11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
#319 lehet, hgy magyar nyelven fog megjelenni? :O -
capa07 #318 Magyarra is lefordították a hivatalos oldalt -
capa07 #317 Egy összehasonlítás -
#316 egész tetszetős képek, már csak a hud-ra vagyok kíváncsi és az abban helyet foglaló "dolgokra", minden egyes darabjára -
ntex #315 én már a "gyári" villamossal is elégedett vagyok :D -
#314 Bárcsak megoldanák hogy a telkekre lennének rendes behajtók, nem mindenhol járda. -
capa07 #313 -
capa07 #312 -
ntex #311 Jól látom hogy minden autó külön zajforrás lesz? így könnyű lesz leszűrni hol van nagy forgalmi zaj :D -
capa07 #310 Sounds of the City -
#309 http://www.simcity.com/en_US/blog/article/The-New-SimCity-Through-a-Tilt-Shift-Lens -
Sharx #308 Lehet hogy még nem ez a végleges de érdemes megnézni -
Sharx #307 Alig várom!
Itt meg lehet nézni hogy elindul -e.
Teszt -
capa07 #306 Viszont azokat a képeket még nem láttam! -
#305 Ez szerintem Márciusi hír. -
capa07 #304 Szerintem nemsokára erről lesz valamilyen bemutató! -
#303 Attól függ menyit haladnak vele, vagy mit nem mutattak még be E3-on -
ntex #302 Vagyis Gamescom -
ntex #301 Games Convention Kölnben, Augusztus 15-19 között, kérdés hogy a Sim City ott lesz e :) -
#300 Mikor lesz megint ilyen "bemutató", mint az E3, hogy adjanak egy kis morzsát a játékból? :) -
#299 -
donatus13 #298 Arra leszek kíváncsi a zöld energiát ,hogy teszik bele a játékba, és ,hogy milyen áron lehet majd össze dobni egy olyan rendszert. -
#297 Csillapoggyá le! ez még nagyon nem végleges verzió... még minden megváltozhat. -
#296 -d :D -
#295 Jód, de ez nem igényelne nagy munkát, hogy megcsinálják. Azért mégis csak hülyén néz ki ez a fogaskerék effektus. -
#294 Ez legyen a legnagyobb baj vele :)
Amúgy ha be van telepítve, akkor úgysem veszed észre - kis épületeknél (gazdag negyed) úgyis tele van gyeppel meg ilyesmivel a környék, a sűrű belváros pedig úgyis merőleges utcákat igényel. -
#293 Nekem az nem tetszik, hogy amikor az íves utcákon parcellázik automatikusan a program, akkor buta réseket hagy a telkek között. Ez így elég hülyén néz ki. -
donatus13 #292 *testreszabhatóak -
donatus13 #291 Nekem a grafika álom szépnek tűnt, majd meglátjuk, engem sokkal inkább az optimizáltság fog érdekelni, meg ,hogy mennyire testre szabhatóak az effektek. -
#290 A zónázás megvan, szépen látszik a videókon, mikor az út mentén a parcellákat színezi a klasszikus Residential-zöldre: a #276-ban a videón 5:30 előtt-után. Ránézésre úgy néz ki, hogy az úttól X távolság jelenti az út vonzáskörzetét, és azt lehet valamelyik zónának kijelölni - aztán mérettől és igényektől függően húznak fel rá épületeket az odaköltözők.
A ledobált épületek pedig ebben a videóban is speciális épületek: városháza, kórház, talán egy erőmű, iskola/könyvtár, stb. -
#289 Még egyik sem gameplay csak bemutató, nem? Bár nekem így is jó lenne. -
#288 meg végre jó lennne ha bemutatnának egy zsíros játékmenetet is, nem csak renderelt játékmenet vidit, szeretném már látni azt a HUD-ot, szeretném látni a rendelkezésre álló eszközöket stb-stb, remélem a zónázás azért megmarad és nem csak egyenként lehet majd épületeket rakosgatni.... -
#287 én a grafikával se nagyon szimpatizálok, nem tudom minek kellett ilyen gyerekes sims 3 grafikával megtoldani, annyira unrealisztikus, sc4 grafikáját elég lett volna kicsit feldobni pár effekttel és 3D-be átültetni és sokkal jobb lenne, plusz akkor a "látvány" nem menne a beépíthető terület nagyságának a rovására... de ehhez már késő mert ilyen lesz, most már csak remélem h ami az e3-as vidikben volt látható nem a végleges textúrázás... -
donatus13 #286 Engem nem érdekel :D csak a multi legyen király :P kereskedni lehessen folyamatosan , nyersanyag háború, minden legyen:D -
capa07 #285 Hát februárig még van idő, gondolom az apró részleteket most fogják kidolgozni, illetve finomítani -
#284 Jaja... én meg azt remélem hogy a házak körüli dolgok részletesebbek lesznek mint most...mer így a vidik alapján elég gagyi, bár gondolom ez csak egy bemutató verzió. -
capa07 #283 Kíváncsi vagyok, milyen eszközök állnak majd a rendelkezésünkre a tereprendezéshez, hogy fognak kinézni a folyók, tavak, hegyek stb. illetve milyen növényzetet, kőzetet vagy más dekorációt használhatunk. Mert a 4-esben a letöltött cuccokkal elképesztő dolgokat lehetett művelni.
-
#282 Akkor szóljon valaki hogy rakják be -
capa07 #281 Igen, jól néz ki!
Megjelenés: 2013 február -
Cefre #280 mikor jelenik meg ?