42876

banner
  • Pitti
    Lehet, hogy jön a v1.3. De te meg mit keresel otthon munkaidőben?
  • lac coo
    behalt az online vagy mi ? Ilyet se láttam még Ac-ban :))
  • johnnydirteen
    Sajna ez nem segített :( olyan mintha nem is történne semmi. Furcsa. De az őrületbe kerget :)
  • johnnydirteen
    Köszi ez a következő :)
  • simcompany
    very off, sorry.

Ha nincs rF2-d akkor szombat este nyerhetsz egyet. Hajrá.

Mini Challenge UK funrace
  • Alexease
    Megneztem azt a notebook-ot, eleg vad;) A dupla HD felbpontast a 15"-on nem csodalom hogy nehez kibogaraszni:D
    Ha az alap windows (desktop) felbontast allitod at full HD-re vagy inkabb 1280x720-ra, akkor tuti latni fogod. Az AC menurendszere egyszeru desktop-os, html-es, webkites webalkalmazas.
    De mivel ez "kenyelmetlen", ahogy Tomsteel irta, vannak valami menu felbontas/dpi es egyeb beallitasok, valszeg hasonlo gondok miatt.
  • johnnydirteen
    Köszi megpróbálom
  • Tomsteel
    Játékon kívüli menüre gondolsz? Ha igen, akkor a beállításokon belül, a General-nál van olyan opció, hogy "Launcher width". Próbáld lehúzni teljesen balra "Full screen"-re, hátha segít.

Esetleg az alatta lévő "Ignore Windows display-scaling settings (DPI)" segíthet.
  • johnnydirteen
    Sziasztok

Az lenne a problémám, hogy feltelepítettem az AC-t egy lenovo y50-70 laptopra minden nagyon faja csak az egyetlen problémám, hogy a menü olyan szinten picike, hogy alíg látom mi van odaírva. Próbáltam felbontást állítani játékon belül de semmi. Ha a windowsnak változtatom a felbontását szintén semmi. Valakinek lenne segítő ötlte?

Köszi
  • arty
    jah csak ott a bokrok a kocsid mellett ~méterrel suhannak ám el :)
  • lac coo
    Tul nagy fov nem jo, ott mar nagyon elmaszik minden. De ide kell egy jo 60 fok az teny .
    Codemasters tudja jol ezt a dolgot ott a 300 az 300:)
  • arty
    fov... szabadon állítható :)
  • neilszab
    GT3 Bajnokság - 2 forduló: Zandvoort!

60 fős mezőnnyel rajtolt el az ország egyik legkomolyabb szimulátoros megmérettetése, a Masters GT3 Bajnokság! A második forduló most vasárnap kerül megrendezésre, eddig több mint 90-en futottak mért kört a nyílt gyakorló szerveren. A nagy mezőnyben a profik és az amatőrök is biztosan találnak bőven magukhoz méltó ellenfelet, ne maradjatok le róla!

A 7 fordulós bajnokság végértékelésébe csak a 6 legjobb eredmény számít bele, így még bárki egyenlő esélyekkel csatlakozhat a kihíváshoz, további infók itt:

GT3 Bajnoskág: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5421
    GT3 Zandvoort: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5449
    Aktuális köridők: http://www.gtr-masters.hu/prequal/AC2015_A01

Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.10.01. 17:54:25
  • lac coo
    Fel kell ulni a muszerfal tetejere akkor jobb a sebessegerzet :)
    Egyebkent tenyleg eleg karcsu AC ban...
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.10.01. 15:52:49
  • GeriDoc
    Mire gondolsz, hogy a sebességérzet hiánya? Melyik játékban jobb? Nem lehet, hogy kicsi FOV-val mész? Mert szerintem az rendben van.
    Mondjuk egy 3 monitoros setup valóban dob rajta.
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.10.01. 15:03:58
  • croatianus
    Ezen egy ideig én is csodálkoztam, hogy némelyik atónál állíthatom akárhová a fékerőeloszlást, meg felfüggesztést, oszt mégis megmegy, de rá kellett ébrednem, hogy a motorfék a ludas. M3 DTM-el pl. akkor is kell egy gázrasimítás, ha nincs visszaváltás, és a dzsítíárnál is oda kell figyelni a visszakapcsolgatásnál, hiába van benne elvileg szinkronizáló hóbelebanc.

(Sebességérzet nem lehet, hogy azért nincs, mert egy helyben ülünk?)
  • Tomsteel
    Tekeredés valóban normális ha tényleg rendesen beleáll az ember a fékbe.

