11758
  • Ironman2
    Maxis élő chatshowja lesz okt 9-én:

http://simsvip.com/?p=16391
    http://www.origin.com/maxis-live
  • LeWyTy
    csak kicsit 3d-bb
  • Sharx
    látványra mint egy felturbózott sim city 4
  • capa07
  • Motoroj
    Elvből nem vennék olyat, amit központilag bármikor lekapcsolhatnak.
  • Fenrir
    Nagy eséllyel NDA lesz.
  • Carlos
    Én még nem kaptam semmi visszaigazolást. :(
  • nyirog
    remélem aki regisztrált a bétára és majd jóvá is hagyják neki a regisztrációját, lesz olyan kedves és leírja ide a fórumba a tapasztalatait, esetleg pár képpel és akár videóval fűszerezve a szavakat , az maga lenne a mennyország :D - és szerintem nem csak az én számomra
  • LeWyTy
    Semmi új infó?

Nem tervezek offolni... de történjen valami... vajon legalább raknak bele néhány élvezhető zenét?Bár 1-2 nap után úgy is unalmas lesz.

(erről a zenéről ugrott be az egész téma)
    CSak szerintem passzolna bele?

• Joybull
    Ahogy a kígyózó sorokból elnéztem nem lesz veszteséges. Mindenesetre nagyon hangsúlyozták hogy ez egy alfa demo amiben még elég hiányos. Mindenesetre adó állítást nem találtam és tanácsadók sem voltak. De mondom, hogy nem sok idő van játszani és elég kezdetleges.
    Mindenesetre várom, legalább egy komolyabb demot vagy ilyesmit.
    Azért ha jól láttam már díjat nyert a GC-n.
  • ntex
    Lehet azért nem mutatnak mert nem akarják hogy már az előzetes videók alapján lehúzzák a WC-n a játékot a HC SimCity játékosok :D
  • nyirog
    ezek alapján úgy hangzik, főleg az utolsó infó alapján következtetek rá, hogy tényleg igyekeznek inkább eltájolódni a nagyobb tömegek felé (talán a mainstream rá a szakzsargon, nem tudom, ebbe nem vagyok jártas :D) de valahogy úgy h közben ezen kategórián belül is a legkomplexebb játékot tudják kihozni. hát sejteni lehetett h nem lesz sc 4 szintű ember próbáló kihívássorozat, de ettől még bízok benne h a játékélménye ugyanolyan jó lesz :). Köszi az infókat.

Kár h tényleg semmi videót nem mutatnak belőle, fura, ezt a 20 perces demót igazán megmutathatnák, talán nem akarják h lássuk h milyen a játék és akkor felháborodva követelnénk bele ezt és azt, egy pontig ez okés ne mi vagyunk a fejlesztők, de másfelől nekem ez a magatartás mindig azt is sugallta hogy nem hallgatnak a rajongókra (azokra akik igen is meg fogják venni ) akikből amúgy élnek. ne legyen igazam
  • oneal1
    Koszi az infokat, irigyellek!:D:D
  • Joybull
    Sziasztok. Sikerült a GC-n játszani egy kicsit vele kb. 15-20 percet engednek. Nagyon el van zárva, több mint egy órát kellett sorbaálni hogy bejussak. persze felvenni nem lehet semmit. Van egy terem U alakú ott vannak a gépek na meg egy rakat személyzet. Lehet hogy valakinek sikerül felvenni egy kis részletet belőle.

