42876
-
#32627 Kigyorsot elrontani valoban megalamanak kell lenni......
En nem is tudom milyen elborulran kelle menni itt egy gt vel, hogy neha ellenkormanyozni kelljen :)))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.10.10. 10:17:20 -
Gibor #32626 "de egy megforgáshoz olyan lámának kell lenni, hogy inkább le se üljön az ember szimezni."
Azért nem feltétlen, oké féktáv és kigyorsítás pofon egyszerű lett és nincs benne kihívás, viszont a rázókövek elég tréfásak lettek. Van olyan rázókő amire 1 kereket felteszel és instant keresztbe vágja a gépet és semmit nem tudsz tenni. -
#32625 Cfg t atneztem, nincs semmi anomalia, bar a 350-es frissitest atirtam 333-ra.
A t300 amugy ultea kis ellenallasu :)
De ffb nem annyira izgat, azt beallitgatom, az auto kezelest azt nem tudom sajnos :))) -
#32624 assettocorsa\system\cfg\assetto_corsa.ini -ben állítsd át a DAMPER_GAIN-t nullára.
Thrustmaster, illetve egyéb nagy belső ellenállású kormányoknál erősen ajánlott, enélkül túl van súlyozva.
Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2015.10.10. 10:02:34 -
#32623 En tesztelgettem, kb 85-90 %-os palya tapadasnal lesz ertelmes, de meg ott sem olyan mint elotte. Tok igaza van Gerinek, meg egy GT sem ilyen . Par hete raktam be videot Nissanrol, ott is tisztan latszik, hogy bar ok gondolom nem kapcsoljak ki az abs -t, eleg esszel lepnek a gazra .
Fektavon ahogy ide oda riszalta magat az autot egyedulallo volt AC-ban, sehol nem lehetett erezni hogy kouzd a fekkel, ez is eltunt.
Kb visszamentunk a TP szintjere mikor tenyleg nem volt mas mint hogy le tudott esni az ivrol.
Remelem javitjak, bar nem sok eselye van, forumon mi denki odaig van ettol a va aktol.... -
mumus70 #32622 Asszem az eltűnt, sokakat zavart futam közben, nálunk az egyik tag simán le is ragasztotta szigszalaggal azt a részt a monitorján annyira idegesítette. -
GeriDoc #32621 Timbu: Nincs.
Mindig jöttök azzal, hogy nem vezettünk GT3-as autót, ezért nem tudjuk, hogyan viselkedik. Jó nagy fa..ság. Vezetünk autót, van fizikai tudásunk, és látunk millió belsőkamerát. Az 1.2-ig jó volt az AC, lehetett érezni az autó súlyát, ha gyorsan mentél be, akkor megforogtál, figyelős volt stb. Amióta kitalálták ezt a konzolos szarságot, azóta egyre rosszabb. Egyszerűen túl könnyű vezetni az autót. Max. leesel az ívről, de egy megforgáshoz olyan lámának kell lenni, hogy inkább le se üljön az ember szimezni. Nekem olyan, mint ha be lenne valami stabilitás kontroll kapcsolva. A féktávokon sincs semmi kihívás, a kigyorsokon meg olyan kormányszögnél már lehet állni a gázon, ami biztos, hogy nem reális. A 458-al a feleségem is végig driftel minden kanyart. 100%, hogy ettől sokkal nehezebb vezetni egy autót a határon. Nézzetek GT3-as belsőket, gyakorlatilag folyamatosan korrigálgatni kell befelé is, kifelé is, látni, hogy az átterheléseknél utána kell menni a kormánnyal. És ilyen is volt az AC, de sajnos nagyon rossz irányba mentek el. Tavasszal írtam (többen lehurrogtak), hogy inkább már ne számoljon semmi többet, csak ne legyen rosszabb. Hát számol többet, és rosszabb. Ígérem többet nem sírok, de marhára idegesít, hogy egy valóban jó és élvezhető szimulátorból ez lett, és hogy nem az iR-el akartak versenyezni, hanem inkább "lemennek" a pCARS, Forza, akármi szintre. Szerencsére jókor kezdtem bele a másikba, innentől csak azt tolom, amíg nem változtatják vissza az AC-t.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.10.10. 09:37:56 -
#32620 A spanyol palya tenyleg ilyen sima valosagban is, meg sem mozdul szinte az ffb ero jelzo !? :) -
Timbu #32619 Olyan app nincs, ami az rFactoréhoz/iRacingéhoz hasonló menüt adna? Tehát nem egyszerre lenne minden a képernyőn és az nem lenne túlzsúfolt, hanem lehetne lépkedni közöttük? -
#32618 Engem még mindig kidob a pályáról :) ....
