kiszeded alóla a zónát 😊 Lehet el kéne kezdenem a tooltipeket újra átolvasni 😊
Gondoltam egyet, mindenhol lecseréltem a parkokat hármasokra, azaz a gazdagokat csábítottam a városba. Szépen át is alakultak az épületek. És itt jön az érdekesség, szerintem valami nagyon nem jól mûködik.
Ugyanis megszûnt minden bajom. Most hétezer! alacsony fizetésû munkahelyem van betöltetlenül!, és minden mûködik, mint a kisangyal.
???
Ja, nem mellesleg az egyik szomszéd városból - más játékosé - már 11ezer, vegyes pénzû vásárló ingázik hozzám, annak ellenére, hogy egyetlen darab turistalátványosságot sem húztam fel, nincs semmi érdekes a városomban 😊, és ami a lényeg: kék zónából sem raktam le sokat, itt-ott található egy kevés.
Tök irreális ez a város így 😊.
Az, hogy miért nincs elég munkaerõ egy nagyobb városnál, szintén sokszor ki lett tárgyalva.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Dzsini: amit linkeltél fórumot a város betöltési problémra azt beraktam bannerba, köszi.
Totál tanácstalan vagyok 😞
Tökmind1, hogy hol vannak ezek elhelyezve, amennyiben azonos vagyoni csoportba tartoznak? Vagy hogy mûködik?
MINDENT tudni akarok, linkeket, guideokat, leírásokat nagyon megköszönnék!
1 régióban van 2 városom.
Amelyiken aktív vagyok ott azt mutatja hogy a Nagy Mûnél a processzor még a fele kell.
Most átmentem a másikra megnézni valamiét és ott azt mutatja hogy a processzor teljes.
Most ez hogy van?
A másik város akkor is megy tovább ha nem vagyok ott? És ha igen akkor miért nem mutatja az aktív város hogy tele van a processzor?
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
A nagy mû projektet, hogyan lehet törölni?
makett.tk
Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
DE !
Az a nyomorult hajó, ami legalább 20ezer regisztertonnás, ELVITT 10 TONNA ÖTVÖZETET ! A 35-bõl ! Nem vagyok ideges, nem vagyok ideges ... 😄
Mindig ez történik amúgy, ahogy elkezdenek épülni a skyscraperek jönnek a problémák, hogy nincs vásárló, hol vannak üzletek stb... Sok városba kukkantottam már be, ott meg van, hogy egy nagy területen csak lakóövezet van, baromi kevés kereskedelmivel, mégsem problémáznak... Nem értem, igaz még egy hete sem, hogy játszom...
Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
Itt van ez a kép.
Azt mondja, hogy nincs alkalmazott, pedig jó darabig mûködött. Nyilván fejlõdött közben a város, de akkor sem értem, hogy az ~1700 munkanélküli közül miért nem tud ott dolgozni. Bug? Elõzõ városomban is random kezdtek leállni épületek, mert nem volt alkalmazott.
Itt egy másik kép.
Fejlõdött ez a terület, közben mással voltam elfoglalva és most nincs vásárló vagy nincs alkalmazott a probléma. Mi a megoldás? Még nem jöttem rá, mi a LEGalkalmasabb zónázás, ami a kereskedelmi és a lakó övezeteket illeti. Cseréljek le 1-2 boltot lakásokkal?
Ilyet már korábban megoldotta, ez most nem is izgat, de az elsõ képen lévõ probléma miatt pár órán belül csõdbe mehet a város...
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
mert sajnos azt veszem észre, hogy akkor az idõ megáll mindaddig, amíg újból a játékra nem kattintok..
ötletetek?
Amelyiken aktív vagyok ott azt mutatja hogy a Nagy Mûnél a processzor még a fele kell.
Most átmentem a másikra megnézni valamiét és ott azt mutatja hogy a processzor teljes.
Most ez hogy van?
A másik város akkor is megy tovább ha nem vagyok ott?
Mert ha exportra, ha saját felhasználásra állítom a lerakatot, csak hébe hóba talál be valami a nagy mûhöz...
Elvileg napi 3000 láda mûanyagot termelek pl, ehhez képest eltelt vagy 10 nap, és összesen csak 1500 jutott el a nagy mûhöz...
Az a rut baleset tortent meg, hogy az egyik varosom alol teljesen elfogyott a viz! Hiaba kotok szerzodest a szomszedokkal, onnan a vilagert sem akar eleg vizet venni valamiert..jaaa es az eso, az nem akar esni. Otletek?
KeletEU3 serveren vagyok perpill (Hungarikum jatekban, ha valakit erdekelne).
id: Faszent
Én nem javaslom...
http://abysan.com http://heroesofthestorm.eu http://youtube.com/abydoshun
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Tényleg zombijaim sem voltak még.😊
Bár volt némi alaptõke, amibõl a károkat lehetett fedezni!
Tipitapidínó átsétált 3 szintû egyetemen, fullos kollégiummal, ami valahogy sosem akart 4-es lenni. Miután porrá lett az egész, újraépítettem 4es szintre tudott lépni!
Vagy zombijárvány után eltûntek az inséges idõkbõl itt maradt hajléktalanok stb...