42876
-
#32465 csak aztan ne legyen tomeges halal, vagy akar jatek el nem indulas holnap, hiszem a patch is holnap esedekes, pont az esti orakaban gondolom. -
cstibikeee #32464 Holnap én is átállítom a szervert az újdonságokra.
R8 LMS - SCG003 - Huracan GT3
Circuit de Catalunya (GP), ez az a config ahol bemész a sikánba a célegyenes előtt.
Jelszó: sghu
Nagyon jó lesz gyerekek!!! ;)
Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2015.10.07. 19:20:28 -
#32463 Hátralévő körök számolgatásánál szokott gond lenni ez nekem :) Amúgy igen, mindenhol jelzik az utolsó kört, gtl, rf, ir, lfs is talán. -
neilszab #32462 Csütörtök este: DTM Classic - Zandvoort!
Igen komoly mezőnnyel rajtolt el a DTM Classic bajnokság, most csütörtökön pedig Zandvoort-ban folytatódik a megmérettetés a második futammal. A 7 fordulós bajnokság végértékelésébe csak a 6 legjobb eredmény számít bele, így még bárki egyenlő esélyekkel csatlakozhat a kihíváshoz, aki szeretné megülni ezeket az oldschool vasakat!
Tedd próbára magad a NYÍLT gyakorló szerveren, további infók itt:
DTM Classic Bajnoskág: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5434
DTM Classic Zandvoort: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5450
Aktuális köridők: http://www.gtr-masters.hu/prequal/AC2015_A02
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.10.07. 18:51:28 -
neilszab #32461 Az utolsó körödben megjelenik a zászló bal oldalt és a célba és után elveszi az irányítást, szóval ne állj meg soha, majd Ő megállít, ha végeztél... -
#32460 Láttam már olyan, ahol azt írták ki, hogy befejezett kör/összes kör, ott 5/5-nél vége van, én is csomószor megzavarodok :) -
#32459 Hat ez egy ilyen nap, a zaszlokra pont nem figyeltem az egyenesben, mert forgolodtam korbe a kocsiban, ott nem szokott baj lenni belole :)
Remelem holnapra elmulik. -
#32458 Ha az otbol az otpdik korben haladsz akkor vege van ? :)
Amugy van feher es kockas zaszlo .... -
#32457 Nem tudom ma mi keverdett ossze az agyamban, de ketszer is az 5 koros versenyen lealltam az otodik korben, mert lattam 5/5, vagyis reszemrol vege volt:) -
#32456 Jogos, viszont módosított fizikával fog futni, mert Tommy megcsinálja.
Viccet félretéve javítva a kép. Egy admin pls szerkessze át a kép forrását erre. Köszi. -
Kommy #32455 Ruf-nal az fwd-t gyorsan javitsátok at rwd-re, mert így nagyon rossul néz ki -
#32454 -
goldboy #32453 OFF
Egy ilyen VR menü kezelést , gombnyomkodást AC-ban is el tudnék képzelni
VR Cockpit -
#32452 Ez nem az es ez OFF, de igy jobban meg lehet becsulni a AC-s SimDream-et:DDD
-
#32451 simdream-es Hakosuka
-
neilszab #32450 Kedd esti FunRace: BMW M3 E92 - Zandvoort!
Folytatódik a rendszeres kedd esti funrace sorozatunk, ezen a héten egy újabb utcai gépet, a BMW M3-ast fogjuk meghajtani! A tizedeket most sem fogjuk véresen komolyan venni, a fő hangsúly ezúttal is a közös kergetőzésen és a szórakozáson lesz!
Örömmel látunk mindenkit, a részvétel NYÍLT, infók itt, gyertek!
