Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Remélem, hogy a konzolos megjelenéssel nem rontja el a játékot.
"Nulla tenaci invia est via"
Inkább évekig kínlódok rossz géppel mint hogy újrarakjam 😊
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nyaron volt 10 eves a vinyom (meg ugy az egesz gep is hasonlo, memoriak regebbiek is), portalanitottam, alig mozgattam a SATA kabelen es lazan beletort (elkokszolt a muanyag😄). Visszahajtogattam a tuskeket, raragasztottam DuctTape-pel, oldalra forditott geppel muxik😄DDD Holnap kell szereznem vinyot, aztan Win install (de utalom)...
ON
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.08.22. 19:07:15
Visszatérve az esőre: esőt csinálni sztem bármelyik hülye tud, ha csak az kell, hogy legyen és ki lehessen pipálni. De valóban jó esőt (graf + fizika egyben), sztem még nem csinált soha senki.
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.08.22. 19:08:17
Egyedül annyi van, hogy ha menet közben érkeznek a tartalmak, a játék magvát befolyásoló tartalmak, akkor az embereknek olyan érzésük van mintha még mindig készülne, és sosem készülne ell...azaz nincs keretbe foglalva és kiszinezve a játék.
Egy AC2 a már kialakult és a viisszajelzések alapján kiforrott kerek egész játék lehetne(?).
..van akiknek ez számít, mármint hogy a játék kész van. lemezen van a kész játék és max hibákat orvosló javítások jönnek 1-2
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
kíváncsiság kedvéért visszanéztem az eddigi vásárlásokat Steam-en
rp 10euro (2016 július)
jp 5euro (2016 június)
dp3 8euro (2015 december)
dp2 8euro (2015 október)
dp1 10euro (2015 március)
AC 15euro (2014 június)
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.08.22. 18:05:34
Én is azt mondom hogy megérdemlik, mert kis cégként nagyot gurítottak, de ha feladják az eddigi jó szimes vonalat a még többért, akkor rájuk szakadhatna akár egy mázsa sz*.
Remélem nem így lesz és megelégszenek egy jobban kidolgozott ac2-vel pár év múlva. (szebb grafika, több pálya, meg ami kimaradt az egyből)
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2016.08.22. 00:24:10
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.08.21. 22:53:30
Az alapító tagok már biztos hogy miliomosok.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2016.08.21. 15:32:44
Beteg ez a pálya. Nagyon remélem, hogy ha beindul a konzol-szekér, akkor befizetik magukat egy amcsi szkennelős rundfártba. (Mondjuk módba van már, de hát aznagyonnemugyanaz.)
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2016.08.21. 13:23:39
Amugy k*rv* jo! <#worship>#worship><#eljen>#eljen>
azaz ha valami nem sikeres, és azért könnyítenek hogy akkor hátha több pénz befolyik ahhoz már eleve kell lenni bennük egyfajta bokafogási hajlandóságnak...amire eddig nem nagyon utal semmi kiindulva a pcDLC árakból.
Ellenben ha beüt a kasza, és mittoném miért, elvileg nem kellene, de nagy siker lesz, akkor már kőkemény elkurvulásról beszélünk, 'tod mint a Guns and Roses.. 😊
...
szal részemről az ezen a téren megfogalmazódott kívánalom, egy szimplán sikeres konzolos játék ami megfelelő stabilitást ad az AC kibővítéséhez, folytatásához.
..de nem több
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.08.21. 12:44:14
Az ArmA szinte csak grafikában fejlődött, játékmenetben folyamatosan húznak az árkád vonal felé... ma már ott tartunk, hogy a harci szimulátornak csúfolt játékuk legnehezebb beállításán nem kapcsol ki a célkereszt! 😊 A BIS sem fejlesztett mást az ArmA mellett... egészen addig amíg a DayZ nem került képbe. (Egy mod nőtte ki magát így) Abban a pillanatban, hogy meglátták a nagy lóvét, a nagy szerelmüket hátréb sorolták.
www.smart-bus.hu
ráadásul kunos nem fejleszt semmit ac mellett, szal a dayz esete se fordulhat elő - egyelőre ... nekik bizony az ac-ből kell megélni, tetszik/nemtetszik 😉
(OFF: amugy én kazuárként játszottam ofp-t is, ahoz képest az arma2-3 nekem nem tűnt irányváltásnak - sőt, inkább fejlődött az én szememben. azt mondod már azok is az elkurvulás jelei lettek volna? <#wilting>#wilting> kérdezem - tényleg nem tudom!)
Forza.
Élő példa erre az ArmA széria... nézd meg az OFP-hez képest mi lett belőle... ma már ott tart a BIS, hogy az a nyomorult DayZ fontosabb nekik. Anno ők is állandóan azt hangoztatták, hogy az ArmA széria a szívük csücske, és az lesz mindig az isten nekik... így is volt amíg a kis stúdió meg nem érezte a nagy pénz ízét.
Tényleg kívánom, hogy Kunos legyen az élő ellenpélda, de annak az esélye amit vázoltam azért benne van a pakliban.
www.smart-bus.hu
tehát kijön az 1:1 pécés(=szimes) konzolverzió, óriási siker, sok pénz.... ezekután miért alakítana a sikeres recepten Kunos?
