XCOM: Enemy Unknown

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Akkor mi a francra jó, ha több van? Egyesével lelövöldözi a nagy hajó. Ismért csókoltatom a készítõket....

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Agamemnon
Ha egyet lelõnek, vagy visszahívsz, akkor küldheted a következõt, feltéve persze, hogy még "lõtávolban" van...

:-) ;-)

több vadászt nekem sem sikerült ráküldeni egy UFOra egyszerre.
Kmarha
Amúgy szépre fejlõdött 😊 tetszik a neve is 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
Ennek a Squadsight-nek még nem láttam értelmét. Egyszer megpróbált két házon keresztül leszedni az ellent, természetesen eredménytelenül.

Helyette a futok és lövõk viszont nélkülözhetetlen csapattaggá tette az enyimet (csaltam is, és mikor lelõttek visszatöltöttem.. legközelebb ironman-ban kezdem 😄)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Molnibalage
Hogyan lehet több vadászt egy UFO-ra küldeni...? Egyet kiválasztok és utána nem enged semmit csinálni...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ezennel küldöm neked a Sniperem képét, az utolsó misszió utolsó lövését õt vitte be. ;-)

Titan
Köszi, akkor félrebandzsítottam, mikor választottam...😊

Sniper ha mozog nem tud lõni. 😊 Lesz majd képessége késõbb rá.
Kmarha
mert alapból egy teljes kör kell neki (láma még, ki-be légzést gyakorolja minden lövés elõtt 😄)

Kb sniperré válás után az elsõ fejlõdésnél ki lehet választani a "mozgás után is tudok lõni" perket.

Titan
Én nem játszottam ez elõzõ részekkel(volt valami hasonló 15 éve,de a nevére már nem emlékszem)és a JGA se tetszett, de ez nagyon tetszik! Eszméletlen jó hangulata van és rengeteg lehetõséget látok benne DLC-k formájában...
Észre se veszem az idõt és elment 4-5 óra..😞 Szóval nagyon tetszik...😊
Sok mindenre rájöttem magamtól és lestem el másoktól a Live Chanelsen, de arra nem jöttem még rá, hogy a sniperrel, ha a "kék" területen belül mozgok, akkor miért nem tudok lõni a sniperrel(van célpont is)...

Agamemnon
Akinek nagyon nehezen megy, miért nem néz meg egy két jobban sikerült videót, hogy megértse a játékmenetet? Vannak fent jók angol kommentárral...

Molnibalage
Ééééééééééééééééés, vesztettem....

pluhi

Nem csak supportnál megy, ez rookie.

Ha a kép szar lenne megint...
ok.. csak supportnál megy a healing

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Nekem sem mûx ez a képzettség...bár én az oktató móddal kezzdtem, lassan azt feltételezem, hogy lehet köze hozzá, hogy kinek mi mûködik...

Medkit-et tud használni akárki, de elesett embert aki még menthetõ, nem pedig halott, azt csak a support katona tud ha van nála medkit. Van erre egy külön gomb nála a cselekedetek között, de csak akkor lesz világos és használható, ha a feltételek adottak (tehát van haldokló aki mellett ott van).

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Tikal
az egy képesség, support-nál jelenik meg csak. tehát hiába adsz egy assaultnak vagy snipernek medkit-et, nem fog tudni gyógyítani

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

melyik ez a medkit gomb? mert több katonámnak is betettem de valahogy nincs meg 😊

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Molnibalage
Végre, egy sniper elég soká élt, hogy 2. szintû legyen..

tugyiti
Nekem ez a képesség abszolút nem mûködik,mint azt már írtam is lentebb.
Tikal
Miért nem írod ezt akkor bazdmeg.. a faszom követi a játékmeneted, most komolyan, csak arra tudok válaszolni amit leírtál. Ha a 16663-tól bárhol is írtad, hogy a snipereid nem élik meg hogy eljuss velük idáig, akkor én kérek elnézést.. egyébként meg második vagy harmadik képességük ez.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Molnibalage
Igen.

Molnibalage
Melyik részét nem érted meg, hogy nem éli meg egyik sem, hogy legyen ilyen képessége? Azt is n+1-dik bevetésen láttam, hogy a headshot két körig nem érhetõ el. Ennyire nem élik meg a szintlépést. Leszarom, hogy mi van n+1-szinten, ha a 2. szintet nem érik el a büdös életben.

A 2. lezuhant ûrhajós küldetésnél bementem az ûrhajó belsejébe, és ott volt egy reaktor, amit ugye el is tudtam vinni a küldetés végén, mint loot. Ha nem mentem volna be az ûrhajóba, akkor is megkaptam volna a küldetés végén?

pluhi
Csinálj már valami fraps videot egy csatádról, hátha rájövünk mért szivsz ennyit. Komolyan mintha másik játékkal tolnád.
Tikal
Dehogyis. Van egy spec képessége, azt látja amit a többiek. Ha az asssaultod lát egy ufo-t elõl, a snipered is látja hátulról, és ha nincs köztük fal akkor le is lövi. Mondom akár 3 mozgás egységnyirõl is

A snipernek van egy olyan képessége, már ha azt választod a 2 közül szintlépéskor.

Molnibalage
Nem lát semmit, akkor hogyan lõsz bármire? Pont olyan közel kell menni, mint a többi emberrel.

Most valami tábornokot mentek. A Thin man fél pálya távolságból mérgez. Aha. Röhej a köbön...

