11758
  • LeWyTy
    Ez??
  • capa07
    A Simcity Facebook borítóképe is jó lenne
  • capa07
    interview
    interview
    interview
    interview
    interview
  • capa07
  • ntex
    Simán jó az első kép :)
  • Christian88
    Már az első highres kép is megtenné, amit Capa linkelt #258
  • LeWyTy
    Azt én is néztem.. jó lenne ha lehetne Bannerhez nincs ötletem
  • nyirog
    hehe, egyik úton mintha villamos sínek lettek volna :), banner jó lenne :P
  • LeWyTy
    Csináljak egy bannert?
  • LeWyTy
    Gondolom én vagy átváltunk drága megújuló zöld energiára vagy veszünk mástól még drágábban.
  • donatus13
    De ha jól emlékszem a nyersanyagok fogyni fognak, tehát arra leszek kíváncsi ha netán kifogyok ,gázból,olajból,vasból vagy egyéb nyersanyagból(nem tudom mennyi lesz) akkor miből tudok pénzt termelni, mert multinak végülis ez lesz a lényege, de kérdés ,hogy ,hogy tudják folyamatosan fenntartani a keresletet a cuccok iránt ,hogy tudjon működni minden város.
  • capa07
    Gameplay Walkthrough
  • LeWyTy
    Nem olyan öljük egymást pvpre gondoltam...

Harc a:
    -nyersanyagokért
    -ki épít előbb olyan gazdaságot amivel felhúzhat extrém építményeket
    -verseny a területekért

És remélem alapból több lehetőség lesz mint az elődökben...
    Mármint színesebb építmény választék
  • donatus13
    Nem hiszem, itt nincs mivel, én is gondoltam rá ,hogy a támaszpontokkal csapást mérni egymásra, de igazából nem nagyon lehetne megvalósítani, talán majd gazdasági meg nyersanyag háború lesz ,hogy ki milyen árat szab meg olajra meg ilyesmire :D
  • LeWyTy
    Lesz benne pvp?
  • donatus13
    Biztosan lehet majd jó csapatot csinálni :P hülyéskedést félre téve ,hogyha lesz ilyenre lehetőség.
  • Carlos
    Mennyi kedves "szomszéd" polgármester.
  • LeWyTy
    Jáccaniakarokmáveleáááááááá
  • donatus13
    Annak mondjuk örülnék ha olyan lenne a játék mint a cities be volt ,hogy mindenkinek megvan a típusa pl mezőgazdasági termékek, olaj, élelmiszer, víz stb amire rágyúrna és azzal kereskedne, mondjuk nagyon kíváncsi vagyok ,hogy a multit ,hogy oldják meg.
  • LeWyTy
    Én is hozzád!
  • donatus13
    Második pikcsőr Remélem ti is megveszitek majd megkereslek titeket a neten és ami létezik erőmű oda építem a határhoz:DD:D:D:D:
  • capa07
    High Res SimCity Gallery
  • donatus13
    Már most megfogott alig várom mindig is egy multis sim city re vártam , ez egy álom:D
  • Carlos
    More City, less Ville... LOL!
  • Coolfire
    Lesz SimCity Social is.:)

• [HUN]FaTaL
    Nagyon komoly
  • LeWyTy
    Érezni hogy él a város
  • capa07
  • ntex
    In-game bejátszás alapján pofás kis játék lesz ez, tök király hogy lesz benne nézet amiben lehet látni hogy működik a város :)
  • capa07
  • BYpsilon
    Még 9 hónap és itt van. Nagyon úgy néz ki minden egyes lakó és annak hatása a városra külön le lesz szimulálva. Következmény lehet gyűjteni 4 magos procira :)

Kiváncsi leszek azért a Social kiadásra is. Mindig is szerettem volna böngészőben játszható verziót.
  • capa07
    Release date
  • Motoroj
    Erős Sims 3 beütés.
  • LeWyTy
    Nincs semmi az épületek körül... remélem ezzel kezdenek valamit
  • Motoroj
    Szerintem ide az már sok lenne.

De van ilyen.
  • akyyy
    az lenne jó ha az utakat is mi terveznénk meg, kanyaródósávok, stb :D
  • Dzsini
    Ezzel a tilt-shiftes kamerahatással egészen makett-szerű lesz a város, ahhoz pedig ezek a makett-színek jobban illeszkednek szerintem... olyan, mint egy hatalmas terepasztal.
  • nyirog
    3 korai screenshot még így korai grafikával se néz ki rosszul szerintem, ennél több mondjuk nem is igazán kell, csak a színek annyira ne legyenek csili-vilik, jobb szeretem a realitást :) de ha lesz benne esetleg időjárás akkor el tudom képzelni h egy naposabb időn a városom igen is tündököljön, egy zordabbon pedig szürkeség uralkodjon
  • pzolika978
    A játék lényege, hogy minél fejlettebb, élhetőbb várost / régiót hozzunk létre.
    Az elején nem lehet minden igényt kielégíteni, ezt tudomásul kell venni. Ez nem egy leülök, építek, és dől a lé játék, itt gondolkodni kell, hogy mi a fontos, mit fejlesztesz, egyensúlyt alakítasz ki a kiadás és bevétel vonalon, adót emelsz, csökkentesz, támogatásokat elvonsz, vagy adsz, ez mind a játék része. NEM SZABAD ELBUTÍTANI, CSAK AZÉRT MERT NEM TUDSZ VELE JÁTSZANI!!!!
    Itt gondolkodni kell!!!!
    Remélem a következő rész még realisztikusabb lesz a 4.résznél.
  • Carlos
    haters gonna hate!

no offense, just kiddin' !