Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tomsteel
Köszönöm, hogy leírtad helyettem/helyettünk!<#worship>

.: SUZUKI heart, GTi mind :.

Üdv!Tudom,hogy illetlenség,de csak úgy berontanék. A Nissan Primera BTCC és a Civic SiR II. Group A JTCC autókat használva nálam nincs motorhang.Minden más gumi,váltó stb. van.Van erre vmi orvosság vagy nálam vagyon a hiba? PS: remélem jól kezelem a fórumot. 😊
BooMiller
<#nyes>

BooMiller
Az biztos😊)
Megvolt az AC 20 kör spa-ban, nem fűznék hozzá sok kommentárt😊 A nem történik semmi vs végig koncentráció gázzal fékkel folyamatos játék, ennyi a különbség röviden😊))

Sityi. Először is nem ismerlek, nem tudom ki vagy, nem tudom mit csinálsz. Többünk innen ha jól tudom vezetett már versenyautót (velem együtt), érezte milyen a felmelegített slick, milyen egy versenyautós féktáv. Nem tudom, hogy te vezettél-e, de nekem néha olyan, mintha még utcait sem vezettél volna gyorsan (nem egyenesben). Viszont, ha van autód, menjél vele gyorsan. Vegyél olyan féktávot, hogy elkezdjen úszkálni a hátulja, körforgalomban menjél át úgy, hogy szintén kezdjen elúszni a hátulja, csinálj terhelésváltásokat, kanyarban ballal simíts rá, fogd meg, ha elmegy keresztbe stb. Ha utána még mindig azt mondod, hogy ezeket az érzéseket neked a CARS adja jobban vissza, akkor én feladom. Ezt nem lehet leírni, vagy elmagyarázni. Ezt ki kell próbálni.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.05.31. 13:43:20
sertrex
Én néha visszanézem hátulról tologatós nézetben, hogy hol rontottam vagy hol jött belém az a AI vagy online ellenfél. De én se szoktam videót készíteni. Viszont arra jó, hogy néha látom, hogy userhiba volt és nincs az az AI amelyik kivédte volna az agresszív bevetődésemet vagy a türelmetlenségemet. Vagy ha elmérem a féktávot és a kelleténél jobban lefékezek, akkor van hogy belémszáll, de ilyen online is szokott lenni.
Vagy az olyan szerón ahol AI is van. Ott például határozottan intelligensebbnek tűnik néha, a mesterséges. 😊)
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.05.31. 13:01:45

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

BooMiller
Replaynek sincs értelme . mert semmiféle időt meg ilyeneket nem sikerült kirakni😞(

BooMiller
Várom a patchelést mire jutnak a nyáron, kb addig úgysem fogok tudni semmit tolni, ősztől igen max megveszem akkor 20 euróért😊

lac coo
Nekem is inkabb a bugokkal, felkesz nem mukodo dolgokkal van bajom, fizika olyan amilyen, amellett kitartok hogy a mai szimek alatt van, de nekem nincs ezzel bajom, en nem akarom minden aron felertekelni magamban :-)
Amire vettem, hogy majd tolom offline esoben kodben ejjelnappal, arra sajnos pont hasznalhatazlan.
Neha egy ertrlmesebb online belefer , de alapvetoen igenyem van a jormalisabb autokeuelesre, ez nekem is doglott....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

BooMiller
Ilyet ki mondott? Én picivel a Forza és a GT főlé rakom picivel, de az iRacing/rF2/AC alá.
A problémám nem is ez hanem ennyi idő és tesztelő mellett istentelen bugos...

lac coo
A titulusok nem erdekelnek, annak hiv barki barmit aminek akar, de handlingban, realtasban jicskan elmarad PC a mai nagy nevi szimektol az tuti....

sertrex
A butitás résszel sajnos egyet kell hogy értsek, mert azt én is érzem három év után, hogy nem az jött ki amit, az utolsó három hónapban tesztelgettünk.
Ettől én se vagyok boldog, de ha már Sityi is, akkor én is elmondom, hogy senki nem állította, hogy a CARS egy űberszimulátor lenne, de az is erősen költinek nem nevezhető túlzás, hogy valamiféle árkád lenne. Szóval semmi szükség az ilyen végig mentem fék használat nélkül és társai leszólásokra, mert ezt a legelvetemültebb AC fanboy is megmosolyogja. 😊)