A játékról annyit, hogy elsőre nem is tudom, már annyira hozzászoktunk a 4. részhez, ez meg más.
    Előszőr egy tutoriált csináltat végig a program, jön a nép a polgármester házához és vannak követelései. Köss össze utat, adj áramot, vizet, zónáz, tűzoltóság, szennyvízelvezetés stb. Vannak épületek amik még nincsenek kidolgozva, csak doboz van helyette. Ami belefér az időbe az a tutorial végig vitele és egy kis szabad játék.
    A grafika szép lett, a zónázást követően előszőr nem történik semmi, majd szép lassan elkezdődik a tereprendezés és az építkezés. Itt jön az egyik újtés miszerint már nincs kicsike nyil hogy a zóna merre nézzen. Ha csinálunk egy négyzetet - vagy ahogy sikerül - akkor a gép autómatikusan alakít ki zónákat. Ha csinálunk egy nagy lakórész és gondoljuk hogy kell oda egy kórház akkor belenyomjuk, a lakónegyed ott törlődik, átalakul és kész. A városi épületek - kórház, szeméttelep stb. - mind fejleszthetők mint a videókban, bár a hatásukat nem tudtam még kivenni.
    Tömegközlekedésből csak a busz volt meg. Lesz villamossínnel ellátott út stb.
    Megjelentek hangulatjelzők, smileik az emberek felett, voltak házak ami felett egy buborék jelenik meg, hogy mi a kívánságuk.
    Érdekesség, Másság, Negatívum: Zoomolásnál az élesség csak középen volt a többi rész teljesen elmosódott, mint ha egy kis lyukon néznénk ki. A másik hogy nem kellett se áramvezeték se ivóvízhálózat. Mint a korábbi videókón látszódik az úton piros vonal körökkel az mutatja hogy hova jut el az áram és a víz.

Elsőre ennyi jutott eszembe. Üdv
  • cataflam02
    Én is vártam a gameplay vidit..
    Am elég hülye kérdés.. előre is bocsi érte, de nem tudjátok modolható lesz a játék ? úgy mint a 4. rész ?
  • nyirog
    francba, azt hittem lesz végre egy bőkezű gameplay video a GC miatt, de eddig semmi, vagy csak én nem botlottam eddig bele... :((((
  • Fenrir
    Jó lesz a standard edition is :D
  • Carlos
    Szóval semmi extra, csak csúnyán fogalmazva, 3-al több ház meg a 1 térkép.
    háááát... 80 euro most 22K. Elég húzós.
  • Fenrir
    DIGITAL DELUXE EDITION
    Recreate a European inspired neighborhood in the center of your city! Place world renowned landmarks including the Eiffel Tower, Brandenburg Gate or Big Ben to help your tourism business in your city. Receive challenging missions, complete unique achievements and earn big bucks as waves of Sims visit the landmarks. Watch as the businesses, homes and vehicles around your landmarks start to take on the flavor, style, and architecture of those countries.

DIGITAL DELUXE BONUS CONTENT
    -Signature Landmarks—Be the envy of your region by placing beautiful landmarks to give your city district a fresh new look. Sims will visit your city to see the beautiful wonders.
    -Change in the Streets—Watch the streets, homes, businesses, and vehicles around your landmarks start to take on the flavor of those countries.
    -More Ploppables—Move your Sims in style with new transportation. Double Decker buses from London, High-Speed Rail from Germany, and police and fire services from Paris.

LIMITED EDITION BONUS CONTENT
    -New Characters— Protector of SimCity MaxisMan vs. The Evil Dr. Vu and his henchman.
    -Crime Waves—The Evil Dr. Vu is loose and will create havoc in your city. Normal police have their hands full against this Super Villain. The Evil Dr. Vu will solicit Sims to become his henchmen and carry out his dastardly deeds.
    -Super Hero HQ – Place MaxisMan’s headquarters in your city to combat crime and keep your Sims safe. Upgrade with the Turbo Machine garage and The Reticulator landing pad.
    -Evil Villain Lair – Place Dr. Vu’s Lair in your city to unleash a crime wave. As The Evil Dr. Vu commits more crimes, upgrade his lair with a special laboratory and a garage for the Evil VuMobile.
    -Mystery Item – Everybody likes a good surprise. Enhance your city with this bonus item!
  • Carlos
    És mivel tud többet a deluxe?
  • Fenrir
    Azért jófej az EA, még a béta sem kezdődött el és vagy fél év van a megjelenésig, de már Originen fent van a digital deluxe (79.99 euro) és a limited edition (59.99 euro) szépen beárazva.

