XCOM: Enemy Unknown

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Eladni? Lehet katonát eladni? Fizetnek is érte?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Az meg szintén állatság, hogy nem lehet visszavonulni egy csatából. Én legalábbis nem találok ilyen lehetõséget..

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ezzel a kábítósdival én is szenvedtem vagy 4 küldit, mert sehogy nem jött össze, mindig le kellett lõnöm õket...aztán egy leszállt ufónál odadobtam két füstgránátot, és elbújtam egy kõfal mögé a kábítós ürgével.
Egy thinman kitört, és pont ugyanannak a falnak a másik oldalán akart elrejtõzni a füstben, két lépésre az emberemtõl 😊

A másikat (a kristályt) benn az ufóban fogtam el, ajtóhoz odaálltam kábítós ürgével, és új körben bementem, amennyire lehetett, és mivel túlélte az elsõ sorozatot az ufótól, el tudta kábítani.

Most azon gondolkodom, hogy kiket kell eladni a csapatból, hogy ne a hulladékot szintezzem, de nem tudom, hogy a fejlõdésük egyedi, vagy kaszt-specifikus.
Ha egyedi, akkor lehet eladni-venni, amíg össze nem jön egy korrekt csoport, de ha a képzettségének a függvénye, akkor meg mind1, nem kell szelektálni õket.

Amit a snipernél én látok, az a squad-sight semmit nem ér, 3 küldetésben sem tudtam használni, nem látta azt, amit a 3 egységgel elõtte álló másik katona látott. Ennél hasznosabb lett volna a mozog-lõ kombinációt választani.

pluhi
Az tuti, hogy rookie-kal nem fog menni, valahogy ki kell hozni, hogy a pár megmaradt ember kb. ugyanaz legyen.
Akartam inditani egy Ironmant, de már a tutorialnál lerohadt, az elsõ harc 3. sectoidja nem volt LOSban a flankelés után, a másik emberemet meg nem találta el a szerencsétlen(a script szerint annak meg kéne halnia). Ahogy olvasom a hivatalos forumon, tonna bug van, ha Ironmant kezdesz, jobb lesz várni vele patchig. Marad sima classic.
A will és aim képességek minden katonánál máshogy fejlõdnek, vagy egy adott típusban (pl. heavy) mindegyikük egyformán fejlõdik, ahogy szintet lépnek?

TreDoR
Nembaj, mire egyszer sikerul megcsinálni a 2. pályát, már a kisujjamban lesz az osszes map <#idiota>

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

TreDoR
Na, megint kezdhetem elolrol 😞

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

TreDoR
impossibleon a kemény 4 db embered kozul az esetek legnagyobb részében 1 embered sem éli túl.

Molnibalage
Nem a medikit lövi le. Semmi nem ér a medikit, ha a 4-5HP-s embert lelövik, mert a halott ember és embert nem gyógyítja semmi... Tehát semmi értelme a medikitnek, mert a +2 vagy +3 HP (nem emlékszem, hogy mennyi), az többet ér.

Molnibalage
Ez nagyon szép, de ha 0 support embered van, akkor a hajadra kenheted. Azon a szinten, ahol én tolom egy ember jutott túl a base promotion szinten és õt is most lõtték le.

Szóval könnyû szinten lehet, hogy sokat fejlõdik a katona, de nincs rá szükség. Nehéz szinten meg lassan, és akkor sem éli túl. Ugye érzed, hogy a két fõ változó nem külön külön, hanem egyszere változik, ezért lehet az, hogy normal túl könnyû, felette meg már eléggé vicces...

pluhi
A medikit lelövi 4-5 HP-ról az embert? Was<#idiota>?
Amúgy egy kigyúrt support 10HP-t gyógyit háromszor egy bevetés alatt (nem csak magára).
TreDoR
Sikerult másodszor megcsinálnom az elso pályát <#taps>

Molnibalage
Az is zavaró, hogy nem én választom meg, hogy mi lesz a katonából. (support, heavy, stb.)

Ha meg nincs elég misszió, akkor soha nem derül ki, hogy kibõl ki lesz. Mindig nem lehet noob katonákkal járni. Azt sem vettem észre, hogy a képességeik fejlõdének, csak skilleket kapnak.

WTF...?

Molnibalage
Az viszont kibaszottul röhejes, hogy csak a kézigránátot lehet cserélgetni. Mi értelme a medikitnel, ha a max. hp kisebb...? Szerintem semmi. Ugyanis 4-5 HP-rõl lelövi az embert és meghal. (Én úgy látom, hogy csak saját magát lehe gyógyítani.)

