42876

banner
  • bardocz
    Kár, hogy a historic autókkal versenyzés senki sem hoz lázba. Mert jajj, nehéz. iR-ben sincsen velük verseny, itt is alig volt valami.
  • Alexease
    Ilyenkor mindig kedvet kapot (2-3 evente), feltolom a GTL-t, es lenyomok a karrierbol 1-2 tucat versenyt:P
  • Alexease
    Durvan elore jott es lenyomta oket azzal a nagy doggel:)))
  • bardocz
    Mit ment Kristensen, beszarás :D
  • Alexease
    Jo kis "GTL" race, ismeros nevekkel: Andy Priaulx, Tom Kristensen, Christian Horner, Tiff Needel, David Brabham, Mark Blundel stb. :)

• lac coo
    Nekem olyan 120 % körül a jó. én szeretem ha van egy szép napfény jellege :)
  • Tomo15
    Nekem itt már zavaróan túlexpós az ég, de főleg a többi világos festésű kocsi. Autóbelsőtől függően 85-90%-ig simán le szoktam vinni a page down-al a fényerőt. Mondjuk ha irl kicsit is süt a nap, rögtön veszem is fel a poláros napszemüveget, szóval ez nálam valszeg enyéni szocprobléma :))
    Utoljára szerkesztette: Tomo15, 2015.10.04. 18:17:47
  • Gibor
    Ma este úgy 8 körül lenne valakinek kedve egy fun versenyhez? Indítanék szervert.
    Mondjuk Hungaroringen kb 10kör egy elég pofás mod autóval. Teszteltem, nem egy erőgép de jó vezetni.
    Honda Civic Ek9 Type-R link
  • Alexease
    Szerintem sem piszkaljak, ok nem a SimBin, akiknel mar a GTR2-es idokben is lensflare, bloom, melysegelesseg, hdr es hasonlok voltak a promo "screenshot-okon":)
    Az AC-ban van egycsomo postprocess effekt allitas (sajatot is lehet gyartani) es meg gammat is lehet allitani.
    Meg tuti folyamatosan finomitgatja a rendert is
  • macleody
    Nem hinném, hogy valamit csináltak a képpel, nálam ilyen, én sem nyúltam bele.
  • Tomsteel
    Marco képén vajon utólag/szándékosan húztak a fényviszonyokon, vagy végre megoldották, hogy ne kelljen minden játék elején azzal kezdeni, hogy fél percig nyomom a Page Up-ot, hogy lássak is valamit, ne full sötétben menjek?

• Szabi #32414
    "Our sims saw a lot of FIA WEC 6 Hours of Fuji preparation this week! Patrick Dempsey recently came by to prepare for the upcoming race, as our Motion Pro II allows him to practice on the legendary Japanese racetrack without leaving Los Angeles."
  • lac coo
    Meg egyszer valaki nem talalja a link gombot berakok egy Balazs Pali kepet !:)
    Ott van ahol a spoiler :))
  • goldboy
    Dempsey mire készülsz?!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    https://pbs.twimg.com/media/CQVjGM0UEAAwnzg.jpg:large
  • Adam Jonas
    A Lambo ok, az R8 régi, Corvette-ből viszont GT3-as viszont nem sok programba van (egyedül R3E).
  • lac coo
    Lesz Lambo meg Audi ,az egyik se jo ?:)
  • Adam Jonas
    Szerintem a GTE meg a GT3 nem egy kategória...
  • lac coo
    valami ilyesmi van már az nem jó ? :)

gondolom a kasztnin kívül sok más érezhető különbség nem lenne ...
  • Adam Jonas
    Inkább kezdjétek el rágni Marcoék fülét, hogy ez a dög minél hamarabb bekerülhessen a játékba.

