11758
| Hivatalos oldal | | | Simtropolis Wiki | | | IGN Wiki | | | Patch infók | | | Manual | |
| SZERVER FIGYELŐ | | | Hasznos link | | | Hasznos link 2 | | | SC Reddit | |
| Modok/Letöltések | |
-
#599 FB termékek kizárva? -
#598 A tucat azt jelenti, hogy sok hasonló van, és azok között sem kiemelkedő.
Valaki fel tudná sorolni az elmúlt 3 évben megjelent többi tucatnyi városszimulációt? -
#597 Várjuk ki. -
#596 Ne értsetek félre! Én várom a játékot, DE!
(ez az őszinte véleményem)
Ez csak egy szar multis socities lesz egy minimális gazdasággal,
és parasztvakító grafikai effektekkel.
Utóirat:!!!TUCATSZAR!!! -
#595 bből is csak egy kép van, hogy ott a megállo. de a villamos nem fog megálni csak elhuz :D -
capa07 #594 -
HM #593 Mégis ezzel reklámozzák és nem a gazdasági résszel. (Jah hogy az is butított lesz, mint a többi funkció, amit eddig láttunk.) -
#592 +1 -
#591 Ez az a pont, ahol eszemfaszom megáll. A katasztrófák csak egyfajta vicces extra, nem erre hegyezik ki a város grafikai modellezését. -
#590 Ja ezek nekem is feltüntk, de inkább már észre sem akarom venni. -
#589 aha.
meteornál, illetve forgószélnél az autók észre se veszik hogy baj van, vaj volt és mennek ugyanugy tovább, vagy éppen bele. fasza MI.
akkor földrendégsnél pedig az épületek oké hogy összedőlnek (full eltünnek, legalább romok lennének, amit aká fel is lehetne ujitani, vagy lerombolni)
de az utak... annak meg semmi baja. legalább kátyuk lehetnének rajta :D hogy aztán fel lehessen ujitani. -
#588 2013 március. :( -
#587 -
capa07 #586 -
#585 Na tényleg álljunk már le! -
#584 Józsi, holnap hozzál már a husboltból egy kilós csirkecombot! -
#583 Tőlem elfér, nem nagyon keveredik közé SimCity-s információ. -
capa07 #582 Legyetek oly szivesek ezt privátban vagy egy másik topikban beszéljétek meg! Köszi! -
#581 Java + Seleniumban autómatizált teszteket írok. -
#580 Java-t nem tudsz írni? -
#579 Pontosan! -
#578 Dubstep = sztyeppei dobolás? -
#577 -
#576 -
#575 ! SHUT UP AND ENJOY THE DUBSTEP ! -
#574 Hagyátok már abbaaz off-ot -
#573 huh azt nagyon megköszönném! ha elfelejted majd rádzörgök még!:) -
#572 Tesztelő és designer voltam leginkább.
De pl a CRC-nek az AI útvonalát is én állítgattam. (és az első kiadás dobozának a hátulján is az én screenshotjaim vannak) :)
Off megint (saját videók, kivéve az utolsó):
-
#571 Hát nekem lehet hogy van még pár tiszteletpéldányom. Szétnézek és visszajelzek ha nem felejtem el. -
#570 Az igen, szép felhozatal. A Panzersek, nagyon ott vannak imádom, a Midwayhez nem volt szerencsém, csak hallottam, hogy nagyon jó. A Cross racing demóját meg szanaszéjjel játszottam anno. Tudom, hogy off, de ha már szóba jött ez, mesélhetnél róla, hogy a fejlesztések melyik részében vettél részt, itt úgy is csak csöpögnek az infók az Sc-ről. -
#569 -
Austin Bailey #568 szerintem meg te fejezd be. -
#567 Szerintem most fejezd be... -
#566 OFF:
Monster Garage??
Neeeee!:) Hatalmas game volt!!!:)
hol lehet most rálelni? -
Austin Bailey #565 pedig úgy tűnik... -
#564 pfff... nincs szükségem erre. -
Austin Bailey #563 Végre elkérkedhettél a dolgaiddal. Nyilván hosszú évek óta erre vártál. Hogy megmutathasd hogy miben vagy több és jobb. -
#562 őőőő... nem, többek közt ezeken a címeken dolgoztam amig ki nem szálltam a játékfejlesztésből...
A többiektől bocsi az offért! -
Austin Bailey #561 ja bocs, nem tudtam, hogy te vagy a télapó. Amúgy te is retardált vagy ezen az alapon nem? -
capa07 #560 Valamiert nem tudom beszúrni a képeket! :(
De az oldalukon vannak még képek