XCOM: Enemy Unknown
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Késõbb lesz valami épület, aminek a segítségével több satelitet is fel tudok lõni? mert a bázison kezd fogyni az építésre felhasználható hely.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Snipernek van amúgy olyan skillje is, hogy eldob egy kis kamerát, amivel látja a környéket, de annak szerintem eléggé korlátozott a hatótávolsága.
Igen, ezek mind nagyon jók lennének, és több taktikázási lehetõséget nyújtanának, de én már beletörõdtem, hogy ebben a játékban csak gáz, meg fék van, és nincs sebváltó, kuplung, index, semmi extra dolog...Ettõl függetlenül játszható.
Pedig milyen szép is volt az anno, mikor egy rookie-ra ráadtam a legjobb cuccokat, és úgy léptettem vele a szintet, hogy rush az idegen elé egy egységnyire ( kiszámolni, hogy mennyi akciópont kell még a sorozathoz ), ott pedig sorozatlövés...persze még így is misselt néha!😄
Mondjuk ha három képernyõnyire vagyok teljes fedezékben, és a sectoid kilõ a plazmájával, és akkorát kritel, hogy belehal az emberem, akkor jön is a reload. Mert kell az igazságérzetemnek. 😄
Mert oktatóban nekem eddig 5/5 találat(kill).
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Na mindegy csak kukacoskodunk. Azért annyira nem rossz. Remélem tényleg moddolható valahogy. Mert akkor lesz csak a tuti. 😄
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
A mienk amolyan titkos szövetség 😉 ami csak néhol avatkozik be..
Kár ezen kattogni Kinába vagy hol 18! civilt kellett kimenteni, most vannak 1 milliárdan az a 18 pont kinek hiányzott volna ? 😛
Ha egy idegen civilizáció jönne a földre az egy kb 3 másodperces csata alatt dõlne el.. azt meg nem élveznénk ennyire.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ettõl függetlenül tény, hogy nem egy szimulátor. Aki ebbõl készül fel egy Alien invázióra komoly csalódások érik..
A pánikoló országoknak üzenném, hogy 4-6 emberrel védem a földet egy egész idegen civilizáció ellen, ami jóval fejlettebb. 😄
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
szerintem attól függ hogy az adott misszióban ahol használod, ott miként szerepelt.
Pl ujonc katonának adtam medkitet és gyógyitott, mást nem is igen csinált, nos nekem abból mindig support lett 3/3.
Gondolom ha messzirõl ölt akkor sniper, ha közelrõl assault ha meg gránátozik vagy középtáv akkor heavy.
De ez csak elmélet, de majd figyelgetem.
ezt valaki elmagyarazna, h mit jelent, h az achivesmentek nem lesznek elerhetok, ha xcom hero-t csinalunka jomunkas emberunkbol?