Szerintem baromi sokba kerülnek per pillanat.
  • Fenrir
    "...No word yet on when the beta will actually take place..."
  • oneal1
    Azthiszem jelentkezem enis, iszonyat modon varom!:D

Nem irjak h mikortol lesz a beta?
  • Carlos
    hehe... nem kell
    kibirom estig.
  • Fenrir
    Átküldjem az enyémet? :P
  • Carlos
    Fakk, csak otthonról lehet a dxdiag miatt...pffff...pedig válaszoltam minden kérdésre. :)
  • Fenrir
    Jelentkeztem.
  • Ironman2
    Lehet jelentkezni a zárt bétatesztre!

http://www.simcity.com/en_US/beta/info
  • Ironman2
    LOL! Az király!
  • BYpsilon
    http://www.youtube.com/watch?v=RxY1fRuU5Gs
    játszható egyedül, barátokkal vagy a world hálóban.
  • BYpsilon
    Most volt EA sajto konferencia Gamescon-on. Város specializáció és SimCity World "hálózat", egyfajta közösségi háló. Lehet kereskedni, vetélkedni, ranglisták lesznek, stb...
  • viktor0320
    Meg van a megjelenés pontos dátuma: 2013.02.15.
    Már csak 6 hónap!:D Kb. 6 éve várok a sim city következő részére.. :P
  • ntex
    Nekik majd remélhetőleg a modok ott lesznek...
  • Dzsini
    Abban teljesen biztos lehetsz, hogy a tömegeknek, és nem egy szűk, hardcore rajongórétegnek készítenek játékot, mert pénzt akarnak belőle látni, nem 15 boldog arcot a fórumokon.
  • h4ffcy
    Azért imádkozom, hogy ne történjen meg a gazdasági rész lebutítása... sőt, legyen nehezebb és agyalósabb! (: Mert egy idő után unalmassá válik, nem marad több kihívás.
    Nem értem, hogyan lehet folyamatosan csődbe vinni a városokat, sokan ezért panaszkodnak. Eddig akiknek megemlítettem a játékot (SimCity 4), az első reakció az volt, hogy jó, de nehéz és érthetetlen. Nos, aki így gondolja (már eleve fenntartásai lesznek a következő résszel kapcsolatban is), biztosan nem veszik meg, tehát kár volna elszúrni.
  • capa07
    Cool Looking City: Residential Robot
  • pzolika978
    Tehát akkor multiban nem lesz régióm??????? Vagy gyorsan rácsapok pár helyre a régióban, és párhuzamosan építem a városokat.
    Az mondjuk durva lenne ha mondjuk a város helyekért fizetni kéne. Félek, hogy kicsit el lesz rontva a játék ( egyszerűsítve lesz a gazdasági része, hogy nagyobb közönsége legyen a játéknak, vagy a societes- hez hasonló szarságok lesznek benne).
    Én bízom benne, hogy a gazdasági része még realisztikusabb lesz, és több mindent kell kezelni, több adónem, többfajta igény, és kiadás. Gondolok itt a tömegközlekedésre, csatornázásra, közigazgatásra, stb.
  • Dzsini
    Amikor megalapítod az első városodat, az egy zónába kerül - mint Sim City 4-ben, egy nagyobb körzetbe. Ezt a zónát megtarthatod privátnak, ekkor minden oda települő várost te kezelsz, vagy megnyithatod az ismerőseid előtt, ekkor ők is odatelepíthetnek városokat, és együttműködhettek vagy versenyezhettek. Természetesen mások megnyitott zónáiba te is betelepülhetsz.
  • LeWyTy
    HA elbasszák is MOST BUY a cucc.
    Viszont hogy lesz benne a multi... azt lehet tudni?, hogy kellene elképzelni?

Valami szobákba kell belépni ahol van néhány player/város?
    Vagy van egy városom ami neten keresztül üzletel másokkal?
  • Ironman2
    Az egy jó együttes!