Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És így néz ki
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.05.27. 09:48:32
A műszerfal, az A oszlop és tükrök legyenek kb akkorák mint a valóságban.
de mindegy, mert egyelőre se kicsi se nagy 😊))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
de mondom , engem még zavart is, hogy valami óriásautóban ülök 😊)
Ja és ugye olvastad hogy én 3-ról beszéltem azon több látszik😊
Utoljára szerkesztette: BooMiller, 2015.05.27. 09:07:10
De mindegy, bolond lennék 3 tv-t venni ,egyet se nem hogy hármat 😊)
Utoljára szerkesztette: BooMiller, 2015.05.27. 08:49:10
"Én a TV-ét monitornak használni dolgot két okból nem javaslom, egyrészt mert a TV-nek borzalmas az input LAG-ja, alig van 1-2 típus 40 ms alatt (ami még mindig rengeteg), másrészt mert 27'-es méret felett szerintem elviselhetetlen a Full HD felbontás pixelsűrűsége, egy 32-es TV képe monitor távolságból nagyon csúnya látvány az én szememnek."
Input lagnak utána kell járni, vannak "élhető" típusok, ahogyan monitorból is van "használhatatlan".
46" előtt ülök és az elviselhetetlentől nagyon messze van a pixelméret - antialiasing/downscaling segít a pixelesség ellen, az immerzió pedig össze sem hasonlítható egy negyed(!)akkorka kijelző által nyújtottal.
Ami pedig szintén fontos (lehet), az ára - relative olcsó, a fullhd mivolta pedig a pécé oldalon nem kíván emberfeletti beruházást.
Utoljára szerkesztette: arty, 2015.05.27. 08:02:06
Forza.
Nincsen,csak kicsit furcsáltam a megjegyzésed.Nem is értettem az ellenséges stílus mivoltát,mert elég sokat mentünk már együtt,de szerintem még rosszat nem nagyon tapasztalhatott felőlem senki.Igyekszem korrektül,de gyorsan versenyezni,a szabálytalanul megszerzett előnyt pedig mindig visszaadom ill visszaadtam.Így volt ez tegnap is.Tiszta versenyben nyertem,mert jobban összeállt a futamom,mint a többieknek.Szerintem a 10:59 es idő itt már nem egy rossz idő.Tekintve azt,hogy az este folyamán csak pár ember(2-3)volt képes 11 alatt menni.Azt nézve,hogy kb 0 előgyakorlással mentem,mint mindig😊,én elégedett voltam magammal.
Egy grat jobban esett volna,mint a kételkedésed.Elhiszem furcsa ,hogy nem a megszokott 2-3 ember került a dobogóra (ez engem is kicsit meglepett),de van ez néha így.
Nem szoktam,megharagudni!<#awink>#awink>Csak a csetben nem jött át,hogy viccelsz-e,vagy sem.
Amúgy meg nagyon jól éreztem magam.Iszonyat milyen csatázások voltak.Ilyen autóverseny lesz, amikor összekerül 10-15 ember akiknek nagyon hasonló a tempója.Na meg persze az a pár ufó!<#alien2>#alien2>
Nincs gond amúgy.
Az ilyen "egyszerűbb"autóknál szerintem a váltón kívül nagyon nincs sok jelentősége a setupnak,mert nem egy bonyolult technika,ellenben gyorsan vezetni már melósabb,de nagyon szórakoztató.
mod: ja, látom alul már 24-est írtam, ott csak elütöttem.
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.05.27. 00:55:19
Itt találsz egy csomó használható setup leírást (magyarul is, csak görgess az aljáig <#wink>#wink>), ezek közül a leghasznosabb az első Setup Guide nevű táblázat, ami igen egyszerűen és tömören írja le, mi mit okoz, illetve itt van némi támpont a kezdéshez: nulláról kezdeni...
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.05.27. 00:52:20
Én a TV-ét monitornak használni dolgot két okból nem javaslom, egyrészt mert a TV-nek borzalmas az input LAG-ja, alig van 1-2 típus 40 ms alatt (ami még mindig rengeteg), másrészt mert 27'-es méret felett szerintem elviselhetetlen a Full HD felbontás pixelsűrűsége, egy 32-es TV képe monitor távolságból nagyon csúnya látvány az én szememnek.
Ha 24-es méret fölé akarsz menni, akkor a felbontást is növelni kell, QHD, 4K, vagy nem rosszak ezek a 21:9-es monitorok sem, többhöz volt már szerencsém, nekem nagyon bejönnek. Mos egy 32-es QHD monitort hajtok, szimulátorozáskor az arcomba tolva, ez így elég baba, de egy ugyan ekkora Full HD TV sztem használhatatlan. Ha meg messzebb tolod magadtól, akkor meg semmit sem nyertél vele...
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.05.27. 00:32:07
lll l ll lllll l lll ll
Szóval ebbe a szimulátorba mi ajánlott beállítás? 😊
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
A legjobb időm 10:59,000 de Kiss Norbi 10:45 ös ideje valami hihetetlen volt.Ha nem a saját szememmel látom el sem hiszem.
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Hol próbáljam ki ezeket? 40" os monitort még nem is láttam, csak tv-t 😄
szerk: köszi h levetted 😊)) itthon is mmindig megőrjít...
Utoljára szerkesztette: arty, 2015.05.26. 19:05:44
Forza.
szerintem
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
3 db 32"-en játszott haver az egyik ilyen szimbérlős cégnél és a másik gépen, amin én játszottam ott 3x40" volt és az volt az, ahol már "ott" éreztem magam és nem a "monitorokat láttam", ha értitek...
Utoljára szerkesztette: arty, 2015.05.26. 17:40:40
Forza.
simraceseries.com
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2015.05.26. 14:55:40
Egyéb játékoknál nem jó a kép 3 monitoron. Viszont AC megjelenítése kárpótol mindenért 😊
Pl én néztem vele 3D filmet, nagyon jó élmény, de a felbontás nagyon rossz. Főleg 16:9-es képnél még kisebb a kép szemenként. igazából kevesebb mint a negyede. Kinőttem már a 320*240-es avi-t 😊
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.05.26. 14:20:24
A lényeg, hogy fullHD kijelző nagyon kevés a két szem képét megjeleníteni. Majd talán a 4k, de az igazi az lenne, ha 4k lenne szemenként.