XCOM: Enemy Unknown
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Na azt is átírtam 20-ra.A rakétavetõt meg 50-re.LMG 45-re stb. Na így már van egy kis realisztikus hatása. Bár ahogy írtam nem látok hatást a találati arányoknál. 😞
A sight radius levitele meg a scriptelt, fix küldetéseknél (bázis, kritikusnak ítélt UFO, utolsó küldetés és néhány council feladat) kifagyást okozhat, mert ott az idegenek saját észleléséhez is kötve van néhány történés. Szóval jobb nem macerálni ezt az értéket.
Ugyanígy a sight növelése 27 fölé szintén kifagyást okoz.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
A sima kezdeti shoti 10-es csak.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Lézer shotgun? Én azt hittem nincs is. 😊 De akkor gondolom a precision laser tech kell hozzá(pontos lézer a shotgunhoz 😊 ) Mondjuk lehet valamivel jobb is, hogy lézerpuskával szaladgál az assaultom is.
Visszatérve azért ez szép hogy 65%-os találati aránnyal szednek ki full fedezékbõl sokszor. Amibõl ugye lemegy 40 tehát marad 25%. De így is többször lönek le mint én õket. Na ez hogy is van? Megint a matek?
Esküszöm kipróbálom hogy átírom 40%-ra nekik úgy hogy lövöldöznek.
A SightRadius-t is érdemes levinni kb 25-re mert akkor hamarabb látod meg õket te. És oda tudsz pörkölni pl egy rakétával.
Valamit rosszul csinálok?
Ha azt nem tudjuk akkor csak találgatunk a távolságokkal.
Az "f" azt jelöli, hogy a szám ami elõtte van az lebegõpontos, azaz float.
Characters=(iType=eChar_Sectoid,HP=3,Offense=65,Defense=0,Mobility=12,SightRadius=27
Gondolom én.
Íme a módszer:
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2964408
Ha fedezékben van akkor levonódik belõle pl a 40 a full fedezék miatt.
És 35% fog neked mutatni ha rácélzol.
Shotgunnal mintha az olvastam volna, hogy 10 a hatótávolsága, és 4-5 kockára lövöldöztem vele az elején.
nekem picit csalódás volt, ahogy olvastam hivatalos fórumon másnak is.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
De ez tényleg csak a saját értelmezésem.
De akkor ez túl közel lenne. Biztos hogy az f nem 1 kocka nem?
With my mod, i removed the +criticalchance and +aim% from all aliens on classic difficult. You now get the full alien AI, without any cheating. I changed NO other values.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
ASSAULT_AIM_CLIMB = 4f - Ugyan az csak assaultnak
SNIPER_AIM_FALL = -2.0f - Közelre lábanként a célzás levonás, szerintem.
ASSAULT_LONG_RANGE_MAX_PENALTY = -40
AIM_CLIMB = 3.0f
ASSAULT_AIM_CLIMB = 4f
SNIPER_AIM_FALL = -2.0f
Jaja itt lehet ezeket módosítani. Az utolsó három mit jelent?
Pl ha ezt módosítod akkor az embereidre hat ki. Negatív vagy pozitív irányba.
Lõtávolság csak két class esetén téma. A close range (14-es táv, ileltve 10-es az alap shotgun esetében) egy határ ami az assault és a sniper class-ú katonákat befolyásolja (heavy és support nem szenved ezektõl).
A sniper az ennél közelebbiekre kap levonást, az assault meg az ennél távolabbiakra. A max levonás 40. Minél távolabbi (assault esetén) illetve közelebbi (sniper esetén) a célpont annál nagyobb a levonás.
Molnibalage:
A barrage penalty-ja az ellenfelet sújtja. Tehát õ bukik 30 pontot az offense értékébõl.
A másik képességnél ha a szövegben benne van a squadmates (utalás a társakra) akkor minden a csapattagokáltal látott ellenfél beleszámít, míg ha nincs, akkor csak az adott egyén által látott ellenfelek száma a mérvadó.
Renegade:
Nem tudom, nekem levadászták már 4 szatellitemet is. Ehhez csak annyi kell, hogy az adott területen ne legyen kiküldhetõ vadászgép, ekkor az ott röpködõ UFO felderít és ha megtalálja akkor automatice lakapja a szondát, nem kis riadalmat okozva ezzel az adott országban.