BooMiller
Számol csak nem használja, vagy nem tudom mitől ilyen kő egyszerű...
Megyek mindjárt egyet AC-al is Spaban minden ugyan az lesz a tankolásig, tovább nem tudom mert nincs tankolás 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Egyik kutya másik eb😊

lac coo
Le lehet irni, hogy szamol anyam kinjat, kerdes hogyan szamolja...
Egy ir is eveket tolt el, hogy valaminek a szamitasat megoldja valami algoritmussal, az nem annyibol all, hogy szamolja aztan akkor biztos jo is ....

lac coo
Parabolicaban a GTR- rel van hogy haromszor kell belenyulnom, es a legjobb higy mar elotte tudom, higy ha igy erek arra pontra akkor majd bele kell nyulnom.
Ezeket a dolhokat en megmagyaazni nem 4udom es nem is akarom :-)

BooMiller
Ha az AC-ban nincs gumi fizika, akkor a PC-ben mi van? Mert egyébként értem én hogy sok mindent számol, de van egy selytésem hogy ennek a töredékét használja, lehet hogy használta de hogy szarrá butították a megjelenésre az tuti..

b-type
?
csak a játékhoz van köze, talán meg is értenéd, ha elfogadnád amit írunk,..de nem fogadod el, hanem azokat cáfolni próbálod, és újabb érveket kérsz, de ezzel egyidejűleg azt adod elő hogy csak elfogultság..
Nem.
Én írtam az AC-ban sokkal élőbb a futómű, a CARS ellenkormányzási lehetősége, és fékkel való iránybaállítása szvsz unalmas és túlhaladott. A GT3-s autóknál a gyors irányváltások elkeserítőek, némelyik 'billeg' (Audi pl.)...mivel indulni szeretnék majd a Le Mans-i Cars futamon (ahogy írtam erre továbbra is fogom használni), ezért áttértem az LMP2-s kategóriára.
Összegezve számomra (!) unalmas az a fizika ami a CARS alatt van, élettelen, hiteltelen ellenkormányzási lehetőségek és a gyors irányváltásokban nehézkes kissé pontatlan is.
Az AC-ban él az autó, ...frissebb. direktebb, és pontosabb....az ellenkormányzás, ..vagy inkább úgy mondom a korrigálás, sokkal jobb.
Az első élmények egyike volt amit megtapasztaltam, hogy a Parabolica-ban sztem beleforgattam 90° és vissza úgy hogy talán az ív sem tört meg, de ha ez nincs akkor elindul a hátulja, ezeket nagyon szeretem az AC-ban.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

sertrex
Ha valaki egy fórumban kérdéseket tesz fel az szemét? <#nemtudom>

Hány Ferrarit vezettél, hogy megtudod állapítani, hogy az AC-ban reális. Ha nekem van egy Zsigulim és azt megcsinálom modban, akkor Ferrarit is ugyanolyan szinten tudok csinálni? Mert Kunosnál is ezt látom. A kis Fiat 500-as az remek, néhány elérhető utcai vagy kiöregedett sport autó még belefér a realitásba, de hol vannak a GT, a supersport autók, azért mert egyszer felvonultattak néhányat az még nem jelenti, hogy tapasztalatból csinálok egy űberszimulátort. És azért több száz órát kellene ahhoz ezeket vezetni, hogy érzésre is tökéletesen le lehessen modellezni. Tehát, hol van itt az überszimuláció? Ne kábítsuk egymást. Az iR az igen az szimulál, de ott nem is futószalagon jönnek a cuccok és az is csak játék. Vagy ott van/volt az LFS ott minden autó ki volt dolgozva, sajnos félbemaradt. Ezekhez képest az AC-t nagyobb szakadék válazstja el, mint a CARS-t az AC-tól. És amíg az AC-ban nem lesz egy jó gumifizika, hát... Egy jó élvezetes autósjáték azt annyi. 😊 Persze egy játékkiállításon biztos nem vinné el a pálmát, mert ahhoz meg igen foghíjas. Az indie kategóriában talán valami technikai díjat, a jó FFB-ért besöpörne talán. 😊))

