Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megvolt az AC 20 kör spa-ban, nem fűznék hozzá sok kommentárt😊 A nem történik semmi vs végig koncentráció gázzal fékkel folyamatos játék, ennyi a különbség röviden😊))
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.05.31. 13:43:20
Vagy az olyan szerón ahol AI is van. Ott például határozottan intelligensebbnek tűnik néha, a mesterséges. 😊)
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.05.31. 13:01:45
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Amire vettem, hogy majd tolom offline esoben kodben ejjelnappal, arra sajnos pont hasznalhatazlan.
Neha egy ertrlmesebb online belefer , de alapvetoen igenyem van a jormalisabb autokeuelesre, ez nekem is doglott....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A problémám nem is ez hanem ennyi idő és tesztelő mellett istentelen bugos...
Ettől én se vagyok boldog, de ha már Sityi is, akkor én is elmondom, hogy senki nem állította, hogy a CARS egy űberszimulátor lenne, de az is erősen költinek nem nevezhető túlzás, hogy valamiféle árkád lenne. Szóval semmi szükség az ilyen végig mentem fék használat nélkül és társai leszólásokra, mert ezt a legelvetemültebb AC fanboy is megmosolyogja. 😊)
Megyek mindjárt egyet AC-al is Spaban minden ugyan az lesz a tankolásig, tovább nem tudom mert nincs tankolás 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Egyik kutya másik eb😊
Egy ir is eveket tolt el, hogy valaminek a szamitasat megoldja valami algoritmussal, az nem annyibol all, hogy szamolja aztan akkor biztos jo is ....
Ezeket a dolhokat en megmagyaazni nem 4udom es nem is akarom :-)
csak a játékhoz van köze, talán meg is értenéd, ha elfogadnád amit írunk,..de nem fogadod el, hanem azokat cáfolni próbálod, és újabb érveket kérsz, de ezzel egyidejűleg azt adod elő hogy csak elfogultság..
Nem.
Én írtam az AC-ban sokkal élőbb a futómű, a CARS ellenkormányzási lehetősége, és fékkel való iránybaállítása szvsz unalmas és túlhaladott. A GT3-s autóknál a gyors irányváltások elkeserítőek, némelyik 'billeg' (Audi pl.)...mivel indulni szeretnék majd a Le Mans-i Cars futamon (ahogy írtam erre továbbra is fogom használni), ezért áttértem az LMP2-s kategóriára.
Összegezve számomra (!) unalmas az a fizika ami a CARS alatt van, élettelen, hiteltelen ellenkormányzási lehetőségek és a gyors irányváltásokban nehézkes kissé pontatlan is.
Az AC-ban él az autó, ...frissebb. direktebb, és pontosabb....az ellenkormányzás, ..vagy inkább úgy mondom a korrigálás, sokkal jobb.
Az első élmények egyike volt amit megtapasztaltam, hogy a Parabolica-ban sztem beleforgattam 90° és vissza úgy hogy talán az ív sem tört meg, de ha ez nincs akkor elindul a hátulja, ezeket nagyon szeretem az AC-ban.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Hány Ferrarit vezettél, hogy megtudod állapítani, hogy az AC-ban reális. Ha nekem van egy Zsigulim és azt megcsinálom modban, akkor Ferrarit is ugyanolyan szinten tudok csinálni? Mert Kunosnál is ezt látom. A kis Fiat 500-as az remek, néhány elérhető utcai vagy kiöregedett sport autó még belefér a realitásba, de hol vannak a GT, a supersport autók, azért mert egyszer felvonultattak néhányat az még nem jelenti, hogy tapasztalatból csinálok egy űberszimulátort. És azért több száz órát kellene ahhoz ezeket vezetni, hogy érzésre is tökéletesen le lehessen modellezni. Tehát, hol van itt az überszimuláció? Ne kábítsuk egymást. Az iR az igen az szimulál, de ott nem is futószalagon jönnek a cuccok és az is csak játék. Vagy ott van/volt az LFS ott minden autó ki volt dolgozva, sajnos félbemaradt. Ezekhez képest az AC-t nagyobb szakadék válazstja el, mint a CARS-t az AC-tól. És amíg az AC-ban nem lesz egy jó gumifizika, hát... Egy jó élvezetes autósjáték azt annyi. 😊 Persze egy játékkiállításon biztos nem vinné el a pálmát, mert ahhoz meg igen foghíjas. Az indie kategóriában talán valami technikai díjat, a jó FFB-ért besöpörne talán. 😊))
Spa, 40 kör, minden kikapcsolva, mechanika sérülés real life, AI 100%
Hozzá tenném a tempó felejtő mert se időm nincs se energiám 200 kört bele tenni az fullos időért, és a hardverem se felel meg főleg a pedál 1x éves Momo force😊 De hagyjuk a mentegetőzést😄
Természetesen nem sikerült az akcióm ezt így az elején leszögezném 😄DD Időmérő oké pole 2:18.xxx-el kapott fél másodpercet a legjobb AI(lényegtelen)
Elrajtolunk minden ok, de volt egy Schumacher típusú AI aki megelőzött és folyamatosan növelte az előnyét, én meg növeltem a mezőny szemben. Elérkeztünk a box kiálláshoz, na itt jöttek a problémák😄 9.5 másodpercel ment az első, nekem 11.5 volt a harmadikkal szemben a 20 körben.