FunRace infók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5466
DTM Classic futam: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5450
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.10.06. 15:05:55 -
#32449 Gozom sincs melyik szponzor kihez tartozik;) De tuti, hogy a szponzorok (nagy)resze a Blackpain "tulajdona". Minden sorozatban vannak kotelezo "matricak". Bar ha a Blancpain ott van, akkor elofordulhat hogy csomagban kapjak meg, vagy mit tudom en:DDD
Ha lenne a progiban normaluis napszak, ejszaka, alap idojaras, hasznalhato offline es karrier, minimalis munkaval lazan kitolhatnanak egy Blancpain "jatekot". Kulon jatekkent 45EUR es nem modolhato, az AC-hoz 20EUR mint DLC:)
Ha egyszer osszeall a progi, es mivel 5 evig szeretnek tamogatni, a vege fele mar minden lehetseges. Foleg az AC2-vel:D Addigra mar mukodesre, minosegre es foleg tartalomra, barmit osszeLEGOznak belole;D -
#32448 remélhetőleg jó szerződést írtak a VW-ékkal, ha már az egyik autóra felrakhatták a kötelező szponzor matricákat, akkor hátha rárakhatták a többire is.. :D -
#32447 Az azert huzos licensz melo lenne;) Nem biztos hogy megeri. Mar a kepen (auton) ami latszik (pl. Blancpain, Matchpoint stb) is eleg jo hogy "megvan". -
#32446 Neztem ezt a kepet, telefonon nem tudam eldonteni, hogy igazi vagy jatek :))
Amugy skinversenybol semmi nem lesz, rohadt szepeket csinaltak mar, meg sem kerulnek be a jatekba ? -
#32445 remélem nem csak 1-2 valós festés lesz rá, hanem a teljes bajnokság autóit megkapjuk.. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.10.06. 13:27:52 -
#32444 Nincs ebbol akkora cirkusz szerintem, ha szeles az ut, akkor ugy is kimegyek a legszelere, tudom hogy van ott valaki, annak elozmenye van, nem terem ott a semmibol, szuk kanyarban meg szi ten hagy helyet az ember, de neha jol jon, hogy latom ha csuszik felem belulrol, vagy huzza ram ki ulrol. Erre jo a helicorsa , de nagyon ritkan kell ra eznem.
Rift meg ok, talan egyszer, ilyen alfa demo re dszer egyelore tuti nem er meg semennyit :)
Eloszor tukor legyen :) -
neilszab #32443 Pedig a Rift szerintem (közvetlen tapasztalatok alapján) magasan übereli a 3 monitoros rendszereket: sebesség érzet, immerzió, látszószög, kilátás/tájékozódás, hangulat... és nagyon remélem hogy az végleges verzióban már a képélesség is rendben lesz.
Az oldalsó tükrök meg aláírom hogy szarok és nem jó képet mutatnak, viszont ha jók lennének, akkor sem látszódnának benne a 2-3 méterre melletted lévő autók, ahhoz mindenképpen oldalra kell nézned, ha pontosan tudni akarod hol van. Viszont szerintem nagyon kevés az a szituáció, ahol tényleg pontosan tudni kell, hogy hol van... az esetek 90%-ban bőven elég annyi is, hogy tudod hogy valahol ott van.
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.10.06. 12:31:44 -
#32442 A rift az kicsit sem izgat, foleg nem autoszimhez, de haorm mo itorral legalabb a tukrot latnam, csak annak is jonak kellene lennie :) -
neilszab #32441 Sztem ugyan olyan help, mint a TC, vagy ESP, vagy bármi más, ami könnyebbé teszi a helyzeted és kevesebb dologra kell figyelned a használatukkal. -
neilszab #32440 Oldalra magad mellé sem 3 monitorral, se semmilyen tükörből nem fogsz látni soha, mert egyik látószöge sem oda esik.
Oculus Rift vagy oldalra nézés gomb, ez a két opció van erre.
-
#32439 Nem gondolnam, hogy elbutit a helicorsa, csak konnyebbe teszi a helyzetet. Akiben nincs inger, vagy eleg sutnivaloja, hogy figyeljen a masikra, azzal termeszetsen nem fog csodat muvelni. Nekem nem is alul van, hanem a tukor alatt a kepernyon, attetszo, vagyis ha helyzet van, akkor jon elo egy kis rutin utan meterre pontosan megmondod, ki hol merre hany meter. Lehet allitani az ini-jeben mikortol mutassa a dolgokat is.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.10.06. 10:52:24 -
#32438 Gondolom, nem a bizonyos jatekokba beepitett "magatol" kanyarba benezes funkciokrol beszelsz?
Mert ha igen, ott ugyanaz a problema, hogy nem te csinalod osztonosen, motorikusan, maris elveszted a fonalat.