Az elsõ bénító fegyverhez közel kell menni, de arra az emberre meg nem adhatsz vértet...

Szóval azért vannak benne állatságok rendesen...

Molnibalage
A hangulat tényleg ott van. A majdnem legnehezebb szinten tolom. Az elsõ terror végén viszont felbaszta az agyam...

A végén 4 emberem volt életben és jött négy repülõ cucc. 3-at erõködés nélkül leszedtem, aztán az az egy maradék kifektette még két emberemet, mert a legtapasztalatabb a géppuskából összevissza 3-at sebezett bele egy lépésrõl a másik kettõ meg 70%+ találat mellett elhibázta. Anyád. 1 szintre volt a capatintõl, most kezdhetem újra a ternírozást. Igen, most sem töltök vissza. 😊

yesname
Szerintetek van értelme új katonákat fejlesztgetni küldetések alatt, vagy inkább ha összejön a szükséges 5 darab amit jónak látok, akkor csak azokkal menjek?

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

NAGYON KIRÁLY A JÁTÉK!!! TUDOM AJÁNLANI!!!
Sziasztok! A régi UFO-val már a 90-es években a megjelenéskor játszottam, így UFO-veteránként a véleményem a játékról:
Az összes eddigi UFO próbálkozást kenterbe veri!
A legjobb! Ez 2012-re hangolt igazi UFO: Enemy Unknown! 😊 Minden új, a hangulat is új, itt-ott nyomokban kikacsint a régire.
Classicon kezdtem, ami igazán izgalmas szint: eléggé odab*sz helyenként, úgyhogy van sokszor miért izgulni! Mindig jön valami új és meglepõ, végig fenntartja az érdeklõdést. Most kerültem oda, hogy szembetalálkoztam egy olyan kétlábúval, hogy beszartam olyan erõs. Nem, nem a muton katona. 4x nagyobb 😄
Remekül ki van találva a bázis és a küldetéses rész is. Az irányítás fullra át van variálva, sokan írják h a konzol miatt...igen. Sokan írják, hogy le van butítva..de szerintem pont annyira amennyire kell. Nem érzem, hogy ezt még jobban kellett volna bonyolítani, szerintem sokat csiszolódott, mire elérték így ezt az irányítás-rendszert. Optimális.
Végre egy olyan új UFO, amivel eleget foglalkoztak és látszik, hogy rajongók csinálták.
Rengeteg értékelés 10/9-est ad. Én is ennyit adnék részemrõl.
A játék remek lett, de a hangulat amit a régi hozott az félelmetesebb. Az amikor este a kis sectoid szürke feje kilóg a búzamezõbõl..és szól alatta az a zene..az felülmúlhatatlan volt a régiben.
Van még benne pár bug, de idõvel tuti javíták.
Én összességében eléggé elégedett vagyok!
Udv!

Sztem nagyon jol sikerult a jatek.Tegnap egeszen durvan be is szippantott!Csupan keso este hagytam abba,mivel kifagyott a jatek.
Gondoltam majd ma folytatom,de amikor elinditanam ezt irja:
failed to find default engine .ini to retrieve My Documents subdirectory to use

Mit tudok tenni?Volt vkinek hasonlo,vmi 5let?
Es ha ujra kell raknom hova teszi a menteseket,mert elegge sajnalnam a sok remek emberem,meg kutatast?
Elore is koszi!
Yah nem az ereditivel tolom. :/

pluhi
Valszeg nem vagy LOSban a sniperrel.
Kivégeztem a game-et, hát kár volt normalt kezdeni, az elején még volt kihivás, utána már semmi. Nagyon kevés elfogni való UFO jött, valszeg azért, mert az elején szar volt a SAT lefedettség. Miután kitakaritottam a bázist, sétagalopp. Na mindegy, a kövi már classic/iron man lesz, ott lesz szûkölés az biztos (egy patchet azért megvárok szerintem).

Jó kombók szvsz:

Support(felcser): Sprinter/Field Medic/Revive/tök8/Savior. Egy ilyen mindenképp legyen a csapatban, messzire elér, sokat gyógyit és feléleszt.

Support(õrszem):Covering Fire/Smoke and Mirrors/Rifle Suppression/Dense Smoke/Sentinel. Normalon ez nem igazán szükséges, nehezebb fokozaton aranyat ér valszeg. Overwatch-ban igazi gyilkológép, suppress is elengedhetetlen azokra a célpontokra, amiket adott körben nem tudsz knyirni és veszélyes helyen állnak. Covering helyett a Sprinter lehet, hogy jobb, mobilitás mindenek felett. (Bénitót is sprinternek adtam.)

