Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Amúgy abban sem vagyok már biztos, hogy a tükröződés maxon van-e. Este megnézem...😊
elképzelni nem tudom, hogy megy neked 100at.... (lehet a PP vagy valami más, nálad kikapcsolt effekt ennyit eszik, de nekem az a látvány KELL 😊 )
Forza.
http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_p2714h.htm
www.smart-bus.hu
Sajna itthon nem kapni csak usákoknál😊 Vizionak van nagy UHD-ja 18ms tud, VIZIO P552ui-B2 és ez TV.
Ár teljesítmény bajnok😊 LG 42LB5600 90e bruttó itthon és 27-et tud😊
Én szaladok innen mert Alex megöl😄
Ezzel szemben régi a TN monitoromnál 3,1 ms-t mértem, ezt sem a VA, sem az IPS nem tudja egyelőre, talán majd az OLED...
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.05.28. 11:46:53
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.05.28. 11:33:53
Mondjuk a 970-es is melegít de nem annyira 😊
Van egy vagonnal, puskak, pisztoly, melleny ruha, mind valogatott jofajta.
Abbol siman meglennenek a monitorom 😊)))
Szerk...megelőztek.. <#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.05.28. 09:44:20
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Átfogalmazva: 4K-ban semmilyen grafikai beállításról nem kellett lemondanom, ami nekem fontos és így is bőven 100 FPS felett lehet maradni online futamon egy GTX 970-nel.
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.05.28. 09:33:58
Végigpróbáltam az összes mozis hatást motion blur csicsamicsákat, nekem nem jön be, de ezért ne kövezz meg légyszi 😊
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.05.28. 09:12:52
En kikapcsolnek mindent, csak lenne mar harom monitorom 😊))))
http://www.geforce.com/whats-new/articles/dynamic-super-resolution-instantly-improves-your-games-with-4k-quality-graphics
Pár pályán meg tudod nézni mennyi az annyi? Érdekelne az eredmény engem is, mert őszre/télre esedékes lesz.
4K-t nem tudom kipróbálni mert nincs olyan megjelenítőm, de nem hiszem, hogy sokkal rosszabb lenne ha a 4k-t 3840x2160 felbontáson értjük
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.05.28. 09:03:22
Meg elso fecske mindig veszett draga .....
http://index.hu/tech/2015/05/28/orult_draga_lesz_az_oculus_rift/
UI: ha géppel együtt értik, akkor okés
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.05.28. 08:58:08
assettoban? max ha keményen butítod a grafot... 😊
(nekem nincs maxon a játék és még fullhd alatt is meg-megdadog a 60fps, ha 4k-ra teszem akkor kvázi játszhatatlan és egy szinten túl nem akartam butítani, mert annyit már nem ér a downsampling)
Forza.
Megtalàlod a blogomon a linkeket.
tpongracz.WordPress.com
Folyamatosan frissítik a jàtékot, így mindig kell valamit javítani.

Ismét elővettem az Assetto-t. Feltelepitettem pár mod-ot,mindegyik működött hibátlanul, kivéve a Seat Leon Eurocup 1.3. Amikor tölti be akkor a pályát betölti,majd amikor az lenne hogy loading car.... akkor az exe hibát észlelt ezért leállt,próbáltam újra letölteni a modot de az sem segitett.
valakinek van ötlete?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
tudom, öreg vagyok 😄
Forza.
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2015.05.27. 18:47:21
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!