----
A kis GTA az egyik legjobb auto a jatekban, lecserelnem barmelyik uj gt autot ra :)
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.10.06. 10:49:27 -
#32437 Ezert irtam, higy magam miatt kell, bar bakik elofordulnak azert altalaban hagyok helyet mi dig, de szamtala szor volt, hogy tisztan lattam helicorsaban, hogy egyertelmuen huzza ram az autot, ilyenkor tudok legalabb menekulni.
Jo mezonyben ilyen gond sincs, ott nem nagyon figyelem.
Ha lesz jo tukor meg harom monitorom akkor majd semmit nem hasznalok :)
Egyszovel nem dolgozik helyettem, csak neha egy kis plussz segitseg :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.10.06. 10:49:58 -
neilszab #32436 Egyrészt alapból ott vannak a piros kis nyilak, abból pontosan lehet tudni, ha van vki melletted, bár megjegyzem én azokat is rühellem.
Nem igazán értem azt se, miért kéne centire pontosan tudni, hogy hol/hogyan vannak mellettünk... nekem bőven elég infó az, hogy ha eltűnik a tükrömből, akkor valahol ott van mellettem és hagyok neki helyet, ennyi. Ha nagyon nem akarok helyet hagyni, akkor meg óvatosan elkezdek húzódni felé és fogom látni, ha nem tudok besorolni elé.
Attól meg ha vki torpedózik, attól a helicorsa sem véd meg... azt is a tükörből lehet látni, ha vki túl nagy tempóval érkezik a kanyarhoz, olyankor meg ugrom el az útjából, menjen csak szépen sóderba. Ehhez persze az kell, hogy folyamatosan fejben tartsd, hogy kik, hogy vannak körülötted és mindenkihez kanyarról kanyarra külön szkenáriókat rendelj és ezekhez alkalmazkodva válaszd meg a saját ívedet. A helicorsa ezt a feladatot nagy mértékben leveszi válladról és egy a versenyzés szerves részét képező fontos faktor megszűnik, te pedig ügyetlen maradsz és sosem fogsz ráérezni, mert az app dolgozik az agyad helyett.
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.10.06. 10:49:15 -
#32435 Szerintem ha már meg van a késztetés, hogy lenézzen a műszerre, akkor már kialakult a reflex, hogy ebből a szituból bármi lehet, kanyar közben pedig nem ez alapján fog helyezkedni az ember.
Mindaddig amíg nincs a fejünkön egy Oculus Rift, elengedhetetlen, hogy a beláthatatlan részekről is pontos infót kapjunk. Emelett a tükröknek se ártana egy kis vérfrissítés, személy szerint sokat dobna ha látnám a saját autómat viszonyítási alapként, oldalsó tükrök kimondottan nem azt mutatják most amit kellene. Én egyébként 1-2 hete kezdtem használni a Helicorsát, sokszor pontatlan, nem mondanám, hogy sokat adott az eddigiek alapján, de el tudom képzelni, hogy mondjuk Monzában, ahol van idő ellenőrizni, és sokszor haladunk fej-fej mellett, ott valóban nagy segítség lehet, hiszen a fentiek miatt óriási a holttér, még akkor is ha van idő oldalra nézni. -
#32434 En hasznalom, nem azert mert hagyok helyet masnak, i kabb magamat szoktam megmenteni:)) -
neilszab #32433 9 évet toltunk le a GT Legends-szel, ami szerintem rettentő nagy szó, az utolsó szezonban meglepő módon még résztvevő szám rekordot is döntöttünk... de aztán tavaly nyáron beállt a hero to zero állapot és nem volt értelme tovább folytatni, és fájó szívvel ugyan, de rengeteg szép élménnyel elköszöntünk a GTL-től..
Most nyáron volt egy SummerCup-unk már az AC-val a kis Alfa GTA-val, ahol azért szépen megtelt egy szerver és igazán remek csaták voltak, szóval azt gondolom van ennek jövője, és nekünk is mindenképpen célunk tovább vinni a GTL örökségét az Assetto Corsa-val. Most jön a GT40 és ha lassan is, de azért alakul a Historic mezőny... hamarosan össze is fogjuk engedni a vasakat egy komolyabb bajnokság keretében!
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.10.06. 02:40:04 -
neilszab #32432 Én meg betiltatnám mindenhol a helicosra használatát, mert totál elbutítja az embert és alapvető a versenyzéshez szükség készséget nem hagy kifejlődni. Nem mondom, hogy nem hasznos, meg az sem állítom, hogy nem növeli a biztonságot, csak eközben meg birkát csinál az emberekből... ami szerintem hosszútávon nem jó deal.
