Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Installáld a Nr2003 és toljál vele 11.5.2.0 órás versenyeket , ezután neked is menni fog😊))
A fékerősségre mondtam már, hogy valszeg így akarták szimulálni a rövid fékpedál utat, csak hát ez gagyi pedálon nem jön át.( kíváncsi lennék egy profi fékpedálon ez hogy jelentkezik).
A 235i hosszú áttételét is mondtam, hogy az utcai váltó, valszeg úgy van belőve, hogy 8-ba 200-nál forogjon kb. 2000-et.(német utazó sebesség) Nem találtam videót, amiből ez kiderülne, de simán elhiszem. Majd veszek egy ilyen autót, és kipróbáljuk.<#whatever>#whatever>(egy Astra 200-nál kb. 6000-et forog, na az nem egy kényelmes utazó sebesség) Az ffb erősség ugyan ez. Az utcai autóknál természetesen lágyabb a visszajelzés, ugyanúgy, mint a való életben. Sokféle autóval csináltam meg körforgalmat viszonylag gyorsan és a Berlingóm és a versenyautó között kb. van ennyi különbség.<#nyes>#nyes>
Ami pedig az offline/online használatot illeti, én is egyértelműen az onlinera szavazok még akkor is, ha néha esetleg el kell küldeni egymást melegebb éghajlatra.<#nevetes1>#nevetes1> Viszont ha figyeltek egymásra olyan meccset lehet vívni, amit AI-val soha nem fogunk tudni.
All in all, a lényeg, hogy mind a kettőnek meglegyen a rajongótábora, akik akarják finanszírozni, hogy a készítők tudjanak tovább dolgozni, és újabb tartalmakkal örvendeztessenek meg minket.<#eljen>#eljen>
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Kezelesben amugy az AC a legjobb, legtermeszetesebb az osszes sim kozul (szerintem).
Az 1993-as DTM futam közvetítése a Nordschleiféről. Mindkét futamon Nicola Larini győzedelmeskedett az Alfa Romeo 155 V6 Ti-vel a AMG-Mercedes-ek felett. A részvetők között feltűnik egy ismerős név is, Franz Engstler egy Alfa volánja mögött!
Ma este mi is egy 4 körös futamot rendezünk a zöld pokolban ezekkel a gépekkel, a részvétel NYÍLT, még nem késő csatlakozni, infók itt:
DTM '93 - Futamkiírás: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5280
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.05.31. 03:18:08
Ezer éves sztori minden aerodinamikai fizikaórán ezzel kezdik. 😊
Trüközni tuti mindenhol kell....nem a tizedmásodpercek számítanak, meg avalós idők ,hanme , hogy érzésre, jellegre átjöjjön egy autó.
tuti biztos vagyok benne mindenhol úgy megy, hogy vannak gyári valós adatok, beírogatják, majd utána a rohadt bonyolult egymásra épülő számításokból nem egészen az lesz amit akartak...És utána jön a trükközés ...
..mondtam példákat, de akkor megint, szal van egy Ford Mustang-d '69-s f@sza lámpás, kapsz egy szimulátort amiben benne van uezen autó, de minden részletében.
..és nem jó, tehát nem az nem jó amiben a szim különbözik a valóságtól, hanem ezt beleszámolva, mert mondjuk szimezel is már legalább 5 éve.
Megtudnak győzni azzal hogy 50oldalt számol a fizikája másodpercenként?
..
Én azok közé tartozom akit nem, az istennek sem. Régebben írtam, amikor egy prototípus vázát, vagy váznyúlványát fél évig modellezik, és jónak ítélik, majd beszerelik és az első teszten rossznak ítélik.
Mert nem elég az adat. Oda megfelelő szakértelem kell, és legfőképpen egy jó elgondolás...hogy mit is akarok, merev vázat, hogy beleállhasson a gázba rögtön kaynar után, vagy agilis vázat, hogy belesimuljon a kanyarba, természetesen ezek átmenetét...
na és itt vállik el hogy mi lesz.
hiába számol ha az elgodnolás nem jó. Abból sosem lesz '69-s Mustang. Sosem írtam hogy baj ha sokat számol, csak fontosabb hogy az alapokat jól csinálja.
Nem az a baj hogy az rF hajlandó elindulni akkor is ha az üzemanyagtank két méterrel a föld alatt van...ezekben kamuzhat, a lényegi részek jól működjenek.
Attól lesz jó a szim.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
De mást ne mondjak, nézd meg dashmeterrrel milyen kulimász van a gumihőfokoknál ....ha meleg aslick simán megy esőben ...szóval bármit bárhogy számol, tuti bugos, félkész, nem jó az algoritmus ,akármi ....