Indíthatom bármelyik ikonnal, forced 32bitnek meg semmi értelme (64bites vagyok). -
#32617 Gyárilag jó lenne egy olyan app, amivel menet közben lehet figyelni a gumik állapotát. -
#32616 Tegnap kiforgattak sóderbe, mikor finoman visszajöttem olyan volt az autó mintha totál defeketes lenne a két hátsókerék. Nem csúsztam másodpercekig füstölő gumikkal, de még akkor is túlzásnak érezém, mintha kézit húznék folyamatosan. -
croatianus #32615 Működik. -
Tyuki80 #32614 Srácok!
Nektek online versenyen kiírja az ellenfelek köridejét?
Régen kiírta nekem is,most nem.Mit állítsak és hol?Mert szeretném látni a köridőket,ki mit megy versenyen.
Köszi! -
#32613 Amugy ez a hiros uj gumimelegedes ez most micsoda valojaban ?
Nem csak a feluleti melegedest szamolja hanem beljebb is, tomegeben ? -
croatianus #32612 Aszongyák, a legújabb ptracker-t ha fölteszed, akkor jó lesz a Stat Bar Plus is.
Én még nem próbáltam. -
croatianus #32611 Egyenlőre force 32bit a generál beállításoknál a trükk, remélem, azért majd megfótozzák 64bithez is. -
Tyuki80 #32610 Valaki help please!
Az ssetto corsa fórumra sehogy sem tudok belépni.Kurva idegesítő.
Kéne egy mini stat bar plus ami működik a legújabb verzióval.
Előre is köszi! -
#32609 Vazelines gumival is lehet ugy menni, hogy ne csusszon meg .... -
Tyuki80 #32608 De egy gt től mit vártok?Sínautó eredetiben is.Még nem nagyon láttam egyet sem megcsúszni...
Az idő kérdésre valami?
-
#32607 Az eros utcai autokon nekem is tetszik, gt n, formulan es agyenge kocsikon viszont nem. -
Tyuki80 #32606 Sziasztok!
hol lehet beállítani,hogy az ellenfelek idejét felül lássam,ha átmennek a célvonalon?
eddig kiírta,de mióta frissített nem.
amúgy nem olyan vészesen rossz ez az új gumi modell.Eddig csúszott szerintem túl sokat.Az m4 et próbáltam ma,de az kifejezetten élvezetes. -
#32605 A frissítés óta nálatok sem működik a TrackIR az AC-ben? -
#32604 Nem tudom mikor, de ezt a gumit vagy akármit, amit elrontott, sürgősen ki kellene dobni a francba :)))
ez olyan konzolosra sikerült most, szemre nehezebb a Forzában egy kigyorsítás mint ebben, hát nehogymá...! :DD -
#32603 tudtam én, hogy ez megint 1.3.4 körül lesz "kész" :) -
#32602 BMW m3 s1 -et is ,megnéztem ,azzal is mentem minap, az aztán tényleg tojásoskon lehetett csak gázt adni most semmi, nagyon hülyegyerek mondjára kell, hogy valami történjen...
Hát ezt most nagyon elkurta Kunos, kapcsolgatom ki-be, próbálgatom ezt azt de számomra ez használhatatlan .
akkor már inkább _f1 2015, abban legalább van valami ficánka :)) -
#32601 fm5-ban nagyrészt azok voltak, most a hatosban a karrier eleje ilyen gyorsversenyes (2-3-4 kör, pályától függően), később lesznek állítólag hosszabb versenyek is (gondolom max félórások?)... de ott még nem tartok, mert bele vagyok habarodva az AC-s formula abarth tournamentbe és mivel általában az utolsó körökben dobom el, így egy verseny teljesítése a restartokkal olyan ~2 óra :D
(és sajna kevés időm van játszani...) -
#32600 Mebnéztem KTM-mel is, a régi jobb volt ! :))
ha rövid akarok lenni ,ez a gumi mintha túl gyors lenne , hirtelen kis mozdulatra csúszik meg ,és kis mozdulatra be is tapad, nincs az a jó kis súlyos érzés mint ezelőtt. -
Thread #32599 <<<Ezt a nagy kep es a jobb also kormanyos kep miatt mondod?>>>
Szebben latszik a borzalom a jobb also kiskepen.