Tikal
odamész mellé a körbe, megnyomdo a medikit gombot és tádááá

Sziasztok!

Van annak jelentõsége, hogy mit hova, illetve mi mellé teszek a bázison?
Az olyan országokba, ahol nagy a pánik nem lehet elmenni, hogy rendet tegyen az ember, csak akkor, ha oda szol egy küldetés? Braziliában (szegény bikinis brazil lányok) már maximumon van a pánik.
Nem tud valaki egy jó FAQ-t a játékhoz?

sziasztok... meg tudná valaki mondani hogy kell használni a medkitet ha valaki elesett?

Tikal
Nem tudom, nekem olyan 70-80% a minimum mikor hátulról lövök, és két- három mozgás egységnyi távolságokra is ellõ, ha van elõl valaki, vagy pl a szenzor lát valakit. Szerintem a sniperek a legjobbak, kettõ mindiig van velem 😊

Molnibalage
Hátul hagyva soha nem tudtak eddig lõni semmire...

Az elsõ pár küldiben nem vesztettem egy deka embert sem. A thin man elleni felhúzás vicces annak fényében, hogy kettõ kis nyápic 9 HP-s embert gyak le talpig páncélban meg egy másik 7 HP-sból lelõ hatot. Erre a többi meg bepánikol...

Tikal
Nem értem hogy csinálod. NEkem mindig a sniper van leghátul, aztán van ez a képessége hogy lát mindent amit a többiek, szóval hátulrol szedem le velük az ellenséget 😊

pluhi
Úgy sejtem, hogy akik szenvednek, azok a legelejét csúnyán elszúrták és onnantól jön a snowball effektus, csak egyre rosszabb lesz. Mutonok ellen full rookie csapattal nyilván nem megy. Az elsõ pár küldin NEM veszithetsz embert, magas rangút meg utána se, max a játék második felében, mikor már mindenki õrnagy. vagy ezredes. Sectoidok és thin manek ellen kell felhúzni a team magját, õk már elviszik a hátukon a harcokat végig.
Molnibalage
Na, most kezd elegem lenni ebbõl a szarkupacból. A thin manak a világ legjobb sniperei. Fedezékben lehasalt embereket simán halomra mészárolják, csak úgy. Olyan távolságból, ahonnan nekem elméleti esélyem van max. kinyírni õket.

Molnibalage
A változatosság kedvéért most a medicemet lõtték le elsõnek...

Mondjuk én attól is az agyam dobálom el, hogy mindig megkavarja nekem a legénységet... ráadásul ha már megkavarja, legalább akkor a cuccot szedné el azoktól, akik nincsenek szolgálatban, és adná oda azoknak, akiket bekészít a küldetésre. De csak a sérültetktõl veszi el a cuccot, úgyhogy ha újoncot akarok fejleszteni, elõtte mindenkitõl el kell szedni mindent, hogy lássam, mik a rendelkezésemre álló eszközök a bevetésre.
Jó lenne, ha
1) definiálni lehetne fegyvert/felszerelést konkrétan egy-egy katonához
2) küldetésnél én rakhatnám össze nulláról, mert ez a random odarakott csapat engem nagyon zavar, úgyis végig kell nézni mindegyiket, mielõtt elkezdem a küldetést.

Molnibalage
Kettõt lehet találni ki nyírtak ki megint. Igen, a snipert... 😊

Tikal
<#eljen>

Fenrir
Én nem tudom, hogy te hogyan csinálod, de nekem mindig elfogy a pénzem, pár gyártás és építés és elfogyott.

A halál csupán a kezdet...

Molnibalage
A bolyó fele már pánikol, pénz alig lesz. A bolygó forgatás meg bugos. Mikor elvesztettem a jenkiket, azóta új pozícióba van, de a játék legeleje óta szinte nem tudom forgatni...

Molnibalage
3. szint. A sinperes kérdés visszanova, most elõször láttm, hogy mi történik a használat után...

Ja, a bázistámadás után én is azt hittem hogy kapok majd vagy 500 alloyt, de marhára nem.. Ne aggódj csináld csak tovább, jönnek majd az újabb ufok és lesz bõven.
2015 július 9. Lézerem már van, meg egy kampólövõ páncélom, de nincs alloy, ugyhogy egy csomó mindent nem tudok gyártani, sem pedig kutatni. Lézer mesterlövész puskám is van egy darab, könnyû plazmát eddig 2 darabot sikerült szereznem valahonnan, a monszterek, mikor meghalnak, midig eltörik azt, ami a kezükben volt.

Egyébként ez az alloy is egy unreal dolog...lelõtem 2 ufót, és megtámadtam egy bázist... és nincs annyi fém, hogy összerakjak belõle egy csomó fegyvert?

Experimental warfare nevû dolgot kutasd ki és utána már építhetõ. Ez eléggé az elején elérhetõ kutatási anyag.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

min mész te impossible ironman? 😄
Molnibalage
Ez mind szép és jó, de ha egy kibaszott bevetést sem élnek túl...?

Molnibalage
A csata titka meg annyi, hogy a mindig felbukkanó csoportot küzdjed le és ne haladj elõre. Ez tipikusan az a FPS + mozizós élmény. Á, kár volt ezért a játékért. Hogy miért is kell ez a játékelem? Jaaaaaaaaaaa, mert a 4-6 fõs csapat limit van? Eh...