Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

macleody
Szerintem a régi Monza.
Hát ez meg miféle kies vidéki ótópálya?
Szabi
még mindig imádom az idegbeteg AI-t -.-
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
le se szrja hogy előtte vagyok.. gázelvétel nélkül felöklel..

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.05.24. 17:39:41

"Nulla tenaci invia est via"

Nesuten
Sziasztok
milyen szerveren vagytok ??? GTR ???

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Jaja!Nálam is csak az van!😊
Köszi!
Este 7 körül gyülekezzünk!
Arra gondoltam,hogy lehet nem kéne jelszó,hogy tele tudjon lenni a szeró.A renitenseket meg úgy is ki tudjuk szavazni.
lac coo
elindítottam a szervert, jelszó. sg

Ferrari S1-et nem találtam, nálam csak S3 vót ! 😊)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Én úgy emlékszem mindig így volt ...

Ginger17
<#banplz> - Egy darabig ez nem pont fordítva volt?

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

lac coo
Csak online van .

Ginger17
Előre is bocs a láma kérdésért, de most hogy is van ez a pit-stop dolog?
Mikor működik és mikor nem? Most mentem egy quick offline versenyt és hiába állok ki, nem mutatja a fehér nyilat... sem magát a lehetőséget. Hogy van ez most? Offline? online? egyebek? Mitől függ?

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

maffioso
Privát a videód, pedig engem érdekelne. Állítsd át légyszi.

\"If in doubt, flat out!\"

Vagy ezzel a Luccaring-el? Ha már móka?
Nekem speciel inkább nyócóratájt lenne jó.
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2015.05.23. 22:53:12
Köszönjük szépen!Ha tudsz holnap is indíthatsz egyet.Hátha ráérnek páran ugyanúgy este felé.Nekem nem biztos,de lehet 6 körül már jó.Egy spa ferrari 458 s1 jól hangzik?
Ohó, az a plusszhőmérséklet néha még jól is jöhet.
Fordulékonyabbá válik,de magasabb gumihőmérséklettel is jár.
lac coo

Há ja, megtalálva egy rendes beállítást, és másfél órát gyakorolva, mondjuk sikerült bemennem 1:43 alá.
Stabilan? Hát mondjuk úgy, hogy nem csak egyszer, de ehhez azért már úgy kellett vennem a kanyarokat, hogy kezdtem őszülni.

Az összetartásnak milyen hatása van? Mert talán azt az egyet nem vágom, ezért nem is szoktam hozzányúlni.
Alexease
Igen, most a tied van fixen baloldalon, ha inditasz akkor latszodni fog azonnal.
lac coo
Sajnks nekem nem volt erom indulni ma, pedig ktm nagy kedvencem......
Alex, ha csak ugy csnalok szervert, akkor az is latszik majd a bannerban ?

Ma éppen szinte semmit nem setupoltam,mert a kis alfa meg a ktm sem nagyon igényli.Minimális belepiszkálás.Kerékösszetartás, kis ültetés,pár tized minusz a keréknyomásból,de ennyi kb.Mást nincs is nagyon.
Nem kell ezt a dolgot túlgondolni.Gyakorlás,gyakorlás,gyakorlás.Csak ez a három dolog kell hozzá.Egyébként én is megkapom pár embertől a magam 1 másodpercét.Igaz,public lobbyban ritkábban találkozom nagyon ufókkal.Jellemzően csak a nordos endurance futamokon szokott lenni egy pár.De azért a magyar mezőnyben bőven vannak nagyon gyors pilóták.<#alien2>
A titok nyitja szerintem a stabilitáson van.Pl ha a nordon sikerül 3 kört menni egymás után és egyik sincs 1,5-1,8 mp en kívül,az szerintem jó.
arty
tyukival ma én is játszottam multiban, nálunk is 3-4 mp-et vert a mezőnyre 😄
ráadásul elég stabilan hozta a csodaköröket, én meg estem keltem a 2 perc alattiakért... (ő 1:54-et ment)

elkeseredni nem fogok, mindig van kivel csatázni, el kell fogadni, h más a készségszintünk.... persze nyilván a 800+ óra is nyilván segít neki 😄DD

tyuki: amugy setupolsz is vagy alapbeállítással mész? (vagy ez hülye kérdés és persze h kell setup? 😄 )

Forza.

Már hogy az nem jó. Ha csak az az egyféle van, amit próbáltam.
A Monaco az még szódával elmegy.
Há nekem se ez az első ótószimem, bár a H-váltót még szoknom kell, azzal csak másfél hónapja ismerkedünk.
Nade akkor is, kell legyen valami titkos összetevő. A masters-es prequalikon is mindig az a bizonyos 5-6 mp, amit, ha megdöglök se tudom, hogy hol hagyom benne, H-váltó ide, pillangó oda.
Gis80s
Kevésbé... 😊
Főleg, mivel inkább a Ringre vágynék 😊
Utoljára szerkesztette: Gis80s, 2015.05.23. 20:21:37

...::: http://www.g10design.hu/ :::...