sertrex
<#eljen>

BooMiller
Na mondom időm engedi autókázzunk😊
Spa, 40 kör, minden kikapcsolva, mechanika sérülés real life, AI 100%
Hozzá tenném a tempó felejtő mert se időm nincs se energiám 200 kört bele tenni az fullos időért, és a hardverem se felel meg főleg a pedál 1x éves Momo force😊 De hagyjuk a mentegetőzést😄
Természetesen nem sikerült az akcióm ezt így az elején leszögezném 😄DD Időmérő oké pole 2:18.xxx-el kapott fél másodpercet a legjobb AI(lényegtelen)
Elrajtolunk minden ok, de volt egy Schumacher típusú AI aki megelőzött és folyamatosan növelte az előnyét, én meg növeltem a mezőny szemben. Elérkeztünk a box kiálláshoz, na itt jöttek a problémák😄 9.5 másodpercel ment az első, nekem 11.5 volt a harmadikkal szemben a 20 körben.
Feljön a tábla menjek, oké kimegyek, azt mondja amikor kimentem hogy tele a box..... persze volt hely vagy 15😄DD
Oké semmi gond pron tankoltam bele fér, vissza jövök harmadiknak, következő körben kimegyek😊 Megint a box tele tábla fogad😄DD vissza jövök a 8 helyre, kimegyek megint , szerintetek? Box tele tábla megint csak simán átmegy a boxon... vissza jövök 12-nek pálya felénél kifogy a benzin😄DDDDDDDDD
Most erre mit mondjak ez a kész játék? Azt nem is mondom hogy ahány box annyiszor bassza a falnak az autót😄DDDD Biztos javít az aeron....
Még egyszer nem indulok el hogy eltoljam a ki állásom az AI-hoz képest 5 körrel....

Replay van csak nem tom hol biztos nem renderelek videót mert nem megy a raptor fraps meg 51 percet nem tom hány terrára csinálná meg😊
Szóval én hülye megpróbáltam de nem sikerül, izgalom a pályán nem volt semmi....
Utoljára szerkesztette: BooMiller, 2015.05.31. 11:56:05

lac coo
Ennyi......

Hányszor írjam még le: nem egyezséget, hanem magyarázatot akarok itt kicsikarni, megérteni szeretném ezt az egész "szar a Cars, az AC keréknyomába nem ér" dolgot. És igen, el lehet tudni magyarázni, ha tényleg értenéd az okát. Én azt is elfogadom, ha csak annyit írsz, hogy mert neked az AC jobban tetszik. Oké, tiszteletben tartom én azt is, csak akkor nem kéne megalapozatlan ideológiákat gyártani mögé, ennyi. A többit már leírtam előzőleg. Illetve: az AC nem Cars és a Cars nem AC - és ennyi volna?
Utoljára szerkesztette: SityiSXT, 2015.05.31. 11:33:56
lac coo
Szerintem eleg, ugysem tudjuk ezt elmagyarazni.....
Egyezseg sem lesz, ugyhyogy ez tenyleg csak szemeteles innentol 😉