De nekem nyóc. felőlem hívhatjuk megaszimulátornak is, ha ettől nem lesz ezen több szócséplés 😊
Hangsúlyozom továbbra is jó játéknak tartom a Carst, de AC alatt van , az nem kérdés .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.05.30. 22:54:09
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2015.05.30. 22:52:03
És nem, nem fikázni akarom az AC-t, bármennyire is annak tűnik. Fogalmazzunk úgy, hogy ha már a két játék egymás konkurenciája (igen, az, kimondva-kimondatlanul is), akkor próbáljuk meg objektívebben összevetni a dolgokat. 😉
Ja, és míg el nem felejtem: szerintem sincs még kész a Cars. 😄 De a 2 év támogatás meg lett ígérve, meglátjuk, hogy alakul. az új patch pedig nemsokára jön a júniusi ingyen autóval.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szimulátor lehet az alapján, hogy számolja az atyaistent is, de jó szimulátor nem attól lesz 😊
Realisztikus nem attól lesz, hogy sokat számol, hanem hogy annak érződik ...
Vagy nem tudom ,nem értem a mondatot 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.05.30. 22:26:37
#30169 - "Tommy, félreértés ne essék, tudod, hogy túrtam én is eleget a játék fájljait és abban egyetértek, hogy sok a kamu dolog, de a szemem és az agyam akkor is hitelesebbnek látja, ezekkel együtt is."
Jól értem, hogy igazából tökmindegy, mennyire realisztikus egy játék, csak akkor lesz szimulátor, ha annak érziktek?
(francokat. az. a. játék. NINCS. kész. - és szerintem soha nem is lesz)
Forza.
Kit érdekel a tökéletes AI?! Évmilliókra van bármelyik játék (ac/pcars) AI-ja az igazán használhatótól, ahonnan a következő lépés nem a sötétben tapogatózó AI lenne, hanem ami nem száll beléd, nem nyom padlót váratlanul, előz amikor lehetősége van rá, nem rántja ok nélkül el a kocsit ívről vagy épp ívre ahol épp te vagy...
Nem is kell messzire menni: Raceroom. Annyit kérnék, nem többet.
Meg pici fűszerezésnek, hogy 1-1 ai egyszer-egyszer dobja el a kocsit.
Ha ez megvan, utána el lehet játszani a gondolattal, hogy ködben hogy viselkedjen a gép.
Utoljára szerkesztette: arty, 2015.05.30. 22:09:36
Forza.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.05.30. 22:01:19
Ezeket kellene gyorsba megoldani a Cars AI-nál.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.05.30. 21:59:41
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Engem nem zavar ha valaki az Ai val megy,csak online nagyon látszik,ki mihez szokott hozzá.Meggyőződésem,hogy ha adott mondjuk 100 óra játékidő 2 playernek,az egyik csak online mehet különböző ellenfelek ellen,a másik pedig csak offline Ai-k ellen,a végén egymás ellen az onlineon nevelkedett versenyző nyerne,nem is kicsivel.
De alapbol tuti jo lenne az AI. Alapbol ISI, ami nem rossz, van nehany ev tapasztalatuk. Az rF2-be eleg jot hegesztettek ossze, es az R3E-be is nagyonjol sikerullt tovabb piszkalni. A beta allapotok alapjan, a CARS-ban is legalabb annyit foglalkoztak vele es fejlodott, mint a progi tobbi reszevel. Valszeg jo lenne, de a megjelenes miatt tuti ez is erosen beta-s.
De az AI durvan relaltiv, sose lesz jo. Eleg csak az elozo online futam alapjan "kiprobalni".
EN lassu vagyok, nekem pont jo, talan meg nehez is.
Jon Tyuki, es ker kor alatt ad nekik 1 kort😄D
Aztan jonnek a fun-szerver vadaszok, es fel kor alatt kipakoljak az osszeset a palya szelere😉
Nem tul getreal, de ez van, egy monitoron nem latom ki hol van.
Laccoo!Ezt a helicorsát megnézem,mert most lehet segített volna,hisz a csákó-szerencsétlen elbújt vagy 5 mp ig a holttérbe.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2015.05.30. 21:42:31
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Az ABS szimulacio (legalabbis ezen az auton), annyibol all, hogy padlofek es szinkronizalja a negy kereket az aszfalthoz😄
A koridoket meg nem is ertem, hogy mennek ilyen padlogaz-padlofek autoval 4 masodperccel gyorsabbat?! Tppem van: a drift-barat gumifizikaval, az ugyes ember kanyaronkent sokat nyer😄 Es mivel en nem vagyok ugyes, igy logikus a kulonbseg😊