Mondjuk az úgyse valami jó.
Gis80s
Igen...ott van a többi is.
Monaco mostmár valamiért jó és működik, de a Hungaroring sehol... 😞

SimracingPRO | GT3 Night | Nürburgring Nordschleife Endurance | Balazs Toldi OnBoard
Nem akarlak elkeseríteni,de igen!878 órám van benne a játékban és nem ez az első szim amivel nyomulok,így nagyon gyakorolni nem nagyon kell.
A fő Ufók(kb 6-7 fő) meg még nem is voltak akik simán menték volna a 39 elejét.<#awink>
Ahova raktad őket most, ott sorjáznak a gyári mapok is?
Gis80s
Köszönöm az infot.
(Igen, win7) Átraktam őket....de ugyanaz a végeredmény 😞

Csak azt ne mondjátok, hogy nektek gyakorlás nélkül, így elsőre ment ez az 1:40, mert akkor a bicskámba dőlök!
Ennyi vót?
Gyertek!Kezdünk gyűlni!Jó a kombó!
Okés!Gyülekezzünk akkor 18 órakor!
lac coo
Most értem haza,m elindítottam, KTM- Nurnburg Sprint ...
Laccoo .... Jelszó : sg

Én most pihenek kicsit hulla vagyok ....

Igen, így helyesebb: /Steam/SteamApps/common/assettocorsa/content/tracks
A lényeg, hogy ne a Dokumentumok/Assetto Corsa/.../track mappába tegye.
meg ha ugyanígy az alap helyre tette a steamet, és nem máshova 😄

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Hát sajnos pont ilyentájt süt be a legidiótábban a nap a szobába, és ez kiüti a freetrack-et. Anélkül meg már el se nagyon tudom képzelni :-(
Na most én ezt nem tudom az miaz, de te csak tedd be szépen ide:
Programfájlok(x86)/Steam/SteamApps/common/assettocorsa/content/tracks

Már ha win7-esed van. Ha nem, akkor valami hasonló.
Ahova beraktad, láttad a többi pálya mappáját?
Gis80s
Igen...a steamnél be lehet állítani, hogy a "helyi" tartalmat honnan töltse be... 😊

"Steamnél beállított mappa" ?
Gis80s
Sziasztok!

Szeretnék egy kis segítséget kérni. Igen, AC-ban nagyon kezdő vagyok, sorry 😊
Letöltöttem két pályát (Hungaroring, Monaco), be is raktam őket a megfelelő helyre (Steamnél beállított mappa). Elindítva a játékot, a pályák között ott is vannak. Kiválasztom valamelyiket, de miközben töltené be, akkor megáll minden és nem indul el. (a többi pálya továbbra is hibátlanul működik)

Tudna esetleg valaki segíteni, hogy mi lehet a gond, vagy mit bénázok el? Előre is köszönöm!

(A játék eredeti, steam-es)

Zandvoort
Ktm re gondoltam.De lehet e 30 is pl vagy a ferarri 458 s1,minden csak megbeszélés tárgya.A lényeg a szórakozás,meg hogy legyünk jópáran és ne a szokásos gt3 menjen,mert publickban mindig ezek mennek.
És melyik járgánnyal?
Jó a Lukkaring, mentem korábban rajta, valóban nagyon hangulatos.<#eljen>

©Tyuki80: Bár 2 hete azt sem tudom, merre van az előre,de 5 körül én tudnék jönni, de csak egy fél órára-órára, mert utána megyünk a Parkba.
Valóban kicsit kihalt az AC fun, mert "mindenki" elment pCARS-ozni.<#confused> ( Mondjuk a LeMans-ra mennék én is, ha vinné a gépem<#sir>)
Eztet skubiztátok már: LuccaRing
Ugyan azt írja, 0.5 béta, de el nem tudom képzelni, mit akar még csinálni rajta. Valami sétáló hőgyeket esetleg, hogy lehessen fütyűni a verdából.
El tudom képzelni, hogy hétvégenként a valóságban is itt körözgetnek a ragazzik a kabriókkal.
Nagyon nagy hangulata van, 458-al ajánlom megkóstolni, utcai gumi, TC persze KI (mer nem a teszkóba megyünk!).
Okés!Köszi!
Jön majd amúgy valaki,vagy csak nekem van hiányérzetem a magyar funokkal kapcsolatban?
Este 5 körül!
bardocz
Köszi, megnézem, amint mutatja az időket...