Multival tolja valaki ? Vannak tapasztalatok ?
Sok player van ? Változatosak izgalmasak a gamek ?
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Ez a default.
BalanceMods_Classic=(eType=eChar_None, iDamage=0, iCritHit=0,iAim=0,iDefense=0,iHP=0, iMobility=0,iWill=0)
BalanceMods_Classic=(eType=eChar_Civilian, iDamage=0, iCritHit=0,iAim=0,iDefense=0,iHP=0, iMobility=0,iWill=0)
BalanceMods_Classic=(eType=eChar_Soldier, iDamage=0, iCritHit=0,iAim=0,iDefense=0,iHP=0, iMobility=0,iWill=0)
BalanceMods_Classic=(eType=eChar_Tank, iDamage=0, iCritHit=0,iAim=0,iDefense=0,iHP=0, iMobility=0,iWill=0)
BalanceMods_Classic=(eType=eChar_Sectoid, iDamage=0, iCritHit=0,iAim=0,iDefense=0,iHP=0, iMobility=0,iWill=0)
BalanceMods_Classic=(eType=eChar_Floater, iDamage=0, iCritHit=0,iAim=0,iDefense=0,iHP=0, iMobility=0,iWill=0)
BalanceMods_Classic=(eType=eChar_Thinman, iDamage=0, iCritHit=0,iAim=0,iDefense=0,iHP=0, iMobility=0,iWill=0)
BalanceMods_Classic=(eType=eChar_Muton, iDamage=0, iCritHit=0,iAim=0,iDefense=0,iHP=0, iMobility=0,iWill=0)
BalanceMods_Classic=(eType=eChar_Cyberdisc, iDamage=0, iCritHit=0,iAim=0,iDefense=0,iHP=0, iMobility=0,iWill=0)
BalanceMods_Classic=(eType=eChar_SectoidCommander, iDamage=0, iCritHit=0,iAim=0,iDefense=0,iHP=0, iMobility=0,iWill=0)
BalanceMods_Classic=(eType=eChar_FloaterHeavy, iDamage=0, iCritHit=0,iAim=0,iDefense=0,iHP=0, iMobility=0,iWill=0)
BalanceMods_Classic=(eType=eChar_MutonElite, iDamage=0, iCritHit=0,iAim=0,iDefense=0,iHP=0, iMobility=0,iWill=0)
BalanceMods_Classic=(eType=eChar_Ethereal, iDamage=0, iCritHit=0,iAim=0,iDefense=0,iHP=0, iMobility=0,iWill=0)
BalanceMods_Classic=(eType=eChar_Chryssalid, iDamage=0, iCritHit=0,iAim=0,iDefense=0,iHP=0, iMobility=0,iWill=0)
BalanceMods_Classic=(eType=eChar_Zombie, iDamage=0, iCritHit=0,iAim=0,iDefense=0,iHP=0, iMobility=0,iWill=0)
BalanceMods_Classic=(eType=eChar_MutonBerserker, iDamage=0, iCritHit=0,iAim=0,iDefense=0,iHP=0, iMobility=0,iWill=0)
BalanceMods_Classic=(eType=eChar_Sectopod, iDamage=0, iCritHit=0,iAim=0,iDefense=0,iHP=0, iMobility=0,iWill=0)
BalanceMods_Classic=(eType=eChar_Drone, iDamage=0, iCritHit=0,iAim=0,iDefense=0,iHP=0, iMobility=0,iWill=0)
BalanceMods_Classic=(eType=eChar_Outsider, iDamage=0, iCritHit=0,iAim=0,iDefense=0,iHP=0, iMobility=0,iWill=0)
BalanceMods_Classic=(eType=eChar_EtherealUber, iDamage=0, iCritHit=0,iAim=0,iDefense=0,iHP=0, iMobility=0,iWill=0)
BalanceMods_Classic=(eType=eChar_BattleScanner, iDamage=0, iCritHit=0,iAim=0,iDefense=0,iHP=0, iMobility=0,iWill=0)