Feljön a tábla menjek, oké kimegyek, azt mondja amikor kimentem hogy tele a box..... persze volt hely vagy 15😄DD
Oké semmi gond pron tankoltam bele fér, vissza jövök harmadiknak, következő körben kimegyek😊 Megint a box tele tábla fogad😄DD vissza jövök a 8 helyre, kimegyek megint , szerintetek? Box tele tábla megint csak simán átmegy a boxon... vissza jövök 12-nek pálya felénél kifogy a benzin😄DDDDDDDDD
Most erre mit mondjak ez a kész játék? Azt nem is mondom hogy ahány box annyiszor bassza a falnak az autót😄DDDD Biztos javít az aeron....
Még egyszer nem indulok el hogy eltoljam a ki állásom az AI-hoz képest 5 körrel....
Replay van csak nem tom hol biztos nem renderelek videót mert nem megy a raptor fraps meg 51 percet nem tom hány terrára csinálná meg😊
Szóval én hülye megpróbáltam de nem sikerül, izgalom a pályán nem volt semmi....
Utoljára szerkesztette: BooMiller, 2015.05.31. 11:56:05
Utoljára szerkesztette: SityiSXT, 2015.05.31. 11:33:56
Egyezseg sem lesz, ugyhyogy ez tenyleg csak szemeteles innentol 😉
- az AC
- amilyennek beállítod!
Csak az az egy dolgot próbálom megérteni, hogy szerinted, meg még pár ember szerint honnan jön az a hatalmas különbség, ami miatt annyira jól esik nekted visszamenekülni a Carsból az AC-ba! Ennyi, nem több! Eddig az esett le (és javítsatok ki, ha tévednék), hogy ez leginkább szubjektív dolog és sok köze nincs ahhoz, hogy az adott játék belül mit is tud igazán. Ezenfelül inkább amolyan Top Gear hozzáállással vagytok a vezetés iránt, nem versenyzői (csapatás - sínautó). Eddig megfejtettem. Már csak a "reális: AC - irreális: Cars" aspektusra lennék kíváncsi.
(Mellesleg próbálok kulturáltan beszélgetni itt. Nem érzem szemetelésnek. Lehet, hogy néha az egód által épített mikorverzumból ki kéne kukkantani néha - éngem érdekel a téma, veled ellentétben. És nem, nem a flood, a flame, és/vagy a trollbait miatt.)
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.05.31. 11:15:10
hejj...van törélés is!! énhülye 😄
Sityi' vigasztaljon (ha kell) a tudat hogy Tommy sem látja.
Én látom, és nincs előítélet, vagy személyes hülyeség. Ettől függetlenül használni fogom ahogy írtam, és arra amire használni fogom megérte a pénzt.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.05.31. 11:01:31
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Szerintem eleg is leszz a temabol, ha nekem jo az atomstabil fektav , meg az irrealis aerotapadas akkor jo szorakozast .....
Njncs ertelme mar errol beszelni, szemetelunk tok feleslegesen .
Amugy meg se eleje se vege amiket mondasz..
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.05.31. 10:55:10
- A tapadással kapcsolatban: biztos én nézelődök rossz helyen, de ha egy versenyző panaszkodott a tapadással kapcsolatban, az mindig a tapadás hiánya volt, soha nem az, hogy tisztára sínautót vezet. Na most lehet én értem félre, de az itt jelen lévő tárasaság homlokegyenest az ellenkezőjét akarná, mint amit egy profi versenyző (sínautó - táncoló far)?
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.05.31. 10:15:13
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.05.31. 09:46:22
nem baj, sose volt még ilyen izgalmas autóm, valahogy ezt tényleg eltalálták, 125 lóerő nem egy hatalmas, de ahogy fordul ,ahogy csúszkál, ahogy lehet cibálni az elejét...sose lesz ilyen jó autóm az életbe 😊)
És nagy féknél táncol a hátulja, csak hogy a fékhez is hozzászóljak, meg kanyarközben kis fék és tuti megindul a hátulja, de sokszor egy hirtelen gázekvételné is...Na ilyenek hiányoznak PC-ból ! 😊)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.05.31. 09:31:04
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.05.31. 09:25:58
Játék játék, egyik jobb másik rosszabb, ebből már rég kinőttem hogy megnyugtassam magam, hogy szimmel játszom 😊
Ha jó akkor játszom vele, felőlem lehet CM f1 2012 is, mert az is jó 😊))
Cars is jó lenne , én mindenképpen levenném a tapadást de főleg az aerot sok autónál, mert az tényleg hülyebiztosra csinálták ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.05.31. 09:24:10