Callaway Corvette C7 GT3R - 1

Callaway Corvette C7 GT3R - 2
    Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2015.10.03. 17:45:32
  • GeriDoc
    Az egy másik app. Ha meg van, ezt kapcsold ki. Ez mindig is ilyen volt. (Kivéve esetleg az iniben turkálóknál)
    Az ini-ben turkálás már nekem is nyűgös. Lassan már a mod autókkal, meg pályákkal is tele van a ...
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.10.03. 16:47:04
  • lac coo
  • lac coo
    És mi az amit INI-ben kell turkálni ??? :)))
  • arty
    ujraraktam a játékot (nem töltődtek be a pályák...) és 2 órája szopok, hogy kb olyan legyen az assettom, mint előtte.... (legalja szimes gányolás-taknyolás, inifájlokban turkálás - okádok tőle, ebben pont olyan ócska az ac, mint a korábbiak, 20 év alatt 0 előrelépés. launcher/gui csak dísznek van a játékban...)

egy maradt megoldatlanul:

korábban nekem ez az app csak a körök számát és a helyezésem írta, semmi mást... kéne vissza az a minimalizmus :)

ötlet?
  • barcalaci84
    mire konzolra kerül addigra szerintem ezek rendbe lesznek és updatelik szépen...mert tényleg csak számokat kell átírogatni:)csak ez ilyen kuli munka, senki se akarja ezt csinálni, nem is igen nyaggatják érte őket...
    biztos vagyok benne h videókkal is fel fogják dobni stb, mert most csak elvétve vannak benne...

mindazonáltal ha valaki most venné meg a játékot és elindítja a karriert , akkor nem is lenne olyan rossz...az eljén próbál megtanítgatni egyszerűbb autókkal, rövid versenyekkel , majd erősebb verdák hosszabb versenyekkel időmérővel, bajnoksággal...
  • arty
    igen! de korábban (és más autósokban pláne) rosszabb volt, ahogy melléértél: padlófék... nehogy baj legyen ... :)

ésamugy későbbi szekcióban valóban vannak bajnokságok, ám a kevés korabeli tartalom/bénább engine miatt kevés... sokszor tökegyforma kocsik (szinek is!!!) mennek, 10 kört, csupán tizen.... sótlan, na :)

mostanra már lenne több kocsi és pálya, vannak skinek, bírja a 16 autót is az engine, stb ... fel lehetne dobni a karriert, csak akarat kéne
    Utoljára szerkesztette: arty, 2015.10.03. 13:23:24
  • barcalaci84
    múltkorában mentem egy keveset AI ellen..meglepően élvezetes volt...egy online verseny veszélyesebb:)
    inkább az volt idegesítő h néhol túl óvatos ha mellémegyek, hamarabb feladja mint egy ember:)
    Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2015.10.03. 13:12:01
  • barcalaci84
    most lehet hülyeséget monfdok , mert nem sokáig mentem karrierben, de fájlokat megnézegettem anno h mik is lesznek még...
    és az AC -ban a karrierben lesznek ilyenek sőt, a felétől már csak ilyen bajnokságok vannak szerintem egyre nehezebb /gyorsabb verdákkal...
  • Timbu
    Attól függ, hogy mit nevezünk karriernek...
    Azért egy x db futamból álló bajnokságot ponttáblázattal (esetleg időmérővel, bár ahhoz már kell AI is) nem lenne olyan nehéz megoldani. Ha nagyon meg akarják bolondítani, akkor lehetne felsőbb kategóriába lépni.
    A pCARS-ban sincsenek lockolt autók, mégis van karrier.
  • arty
    jah, special eventeket szoktam is nézni, csak általában nekem az easy a szint ..... :D

Alex: sokkal jobb a helyzet, mint korábban! Már akár kanyarokon át melletted is megy az AI, szépen. Néha persze megőrül és akkor baleset. Én ezzel már szívesen mennék karrierben az uj tartalmakkal ... pláne ha ahogy írod, feloldott cuccokat kapnék értük, de persze az aranygyűjtögetés -> uj osztály -> megint aranygyűjtögetés is lehet jó, jó körítéssel. van is pár event, ahol van bevezető video, stb, de csak pár...

mindegy, ez is több, mint amit az eddigi szimek adtak :)
  • Alexease
    Az igazi karriernek akkor lenne ertelme, ha lenne valami ertelmes celja is.

