42876
-
#32707 Egy pill , nekem is gép bajom van, valami megeszi .... -
cstibikeee #32706 Megyek én is. Hátha megoldódott a probléma, köszi a tanácsokat. -
#32705 Megyek .
-
#32704 Jöttök CSRACING szeró kis fun? Arty és én ott leszünk. -
#32703 ez igy van, egész kontrollálható volt korábban is, most egy lehelletnyit még könnyebb is lett szerintem, DE... hogy ne lehetne eldobni egy erős kigyorsítással, pl SPA legalább 3-4 kanyarjában, az nem igaz :) most nyomtam le a 10 körös tournament eventet és nem 2x kezdtem ujra ;)
lehet már csak placebo, de talán a hangok miatt is jobban érzem a féket, a megcsúszás előtti gumicsikorgás is sokat segit... tényleg nemtom.
mentünk még a kis alfával is tegnap, az is elsőre(!) könnyebb, de mivel MINDENKINEK az, így ugye jobban kell nyomni, ergo a végén pont akkora csaták vannak - s így eldobálásból is akadt bőven (oké, nem vagyunk überpléjerek, itteniek, pláne setuppal nyilván bármilyen auto-pálya komboban másodperceket adnának)
ami tény: én a GT kocsikat rühellem, karrierben is messze elkerültem őket eddig (is), a játékidőm 0.1%-t se tették ki, így én kevésbé érzem a visszalépést. sajnálom, hogy sokaknak elrontották a mókát, de menni kell assetto forumba és képviselni a véleményt: ez így nem jó....
Utoljára szerkesztette: arty, 2015.10.11. 14:31:17 -
#32702 -
#32701 A PTracker talan eleg hasznalhato, bar nem emlekszem, idoket hogyan irta.
Leszedtem korabban minden kulsos cuccot (autok, palyak, APP-ok), most nincs semmi.
Mentunk most egy rovid versenyt, kozben nyomogattam, egeresztem a cuccokat, alapbol kicsit gazos:) -
Tyuki80 #32700 Egy kis infó!Aki keresné a FF állítási lehetőséget,amit kivettek a játék setupjánál.Anum részen + ill - lehet menet közben állítani.
Az ellenfél köridejeit menet közben,mivel tudom láthatóvá tenni?Vagy valami app.
Nekem ez a funkció baromira hiányzik. -
Kommy #32699 Valamiért elveszi a fókuszt a windows az adott alkalmazástól. Azt próbáld meg, hogy amikor ez történik, nyomjál egy ALT + F4-et és figyeld mit zár be ezzel elvileg megtudod, hogy mi vette át a fókuszt az adott alkalmazástól. -
#32698 Nezd meg a futo es/vagy automatan elindulo szervizeket a gepen, talan valami feltelepult (nem feltetlenul virus), ami neha gondol egyet, elindul, es at is taszkol.
Nekem eppen mostanaban volt hasonlo, feltettem valami egyszeru "kis" video konvertalot, de a mai "divatnak" megfeleloen, nem csak sima progi volt, hanem csinalt maganak minden sz*rt: sajat taskot, eventet, service-t es meg local szervert is egy kulon portra. Meg persze a hatterben automata update;D Gyors uninstall es pucolas lett a vege;D -
cstibikeee #32697
Tegnap este játszottam, majd kikapcsoltam a gépet. Ma pedig be, és az a problémám,h játék közbe a kormányzás megszűnik, az egérre rá kell kattintani egyet úgy bárhova és "visszalép" a játékba. Nem igazán tudom jól leírni. De amikor ezt gépelem, a billentyűzet is ezt csinálja, gépelek, majd észreveszem,h nem is ír semmit. Mint ha egyik ablak sem lenne aktív éppen. Ide is vissza kattintok és tudok tovább írni.
Nagyon idegesítő!! Áááááááá!!! Tényleg este még jó volt, kikapcsoltam, most be és ez van. Azóta újraindítottam 2x a gépet, az USB eszközöket átdugtam máshova, nem tudom,h mi lehet a baj. Valaki tud segíteni? -
#32696 A 2X es a 95 az jo, paplan mehet ra szerintem.
Most nem ferek oda a gephez, este terveztem, hogy felmegyek, remelem lesz ek paran. -
cstibikeee #32695 Alexease:
ezt az oldalt csináltam hozzá: http://cstibikeee.wix.com/csracing
Jelenleg sok aktuális infó nincs rajta. :)
Köszi!
