11758
  • Carlos
    Akkro jó. Nekem úgyis 0 day vétel lesz.
    Csak nem akarok szopni, mint annó a Spore-al. Többet szivtunk az eredetivel, mint aki letöltötte a SkidRow-t.
  • Dzsini
    Szerintem a lenti cikk címében egyszerűen rosszul fogalmaztak. Bár ott DRM-et írnak, a szövegben már a szerverről beszélnek, és a Battlefieldet és az SW:TOR-t hozzák fel példának - ott is a "másolásvédelem" az autentikációról és szerveroldali adatszolgáltatásról szól.

Nem kell rögtön szívrohamot kapni a DRM betűktől :)
  • Carlos
    Énis aszondanám, hogy csináljanak olyan "védelmet" mint a diabló.
    És nem szarakodni a drm-el meg egyéb szarságokkal.
  • Dzsini
    Mivel ez is szerverfüggő lesz (ezt már beszéltük itt, hogy folyamatos szerverkapcsolatot igényel a játék), így a "másolásvédelem" kifejezés helyből problémás. Másolja az, aki akarja, ha csak egy kis részét teszik a dolgokat szerverre (még annyira sem kell, mint a Diablo III-nál), akkor már egy jó időre lefékezik az összes warezolni vágyó lehetőségeit, szerveremulációt írni nem sétagalopp.

(a micropayment fizetés pedig soknak hangzik, de annyira nem nagy pénz a nagy cégeknek: a Rovio (angry birds cég) 107 milliós bevételt hozott 2011-ben, a Zynga (*ville) 1,1 milliárdot, a Modern Warfare 3 ezt az 1 milliárdot 16 nap alatt összehozta (US Dollárban) - persze a kiadások is nagyobbak mellette, de a cégeknek érdekében áll komolyan megvédeni a fejősteheneiket - a SimCity pedig remélhetőleg az lesz, mert jó lesz)
  • Fenrir
    Haha, remélem olyan lesz mint az Ubisoft-é volt, amikor folyamatos internet kapcsolat kellett egy játékhoz. Játszottam Settlers V-tel steam-en singleplayer-rel, megszakadt a netem, erre megállt a játék is és addig nem volt hajlandó menni tovább amíg vissza nem jött a net.

Csodás volt :D
  • Carlos
    Csodás...
    Azok akik eredetit vesznek szopnak, a warezosok meg örülnek.
  • Ironman2
    Az EA sokat dolgozik a DRM-en

Minek? Megint egy óriási baromság amivel az eredetisek fognak szívni.Hagyjuk már ezt a másolásvédelmi szarságot! Facebookon meg jót kaszálnak közben az ingyenes Sim Cityn.Már én is fizettem bele vagy 900 ft-ot.
  • sherlock1

• Carlos
    Jaja:
    "In October 2011, Will Wright became a member of the Board of Directors of Linden Lab, the creators of Second Life."
    forrás
  • Kit--Kat
    Én nem vagyok igazán benne a játékipar történéseibe, de úgy tudom, hogy a 4. rész fejlesztésében már nem vett részt és a spore után el is hagyta a Maxist, sajnos teljesen átvette az irányítást az EA.

Ezt nemrég olvastam azt hiszem a Wikipedian.
  • LeWyTy
    megvolt a taktika... de ne offoljunk
  • Carlos
    hehe... akkor jól toltad... :)
  • LeWyTy
    kb 24óra alatt
  • Carlos
    Naja, de ezt megszerezted?
  • Carlos
  • Carlos
    Megvan. Valamelyik sims kieg volt asszem.
  • Coolfire
    Ők fejlesztik,de talán WW mester nem vesz részt benne.De cáfoljatok meg,ha nem így van.:)
  • LeWyTy
    A spore is szerkezetileg jó, de történetileg túl egyszerű...
  • Coolfire
    Nono..nem rémlik pölö a Superstar?:)
  • Carlos
    Hmmm... ez kimaradt nekem.
    Viszont megcsinálták cserébe a Spore-t.

Akkor a mostani SimCity Maxis-os lesz remélem.
  • Coolfire
    Van,mivel Will Wright találta ki az egészet.:)
  • Coolfire
    Nem.Az első rész,az tisztán az övék volt.A második rész felénél Will Wright és a Maxis is lelécelt a köcsög EA miatt.Ekkor alakult meg a Sims Studio.:)
  • Carlos
    Tisztában vagyok a Maxis munkásságával mert a játékaikon nőttem fel.
    A Sims-ek sose kötöttek le 1 napnál tovább, de meglepődtem, hogy a Sims 1 és 2 után a 3-at nem ők csinálták.
  • LeWyTy
    Azér...egy egszen pici közük csak van a simshez A sims 1 borítókon meg intróban még ott volt a logójuk, a 2ben meg a 4ban nem tudom miért nem.
  • Carlos
    e!
    Nem maxis a sims 3?
  • Coolfire
    A Sims 3-nak semmi köze a Maxis-hoz,sajnos ez meg is látszik.A The Sims Studio csinálja ezt a bughalmazt.
  • nyirog
    ea játékoknál mindig választható angol nyelv is, max regeditben átírod ha telepítésnél nem adja be mint lehetőség :D
  • ntex
    Legfeljebb majd külföldről veszed meg :D
  • Carlos
    Remélem választható lesz, mert én hülyét kapnék a rámerőltetett magyartól (Sims 3)
  • ntex
    Vagy oda még nem jutott el hogy lesz magyar nyelv is benne
  • Fenrir
    Jah, még drágább lesz :P
  • Carlos
    Szerintem még változhat. Messze van még 2013 február.
  • Ironman2
    Akkor mégse lesz magyar!
  • LeWyTy
    Jó én csak átváltottam a 60-80€uro-t/FT-ra
  • Carlos
    Hmmm?
    17-22K lesz magyarországon?
    Az egy kicsit horror. Az egy CE ára...

Eszerint 12K:
    galaxis
  • LeWyTy
    Csak én sokallom azt a 17,103/22,804.-FT-ot??mármint az átlaghoz képest...
    A játékhoz képest nem sok "Ha rászolgál"
  • LeWyTy
    Szerintem ha már most magyar az eredeti oldal... nem létezik hogy nem lesz magyar nyelv is benne
  • Nohab
    Nem lepődnék meg. Sims 3 is Maxis muunkája, és ott van gyári magyarítás.
  • Carlos
    Hülyét kapnék...
  • Coolfire
    Nem volna rossz.