A kormany tobbszor mozdul elleniranyba mint jo iranyba :)
De szinkronban van mindegyik kamera, csak ott kozvetlenul latod az igazi meg a virtualis kormanyt.
Utoljára szerkesztette: Thread, 2015.10.09. 18:38:17 -
Timbu #32598 A Forzában nem három körös futamok vannak? -
#32597 Apró változtatások a FUN1 és FUN2 szerveren (részletek a képen).
FUN1 Hotlap - |Q|R|: |10|6|
FUN2 Hotlap - |Q|R|: |10|2|
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2015.10.09. 17:59:14 -
#32596 formula abarth pl hajlamosabb blokkolni, kigyorsitas is mintha nehezebb lenne... nemtom. mast mostanaban nem vezettem, tavolabbi emlekekre meg nem hagyatkoznek.
szal passz. -
#32595 azt mondjak h az ai a haverod stilusat probalja meg visszaadni (forzaban) ... plusz van par beallitas az ait tekintve, de az isr koklereibol semmi jot nem nezek ki, plane ahogy ez a srac vezet...
vannak hibai a forza ainak, de megis a legelvezetesebb a sok kozul. persze nem magas a lec, amit meg kell ugrani...
raceroom jobb, de neken az mar kicsit steril, nen baj ha kiszamithatatlan az ai... neha .... -
swadawa senpai #32594 Én még mindig nem értelek titeket! Úgy látszik 2 különböző frissitést kaptunk, én épp hogy alig tudok pályán maradni, az ffb nagyon jó, és az egész jó. -
#32593 Raadasul 3 monitor es totalis idiota pozicio es FOV beallitas;)
A kormany fogas nagyon amcsinak nez ki, azok szoktak felul, kozepen fogni mindket kezzel;D Multkor lattam "profI' iR videot, valodi auto araval vetekedett a cucca, es ugy fogta a kormanyt, mint egy 80 eves mami, aki az amcsi "csatahajobol" a kormanykullok kozott "nezi" az utat:)))) -
#32592 Nameg az a vezetés, így a carmageddonban mentem gyerekként. De elég volt hozzá a billentyű, nem kellett kesztyű meg kormány :D -
#32591 Ezt a nagy kep es a jobb also kormanyos kep miatt mondod?
Szerintem csak a vagas nem tokeletes, vagyis nincs szinkronban a kamera ami a kezet veszi es a jatek rogzitese stb. Biztos nem a tv game mode nem talalasaval van a baj :)
Nagy a vilag allatkertje :)
6 perctol, anyam nem fogja igy a kormanyt jajistenem :)
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.10.09. 15:58:54 -
Thread #32590 Latom meg mindig borzalmas az input lag. Vagy a tv-juket nem tudjak beallitani. De egy game mode-ot csak megtalalnak mar rajta. -
#32589 Ma:
1.3.1
- Possible fix for DX 10.1 video cards crashing
- DLC2 - Improved lowpass filter for Audi R8 LMS Ultra exterior sound
- DLC2 - Fine tuned some coast crossfades for Lamborghini Huracan and Ford GT-40
- G27 leds now turn off when exiting the simulation
- Now includes correct Linux acServer
- Fixed Nissan GT-R NISMO front suspension to correct damage under full lock.
- Fixed Audi R8 LMS Ultra ABS level 7 value typo.
- Fixed GT40 rear camber setup value range mismatch.
- Fixed GT40 dampers setting numbering
- Fixed rear ride height evaluation only using left tyre pressure instead of both
- There was a problem with the shipment of the Ferrari 458 S3 trofeo tyres. We have now put them back in your pitbox setup choices.
- Fixed Tatuus F.Abarth rear wing CL and CD typos
- Added car model name to the "User Gain" Force Feedback message -
#32588 Sokan szidjak az ac a.i-t es a forza-jet emlegetik, mint etalon.
Hat nem tudom, maradjunk annyiban mind a ketto elvezhetetlenul szar egy multihoz.
ok nelkul lefekeznek, ok nelkul lassan mennek, aztan mintha nitrojuk lenne elhuz a padlogazas gyerek mellett stb..