Laccoo:
Jelenlegi beállítások: gumikopás 1x, pálya gumizottság 98% .
Persze ha jobb akkor lehet 2x kopás, meg "green" 95%-os induló érték is. Vagy legyen még kisebb? -
#32694 Egyelore sehol nem vagyok meg . -
cstibikeee #32693 Már többször írták a Kunos-os srácok, h nem egy újabb FM/GT elkészítése a cél a konozolosok számára, hanem egy jóval szimulátorosabb program. Ha olyan lenne mint a már meglévő játékok, azzal nem tudná igazából felvenni a versenyt, ők is jól tudják. Ebből adódóan nem lesz pcars/dirt vagy valami hasonló fizika a játékban. A jelenlegi v5 gumi pedig nagyon nem végleges. Van még rajta mit dolgozni, meg is fogják csinálni ahogy kell. Az a lényeg,h nem lesz elrontva az AC. -
#32692 Megyek en is, 5-10 perc, de meg masolgatok net-en, most kockas lennek:D -
#32691 CSRACINGon vagy? F1ig van 1 óra... -
#32690 A gumikopas az most mennyi ? Meg a palya tapadasa ? Azokat is lehetne varialni , hogy kicsit emberesebb legyen . -
#32689 Van valami weboldal vagy hasonlo a CSRACING-hez kapcsolodoan?:) Ha van, rateszem az [INFO] linkre. -
cstibikeee #32688 Ok, 2 perc és kész. -
#32687 Az SRS Fun szerveren van NIssan GT3, csak nem fer ki a kiirasban:D Ha uncsi lesz az F1, kozben megoldom:P -
#32686 Tibi, rakjal mar legyszives Nissant is a szerverre, koszi !
Ezek az urhajok nem nekem valok :)) -
#32685 Megneztem, en kitaposom a belet de alig tortenik valami, superglue gumija. An :)
Bar soha nem is volt olyan ficankolos az az auto. -
#32684 formula abarthrol mit gondolsz? -
goldboy #32683 Ma 13:00 Blancpain GT Sprint Zandvoort -
#32682 Mondjuk spanyol palyan vannak kamera fele fordulo nezok, lehet arra gondoltak :)) -
#32681 Most kicsit ossze vissza vannak az autok, amit probaltam, annak a fele tetszett, a fele nem annyira. De ez hosszutavon jelenthet jot is.
Bar kicsit vicces, hogy Kunos nagyhirtelen bevezette a gumifizika szamolast (most V5), az iR utan szabadon:) Lehet hogy itt napi szinten piszkalgatjak vagy csak tologatnak dolgokat, de jol csinalja, mint mindig, mert az iR utan mar igy komolyabbnak tunik a dolog. -
#32680 Volt valami szo arrol, hogy 1.3- ban tobb dinamikus object lesz a palyakon, az akkor mi ? En semmit nem vettem eszre :)) -
#32679 Es azert mondjuk ki, mindig is utcai, felutcai autokban volt jo.
A Nissan az veletlen sikerult jora az 1.2.5 -ben, azt szerettem :))
De pl formulaban szvsz meg mi dig oltari gyenge. A Tattus az most kifejezetten egy nulla, pedig videokon az aztan ot metert nem szeret egyenesben menni :))) -
#32678 S Huracant provald ki !
Azt a lassu reszeknel kb a padalokkal kell kormanyozni olyan szinten kovalyog az eleje , meg latvanyra is fura :) De az Audi gt is ilyen .
Valami keveres tuti volt, ha jol lattam a Nissan alap setupja is teljesen mas lett, alapbol megprobaltak kicsit virgoncabbra tenni a hatuljat . -
#32677 Azert itt ott oldaltartasban meg mindig valami "furcsa":)
Olyan mintha egy tipusu autora/gumira belottek volna az alap gumi mukodest (pl. az utcai Toyota GT86 - nem probaltam!), aztan a tovabbi "ertekkkel" (gumitipusok, meghajtas, ero, diffi, aero(!)) szorozgatnak a "vegeredmenyt.