Sniper: Squad Sight/Damn Good Ground/Disabling Shot/Opportunist/Double Tap. Ezzel felhúzod magad valami magaslatra és mehet az irtás. Double Tap-pel egy kör alatt kiszed egy etheralt (gyak. Sectopodon/Berserkeren kivül bármit). Pisztolyra nemigen gyúrtam, az executioner felesleges, ha scope-ot használsz. Jól hangzik még a Snap Shot/In the Zone kombó, mozgás után ingyen kilövöd a flankelt ufot (flush outtal kombinálható).

Heavy: sajna nem jutottam upgrade-elt rakétavetõhöz, nem jött elõ a research opció, igy a vége felé már haszontalan volt a rakéta, ill. max fedezéket bontani volt jó. Bullet Swarm/Suppression/HEAT Ammo/Grenadier/Rocketeer. HEAT Ammo-t emelném ki, enélkül a Sectopodok nagyon sok gondot okoznak.

Assault: Aggression/Close & Personal/Rapid Fire/Bring 'Em On/Killer Instinct. Glasscannon build, rárohansz és széjjeltéped. Utána a többi téged, hehe. Eltakaritani az utsót király. Taktikai jelentõsége a Flush-nak van még, beállitod a többieket overwatchba, flush és vigyor😊.
tugyiti
Na és persze vannak bugok ,nem is kicsik ...

tugyiti
+ scater laser vagy light plasma az assaultnak és lerohanás két oldalról mindent visz 😄
még egyetegyet -> *mégegyet

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Nakker, megvan a lehetõségem hogy elfogjak egy etherealt van 10 élete ott vannak a katonáim körülötte meg egy a cuccal mondom akkor sebezzünk bele még egyetegyet. Erre úgy keresztülégeti egy 10-es criticallal hogy öröm volt nézni.... -.-"

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Tikal
ha elõször mozogsz, akkor utána még tudsz tölteni, de ha elõször töltesz akkor elveszi mindkét mozgáspontod..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Kandurex
Néztem a steam -en, hogy állítólag simán fut a játék XP alatt is, csak valami dll buzera vagy mi kell hozzá? Errõl tud valaki némi infót csurrantani, csepegtetni?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Nagy fájó kimondani, de így a 20-25. küldetés után kezd unalmassá válni a játék!:SS de nagyon!😞 Ilyet nem tapasztaltam még a pár évvel ezelõtt játszott UFO:ET-nél sem!:S 20 óra játék után unalmassá vált. Most már ki merem mondani, ez a játék fail, pedig nagyon bíztam benne az arcade mivolta miatt is, mikor elkezdtem játszani vele, de nekem a kevés taktikázási lehetõség zsákutca.
Én a medikitet, de úgy vettem észre hogy ha felfejlesztetted akkor már csak azt tudod gyártani, sõt amit addig legyártottál a rosszabbikból az is "felupgradelõdik" magától.
Csacsi
Én a foundryban kifejlesztettem a jobb scope-t, de gyártani nem tudom 😞

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

mint a lövésnél:
reload után nem mozoghatsz, lõhetsz
mozgás után még reloadolhatsz

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Sir Quno Jedi
A csipa tud fejre lõni skillel, a foundryban meg van egy fejlesztés a scope-ra, hogy a kritikus sebezhetõ helyeket kijelezze az ellenfeleken, gondolom azzal lehet válogatni, vagy csak bónuszt kapsz kritikálra.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Molnibalage
-Miért nincs célzott lövés testrészre? Ha más nem is, de a sniper kaphatna. Vagy van ilyen, csak a megfelelõ ability kell az embernek?

Mert ilyan a valóságban is igen ritka. A játék alapvetõ modellezése gátat szab ennek, mert nem valósak a távolságok...

Sir Quno Jedi
Most a titán armorra gyúrok, kíváncsi vagyok azzal mit fognak bírni. (pl. csipámnak "csak" a grappling hook-os páncélt csináltam, mert így fel lehet küldeni mindenhova, de azzal is túlél, hiszen csipa)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Jóók azok a páncélok azért. Legtöbb hp-s katonáim mindég feküdtek, mert az ellenség naná, hogy durva kritikálokat kúr be, így egy lövés egy halál, ámde carapace armor+chitin plating és nem kamu, a plazma fegyók ellen úgy véd, hogy 2-3HP-ket sebeznek vele rajtam plzmapisztollyal. Namost mire a 16-17hP-jét lebontják így a karakternek eltart egy darabig. Field medic odasunnyog ééés gyógyít. A support class nagyon baba tud lenni, ha alaposan felfejleszted (tud egy-két trükköt), míg a heavy a kedvencem mindig, de itt annyira nem bejövös, mer lassú és picirnyót béndzsa (nem lõnek pontosan nyilván). Azé két heavy-t, két assaultot viszek mindig, az uccsó csipa és medic. Néha több assaultot viszek.