Plusz elerheto autok, palyak, jatekmodok. Mivel ezek alapbol bene vannak, es kellenek is az alap jatek koncepcio miatt, igy ez ugrik.
    Lehetne kredit gyujtogetes, ha ki tudnak zarni a csalast, es az amugy ingenes DLC-k helyett azok tartalmat lehetne elerni a pontokkal. Aki meg nem akar/tud offline-ozni, az megveheti akciosan a tartalmakat, DLC csomagban:) Mennyire lenne nepszeru, az erosen kerdeses:)

Az AI-t csak ezutan erdemes tovabb faragni, ha ar ki van talalva, mi lesz a celja. Aki "nagyon szimes" es/vagy csak online-os, annak mindegy milyen AI-t csinalnak, sose lesz jo, igy nem eri meg. A nagykozonsegnek, a karrierhez izgalmas es akciodus (sok elozes, az AI-k hullanak, rank vigyaznak) megoldas kell, mindenkeppen catchup-pal.

Felesleges az extra jo AI, mert ha valoban jo, es jol be allitja magat a valos jatekoshoz, akkor egyet sem lehetne megelozni vagy csak 1-2-ot kergetnenk a teljes versenyen;) Az nem nepszeru offline;)

Sose probaltam az AC karriert, AI-val is keveset mentem. De regebben (most nem tudom mi a helyzet), meg az olyan alap dolgot sem hasznaltak ki, hogy legalabb veletlenszeru legyen az AI-k erossege (mind egyforma volt, egyszeruen vonatoztak). Pedig 1db sort atirva, lehet(ett) random Ai-t beallitani (tol-ig ertekkel), es persze, akkor sem volt ultra izgalmas, de legalabb eleg jol szetszakadt a mezony, es mivel veletlenszeruen pakolta az autokat, az AI-k is akcioztak, mert hatra keylhetet a gyors, elore meg a lassu.
  • barcalaci84
    eventeket eddig is raktak be ha jött dlc, bonus pack...
  • lac coo
    De ez nem karrier, ez lotutty :) Amugy talalsz eleg sok user karriert ha erre vagysz, de nem ertem mi a jo ebben :))
    De amugy elobb jobb AI kellene hozza, addig ertelme nincs az egesznek.
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.10.03. 12:22:17
  • arty
    jah, átirni egy txt fájlt, csinálni pár screenshotot az eventekhez.... iszonyat meló lenne :) lehet a fejlesztési idő 0.001%-át is elvinné!
  • lac coo
    Ez nem lesz forza szinten soha :))
    Palyara meg ugy is dlc tartalomkent lesz penz.
    A karrier meg ebben csak ke yszerbol van benne, higy aztan konzolra csinalnak e vele valamit azt a fen tudja.
    Remelm nem, mert az rohadt sok ido...:)))
  • arty
    jah, tök jó lenne 25 fizetős dlcvel megmérgezni a játékot, multiban meg PONT ugyanugy sehol nem menne a dlc pályák nagyrésze, mivel az emberek összevissza vennék őket és alig lenne, ami sokaknak meglenne....

szingliben meg a karrier totál halott, nem updatelik az uj tartalommal, a régivel meg olyan-amilyen.
    forza5-től lehetett volna tanulni, ott minden uj pálya, uj tartalom a teljes játék szerves része lett....
  • barcalaci84
    mire ac konzolon lesz addigra lesz ennyi helyszín ha ilyen ütemben tolják a pályákat akkor is...még 3 vagy 4 helyszín kell és ezek szerint ez már vállalható konzolon is:)
  • lac coo
    Igazabol most mar kicsit rosszul csinalja Kunos, siman megerne akar penzt kifizetni es gyartattni palyakat majd eladni dlc ben.
  • Totti5
    Bernese Alps
    Bathurst
    Catalunya
    Indianapolis
    Mazda Laguna Seca
    Le Mans
    Prague
    Road Atlanta
    Sebring
    Silverstone
    Spa-Francorchamps
    TopGear
    Yas Marina Circuit
    Test Track Airfield Circuit
    Road America
    Long Beach
    Nürburgring / Nordschleife
  • lac coo
    Hat azt nem tudom. Most sok palya van benne, meg ott gondolom szandekosan adtak keveset, de utana dlc ben kitoltak egy ev alatt egy rakassal.
  • barcalaci84
    mondjuk a forza 5 kb ennyi pályával jelent meg anno