De aztan lehet, hogy eddig volt "jatekos", es most szimes/real, azert tunik minden furcsanak, ezt nem tudhatjuk:DD
-
#32676 Konzolon is megvan a szimes réteg ugyan úgy. Akik eleddig a Forza sé GT játékokat kapták mint komolyabb pályaautó ( amiben nagyon jó játékok ezek is, de nyilván nem FFB menyország és más prioritásokkal ). Nagyon sokan a PCarsot választották a Forza helyett pl. Multi miatt, testreszabhatóság miatt, jobb kormánysupport és FFB miatt ( hozzá kell tenni hogy az meg kontrollerrel volt szar és most sem 100as ). PS4en meg nincs autós játék a Carson kívül, viszont van már G29 kormány is... az emberek autós játékra vágynak P4en is, ami vagy GT vagy AC. Ha a GT előtt jön ki az AC akkor űrt tölt ott be, vennék hisz hiánycikk. -
#32675 Eladasi csucsokat tuti nem fog dongetni, de ha ott lesz mindket konzolon, akkor talan a szimesebb, kormanyosabb, komolyabb, kivancsibb, gyujtogetobb felhasznalok nagyresze megveszi, aztan egy resze "megtartja" es meg DLC-ket is vasarolgat hozza. Gozom sincs hogyan mukodik a konzol online, de mivel az AC nem steam-es, hanem sajat lobby-val mukodik, talan meg azt is meg tudjak oldani hogy legyen egy nagy kozos "ereszd el a hajam" online kereso;D
Ha valoban 2020-ig akarjak tamogatni a az AC-t, addig azert sokminden tortenhet. Ha jo lesz az multiplatform engine, es "minimal" munkaval lehet majd "forditgatni" mindenhova, akkor "haromszoros" eladasokat tudnak produkalni, ami nekunk csak jo lehet (tobb penz, tobb ember, tobb munka, komolyabb fejlesztesek).
Egyertelmuen a konzulos megjelenesek voltak a celok, igy fel lehet fogni a mostani PC-t programot mindig egy EarlyAcces, tamogatoi vagy beta-jelegu cucnak:) -
#32674 Nulla hátsó szárnnyal már nem olyan rossz ! :))
-
#32673 en spec nem bannam ha sikeres lenne konzolon is, bar semmi alapjat nem latom, max a nagy szamok torvenye alapjan csak eladnak ott is annyit mint PC-re, nem hiszek a konzolosok szimes igenyeben..bar tudom hogy vannak akik szeretnek, de sztem elenyeszo szamban, a grafika nem rossz, de nem huha, a kinalat nem rossz de nem huha, offline alapszint, karrier fapad.
Remelem megis sikeres lesz.
De ha nem ay is jo tapasztalat lesz az AC2-nek
...bar engem jo darabig kiszolgal ez a resz is, de biztos hogy lesz folytatasa. -
#32672 Az AC-nal mindenkeppen masfele iranyitassal es szimesebb megoldasokkal kell megjelennie konzolon is, hasonloval, mint a FM/GT felesleges probalkozniuk, minden masban kevesek lesznek (tartalom, hangulat, kidolgozottsag stb). A cel az lenne, hogy alapbol szim legyen, de nehany Klikkel" fun drive, ami megis komolyabbnak tunik. Persze nem probaltam a mostani konzol cuccokat, de ha jol tudom (rakerdeztem, igy talan igen:P), meg a Forza6-ban sem lehet allitani a cockpitet (pozicio+fov), igy alapbol maradt az a bena megoldas, igy mar ez a ket allitas is (foleg autonkent elmentve), mar eroteljes szimes elorelepes lesz konzolon:D -
haflac #32671 Abban bízom,hogy Lac coo-nak lesz igaza,és nem nekem. :) -
#32670 Nem. A PCars PCre készült, konzolon az irányítás horror volt, jó pár peccsbe tellett mire használhatóvá tették... -
haflac #32669 Onnantól kezdve,hogy a konzol is cél,ez már nem lesz szimulátor játék.Ott az eladás a lényeg,és oda ilyen buzi irányítás kell sajnos.Lásd PCars.Ez szigorúan az én véleményem.
Utoljára szerkesztette: haflac, 2015.10.10. 23:14:44 -
#32668 Azért még ne temessük, igazából nem az első eset , hogy valami nem jól sikerült elsőre :)
Majd lesz még ez piszkálva :)