42876
-
#32587 Majd a KTM megmondja este az igazat !! :)) -
#32584 Pontosan. A keresztirányú erővel egészen biztosan nincs összhangban a hosszirányú. -
#32583 Osszessegeben jobb lett a gumi, jobban mukodik tobbet tud, de nekem kicsit magas a hossziranyu tapadas .
Az ffb t en is eszre vettem, eddig a t300 minden kis vackot atadott, most eleg siman siklik, tenyleg csak a nagy godroket erezni. -
#32582 Én is érzem, hogy például kanyarból kifele alig akar megcsúszni, hamar rá lehet állni a gázra illetve féktávon sokkkkkal hamarabb megáll az autó. Abban bízom, hogy ezt egy "szorzó állításával" tudják majd korrigálni, de összességében ez a merevebb viselkedés új részekre helyezi a hangsúlyt kanyarokon belül. -
Gibor #32581 Lehet hogy képes már ilyeneket is számolni, de összességében ez sokkal butább lett. Amivel eddig vért izzadva mentem egy szar kört, azzal most röhögve megyek jobbat. -
#32580 Kívülről megnézve is egészségesebb az autók mozgása.
Online ellenfelek sem ugrálnak már össze-vissza. -
#32579 Félve írom soraimat, de nekem pozitív csalódás lett a frissítés, progresszívebb az autó viselkedése.
Kétség kívül egy új játékot kaptunk, hiába kiszámíthatóbb, mégis egyelőre több kihívást rejt.
Ha egy dologgal kellene összegezni, akkor olyan az egész, mintha végre megoldották volna, hogy ne tekeredjen össze-vissza a kasztni, főleg versenyautóknál szembetűnő a változás. Például Nordon, amikor egyik első kerék fent van egy magasabb rázókövön, egy nagyobb gázadásra azonnal körbedriftelni az ívet és lerántja az autót. Befele lejtő kanyaroknál szintén határozottabban ül be keresztirányban az autó, az is meg tud tréfálni.
FFB viszont tompa és talán erre tudnám azt mondani, hogy buta lett nekem. -
#32578 Írják, hogy keresik a hibát, és ötletük sincs, mert BETA teszten nem volt ilyen gond... Csak vicc, hogy ez így kijött egy fél nap csúszással... -
#32577 €5.99 EUR 1,955 HUF vontak le. Nemsokkal később megvettem giftként is és akkor már €7.99 EUR terheltek. De mind1 is, mert szerintem megéri az árát. -
cstibikeee #32576 Itt nézzél szét, van még pár ember hasonló hibával.
AC fórum
Lehet,h pontosan ez az, de nem biztos -
#32575 Ja, az élvezetes volt. Modjuk nem próbáltam ezt az új patch-t. -
#32574 A Nissan eddig jó volt, az munkás volt ...De most nem olyan jó :DDD -
#32573 Azért ebben a játékban ilyen még nem igazán volt :D -
#32572 volt 800*600 meg 1280*720 meg 32/64bit és mindenhogy fos... egy gyári autó gyári pályával... éljen a vevők kiszolgálása... és ezért pénzt mernek kérni... -
swadawa senpai #32571 Én nem tudom mi bajotok van, nekem épp ez az, hogy olyan nehéz lett az egész játék hogy csak na, alig tudom pályán tartani az autókat, fékezni szinte hímes tojásos, stb... -
cstibikeee #32570 Options - general - FORCE 32-bit. Próbáld ki,h kipipálod. / 800x600-ra van állítva a felbontásod?
Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2015.10.08. 22:56:10 -
#32569 na igen, de mint irtam az elozo versenyen is pont enyi volt a quali ido, bar ott mentem meg a practice-n is 2 kort biztosan. Es ott ra is hagytam tobbet. De mivel tenyleg gramma annyi maradt amennyit becsult, igy most csak 1 kort hagytam ra. -
#32568 5-6 kör kevés. azt én is észre vettem, hogy alá számolja... mondjuk én inkább ráhagyok mint elfogyjon ...
egy 20 körös etap amúgy sem árt, anélkül gumit se lehet tesztelni csak tippelni . -
#32567 Azert a benzint nem lehet elore tutira kiszamolni, 5-6 kort erdemes rahagyni. Nem tudom Kunos hogy an szamolja, de valszeg az elozoleg megtett korok alapjan (eddigi osszes, sesion, qual, eppen a szerveren?!?), az meg a versenyre nem feltetlenul igaz, mas tempo, tapadas, autokezeles. 30+ koron azert mar boven lehetnek elteresek. -
#32566 minimum mentem 5-6 kort a qualin.
