XCOM: Enemy Unknown
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lesz multi vagy online része?
Talán tényleg nem lesz ez olyan rossz.. No meg a DLC áradat, remélhetõleg köztük sok ingyenes 😊 LOL..
Patchekkel is lehet majd operálni..
Én nem tettem le róla a hangulat jó, a többi meg kiderül.
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nagyon ki vagyok éhezve már az UFO-ra, gondoltam ez talán jó lehet.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Mellesleg honnan vettétek ezt a 6 faj dolgot? Én többrõl tudok: sectoid, floater, thin man, muton, berserker, cryssalid, cyberdisc, sectopod, drone, ethereal. Plusz vannak még ilyen variánsok: floater heavy, muton elite, sectoid commander. Ezeket a játék fájljaiból néztem ki, de nagy részével találkoztunk már a videókban is. Az régiben pedig összesen 11 féle faj-szerkezet volt. Ez se kevesebb.
Kutatás is csak azért ilyen általános, mert még az elején vagyunk a demóban. Logikus, hogy egy tök idegen technológiát nem tudunk ripsz-ropsz lemásolni, elõbb általánosságban kell többet megtudni róla. Pl. az egyik videóban már kikutattak valami nanopáncélt, ami az idegen anyagok jobb megismerése után vált csak lehetségessé (ugyan én mondtam, hogy ne példálózzunk, de hát a régiben is az idegen fémek kutatása után tudtunk páncélt gyártani).
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Bár az tetszett, hogy mivel Európába tettem a bázisomat a demóban és máris olcsóbb lett a kutatókomplexumok fenntartása stb., plusz elsõ USA küldibõl kaptam még 4 tudóst. Lehet lesz ez még bonyolultabb késõbb.
Pl. rakhatnénak bele (fél)automata kutatást/fejlesztést/fejlõdést a dumpkopfoknak és mélyebb, részletes fákat a profiknak.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nehézséget, ellenségek fajtáját, bevethetõ egységek számát lehet vele állítgatni a demóban.
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
Kíváncsi vagyok, mikor már 6 tagunk lehet a droptímben, akkor milyen összeállításokat enged meg.
Önmagában egyébként az hogy megpróbálnak változtatni az nem rossz dolog, franc akarná újból végigjátszani az Xcom 1-et. Az a baj inkább csak, hogy a változtatások a játék érdemi részében (tartalom) mindenhol csak és kizárólag egyszerûsítések és leépülés.
Egyedül a tálalás (graf/hang) ahol egyértelmû a fejlõdés.
én is ezt magyarázom 😛
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Dede.. pont az a baj hogy egy 2012-es XCom-ot kapunk. CSicsa-micsa-marketing, jó graf, jó zene 😊
De azért sztem mindenki ki fogja próbálni 😄
Emlékszem, nekem rossz verzió volt belõle és ott mindíg kifagyott (hiányzottak a grafikai elemek az utolsó pályához).... net meg tán nem is nagyon volt elérhetõ még akkoriban a többség számára, így ennxiben maradt...
Pedig az elsõ részt rongyosra játszottam, volt hogy befejeztem a teljes játékot, másnap pedig kezdtem újat. De a harmadik rész azonnal belopta magát a szívembe.
Teljesen korrekt volt, tény hogy a stratégiai rész az xcom1-2höz képest teljesen megváltozott és volt akiknek nem tetszett. De a taktikai rész ugyanaz maradt.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Six Alien Races...
Six Different Weapons...
Six Fully Customizable Soldiers...
One Base...
XCOM: Enemy Unknown
Bár mikor megjelent a harmadik rész akkor is mekkora lázongás övezte, hogy sok mindenbe belenyúltak. Most meg mindenki összetenné a két kezét egy UE3-as verzióért szerintem. 😊
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu