XCOM: Enemy Unknown
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Probléma az élve elfogás, de kell eröltetni, mert megkapod a fegyót és a kikutatás után már lehet is felszerelni a bandát, nem kell a drága nyersanyagot/zsét pazarolni a gyártásra. Sajna run&gun után nem lehet bénitani, de igy is a lightning reflexes assault a legjobb esély (esetleg sprinter support, de ott ugye medikit figyel az elején).
Az klasszik UFO egyik kedves feature eleme volt, hogy sorozatlövésnél a közel álló ellenfelet eltalálhatta a szórás. Itt ez lehetetlen. A 4 floater pár mezõn belül volt, de hiába lõsz, egyszerre csak egy sebzõdik. Bevágtam egy gránátot, a 4-bõl 3 1 HP-val de túlélte...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
De a fõ gond a taktikai csata, az összes ugyan olyan, 20x-ra rakosgatni az embereket ugyan abba a taktikába, unalmas..
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
A küldetések már inkább "munka" mint szórakozás, semmi nemû taktikázást nem igényel ha lassan óvatosan mész, coverrõl coverre igazából nem nagyon kell trükközni.
Az AI tragikus..
Az is elég fájó pont, hogy az embereim pár óra után fullra ki vannak maxolva, nincs fejlõdési lehetõség..
Jó kis game ez de pár 10 óra van bent, addig érdekes aztán ennyi. 😞
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Most volt az elsõ bombahatástalanításom.
Bár lehet így egy kis hátrányból kezdünk.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Asszem újra kell kezdenem, mert zöldfülû embereimet csak lemészárolják. Mondjuk vicces, hogy nekem lehet 5 emberem, az ellen meg úgy jön, hogy 1 kör alatt hirtelen felbukkan 4 floater meg egy muton miután már 1 mutont legyaktam. Sok szerencsét ekkora túlerõ ellen.
Egyszerûen röhejes ez az ember korlát. Az eredeti UFO-ban legalább a mennyiséget szembe tudtam állítani a minõséggel. Itt nem tudom. Egy very small UFO-ban volt 8 vagy 9 ellenfél, legalábbis ennyi láttam, mielútt meg nem halt mindenki. Akkor mennyi jön majd egy nagy UFO-ból vagy bázison...? Na nem már...
vaakuum: mivel nincs pontrendszer nincs értelme megállitani az embert, már elhasználtad a mozgásod. Annak lenne értelme, hogy dash-nél megállitani kék határon, (aki dashel az megérdemli mondjuk), ezt el tudnám képzelni skillként.
Mindegyik más jutalmat ad és amelyiket nem csinálod meg, az az adott országban (nehézségtõl függõen) 1 vagy 2 ponttal rontja a pánik helyzetet és az adott kontinensre is kihat. Míg ahol megcsinálod ott javul a pánik helyzet. Szóval ezzel is lehet és kell taktikázni és amíg nincs elég mûholdad, addig ez marad járható út egyedül a pánik szabályozására.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
A katonák szintlépéséhez pont ugyanannyi kill kell, nehézségtõl függetlenül. Tehát az Xp pont ugyanolyan gyorsan jön, mindegy hogy easy vagy éppen impossible (igazából ez a classic mód, nem az amit classic-nak feltüntet, mert az csak a hard, meg lehet nézni a XComGame/Config/DefaultGameCore.ini-ben, ahogy sok egyéb mást is, mint például ellenség és katona alap statokat, adott osztály adott rangjánál mi fejlõdik, milyen fegyver/páncél milyen képességekkel bír, mennyi ideig tart egy adott fejlesztés és mibe kerül, adott nehézség milyen változtatásokat csinál és így tovább).
Amúgy milyen nehézségen nyomod, hogy ennyire szenvedsz a játékkal és folyamatosan hullanak az embereid (én ugyan csak classic-on nyomom, már a nehézségi választó szerinti classic-on, és egy kivételtõl eltekintve, mikor egy küldetés során egész egyszerûen beragadt az ellenfél köre és nem akart véget érni, így emiat az egés zküldetést elölrõl kellett kezdenem, nem töltöttem vissza állást, ám embert összesen 6-ot veszítettem ezen a fokozaton az elsõ végigjátszás alatt úgy, hogy ebbõl 3 a tutorial során halt meg)?
Amennyiben esetleg sikerül eljutnod addig, hogy SHIV-eket alkalmazz, onnantól könnyebb lesz a dolog. Szívós kis gépek ezek (már az alloy változat, a teljesen alap az határeset, tud nagyon hulladék és félelmetesen hasznos is lenni) amik felderítésre, lekötésre eszement jók és ha fejleszted a fegyverzetüket a Forge-ban, akkor több mint hasznosak tudnak lenni.
Noha idõnként jönnek olyan kérések, hogy passzolj le egyes nemzeteknek valamilyen cuccból x darabot és cserébe pénzt adnak. Ezek között elég sokszor csak általad gyártható eszközök is lenni szoktak.
Molnibalage:
Vissza lehet vonulni majd minden csatából. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy beviszed az embereidet a startzónádban lévõ kék színû négyzetbe és körváltáskor rákérdez a program hogy akkor abbahagyod a feladatot és lelépsz? Egyedül az idegen bázis foglalásnál és az utolsó küldetésnél nincs ilyen lehetõséged.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Ezek meg simán bemennek 3 pók közé.
Remélem kitaláljátok mi a hiba. 😊 😄
Ez a bug gyakran elõfordul sajna.
nagy régi ufo fan voltam.
ez jó játék. de nagyon gyors, és árkádos.
kevés tech, nincs loot, ha nem pontosan azt fejleszted és csinálod amit kell, akkor veszítesz, vagyis lineáris!
de jó játék ezért adtam neki esélyt. már a 3. hónapban tartottam, amikor lefagyott a játék. csata közben. nem tudtam mozogni az emberekkel. mentést nem nagyon csináltam. szóval kezdhetem elõröl, de lehet hogy nem lesz kedvem hozzá.
lesz valami DLC vagy MOD ami kibõvíti és szabadabbá teszi a játékot? remélem..
War. War never changes...
Az is vicces, hogy egy very small ship landolásakor volt vagy 7-8 ellenség. Úgy legyakták a négy emberem, hogy ehaj. Eddig tök jól céloztak. Most 5 db 70% feletti lövésnél NULLA találator értek el.
Az az érzésem, hogy néha csal az MI...