Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3 kell azt kesz, kicsi vagy nagy kinek mi tetszik .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
40" fullhd 90k, más írt talán konkrét típust is... és a mostani 22"-t el is adhatod így, nameg a 7870 is megmarad -> profit <#vigyor>#vigyor> (80e pluszpénzért kapsz "jobb élményt"😉
46", 65ös fov (ez a default?), fejem kb 80centire a képernyőtől, szemmagasságból fotózva - a teló persze nem elég nagylátószög, a szemem többet lát:
assetto tehát ontopik! 😉
3db jobb volna, de arra nincs hely a nappaliban, meg a pécére sincs még 100k ... :/
Utoljára szerkesztette: arty, 2015.05.27. 18:08:40
Forza.
Majd lesz biztos normalis tamogatas, most mas dolguk is van, vagy nem lesz ki tudja ....
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Ja most találtam (nem mobilról) 240e-ért is QHD-t 😄
Te milyen torzítást látsz, nyugodtan módosíthatod a meglátásomat, ha valami linkkel meg tudod támogatni, nem fogok megharagudni 😊
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
BTW megnéztem mindegyiknek az árát, élménytől függetlenül és felbontásban, látószögben döntöttem csak. A 3 nem fullHD monitor még mindig olcsóbb tészta, mert ami most adott, az 8mag, 8gb memória, meg egy 2gb-s 7870. Ha a kártya nem is elég 3 monitorhoz, amit azért kétlek, akkor is 100e egy kártya+ a 2db 22" az 40e =140e míg a
34" QHD= 250e
40" UHD= 300e
Oculus rift DK2=100e, ha lehet egyáltalán kapni és lehet hogy ahhoz is kell az új kártya. Vagy nem tudom, abban nem lettem túl okos, az az igazság 😄 Illetve, azt nem tudja minden lekezelni vagy mi, vagy nagy FPS kell neki, mind1, ez érdekesen hangzik 😊
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Meg amúgy minek fektessen bele energiát bárki is egy alig használt cuccba ...Majd, várd ki még egyáltalán megjelenik 😊
Szóval ennyire jó a Rift, még Assetto kedvéért sem szenvedek megint monitor előtt, bek@phatja .unos .untalan
http://www.tehnico.com/tesla-suit-the-next-step-in-virtual-reality/
www.smart-bus.hu
Forza.
A gépem meg eléggé hasonló a tiédhez, van esély, hogy működjön, mondjuk butított graffal.
www.smart-bus.hu
Azt még elárulod, milyen gépen játszol? a 3 monitort 150fps-el bizony erőgép hajtja ki
Megmondom őszintén, hogy örülök, mert ez azt jelenti, hogy ez azért mégiscsak jobb annál, mint amire számítok...
A legtöbb idő amikor folyamatosan rajtam volt az kb 6-8 óra, másfél két óránként öt perc szünetekkel. De mentem benne 4órás futamot is, most szombaton 6órás lesz Spaban. A legelső héten éreztem néha, hogy szédülök, de azóta semmi hasonló.
Valóban nem egyszerű csetelni benne, bár ismerek olyat innen a fórumról is, akinek simán megy.
Azt kell mondjam fele annyira se fárasztó mint a monitort nézni. Ebben mint a valóságban is távolra kell fókuszálni.
A telefonon próbált VR csak demóra jó, kb megnézheted miről szól a VR. Gondolom nem Note 3 vagy 4-en próbáltad, pixel tipus is sokat számít(ha valaki próbálta a Note4-et megoszthatná mit tapasztalt élesség javulás terén) a Dk2 75hz-en megy a telefon csak 60hz ha 60fps alá megy szar az egész, Dk2 75fps alá esik kereshetem a zacskót, ha nem akarok takarítani. Szerencsére egész jól bírja a gépem, ritkán esik 75fps alá, leginkább rajtnál. A három monitoros rendszernél nem volt fps gondom 120-150 minimum mindig megvolt Dk2-nél már nem ilyen rózsás a helyzet, ami még romlani fog mivel a felhasználói 90hz lesz.
Nekem a műszerfal élességével semmi gondom minden információ cset jól olvasható, inkább a távolabbi kép életlen, de még elviselhető.
Én nem beszélnék le senkit a Riftről, sőt ha körbe rakhatnám magam monitorokkal se cserélném le a Riftet, nem egy kategóriában indulnak.
Utoljára szerkesztette: zimapeti, 2015.05.27. 14:06:07
jelentősen nő a képélesség, így a látótávolság is<#awink>#awink>
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.05.27. 12:13:43
Mi az a cars? <#vigyor1>#vigyor1>
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.05.27. 11:54:09
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.05.27. 11:50:16
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.05.27. 11:47:17
Kb 3 kört mentem vele blackwoodon 40-50fps-el, de ha nem ismertem volna a pályát sokszor az utolsó pillanatban jöttem volna rá, hogy balra vagy jobbra jön-e a kanyar. A műszereket meg lehetetlen leolvasni... Szóval elmúlt a lelkesedésem. 😞
Sajnos egyébként csak az lfs támogatja az egymás melletti stereoszkóp megjelenítést. Assetto-val csak fake 3D ment, az meg már tényleg nem igazi élmény.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu