Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Thread, 2015.05.23. 11:04:51
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
szerintem
Akkor mondjuk legyen valami gyári short pálya pl Nürburgriong short+ktm 8 perc kvali 6 kör verseny.Magyarok szervernév,jelszó ugyanaz.
Nem hozunk össze holnapra valami fun futamot kora estére?A múltkor is jó sokan voltunk és fain volt.
A napokban pont néztem ezt az új blackwoodot,sztem egy ktm vagy egy 458 s1 jól megy rajta.Rövid pörgős versenyeket lehetne tolni,mert nem hosszú.
Ötletek?Szívesen mennék magyarokkal,mert a public szerókon mindig ugyanaz a 3 kombó van.Én megcsinálnám a szerót,ha értenék hozzá és a technikám is bírná ezért ezt átpasszolnám.
Clio is volt egy talán, ami az Rf2ben is van, bár azt sokan lehúztátok, én még nem próbáltam....
remélhetőleg lesz majd 24órás GT4-es verzió is
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

na meg persze drift.... 😄

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.05.22. 21:26:30
"Nulla tenaci invia est via"
Vagy utcai, vagy megacar ....
Clio, Seat, Peugeot stb kupa az nagyon kellene ....
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.05.22. 21:22:22
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
mondjuk kicsit elég lesz ezekből az utcai verdákból, már észben tartani nem tudom ,nem hogy használni 😊))
Egyébként szép vagy nem szép, ha a jó öreg G25-öm végleg behal és ennek a csapágyháza megegyezik majd az én egyedi gyártásúméval, akkor kénytelen leszek ilyet beszerezni. És akkor megy is rá ez a kis optikai tuning. <#eplus2>#eplus2>
www.smart-bus.hu
Amugy ertem en, de lehet az en izlessemmel van baj, de ez nagyon jatekkormanyos lett most 😊
A Fanatec BMW kormany eleg realiss cuccnak tunik😊
Nem mintha akar csak tervben is lenne kormany vasarlas 😊 De ez nalam szoba se johet, az tuti ....
VirtualR-en az alábbi szöveg szerepel a cikknél:
"Photo removed on Logitech’s request."

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.05.22. 12:09:03

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.05.22. 12:09:12
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
a teszt váltó pedig úgy néz ki, hogy vasárnap ismét nálam lesz, úgyhogy lesz időm körbefotózgatni meg tesztelni, most cuki kék led is van benne 😄
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!