11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
#279 Ez??
-
capa07 #278 A Simcity Facebook borítóképe is jó lenne -
capa07 #277 interview
interview
interview
interview
interview -
capa07 #276 -
ntex #275 Simán jó az első kép :) -
#274 Már az első highres kép is megtenné, amit Capa linkelt #258 -
#273 Azt én is néztem.. jó lenne ha lehetne Bannerhez nincs ötletem -
#272 hehe, egyik úton mintha villamos sínek lettek volna :), banner jó lenne :P -
#271 Csináljak egy bannert? -
#270 Gondolom én vagy átváltunk drága megújuló zöld energiára vagy veszünk mástól még drágábban. -
donatus13 #269 De ha jól emlékszem a nyersanyagok fogyni fognak, tehát arra leszek kíváncsi ha netán kifogyok ,gázból,olajból,vasból vagy egyéb nyersanyagból(nem tudom mennyi lesz) akkor miből tudok pénzt termelni, mert multinak végülis ez lesz a lényege, de kérdés ,hogy ,hogy tudják folyamatosan fenntartani a keresletet a cuccok iránt ,hogy tudjon működni minden város. -
capa07 #268 Gameplay Walkthrough -
#267 Nem olyan öljük egymást pvpre gondoltam...
Harc a:
-nyersanyagokért
-ki épít előbb olyan gazdaságot amivel felhúzhat extrém építményeket
-verseny a területekért
És remélem alapból több lehetőség lesz mint az elődökben...
Mármint színesebb építmény választék -
donatus13 #266 Nem hiszem, itt nincs mivel, én is gondoltam rá ,hogy a támaszpontokkal csapást mérni egymásra, de igazából nem nagyon lehetne megvalósítani, talán majd gazdasági meg nyersanyag háború lesz ,hogy ki milyen árat szab meg olajra meg ilyesmire :D -
#265 Lesz benne pvp? -
donatus13 #264 Biztosan lehet majd jó csapatot csinálni :P hülyéskedést félre téve ,hogyha lesz ilyenre lehetőség. -
#263 Mennyi kedves "szomszéd" polgármester. -
#262 Jáccaniakarokmáveleáááááááá -
donatus13 #261 Annak mondjuk örülnék ha olyan lenne a játék mint a cities be volt ,hogy mindenkinek megvan a típusa pl mezőgazdasági termékek, olaj, élelmiszer, víz stb amire rágyúrna és azzal kereskedne, mondjuk nagyon kíváncsi vagyok ,hogy a multit ,hogy oldják meg. -
#260 Én is hozzád! -
donatus13 #259 Második pikcsőr Remélem ti is megveszitek majd megkereslek titeket a neten és ami létezik erőmű oda építem a határhoz:DD:D:D:D: -
capa07 #258 High Res SimCity Gallery -
donatus13 #257 Már most megfogott alig várom mindig is egy multis sim city re vártam , ez egy álom:D -
#256 More City, less Ville... LOL! -
Coolfire #255 Lesz SimCity Social is.:)
-
#254 Nagyon komoly -
#253 Érezni hogy él a város -
capa07 #252 -
ntex #251 In-game bejátszás alapján pofás kis játék lesz ez, tök király hogy lesz benne nézet amiben lehet látni hogy működik a város :) -
capa07 #250 -
BYpsilon #249 Még 9 hónap és itt van. Nagyon úgy néz ki minden egyes lakó és annak hatása a városra külön le lesz szimulálva. Következmény lehet gyűjteni 4 magos procira :)
Kiváncsi leszek azért a Social kiadásra is. Mindig is szerettem volna böngészőben játszható verziót. -
capa07 #248 Release date -
#247 Erős Sims 3 beütés. -
#246 Nincs semmi az épületek körül... remélem ezzel kezdenek valamit -
#245 Szerintem ide az már sok lenne.
De van ilyen. -
#244 az lenne jó ha az utakat is mi terveznénk meg, kanyaródósávok, stb :D -
#243 Ezzel a tilt-shiftes kamerahatással egészen makett-szerű lesz a város, ahhoz pedig ezek a makett-színek jobban illeszkednek szerintem... olyan, mint egy hatalmas terepasztal. -
#242 3 korai screenshot még így korai grafikával se néz ki rosszul szerintem, ennél több mondjuk nem is igazán kell, csak a színek annyira ne legyenek csili-vilik, jobb szeretem a realitást :) de ha lesz benne esetleg időjárás akkor el tudom képzelni h egy naposabb időn a városom igen is tündököljön, egy zordabbon pedig szürkeség uralkodjon -
pzolika978 #241 A játék lényege, hogy minél fejlettebb, élhetőbb várost / régiót hozzunk létre.
Az elején nem lehet minden igényt kielégíteni, ezt tudomásul kell venni. Ez nem egy leülök, építek, és dől a lé játék, itt gondolkodni kell, hogy mi a fontos, mit fejlesztesz, egyensúlyt alakítasz ki a kiadás és bevétel vonalon, adót emelsz, csökkentesz, támogatásokat elvonsz, vagy adsz, ez mind a játék része. NEM SZABAD ELBUTÍTANI, CSAK AZÉRT MERT NEM TUDSZ VELE JÁTSZANI!!!!
Itt gondolkodni kell!!!!
Remélem a következő rész még realisztikusabb lesz a 4.résznél. -
#240 haters gonna hate!
no offense, just kiddin' !