Fogd már fel, hogy baromira nem azt akarom én bizonygatni, hogy a Cars jobb, mint:
- az AC
- amilyennek beállítod!
Csak az az egy dolgot próbálom megérteni, hogy szerinted, meg még pár ember szerint honnan jön az a hatalmas különbség, ami miatt annyira jól esik nekted visszamenekülni a Carsból az AC-ba! Ennyi, nem több! Eddig az esett le (és javítsatok ki, ha tévednék), hogy ez leginkább szubjektív dolog és sok köze nincs ahhoz, hogy az adott játék belül mit is tud igazán. Ezenfelül inkább amolyan Top Gear hozzáállással vagytok a vezetés iránt, nem versenyzői (csapatás - sínautó). Eddig megfejtettem. Már csak a "reális: AC - irreális: Cars" aspektusra lennék kíváncsi.
(Mellesleg próbálok kulturáltan beszélgetni itt. Nem érzem szemetelésnek. Lehet, hogy néha az egód által épített mikorverzumból ki kéne kukkantani néha - éngem érdekel a téma, veled ellentétben. És nem, nem a flood, a flame, és/vagy a trollbait miatt.)
sertrex
Majd én megmondom. Azok az elvárások, amiket a CARS-szal szemben elvárnak, az az élményautózás. És az jobb az AC-ban. Pályaautózásra meg ott a CARS. Ennyi. 😊)
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.05.31. 11:15:10

lac coo
Eh...en is vagyok vele, azg adja amire szamitottam, nem is ertem miert kell mindenaron bebizonyigani, hogy marpedig sokkal jobb mint amilyen .....

b-type
nekem törlés kellene, mert simán csak dupláz valamiért, mint régebben amikor kiütötted valaki hozszólását, ha egyszerre írtatok.
hejj...van törélés is!! énhülye 😄

Sityi' vigasztaljon (ha kell) a tudat hogy Tommy sem látja.
Én látom, és nincs előítélet, vagy személyes hülyeség. Ettől függetlenül használni fogom ahogy írtam, és arra amire használni fogom megérte a pénzt.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.05.31. 11:01:31

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Bakker, pont ezt próbálom megfejteni: mi a lótúró irreális abban a nyomorult Carsban - és mi olyan baromi realisztikus az AC-ban a kamuzás ellenére! Próbálom megérteni, miért gondolják itt sokan, hogy minimum egy Grand Canyonnyi szakadék van a két játék között, mert én baromira nem látom!
lac coo
Tudjuk....sot meg jatekot sem csinltunk ! 😊
Szerintem eleg is leszz a temabol, ha nekem jo az atomstabil fektav , meg az irrealis aerotapadas akkor jo szorakozast .....
Njncs ertelme mar errol beszelni, szemetelunk tok feleslegesen .
Amugy meg se eleje se vege amiket mondasz..
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.05.31. 10:55:10

- A vezetési élménnyel az a gond, hogy a valóságban a jelenlévők szerintem nem igazán vezették a gyári autófelhozatal közül egyet sem (sem az AC, sem a Cars). Innentől fogva a vezetési élmény, mint olyan, leginkább arról szól, kinek az interpretációja tetszik. Mást, máshogyan számol és kamuzik az AC és a Cars, és igencsak jó eséllyel soha nem fogjuk megtudni, melyik megoldás áll közelebb a valósághoz. És innen számomra adódik a kérdés: adott egy autó, amitt AC-ban élvezet vezetni, Carsban kevésbé. Mi van, ha a valóságban is kevésbé élvezetes vezetni?

- A tapadással kapcsolatban: biztos én nézelődök rossz helyen, de ha egy versenyző panaszkodott a tapadással kapcsolatban, az mindig a tapadás hiánya volt, soha nem az, hogy tisztára sínautót vezet. Na most lehet én értem félre, de az itt jelen lévő tárasaság homlokegyenest az ellenkezőjét akarná, mint amit egy profi versenyző (sínautó - táncoló far)?
Szabi
van hozzászólás szerkesztés gomb.. 😊

"Nulla tenaci invia est via"

b-type
ha már dupla akkor legyen valami értelme, ihol a kocsi
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.05.31. 10:15:13

b-type
hopp jött egy kocsi amire már kíváncsi voltam..

lac coo
Jah csak ezt el kell tolni 7200-ig az meg 5000-en hozza 😊))) azt egyszer beállna a motor , nem is értem miért engedték ekkorát forogni 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.05.31. 09:46:22

BooMiller
Jó kis cucc az, nem gáz a 122ló😊 Mivel annyira rövid a váltó hogy koppra hozza a C4 Loeb-et az meg 180😊 Ugyan annyit mennek 100-ra.