(és ezt az alant olvasható, saját nyilatkozatuk fényében már tényleg értetlenkedve kérdezem...)
ha a konzolos nem lesz siker, akkor inkább látok logikusan lehetséges magyarázatot a váltásra: "lám, a szim-Assetto nem működik, lehet a konzolosoknak könnyedebb, árkádosabb kell, nosza próbájuk meg azt a vonalat"
Forza.
CSW-nél majd kiderül mi lesz...
Tényleg, nem akar senki támogatott sim versenyzőnek jelentkezni a Fanához?
Az 1000 eurós fejpénzt majd én begyűjtöm <#eplus2>#eplus2>
www.smart-bus.hu
Ez a rendszeresen elokerulo, tobbszori magyarazkodas, hogy NEM lesz simcade es ugyanaz mint a PC-n, nincs kompromisszum, es tuti szim es hasonlok, igazabol mar a promocio reszet kepezik, ezzel is reklamozva, megerositve a program erenyeit😊
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.08.20. 09:56:37
- a fanatec húzása, hogy nem fizették ki a licenszdíjat (a t150 55 ezres árába belefért, sajnos a 600 ezres fanáéba nem), inkább a szim-fejlesztőkkel egyezkednek és kérik beépíttetni a DIREKT támogatást (tehát minden játékba betehetsz akár G25 támogatást is, de ezt neked, a játékfejlesztőnek kell megoldanod!)
- Kunos húzása, hogy bár megvan a lehetőség a fana támogatására, nem foglalkoznak extramunkával megoldani, használják a ps4 szabványos kormánytámogatását (ergo csak a licenszes kormányok mennek)
mindhárom érthető valahol és mindhárom hibás is, egyszerre
a végén egyvalaki veszít: a vásárló (aki szimrajongó, esetleg épp fanája van, de pécéje nincs... nemtom sokan vannak-e, de mindegy is, kicsesztek vele)
Forza.
(+pécén nem lehet irányt váltani? ott nincs veszély? eddig nem volt veszély? nem, mert elkötelezettek a mostani irány mellett, konzolon is hangsulyozták, hogy NINCS kompromisszum!)
Forza.
Tényleg úgy néz ki a Sony egyenlőre dobta a Fanatecet, lesz még ebből balhézás...
Arról az RSR-ről viszont lehet, nem kéne több képet látnom, már így is alig bírom kivárni. Mindegymennyiéaggyák!
Some thoughs and answers to assumptions and theories I read on forums about the launch of Assetto Corsa on console, the future of AC, the neverending question "will Kunos turn it in an simcadish on PS4/X1 to sell more?", or -even better- "will Kunos turn the PC version in a simcadish to please a wider audience?"
Usually I don't get bored to read hundreds (thousands?) of times the same questions people ask me, since I understand that everyday lot of people hear about Assetto Corsa for the first time. But when the same people ask the same questions or they underline the same points, sometime can be boring. Even because, no one needs to believe us. Just see and evaluate by yourself what there is out there.
Assetto Corsa console -> will be a simplified/simcade version of AC?
Since last January, on the internet there are a lot of "hands on" and previews of the console version, always played using a steering wheel. We showed it during the European tour, during the Vallelunga event last May, and the conclusions of the players/journalists have been always "it feels like the pc version".
Another clue: what is the most known and appreciated characteristic of Assetto Corsa? Its car handling, and driving feeling. Which is the best reason why console gamers may decide to play Assetto Corsa, rather than Forza, or Gran Turismo? The number of cars? The graphics? I would say the fidelity of the simulation, the unique handling, the laserscanned tracks, the depth that a PC simulation can perform. If we subtract these factors, Assetto Corsa can't compete with these titles, because it couldn't offer nothing more these titles (created by talented people) feature at their best since years.
The most annoying question: now that AC console is ready for release, is going Kunos to make the PC version of AC more arcadish?
The console version of Assetto Corsa has been announced in mid 2015, the team started to work on it in late 2014. Since then, the PC version has been constantly improved, updated, expanded, with 7 major builds, several new tyre models (now we are at version 10 - TEN) adding features asked from SIMracers, and now we are going to release the 1.8 version on August 26th. The popularity of AC on PC is at the maximum level, it's often in the Top chartz on Steam, people love it and enjoy it everyday, and they support us each time we release new features and content. Please give me a logical reason why we should change this, after 18 months of HUGE development brought ahead on PC after the 1.0 release. Simply, there is no reason why we should do this.
We decided to bring AC on console to give ourselves THE answer to the question: "there is any potential on console market for a simulation like AC?". We'll know it soon. But the only way to answer this question is to bring on console the same experience people appreciate so much on PC, at the best we can. Period.
So, keep calm, don't worry. The only way we can change the soul of our most successful creation is to make it even stronger.
Ah. The picture? Just an excuse to capture your attention.. :p
And yes: it's a non-exclusive Porsche 911 RSR 3.0 1974...
And you know why Assetto Corsa will feature officially licensed Porsche cars before any other out there? Because Porsche has choosen Assetto Corsa for its applications, due to the quality of the overall package: graphics-physics-care of details-handling -track accuracy. So, there's no way for us to change our DNA."

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.08.19. 17:21:20
(azért szimpatikusabb volt az elején, amikor azt ígérték, hogy az utcai járgányok ingyenesek lesznek....)
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.08.19. 17:12:20
www.smart-bus.hu