Assaultoknak max. páncélzat, RUN&GUN + LIGHTNING REFLEXES lerohanják az ellenfelet, kapnak is, de adnak is. Full korrekt egység.

Furának tûnik elsõre, de egy eléggé vegyes csapat hatékonyabb tud lenni, mint egy homogénabb, én is nehezen álltam rá. Ha erõsen képzettek és magas szintû skilljeik vannak, nagyon barón kiegészítik egymást.

Fenrir
A reload meg mindkét pontot elveszi amivel mozoghatsz/lõhetsz, nem?

A halál csupán a kezdet...

overwatch: nem kell forogni, mozgó ellenre lõ, ha csak lövöldöznek az ufok fedezék mögül, akkor nem lõ, erre lesz majd egy skillje a supportnak (lövöldözõre is visszalõ) illetve az assaultnak (kizavarja a fedezék mögül, ilyenkor lõhetnek a többiek)

lõszer nincs, viszont minnél dúrvább a fegyver, annál hamarabb ürül a tár és kell a reload

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Fenrir
Nekem is tetszik a játék, bár van 1-2 dolog amit hiányolok/bosszant:

-Miért nincs célzott lövés testrészre? Ha más nem is, de a sniper kaphatna. Vagy van ilyen, csak a megfelelõ ability kell az embernek?

-Overwatch üzemmódban miért nem tudok az emberemmel helyben arra fordulni amerre figyelni szeretnék? Többször volt, hogy az emberem Overwatch-ban volt, egy autó mögött volt fedezékben, lép az ellenfél és nem csinál semmit, mintha nem látná. Egy olyan megoldást hiányolok mint amilyen a Commandos-ban volt, amikor egy kúpban láttam, hogy mit lát a katonám és ha ebbe belépett az ellenfél akkor automatikusan lõtt. Így nem tudom, hogy egy fedezék mögött kuporogva ki fog-e lõni fölötte vagy csak jobbra kiugrik és arra lõ.

-Jópofa, hogy teljesen testre lehet szabni egy katonát, kivéve a nemzetiségét. Ezt nem tudom, hogy miért nem engedték. Legalább csinálhatnánk olyat katonát aki teljesen nulláról indul és mindent én állíthatok be neki.

-A fegyvereknek nincs muníciójuk? Mert nem láttam sehol tárat amit az embereknek lehetne adni. Legalábbis az alapfegyvereknek nem kell semmi.

A halál csupán a kezdet...

egy kis segítség classic fokozatra overseerig (építési sorrend, vásárlások, stb), hogy ne legyen már a második hónapban -1 ország :-)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
na, ugye minden fillér számít, tehát tutorialt hadjuk bepipálva, mentsünk kínaiakat, kell az a 200 credit. ha kis szerencsénk van van két gõz lelõhely a bázison, kezdjük el kiépíteni az utat hozzá azonnal amint lehet, kihallgató mehet a bal felsõ sarokba, de a sat mellé ne tegyük, oda majd a nexus megy. Mindíg olyan küldit válasszunk ahol magas a panic, tartsuk mindenhol lent, mert egy idõ után már borzasztóan szivat a gép (ahova megyünk !csak terület! -2 panic, a másik két !kontinensen! +1/2). Amint megvan a gõz erõmû, már épülhet is a nexus sat, a kevés kis pénzünkbõl közben vegyünk mindíg elég satot (nexus+sima sat állomás:7 fellõhetõ satelit), de várjuk azért meg, hogy le menjen az ára 80 alá. kell még 2 kiegészítõ páncél, 1 medkit, 1 scope, 1 Arc. Ha valami csoda folytán marad még pénzünk 5 fõre fejlesszük fel a sqadot. Amint tudunk legyen két laboratorynk meg workshopunk, mert ha nem elégséges a felszerelés minõsége az overseernél akkor csúnya szopás lesz. Ufo kütyüket addig ne fejlesszünk amíg ki nem kutattuk a computert,power sourcot meg minden élõt akivel összefutottunk, mert ezek komoly bufot jelentenek. Szvsz foundry marhára ráér, tankot fejleszteni kár, mert katona helyére kerül, nem pedig 6+1 lesz. 8 berserker hullát feltétlenül szedjünk össze, mert idõnként (talán fél évente) van egy két nagyon komoly kérés az országoktól, pl 8 berserker hulla: 635 pénz + 4 scientis :-). Oversser ellen pedig kell a tracking computer is az új repülõn meg a plazmán kívül. Na most itt tartok, szívok az sectopddal, mert az elit csapat nagy része kórház + élve akarok egy elitet meg az Ethereált :-) , ja meg sniperhez: mint mindenkibõl, belõlük is legyen legalább 2, városi pályákra a squad sight, terepre meg a snap shot való