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.10.06. 02:22:13 -
GeriDoc #32431 Na, akkor most, hogy tudod, majd fogsz. Én nem tudnék azzal menni. -
zimapeti #32430 "Szerintem az OR-rel sem lehet majd gyorsan menni."
Szerencse, hogy eddig erről nem tudtam. Nem vettem észre, hogy lassultam, de ha te mondod. -
GeriDoc #32429 Én már a "sima" billegésnél is elvesztem a fonalat, a kanyarba benézést meg alapból kikapcsolom. Nem is akkor van nagy baj, ha csak úgy megyek, de ha megcsúszik az autó, és gépészkedés közben elkezd mozogni össze-vissza a nézet, ott tuti megforgás van. Az iR-ben ami benne van alapban, már az zavart. Ahogy rámentem-lejöttem a rázókőről, és elkezd billegni, vége, sosem fogom meg. Gyorsan át is írtam fixre.
Szerintem az OR-rel sem lehet majd gyorsan menni. -
#32428 Kicsit ellentmondok most magamnak, amit eve ota szajkozok, hogy rohadt jo dolog a trackir (most szamoltam kb 10 eve van) De repulos, helikopteres jatekokban. Autos jateknal egyertelmuen hatrany, mert elveszti az ember a fix tajokozodasi pontot, akar a fekezesnel, de leginkabb a kanyarokban, merre is hogyan all az auto. Repulos jatekoknal ugy lovi be az ember, hogy meg nem kenyelmetlen fejelforgatas mellett, na meg, hogy a monitort is lassa ,teljesen korbe tudjon nezni a fulkeben. (vagyis messze nem egy az egyben koveti a fejet) Sot en egy minimalis deadzone-t is szoktam ratenni, hogy egy kis feszkelodes, maskepp ules a szekben se okozzon mas nyugalmi helyetet neki. (bar ugye ezt barmikor lehet ujrapozicionalni barmelyik jatek kozben f12-vel.)
A lenyegre terve, assetto-t meg ezer egy autos jatekot is probaltam mar az evek altt, es mindig a fenti velemenyre jutottam. mar egy ideje fix szekbol jatszom fix 100 cm-es tv elott. Igy most ujbol eloszedtem es kiprobaltam. Teljesen hasonlo velemeny alakult ki bennem, mig nem hala a nagy latoteremet kitolto kozeli tv-nek, atallitottam a trackit, egy az egyben fejkovetesre. Tovabbra is azt mondom, korbenezni mondjuk verseny kozben total fonal elvesztessel jar, akar oldalra nezni is. (eljen a hellicorsa mod, amit mindig mondok kotelezove tennem a futamokon) De a tv szelere nezve egy talan max 10-15 fokos fejelforditassal jaro mozdulattal, teljesen be tudok nezni a kanyarba, leginkabb az apexra, ami rohadt sokat segit (vallelunga palya tokeles teszt) Olyan szabad erzest ad, némi biztonsagot, elore tudom tervezni, hogyan tovabb, amit eddig meg sose tapasztaltam, ereztem, ugy erzem matol ilyen uzemmodban, fix hasznalatban lesz a trackir az autos jatekokban. Megyek megnezem iracingben is.
Szep regeny lett :)
Ja az uj finn palyan a dirt rallyban (tenyleg ott is mukodik, de meg nem teszteltem), annyira bele tudom elni magam, hogy gyakorlatilag majdnem kieesek a cockpit szekbol, biztos vicces latvany lehetek :)
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.10.05. 13:41:01 -
#32427 óóó a "régi" szép idők amikor a GTC-s móddal voltak még bajnokságok, ahogy a kisfityóval elpcsáztak minden kanyarban, majd egyenesbe elmentem a musztánggal és a következő kanyarban kezdődött újra -
#32426 öö... pl a piros nyilak, meg még volt valami, de mint kiderült, egy comó custom appom is volt fent ( kösz GeriDoc ), amire már nem is emlékeztem ... most szokom a fapadot, mert én mégegyszer szét nem moddolom ezt a játékot :)
a frusztrációm is csak addig tartott, amíg meg nem tettem egy kört..... egy csoda ez a játék :)