lac coo
😊)

nem baj, sose volt még ilyen izgalmas autóm, valahogy ezt tényleg eltalálták, 125 lóerő nem egy hatalmas, de ahogy fordul ,ahogy csúszkál, ahogy lehet cibálni az elejét...sose lesz ilyen jó autóm az életbe 😊)

sertrex
<#eljen>

BooMiller
Igen, ki van kopva a komoly francia acél😊)))

BooMiller
Mitől lenne?😊) El kellett volna tárolnom egy ilyen próbát AI ellen? Próbálkozol biztos megy neked is😊 De ha jön majd a gigamegasuperindentmegoldógiant patch futok egy 40 köröst jó,😊)

lac coo
Nálam a negyedik fütyül mint játékokban a az autók, csak halkabban persze, nem tudom ki van ott kopva valami vagy mittudomén 😊

BooMiller
Mármint úgy van hangja hogy sír az ötödik😊 Mondtam ár egyszer egy pillanatra vedd le a komplett szűrőt, aztán azt hiszed valami másik autóban ülsz😊))

sertrex
Szóval nincs róla videó? Kár. <#eljen>

lac coo
Jah az kellene bele nagyon , hangszigetelés se nagyon van, 5000-nél ordít bent mint egy versenyautó 😊)

És nagy féknél táncol a hátulja, csak hogy a fékhez is hozzászóljak, meg kanyarközben kis fék és tuti megindul a hátulja, de sokszor egy hirtelen gázekvételné is...Na ilyenek hiányoznak PC-ból ! 😊)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.05.31. 09:31:04

BooMiller
Kár hogy kispóroltak a utazó hatodikat😞((( Mivel sokat mentem pályán vele 60km-nél már hangja volt az ötödiknek😊)))) Aztán faternak adtam büntiből😊)))))

lac coo
4000 alatt ez sem egy rakéta ......De ha gyorsulgatok, akkor viszont a tököm tudja 500-at esik vissza a fordulat váltásoknál, olyan közel vannak a fokozatok 😊))

BooMiller
Én tök jól elvagyok egy arcade cuccal is ha jó!!!De nem is akarom másnak beállítani ami, az elején elszapulom ha szerintem szar, aztán leszarom. PC topicba sem írok már minek akinek tetszik tolja, csak próbáltam megérteni mitől jó egesek szerint.

b-type
nálam qva jó, 3ezer alatt puding, vissza kell kapcsolni nyúlba mert sima gázpedálra súlyos másodpercek míg eléri a 4ezret ahol viszont elkezd rakétázni, és onnan valami állat utcaihoz képest, fax se tudja menyit forog, de nagyon jól emelkedik a tempó. Nem szoktam..illetve gyorsan megyek általában, de nem vagyok eszetlen (sztem), viszont vannak olyan autósok akikben rejtett pedagogus lakozik, és ha melléérek elkezdi taposni hogy tanítson, na ilyenkor állat. a 180 nagyon gyorsan megvan, ott általában vége szokott lenni a csatának (hála égnek mert a stabrudak hiánya miatt kanyarokban nem vállalhatok nagyot).

Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.05.31. 09:25:58

lac coo
amúgy nekem soha nem is jut eszembe, hogy szimulátor nem szimulátor, csak itt SG-n mikor megy a vita róla 😊))

Játék játék, egyik jobb másik rosszabb, ebből már rég kinőttem hogy megnyugtassam magam, hogy szimmel játszom 😊
Ha jó akkor játszom vele, felőlem lehet CM f1 2012 is, mert az is jó 😊))

Cars is jó lenne , én mindenképpen levenném a tapadást de főleg az aerot sok autónál, mert az tényleg hülyebiztosra csinálták ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.05.31. 09:24:10

BooMiller
De említhetném az LFS bajnokságot is ahol preqoalon 3-4 tizeden belül ment 30 ember, és időmérőn is. Nuanszok döntöttek egy versenyen 1 óra alatt nem fért bele rossz féktáv... De majd ha egyszer mész K.Norbi vagy M.Noorbi ellen megtudod😊))) Ezt AC-ban megteheted😊))

BooMiller
<#nyes>