ja meg ha valaki eljut az overseer ufoig classic fokozatban az az elit csapatot vigye lehetõleg plazmákkal, medre gyúrt supporttal meg kábítóval mert:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a sectoid irtó kemény, ráadásul scoutol neki a többi egység, mert van rajta tüzérség és ha ürhajón kívül van akkor lövi a csapatot, ha a pálya legszélén van és még nem agroztuk be akkor is, ha meg összefutunk vele, akkor kétszer lõ egy körben területre ható fegyverrel + van rajta egy pd lézer amit akkor használ, ha mozgunk. úgy mellékesen meg olyan kemény a páncélja, hogy -30%al lövünk rá.

na, nem jártam erre egy hónapja, belépek, mit látok a wot topik (nem találom el, csal az rng, stb) átköltözött ide :-)

szvsz:

hihetetlenül jó játék, ha kijavítják a bugokat, akkor meg tökéletes lesz :-)

fura, hogy aki arra panaszkodik, hogy agro után kétszer is lép az ellen, az arra nem panaszkodik, hogy a muton brutál is bugos (nem próbál öklelni találatnál csak szaladgál értelmetlenül). Aki szerint könnyû a játék és nem kell taktikázni, az próbálja ki clasic fokozaton. :-)

savegame:

mint az összes ilyen játékban:

bázis nézetben letárolja az eventet a savebe, de az event tipusa random (pl: kell valami egy országnak az biztos, de hogy mi az már random)

csata: sorrendet tárol le, azt meg lehet törni, pl: A-val lösz egy sectoidot, talál, sebez, B-vel lösz egy mutotnt, talál, sebez, C-vel lösz egy floatert, miss), ha load game van, akkor ez mindig így fog történni, de ha más sorrendben lösz load után (C-vel kezdesz, lõsz egy sectoidot, B-vel floatert, stb) akkor más eredmény fog kijönni, ez így volt a JA-ba, az eredeti UFO-ban meg sok más játékban is.

A teljesben is szaggat. Gondolom bug.
Csak a demóban szaggat amikor a repülõ (skyranger talán) repül vagy az eredetiben is?
Tikal
Epiteni kell workshopot meg labort

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Botond
"2-tö" 😄😄😄
A gyakorló mód után mérnököt és tudóst majd lehet vásárolni valahogy, vagy csak a küldetésekbõl "jönnek"? Hol lehet majd venni?

Ej mennyi bajod van vele. Nekem lehet másfajta a játék, mert mozognak az idegenek a pályán! persze nem járkálnak orrba szájba fel alá mint a mérgezett egér de az elõbb pl 2 sectoid jött be a látómezõmbe az õ körükbe.
Nekem ezek a %-os dolgok is korrektül mûködnek.

Ez egy konzolra is készült közel sem hardcore taktikai játék.
Izlés dolga minden, aki szereti számolni a töltényeket, meg 18 slotot pakolgatni a katonának annak nem fog tetszeni.
De arra pl. ott a Man of War sorozat, én pl idegösszeomlást kaptam attól, hogy mindennel szöszölni kell fél órát és 2 másodperc alatt meghal csóró faszikám.

A sakk sem egy agyonbonyolított játék mégis elég jól el lehet vele lenni.
Multit próbálta valaki?

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

Nekem távolra is 90% felett lõnek az esetek nagy részében😛PP
Shiwo
közelre valóban

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

komolyan...sniper lézer pisztollyal jobban lõ mint sniperrel xDDDDDD csúcs
Fpocok
Soha életemben egyszer sem játszottam körökre osztott játékkal. Kiváncsi vagyok most erre... 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Legalább a képességek újratöltõdnek. 😊 Az elõbb a training mód ufo lezuhanós pályáján ugyan az volt amit írtatok. Amikor észrevettek az alienek fedezékbe rohantak. Na de én már tudtam hol vannak odaküldtem egy rakétát és mindjárt 2-tö kinyiffant. 😊 😄 Amúgy tényleg a best a support a dupla cselekedetével.
Közel megy és pukk az ellenek.