Régebben felvett videóknál én úgy látom, hogy jobban viselkedett az autó féktávon, kormánytekergetést nyilván nem szereti egyik autó sem satu közben, de nem volt ez az "elengedem fülem farkam" érzés, kiszámíthatóbb volt, ami azért is volt fontos, mert ezzel együtt is szerintem a legnagyobb baja a játéknak a sebességérzet hiánya, amit fogalmam sincs mi okoz vagy mivel lehet elérni, de a változó frekvenciás guminyikorgás szerintem egy fokkal biztos javítani fog rajta, én sokat várok tőle.
  • mumus70

A sikeres tesztfutam után szombaton élesben is elindul az új bajnokság a HRF1RT - Hopto - PSL Liga közös rendezésében, mégpedig az Audi TT cup autóival. Egyedi festések, súlyozási rendszer, KERS használat, 0-24 gyakorló szerver! A bajnokság ingyenes, még van néhány szabad gép! Jelentkezés, további infók:
  • lac coo
    Nem a tekeredéssel van bajom, az abs-el. mindig is ilyen volt, ha íven volt az autó gyak alig hagyott valami fékerőt az abs.
    Lehet, hogy itt nincs négykörös abs, ha egyik kerék blokkolna elveszi minden kerékről :DDD
  • Tomsteel
    Legutolsó nagy patch óta tűnt fel nekem, előtte azért lehetett jóízűeket fékezni, most ha egy lájtosabb csiki-csukiban kell a második kanyarra fékezni akkor rendesen ellen kell tartani. Mintha hátul hamarabb szűnne meg a fékhatás. Nissannál egyébként a végekhez kitolt súlypontok (motor elől, hátul váltó) is okoznak ilyen érdekes tekeredést.
  • lac coo
    Szerintem mindig is sz@r volt ! :)
    ahogy mondtad is, egy picit oldalra kellett kormányozni , szinte fék nélkül ment a kavicsba :))

Csak hát sajnos hosszútávú versenyen az ember esélytelen abs nélkül, papíron ok, persze , nem kell elfékezni ,de olyan nincs :)
  • Tomsteel
    Egészen konkrétan szerintem el van cs*szve az egész ABS most. Ha kicsit is bemozdul az autó féktávon, azonnal kétszeresére nő a fékút. Ívesen fékezni kb esélytelen. Ez leginkább a Nismonál érezhető most. Nagyon jól fog jönni az új gumifizika, én nagyon várom, plusz az is más érzés lesz, ha lehet majd hallani a gumi nyöszörgését blokkolásnál rendesen.
  • lac coo
    Ezer kilometert tekertem bele a Nissanba Zanvoorton, de csak nem tudom azt az ahitott negy tizedet megtalalni ...:)
    Ilyenkor van az, hogy ott rohad el, ennyit tudok !:)
    A tobbiek meg mind dogoljenek meg ! :))
  • lac coo
    A blokkolást akadályozza meg, de attól még mozog az autó. Kemény futóműnél sokszor elég egy agresszív gázelvétel is, már megy a feneke .
  • neilszab
    Nekem ami meglepő volt, hogy ABS-sel is simán keresztbe vágható a gép féktávon és úgy lehet lazán becsúsztatni srégen az ívekre.
    Pedig az ABS-nek többek között pont ezt kéne megakadályozni, nem?
    Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.09.30. 14:47:34
  • Morgolodo
    Az ABS-t bizony ki kell kapcsolni nekem is, mert azzal Én sem szeretek (tudok) menni minden autóval. Tegnap sem találtam a fékpontokat, aztán csaptam csak a homlokomra, hogy ki kell kapcsolni az ABS-t, mindjárt frankó lett minden.
  • lac coo
    ABS-el próbálkoztam, de én nem tudom ezeket úgy vezetni, totál béna vagyok hozzá, olyan mintha jégen akarnék vészfékezni de nem fog semmit a fék csak darál az abs :))
  • neilszab
    Ez a legratyibb gumi a GT86-ra és azért szeretjük, mert ennek a legkisebb a tapadása és ez lehet leginkább kompenzálni és a móka irányába orvosolni az a tényt, hogy azért nem túlságosan nagy a ménes a motortérben.
  • Danecay
    Most nézem csak, most már faja :)
  • bardocz
    Szerintem az amivel utcára szerelik, mert ugyan az van rajta, mint amit a priusra raknak.
  • lac coo
    Mi az az ECO gumi a Toyotanál ?
  • bardocz
    Olyan, mintha a logitech oldalán hiába választom ki, hogy 64 bit, mégse azt tölti le, emiatt nem működik. Ez amit linkeltem, annak anevében benne van, hogy x64
  • bardocz
    A logitech oldaláról én nem tudta jót letölteni, de egy fórumban találtam ezt a linket, ezzel jó. Huh, megnyugodtam. Azért kicsit sírvafakadtam volna, ha nem sikerülne megoldnai ezt :) Ezt a telepítőt el is mentem.
  • lac coo
    Jah ,de megy ez a driver 10-en is, most jut eszembe, akinek eladtam neki is 10 volt, először ő is beszívta az új driverrel, de utána ezzel a régi 510-sel ment !
  • Szabi #32311
    passz, szintén 8.1-ről mentem win10re amint megjelent és semmit nem kellet állítanom, letöltenem..
  • lac coo
    Pedig az 510-es a jó, igaz nekem csak Wimn7-em volt, de az új az meg nem látta nálam sem a G27-et...
    Ha meg a régi driver nem jó az új Winhez ,akkor az nagy cumi ...
  • bardocz
    Licenset elfogadom, next, az installon átugrik, és nem jó :(
  • lac coo
    Talán ez ...
  • bardocz
    Tudnál linket vagy telepítőt adni hozzá?
  • lac coo
    A régi 5.5 asszem ...
    az új nem jó, én legalább is azt szoptam be, az csak az új G-ket látja .

Ha ilyen szép designos kék amit felraktál, akkor az nem jó ! :D
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.09.28. 21:29:36