Persze pont a mai update ota, nem ment a benzin kijelzom amit hasznalni szoktam :)
Ovast adok be Kunos ellen. Jo lenne az egesz mai versnyt, ujbol megrendezni.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.10.08. 22:40:34 -
goldboy #32565 Azért nézd meg a számlát, én is -40%-ra nyomtam, de a végén mégis 7,99-et vont le. -
#32564 Főleg, hogy beleszámolja a boxból kijövő kört is, hotlapon esetleg pontos értéket ad, ha mentél vagy 10 kört. -
#32563 Hát, azt illik jóóóó sok körrel kimérteni, 5-6 kör az nagyon nem pontos ! -
#32562 LOG
Én ettől nem lettem okosabb
-
#32561 hat nem tudom szebben kifejezni magam a jo ku>**a anyjat a kunosnak. Hogy a 31 koros versenyben kifogy a benzinem, a 28 korben, amikor 32 korre tanokoltam.Igy kiestem a 3. helyrol a b szerveren.Kivancsi vagyok masnak is elszamolta-e.
Az elozo versenyen grammra pont egy korrel tobb maradt, ahogy irta a rajtnal. -
GeriDoc #32560 G27. Így meg van. Nem tudtam, hogy mindent át kell nézni megint, hova dugtak még el esetleg valami kis segítséget, meg bekapcsolni valót. Egyébként ha nem kapcsolom be, akkor megyek 1mp-el jobbat, mint az, aki bekapcsolta? Talán holnap kipróbálom, de lehet már nem is érdekel. Elhiszem, hogy neked ez istenkirály game, eddig én is szerettem, de ez most a jó szimből ultra gagyi játék lett (hacsak nincs valami letöltési anomália). Nem hiszem, hogy egy "alulkormányozottság effekt" bekapcsolása segítene.
Bocsánat, de egyszerűen nem akarom elhinni, hogy ilyen lett.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.10.08. 22:26:42 -
cstibikeee #32559 Felbontás jól van beállítva? Amikor valami furcsa van beállítva csinálja ezt sokszor. Ha az assetto_corsa.ini-ben a WARNINGS_AS_ERRORS=1 -re van állítva akkor a log file menti,h mi a hiba, viszonylag egyszerűen rá lehet jönni. A vége fele van egy CRASH in sor, utána jön a hiba forrása
Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2015.10.08. 22:26:16 -
#32558 ezért is kapcsolható, és nem fix ;) -
#32557 Belépek, betölt minden szart, és kidob a faszra... elkezd mozogni a kép a pályán, és kifagy... -
cstibikeee #32556 öööööö... na...főmenü -> options-> controls -> advanced. Milyen kormányod van?
Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2015.10.08. 22:19:08 -
#32555 akkor te kb az első 2 percben vetted :D mázlista.... -
GeriDoc #32554 Ugye, ugye. Ezen gondolkodok én is, hogy már megint ezt írd át, azt kacsold be, gyro, soft lock. Azt sem tudom melyik micsoda. Senkiháziak kezében van a szimulátor szakma. -
#32553 Egyáltalán minek kellenek ilyen effektek? -
GeriDoc #32552 In game menüben a understeer effect. Az hol van, én nem találok ilyet? -
Timbu #32551 Kipróbálhatnál néhány v4-es gumi modellű autót is, hogy azok is változtak-e. -
#32550 Jól látom, hogy "már csak" -20%-on lehet megvenni a DP2-őt okt. 15-ig?
Én szinte azonnal vettem és akkor -40% volt. -
cstibikeee #32549 Nézzétek meg a assetto_corsa.ini-ben a MAX_FF_RATE_HZ-t. 350? Írd át 333-ra és néz meg úgy. Én nem érzem,h mint ha a föld felett menne, stb. Meg javaslom a soft lock bekapcsolását is. Ugyanott az assetto_corsa.ini-ben. In game menüben a understeer effect be van kapcsolva? Nekem érzésre a mostani a legjobb. Érezni,h fokozatosan egyre jobban tapad, minden.
Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2015.10.08. 21:56:31 -
#32548 Aris kiprobal nehany utcai agyon elektronikazott cuccott ovatosan (azert ne torje ossze), aztan kitalalja hogyan mukodik egy 4x erosebb GT vagy egy 20-50 eves natur cucc:D Persze, ez csak poen. :P
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.10.08. 21:53:10 -
#32547 Ááá, nem hiszem, ez olyan mint régen volt a GT. akárhogy padlóztad semmi nem történt :)))
Arisnak ez a bárhogy tolod neki csak szépen kilincsel menjen előre, ez a mániája ! :DD -
#32546 Probald gamepad-del, lehet hogy most azzal tuti lett
Szerintem ne huzd fel magad, hetvegeig tuti lesz meg valami valtozas, talan Kunos kint vagy bent felejtett valamit a kodban;)