11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
capa07 #559 -
capa07 #558
-
capa07 #557 -
#556 Szerintem meg te vagy retardált. Te életed során tudsz hasonlót felmutatni? -
Austin Bailey #555 azért ilyen ez a játék, mert ilyen retardáltak csinálták -
Austin Bailey #554 utálom ezt a faszfejű nyálgép nyárimikulást. -
capa07 #553 Igen, vótmán, de mindenki a hidakat hiányolta!
-
#552 vótmán -
capa07 #551 A videóban ott vannak a hidak. Nagyon meglátszik a város mérete (rossz értelemben, nagyon kicsik). Osszességében viszont tetszik! -
capa07 #550 -
#549 Egy „kockában” nem csak két sáv fér el. Persze az is igaz, hogy a felhőkarcolók sem érnek az útpadkáig.
Mindegy, tényleg nem lehet ezt így összemérni. -
#548 "már megint"? :) eddig értetted? -
#547 Akkor viszont megint nem értem a nyavajgást... -
#546 Sose volt az, ez is együtt jár a makettstílussal és az azonnali építkezéssel. Egy toronyház a valóságban nem egy 6 vagy 8 sáv széles úttal egyenértékű (3 vagy 4 "kocka"), és egy tűzoltóság sem húzza meg 6-8 utcában a vonulási távolságot :) -
#545 Az tényleg érdekes, mert 2x2-en a tömegközlekedés nagy részének semmi értelme, ahogy egy nagyobb pályaudvar is ekkora. Ez azt jelenti, hogy a modellezés létéke nem 1:1. Legalábbis szerintem. -
#544 Na ez a kép már tetszik.
De komoly hogy max 2*2 kilométeres darabok lesznek?
Az nekem karcsúnak tűnik. -
#543 Szép zöld villamos :) -
#542 -
Austin Bailey #541 Izz most arról beszélünk, hogy a városökológiai modellezést, meg az intenzív városkép-alakítást kellett volna összekapcsolni és nem visszafejleszteni a közlekedési eszközöket. Semmiféle négyzetekről meg évekről nem esett szó, meg arról sem, hogy a való életben ki épít várost. Mellesleg elég gyenge a képzelőerőd, ha magadat csak személynek tudod elképzelni, mert képzelheted magadat mindenkori városvezetésnek is, meg a társadalmi folyamatok következtében létrejövő eredő fejlődés megtestesítőjének is. Vagyis tekinthetsz magadra úgy, mintha egyszerre sok ember lennél, akiknek egy része akar építeni egy házat a telkén, egy része a terület szabályozásával foglalkozik, egy része meg megfinanszírozza. -
Austin Bailey #540 még mindig nem lehet a tengerpartot kiépíteni :( -
Austin Bailey #539 tökéletesen értelmetlen hozzászólás, és nem is kapcsolódik ahhoz, amiről szó volt. -
#538 Igen, így. Gondolkodni kell előre. De ez pl. azzal is jár, hogy nem egy pillanat alatt csengeted ki az árát... -
Porta #537 Értem én de a realizmus kergetése mindenáron nem feltétlenül eredményez jobb játékot. Pl. hogy gondoltátok? Kijelöltök egy négyzetet hogy itt lesz majd az erőmű és 5 év múlva már állni(ami a játékban is kb 1-2 óra) is fog miközben irdatlan mennyiségű pénzbe kerül? A settlers se volt reális hogy a z épitőmuki 15 kalapácsolással felhúzta a laktanyát de attól még zseniális játék volt(az 1. és a 2.) -
capa07 #536 -
#535 Senki nem beszélt itt a való életről.Ez amúgy sem a SIMS vagy a MATRIX.
De a saját témájában mindig! minden! (játék) lehet jobb.
<Okosat akartál írni, pedig te is tudod mire gondoltunk.> -
Porta #534 Emberek ez JÁTÉK nem pedig a való élet 100% szimulálása(Hál istennek). Soha senki nem mondta ezt nem is így akarják eladni. Amúgy meg nem is lenne mit szimulálni mert a való életben nincs olyan személy aki egymaga épít városokat és dönt el mindent.
Ha minden valós időben épülne a akkor Molnibalageon kivűl talán még 5 ember venné meg a játékot.
És soha nem is lesz olyan játék amit itt leirtatok mert 0.05%nak senki nem fog játékot készíteni. -
Austin Bailey #533 na, ez az első kép, amire azt tudom mondani, hogy tetszik -
capa07 #532 -
capa07 #531
http://infinitemirai.files.wordpress.com/2012/11/78250_10151279044329866_956295659_o.jpg?w=630&h=354 -
#530 De beindult itt a napokban az élet. -
#529 Nem azért, de ha màr multizni lehet... legyenek nehezen elèrhetö dolgok.
Meg remèlem nem pàr óràs körökre osztott multi lessz.hanem majd vàrost kell èpíteni meg infrastruktúràt, okosan àtgondolt kõzlekedèst...stb -
#528 Olyasmi kellene mint pl a cityville a facebookon csak nem olyan drasztikus idök, ès nem szerszàmoslàda,ellem ès fànk kellene az erömühöz. -
#527 Kijönne az SC6 mire felhúznád a játékban az első metrót :D -
#526 Ez lenne a másik fele. Az említett épületek kivitelezési idejét lehetne pl. faragni több pénzzel, persze nem a végtelenségig. -
#525 Izgis lenne a játék, ha olyan tempóban épülne a metró mint a mi 4-esünk. :) -
#524 Ne mondd, hogy a valóságban nem 2 perc ledobni egy város közepére egy atomerőművet :) -
#523 Adott méret felett nem, hanem valamféle finanszírozási modell jó lenne.
Az meg végképp elég vicces, hogy ha a a res/comm/ind épületnél van építési idő modellezve, akkor a infrastruktúránál miért nem lehet ilyet definiálni? Kicsit olyan, mintha két valóság lenne...
A való életben az ütemezés az egyik legkomolyabb feladat és ezt 0 szinten modellezi. Van forrás ($), akkor szinte instant problémamegoldás. Na, ez az, ami fényévekre van a valóságtól.
Szóval ez csak egy játék és olyan szintű dumával reklámozni, hogy "megérteni, hogy a valódi városok hogyan működnek" az elég meredek komment... -
bgabor #522 Miért, te neked jobban tetszene, hogyha nem építhetnénk hidakat, repülőteret, erőművet, csak hogy reálisabb legyen a játék?
Ne már, ez játék és nem építészmérnöki segédeszköz. -
#521 én látok... -
#520 Nagyon látványos a modulokból épített házsor, nem nagyon látok két egyforma épületet. Ez nagyon tetszik benne.